Seinäkoukku – ihanteellinen vaihtoehto elinympäristön optimoimiseksi (24 kuvaa)

Tällaiset kaapin huonekalut, kuten muurit, ilmestyi viime vuosisadalla, ja nykyään ne ovat edelleen hyvin suosittuja. Korkean toimivuuden omaavat vuoristoradan seinät tarjoavat suunnittelijoille entistä enemmän mahdollisuuksia sisustuksen sisustuksessa.

Mikä on "seinä" klassisessa merkityksessä?

"Seinät" voidaan myydä jo täysin muodostettujen sarjojen muodossa ja yksittäisiä moduuleja, joiden vaadittu sarja ja asiakkaan luku määräytyy suoraan ostohetkellä. Osuuksilla voi olla erilainen syvyys ja pituus. Niissä voi olla lasinäytteitä, jotka on suunniteltu astioita varten, moduulit, joissa on baari, tv-telineet, kirjojen avoin tai suljettu säilytys, vaatteiden säilytyslokerot. He myös usein sisältävät kaappeja. Seinät saattavat poiketa kokoonpanossa, kooltaan, materiaalista, josta ne on tehty.

Valkoinen seinälevy

Seinänvalkoinen valkoinen väri

"Seinien" suurin etu on niiden tilavuus: he voivat löytää paikan melkein mihin tahansa tuotteeseen.

Puutteista voidaan mainita:

 • kallista;
 • kokoonpanon monimutkaisuus;
 • rajoitetut versiot tuotekoostumuksista;
 • seinään käytettävissä olevan hyödyllisen tilavuuden riittämätön tehokas käyttö, joka yleensä vie koko tilan lattiasta kattoon;
 • hankala;
 • tarve tietää tarkalleen, milloin ostaa kaikki huoneen mitat ja ottaa huomioon sen kokoonpanon (pienelläkin virheellä voi syntyä vakavia ongelmia seinän muodostavien elementtien sijoittamisessa, etenkin pienen huoneiston omistajille).

Mustavalkoinen seinäkiekko

Liukuva seinä klassisessa tyylissä

Mikä on ero seinämaisemien ja tavallisten seinien välillä?

Kaikkien diojen tärkein erottamiskyky on se, että ne ovat monitasoisia rakenteita. Slot-moduulit voidaan sijoittaa eri korkeuksiin. Erot ovat myös havaittavissa molempien avointen aukkojen ja täysin tai osittain suljettujen julkisivujen ulkoasussa, mikä lopulta luo tietyn koostumuksen, jolla on yksilöllinen geometria ja muotoilu. Klassiset seinät eivät ole niin helppoja ja tuskin mahtuvat pienten tilojen huoneeseen (esimerkiksi lastentarhassa).

Liukuva seinä ja sisustus

1

Puusta liukuva seinä

Nykyaikaisia ​​seinälevyjä on saatavana niin laaja-alaiselta alueelta, että sopivat vaihtoehdot ovat tämän huonekalut olohuoneeseen ja muihin asuintiloihin. Esimerkiksi seinälevy, jossa on kaappi, voi näyttää hyvältä saliin ja lastenhuoneeseen.

Monia malleja vuoristoradan seinistä tapahtuu (joskus muotovaiheina, joskus hyllyn muodossa) TV-, videolaitteiden ja äänentoistojärjestelmien sijoittamiseen.

Liukuva seinä talossa

Kiiltävä seinälevy

Mitä dioja on?

Huonekalujen valmistajat valmistavat tällä hetkellä lajikkeita:

 • suorat ja kulmaiset seinäkiekot;
 • mini-vuoristorata;
 • modulaariset seinälevyt.

Myymälöissä voit ostaa tai valmis vaihtoehtoja tai tehdä tilauksen niiden tuottamisesta ottaen huomioon asiakkaan tarpeet. Asiakas voi itsenäisesti tunnistaa ja viimeistelyn dioja, esimerkiksi, se voi mahdollisesti olla kiiltävä-seinään tai kaapin ja kaapin seinään pähkinä tai tammi Sonoma väri.

