Raha puu sisustuksessa (19 kuvaa): tuomme hyvinvoinnin taloon

Kasvien maailma on erottamaton osa ihmisen elämää. Huoneen sisustus, jossa on ainakin yksi vihreä kasvi, muunnetaan ja täytetään positiivisella energialla. Monista kasveista löytyy yksi ainutlaatuinen - rasva tai rahapuu.

Raha puu

Paksut pyöreät arkit, kuten kolikot, tuli rahapuun suosittuun nimitykseen, ja kasvitieteessä sitä kutsutaan lehtipuuksi. Se löytyy usein toimistoista, ja feng shui-oppi sanoo, että rahapuun ominaisuuksilla on houkutella taloudellista menestystä ja menestystä, tuoda todellista energia rahaa ja edistää hyvinvointia. Taloon pysyvästi asuvalle laitokselle sinun on tiedettävä sen käyttökelpoiset ominaisuudet, sisällön säännöt ja sisätilojen sijoittaminen.

Tyypit rahaa puu

Tolstianka kutsutaan Crassulan tiede (Ovata) ja kuuluu suvun suolistoon, Tolstyankovin perheeseen. Crassula kasvaa Etelä-Afrikassa, Australiassa, Arabian eteläosassa Madagaskarin saarella ja sillä on yli 350 lajia. Kasvi tuntee normaalisti ilmasto-olosuhteissa ja trooppisissa kaatopaikoissa.

Rahapuussa on puunmuotoinen runko, jossa on pyöreän muotoisia lehtivihreitä tai tummanvihreitä lehtiä. Rasvahapon lajikkeet kukkivat, sen kukka on vaaleanpunaista tai valkoista väriä, jolla on voimakas makeushaike. Propagates redula lehtiä ja varsi pistokkaita.

Raha puu potissa
Rasvaisten koirien kukinta

Pikku Crassula

Kasvien merkitys Feng Shuin

Feng Shuin oppi sisältää erilaisia ​​tekniikoita, joilla on myönteisiä vaikutuksia sellaisiin elämänalueisiin kuin terveyteen, tunteisiin, talouteen ja perheen hyvinvointiin. Feng Shui -menetelmät ovat mielenkiintoisia ja epätavallisia, niiden käytännön sovellus, jossa uskomme menestykseen, mahdollistaa ihmisen elämän laadun uudelle tasolle. Feng Shuin asiantuntijat neuvovat hyvinvoinnista ja varallisuudesta yritysjohtajille, yrityksille ja pankkeille ympäri maailmaa.

crassula"Храм Будды"

Kasvavan rahavirran lukuisista symboleista ja houkuttelemisesta feng shui -mestarin rikkauteen kiinnitetään erityistä huomiota talon kasveihin - rahan puuhun. Rasvan ainutlaatuisten ominaisuuksien salaisuus ei ole niin paljon pyöreitä kolikonomaisia ​​lehtiä kuin kasvin ainutlaatuisessa energiassa. Sen ominaisuus on olla vuorovaikutuksessa omistajan kanssa ja kasvattamalla talouteen menevien rahavirtojen energiaa.

Kolmiulotteinen raha puu valkoisessa potissa

Crassula Capitella

Kuinka oikein kasvattaa ja kasvattaa rasvaa naista houkuttelemaan taloudellista menestystä

Voit ostaa rahapuun kukkakaupassa, mutta Feng Shuin-sääntöä, sinun ei pitäisi tehdä sitä. Laitetta ei saa ostaa, vaan se otetaan käyttöön ja istutetaan yksin. Helpoin tapa tehdä tämä on katkaisemalla pieni stick tai lehti aikuisen kukista ystäväsi tai ystäväsi, kiittää omistajaa apua hänen sielussaan. Sitten laitos pystyy osoittamaan suotuisat ominaisuudet.

Kolme rahapuut sisustuksessa

Ensimmäiset kerrat, tavallisesti yhden tai kahden viikon ajan, sinun on pantava vesisäiliö, ja kun kuorinta juoksee, voit siirtää sen potiksi.

