Saumaton laatta sisätiloissa: luo uusi taso (23 kuvaa)

Laatoitettuja materiaaleja on kysytty viimeistely- ja maisemasuunnittelun eri vaiheissa. Niiden etuja ovat pienet mitat, joiden avulla yksi voi suorittaa tehtävän yhdelle isännälle houkuttamatta ammattitaitoa. Pienimuotoiset laatat asetetaan monimutkaisen muodon pinnalle ja lattialle huoneissa, joissa ei ole vakiotasoa, yhtä helposti kuin yksinkertaisilla pinnoilla. Jokainen tuntee perinteisen kaakelipinnan, jonka ominaisuutena on saumojen läsnäolo. Se on niin suosittu, että se tuottaa PVC-paneeleja laattojen alla helpompaa pintakäsittelyä varten. On kuitenkin monia potentiaalisia ostajia, jotka ovat tyytymättömiä sauman läsnäoloon. Tee monoliittisen saumattoman keraamisten laattojen, posliinista, klinkkeristä ja jopa laajennetusta polystyreeni pintaa.

Beige saumaton laatta

Betoni saumaton laatta

Musta saumaton laatta

Lattian saumaton laatta

Saumattomien kaakelulaitteiden avulla voit luoda lattiaan kiinteän pinnan, joka muistuttaa monoliittista kiveä tai parkettia. Toisin kuin klassiset keramiikkakokoelmat, saumattomilla lattialaatoilla on seuraavat edut:

  • pinnan erinomaiset esteettiset ominaisuudet;
  • Ei likaa ja roskia, jotka perinteisesti kertyvät lattian kaakeloihin;
  • kylpyhuoneessa olevaan lattian saumoon ei kertynyt vettä, tuhoaa laastin ja luo edellytyksiä mikro-organismien kehittymiselle;
  • erinomaiset lujuusominaisuudet;
  • leveät koristeelliset mahdollisuudet.

Pinnan ihanteellinen rakenne - materiaalin tärkein etu miinusten keskellä - munien monimutkaisuus, rajoitettu lämpötila-alue ja korkeat laatuvaatimukset.

Posliiniset kivihiilituottajat tarjoavat laajan valikoiman saumattomia laattoja. Luetteloissaan kokoelmat, jotka jäljittelevät ihanteellisesti kalliita metsiä, luonnonkiviä, harvinaisia ​​nahka- ja metallipintoja. Saumaton graniitti kutsutaan korjattu, sen tuotantoprosessi on oma vivahteita, jolloin laatat kalliimpia.

Puinen saumaton laatta

Saumaton laatta esiliinaan

Ominaisuudet edessä saumaton laatta

Pinoa tämä materiaali huippuluokan asiantuntijoille. Kokeneet päälliköt luottavat aina saumoihin laattaessaan laattoja, jotka mahdollistavat piilevän työn puutteita. Sauma minimoi lattialaattojen korkeuden erot, kompensoi levitetyn liiman paksuuden ja virheet asennuksen aikana. Pinoamattomat saumattomat keraamiset laatat, joissa otetaan huomioon seuraavat ominaisuudet:

  • pohjan on oltava täysin tasainen;
  • alustan on oltava vahva ja vakaa;
  • Laatoituksen parantaminen erityisillä suckersillä;
  • Tarvitset erikoisen työkalun keraamisen graniitin karsimiseen.

On toivottavaa käyttää suurikokoisia laattoja, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia.

1

Saumattomat laatat kipsistä

Saumaton laatta posliinista

Saumaton laatta tekokivestä

Missä saumatonta keramiikkaa käytetään?

Suurikokoisia ja pienimuotoisia saumattomia keraamisia laattoja käytetään sekä horisontaalisiin että pystysuoriin pintoihin. Korjatuista posliinista valmistettu kivitavara on suosittu lattiapäällyste ravintoloille, suurille ostoskeskuksille, hienoihin putiikkeihin ja kunnioitettaviin toimistoihin. Sitä käytetään muodikkaissa hotelleissa ja viimeistelytöiden loppuvaiheessa mökeissä ja kaupungeissa. Laattojen rikkaan tekstuurin, laajan valikoiman sävyjä, voit ratkaista monimutkaisimmat suunnittelutyöt.