Liukuva seinä olohuoneessa

Seinät kukkuloilla huipputekniikan tyyliin

Myynnissä on monenlaisia ​​valmiita moduuleja, jotka ovat kiiltäviä ja mattoja ja lasia ovissa ja peilikuvilla. On myös suuri seinä ja pieni seinä ja lipasto, ja jopa taulukon, jonka avulla voit kerätä täsmälleen layout, joka sopii asiakkaan koko ja järjestää sen kustannusten kannalta. Jos kuitenkin valitset käytettävissä olevista sarjoista, hankittu dia ei välttämättä ole tarpeeksi kaunis, pienempi kuin haluat, tai on hyllystetty tai kiiltävä. Usein, esimerkiksi, ostettu valmiita seinä-dia alle TV toiminnallisesti ja esteettisesti täysin täyttää asiakkaan, mutta se on joidenkin moduulien ei ole aivan sopiva koko, minkä vuoksi ne on sijoitettu välimatkan päässä pohjan koostumuksesta.

Seinä-liukumäki sisätiloissa

Laminoidut seinälevyt

Asiakkaan piirustusten mukaan valmistettu seinälevy, jossa on kaappi, maksaa tietenkin kalliimmaksi kuin valmis moduuleista koostuva, mutta sen muotoilu voi olla ainutlaatuinen. Tällaiset huonekalut sopivat ihanteellisesti huoneen tilaan, edellyttävät hyllyjen tai riippuvien osien asettelua. Tämän vaihtoehdon valitseminen on erityisen perusteltua, jos tarvitset seinälle dia olohuoneeseen moderniin tyyliin, ja huone on epätyypillisten kokojen tai yleinen sisustus ehdottaa, että kalusteiden pitäisi olla kiiltävä, ja on myytävissä vain moduulit mattapinta.

Seinätyypin "dian" valitseminen täytyy miettimään etukäteen, miten kiinnitysyksiköt (jos sellaiset) asennetaan. Tarvitsetko riippuvia elementtejä tai haluatko ohjata rautatangon järjestelmää erillisistä moduuleista. Jos jotkut kaapit ja hyllyt kiinnitetään seinään, on tarpeen ottaa huomioon niiden paino samalla olisi heille (tai ne) on, ja valitse sopiva menetelmä turvallisen kiinnityksen.

Liukuva massiivipuusta

MDF-liukupinta

Mini-diat

Tämä vaihtoehto sopii pienikokoisille huoneistoille, esimerkiksi studiotyypille ja yhden huoneen. Mini-seinämille on ominaista minimalismi täydellisessä sarjassa:

 • muutama avoin hylly tai
  jopa yksi;
 • TV: n alapuolella oleva reunakivi;
 • Pieni kaappi, joka on asennettu lattialle tai saranoitu.

Erityisen tärkeää ministenki liukuu olohuoneeseen jos tila on pieni alue, koska ne ovat yleensä pienen kokonsa antaa erityistä lyhyys ja täydellisyyttä sisustus olohuoneessa.

Minihameiden suurin haitta on niiden suuri tiivistys, joten niissä ei ole suurta määrää asioita.

Seinä-liuku minimalismin tyyliin

nurkka

Tämän tyyppiset liukusäätimet sijaitsevat edullisesti suurissa huoneissa ja erityisesti neliön muotoisina. Pienissä asunnoissa tällainen seinä näyttää liian massiiviselta ja tästä sopimattomalta, koska kulmaosa "imee" tilaa välittömästi kahdelta puolelta, pienentämällä visuaalisesti tilaa jo pieniä mittoja.

Tilavien olohuoneiden omistajat, jotka valitsevat jopa tällaisen huonekalujen vaihtoa, kuin kulma-seinä-liuku ja kaappi, helposti ratkaise ongelma täyttää tyhjä kulma. Voit myös ostaa tällaisia ​​dioja keskikokoiseen eteiseen, mikäli huone ei ole ainoa huone.