Feng Shuin-opetusten mukaan rahalaitoksen istuttamisen yhteydessä on otettava huomioon useita tärkeitä tekijöitä:

 1. Valitse oikea aika istuttamalla rahapuun ja oikeaan paikkaan. Tämä on oikein ja epäoikeudenmukainen voi tehdä vain mestarin Feng Shuin, kun otetaan huomioon vuoden ajankohta, maasto, talon energia ja muut.
 2. On tarpeen laittaa kukka sisätilaan vyöhykkeelle, joka on vastuussa vauraudesta - kaakkoisosassa.
 3. Vuoden ruukun kanssa Crassula täytyy laittaa muutamia kolikoita tai kulta asia, niin että kasvi imee energiaa varallisuuden ja välittää tämä virta taloon, ja sen ominaisuudet ovat saamassa raha voimaa.
 4. Rahan talisman taikaominaisuus on tärkein tekijä. Joten ajattele Feng Shui -mestari: jos usko vakaasti rasvan naisen ominaisuuksiin ja hänen kykyjään ratkaista taloudelliset ongelmat - niin tapahtuu. Loppujen lopuksi myönteisen energian tuomat positiiviset ajatukset auttavat kasvattamaan puuta ja edistämään hyvää onnea.
 5. Rahapuu voi olla pienoiskoossa oleva bonsai-lajeja, pieni kukkaviljelmä tai suuri puu. Kun kukka kasvaa, voit laittaa punaisen nauhan oksalle - tämä lisää rahan tarjontaa.
Rahapuujuuret
Florarium, jolla on rahan puu

Kuinka hoitaa kotona

Rahapuun hoitamista koskevat säännöt ovat yksinkertaisia ​​ja yksinkertaisia, mutta niitä on noudatettava säännöllisesti, mikä ei anna kasvin haalistua tai pölyä. Puun hoitaminen seuraa kolmen tekijän havainnointia - kastelua, valoa ja elinsiirtoa.

 1. Kastelu on välttämätöntä neobylny, ilman talvehtimista, talvella, vähintään kastelu 1-2 kertaa kuukaudessa, kun kaikki, paksu nainen tulee kuivilta alueilta.
 2. Talon lämpötilan tulee olla maltillinen, kesällä kukka on hyvin sijoitettu ilmalle tai toteutettu puutarhaan.
 3. Tolstyanika rakastaa valoa, mutta pahasti sietää auringon säteiden palamista. On suositeltavaa laittaa kasvi lähelle ikkunaa, mutta ei ikkuna-ikkunaa.
 4. Kahden vuoden kuluttua istutuksesta ja sitten säännöllisesti rahan puu on siirrettävä. Laaja, pieni potin sopii tähän. Maata voi ostaa myymälästä, lisäämällä vähän hiekkaa, tuhkaa ja humusta. Ruukin pohjassa on levitetty savi kuiva
  tusta tai kiviä varten.
Kaunis rahapuut kasassa
Pitkä käteispuu potissa
Raha puu, jossa paksu kruunu potissa

Missä laittaa kasvi taloon

Graceful kukka koristella sisätilat ja houkutella onnea ja hyvinvointia taloon. Sisätilojen kukkijat järjestävät kotona pieniä vihreitä alueita, joissa rahapuu sopii kukkaviljelmien, ficusien ja palmujen koostumukseen, missä on helppo hoitaa.

On parempi laittaa talopuu lähemmäksi valoa, vaan paikkaan, jossa auringon suorat kirkkaat säteet eivät laske. Jo jonkin aikaa kasvi pystyy seisomaan varjossa, mutta kauan sen laittaminen varjostettuun paikkaan ei ole sen arvoista.