Saumaton laatta villisikaa

Saumaton kivilaatta

Saumaton laatta parvi tyyliin

Viime vuosina saumattomien laattojen asentaminen pystypinnoille on tulossa suosittu. Tämän materiaalin erikoiskohteena ovat keittiön esiliinat työalueilla. Käytetään saumattomia kaakeloita keittiössä, kylpyhuoneessa ja kylpyhuoneessa. Jotkut suunnittelijat harjoittavat pirstoutuneita olohuoneen olohuoneen, kaapin tai makuuhuoneen seinää.

Erityinen saumatonta keramiikkaa on klinkkerilevy, jolle on ominaista korkea lujuus ja kestävyys aggressiivisille kemikaaleille, kivennäisöljyille ja moottoripolttoaineille. Monipuolisuutensa ansiosta tämä materiaali on keraamisen graniitin edellä, vain hiukan alempi sen esteettisissä ominaisuuksissa. Klinkkeri täydellisesti korvaa laatan, sitä voidaan käyttää sisätilojen ja ulkopintojen viimeistelyyn, myös autotallissa.

Saumaton mosaiikkilaatta

Saumaton marmorilevyt

Saumattomat lattialaatat

Kun valitset objektin laatoitukseen saumattomilla laatoilla, kannattaa muistaa lämpötilan laajennus. Saumalla on tärkeä korvaava rooli eikä ole tarpeen asettaa tätä materiaalia kadulle tai lämmitetyille lattioille. Kaduilla ja alueilla kadulla on päällystyslaatta, jolla ei ole voimakasta lämpötilan laajenemista. Se ei kuitenkaan ole riskin arvoinen, ja on parasta mieluummin suositella klassista mukulakiviä.

Saumaton seinälaatat

Saumaton hiekkakivilevy

Saumaton marmorilevyt

Saumaton katto

Kevyet saumattoma
t kattotiilet ovat ihanteellinen materiaali koristepinnoille. Se on valmistettu laajennetusta polystyreenistä tai polyvinyylikloridista, sillä se on kätevä muoto asennettavaksi. Se korvaa nopeasti muovielementtien rakennusalan työntekijät, joilla on korkeammat kustannukset. Saatavilla oleva saumaton laatta kattoon ei ole vain valkoinen: kokoelma tuotevalikoimasta beige, vaaleanpunainen, harmaa, teräs ja sininen sävy. Jos keraamiset valmistajat tarjoavat tuotteita, joiden pinta on jäljittämä puuta tai luonnonkiveä, kattolevyvalmistajien valikoima on monipuolisempaa.

Saumattomat lattialaatat

Suorakulmainen saumaton laatta

Saumaton laatta kohokuvioitu

Moderni saumaton kattolevy toistaa palatsien ja linnoitettujen valokuvioiden monimutkaisen tekstuurin, paperi-mache-katot, joita käytettiin useiden kuuluisten rakennusten koristelemiseen. Se simuloi materiaalia, puuta ja kalliita marmorilajikkeita, minkä ansiosta se voidaan käyttää monimutkaisissa projekteissa. Asennus tehdään erityisellä laattaliimalla, ja työhön tarvitaan ihanteellisesti sileät pinnat.

Saumattomat kuvioidut laatat

Saumaton harmaa laatta

Saumaton kylpyhuone laatta

Saumattoman laattojen valinta selittyy epätavallisen upealla lopputuloksella. Valmistajat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​tuotteita eri tavoin. Ennen kuin ostat materiaalin, sinun tulee huolellisesti lukea, kuinka saumattomat laatat asennetaan oikein ja tarkasti. Voi olla, että pätevien mestareiden löytäminen on vaikeaa. Jos asiantuntijoilla on kokemusta tällaisesta materiaalista, niin epäröimättä voit antaa mieluummin tehokkaan saumattoman laatta, joka on tehty keramiikasta, posliinista tai nykyaikaisista polymeerimateriaaleista.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 5 = 1