Seinälevy tietokonepöydällä

Kulma-seinä-liuku

Seinä-slide wenge

suora

Tämäntyyppisistä huonekaluista suoramainen luisti on klassikko. Ne ovat useimmiten edullisia, valitsevat tällaisen huoneen kokoonpanon, jossa voit saavuttaa mahdollisimman sopusoinnun huoneen sisustuksen yleiseen tyyliin. Suora seinä-liuku suuressa tai keskikokoisessa hyvin varustetussa hallissa lähestyy hyvin, ja se näyttää hyvin ja tilavissa huoneissa hyvin. Se miehittää tyhjän tilan ja koristele suuren huoneen ilman häiritsevää vaikutusta.

Seinä-dian art nouveau -tyylillä

Kaltevuusseinä hyllyillä

modulaarinen

Tämä jo mainittu diasityyppi on käytännöllisin tällainen huonekalu. Ja kaikki tämä, koska moduulit (hyllyt, kaapit jne.) Voidaan vaihtaa ja saada mahdollisimman optimaalinen ja kätevä vaihtoehto. Jos sinulla on modulaarinen seinälevy, jossa on vaatekaappi olohuoneessa, voit myöhemmin muokata huonekokoonpanoa ja "virkistää" huoneen sisustusta.

Seinälevy nauhalla

Provence-tyyliin kuuluva seinälevy

Seinien tyylit

Kun otetaan huomioon erilaiset modernit vuoristoradan seinät, on syytä huomata niiden valinnan tärkeys ottaen huomioon tämän tyyppisten huonekalujen saatavuus ja tietty tyyli, joka heijastaa taideteoksen eri suuntauksia.

Liukuva seinä ja kaappi

Liukuva lasiovet

Voit valita maasi mieltymyksistäsi diat, jotka vastaavat seuraavia alla kuvattuja tyylejä.

 • Moderni - tänään se on suosituin tyyli. Art Nouveau -tyylin seinälevy on ominaista yksinkertaisuus, ääriviivat, julkisivut ja pyöreät hyllyt puuttuvat. Julkisivuissa yhdistyy usein kiilto- ja puupinta, joka ei ole vain tyylikäs, vaan myös moderni. Samalla kiilto saadaan käyttämällä joko lasia tai lakanpäällystettä.
 • Hi-tech. Tällaisille dialle on ominaista minimalismi suljettujen elementtien esittelyssä. Ne ovat erittäin pienikokoisia, ne voivat sisältää vain saranallisia avoimia hyllyjä ja osioita. Suunnittelussa on usein kromiosia.
 • Classic. Tämä tyyli on luonteenomaista socle läsnäolon lähellä alemman moduulit ja ylärakenteiden, koristeet, paneeliset julkisivut. On usein vitriinejä, joilla on lasinopeus.
 • Provence. Se on melkein klassinen, mutta kuluneiden elementtien mukana sekä kukkasuunnittelussa, joka on tehty "decoupage" -tyyliseksi. Tyypillisen tyylin ominaisuus on "leijonan" jalkojen läsnäolo tai klassinen socle alempien jalustojen kohdalla. Käytetty materiaali on puu tai sen jäljitelmät.
 • Itämainen tyyli. Tällainen mäki eroaa runsaasti sisustusta, tuotteiden pinta on usein sisustettu relief-elementtejä, kultaisia ​​koristeita, kirkkaita värikkäitä kuvioita.

Markkinoilla tänään on olemassa monenlaisia ​​seinään dioja sekä kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien. Erityistä huomiota ovat modulaarisia Italian ja Ruotsin seinään dian, jossa peili ja yläpuolen rakenteisiin käytetään usein lisäämään visuaalisen tilaa vähintään osioita, mutta seinä-dia kaappi, joka luotiin mukaan yksilöllisten luonnoksia, ovat taatusti ei tavata missään muussa huoneistossa.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

85 − = 82