1
Raha puu iso potti

Kasvi ei kasva, on tarpeen aika ajoin sijoittaa valoa toiselle puolelle tai toiselle. Pitkä puu ei kuulu lehtimäisten lehtien painoon, jos se on sidottu pieneen tapaan. Älä laita rahapuun kaktusten viereen - niiden neulat poistavat rasvan tytön energian, se kasvaa huonosti ja moninkertaistuu, ja laitosta on vaikea hoitaa.

Raha puu kukinnan aikana
Pieni rahapuu

Hyödyllisiä Money Tree -ominaisuuksia

Jade kotona on myös erinomainen ilmanpuhdistin tappaa bakteereja ja bakteerien huoneessa, koristella sisä- ja kohottavaa. Energiataso puun liittyy henkilön, ja imee negatiivista energiaa. On huomattava, että valtion riippuu Crassula kodin ilmapiiri ja terveysvaatimukset asuvien asunnossa: se katoaa, jos joku on sairas, ja taas herää eloon, kun henkilö on toipumassa.

Rahapuun ja muiden mehikasvien

Kansanlääketieteen rasvaisen naisen hyödyllisiä ominaisuuksia käytetään menestyksekkäästi: se auttaa ratkaisemaan kotona monia kotitalouden terveysongelmia. Myös tässä on suhde: mies välittää puuta ja puu voi hoitaa häntä. Voidaan kovettua:

 • Eri tyyppisiä haavoja, leikkauksia, naarmuja. Useat rasvaisen naisen lehdet hiotaan ja asetetaan puhtaalle sidokselle. Peitä seos päälle huovutuskerroksella ja levitä haavaan. Pidä haava vähintään 3 tuntia, niin se voidaan korvata tuoreella.
 • Herpes huulilla. Kasvien lehtien mehua 1-2 tunnin välein salataan paikkaan, johon virus vaikuttaa.
 • Angina, tonsilliitti, akuutit hengitystieinfektiot. Jälkiruoan rasvahapot liuotetaan lasiseen jäähdytettyä keitettyä vettä käyttäen sekä säännöllistä huuhtelua.
 • Hyönteisten puremia - ampiaisia, hyttysiä, mehiläisiä, hyttysiä. Punkkien paikat rasvatetaan mehulla rosulan lehdistä useita kertoja päivässä.
 • Varpaille. Levitä lehtiä ilman ylärajaa maissille ja jätä yöksi liimalla kaistaleesta tai pribintovavista.
 • Sisäänrakennettu toenail. Levitä kivulias kynsi rasvaisen naisen leikattu lehti ja kiinnitä se kipsiin. Pakkaus korvataan uudella, kun se kuivuu, ja pehmennetty kynsilevy poistetaan huolellisesti.
 • Nivel- ja lihaskipu. Puolet litran purkki on peitetty lehtien ja vihreitä oksia rasvaa nainen. Vaadi vodkaa kuukauden ajan tiukka kansi pimeässä. Infuusiota sisältävät pussit on laitettava kipeisiin pisteisiin.
 • Peräpukamat. On välttämätöntä valmistaa voidetta rahapuun lehdistä ja vaseliinista saatavaa voidetta, joka on saatu kastella, imeä puuvillasta ja hakea 30 minuuttia hemorrhoideihin. Menettelytapa on toistettava 2-3 kertaa päivässä.
Rasvainen musta potti

Home Crassula Crassula-sitkeitä ja vaatimattomia, ja hoitaa häntä kotona on yksinkertainen, mutta se on täynnä rakkautta. Tunne energia Jade auttaa tarjouksen keskustelun hänen: sääntöjen mukaan Feng Shui aamulla, kastelu rahaa puu, varmista, että se kannattaa muutama sana, henkisesti haluavat saada voimaa ja pyytää apua. Ja sitten asunnossa, jossa hän asuu rahapuu tulisi tyytyä hyvinvointia. Jade todella auttaa parantamaan taloudellista tilannetta ja tuo rahaa taloon, jossa hän oli huolellisesti ja rakastavasti hoitaa.

Kauniit rahat puut
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

50 − = 41