Punaiset kalusteet sisustuksessa (20 kuvaa): tyylikäs kirkas aksentti

Kotiseudulla toimivat modernit asiantuntijat lakkaavat hämmästymään tuoreista löytöistä. Ilman ajatuksiaan suunnittelussa edistyminen hidastuisi, ja ihmisen uteliaisuus - menetti tämän todellisen tunteen. Upeissa sarjoissa, jotka ovat rikastuttaneet kadehdittavan pysyvyyden erikoislehdissä, voit nähdä mahonkia kaikkina kauneina. Muoti on yhdistetty keskiajalla, ja siitä lähtien Euroopassa alkaa ihastuttava ainutlaatuisen väriratkaisun upea tekstuuri, joka aiheutti useiden tyylien syntymisen kerralla.

Punainen sohva mustavalkoisessa olohuoneessa

Ylellinen yhdessä puun hämmästyttävien ominaisuuksien kanssa

Chronicles sanoo, että keskiajalla eurooppalaisten aatelisten talojen sisustus oli rikastettu ennennäkemättömän puutavaran kukilla. Tämä puulaji kasvaa vain Kuubassa, Jamaikassa ja eräissä Latinalaisen Amerikan maissa. Siksi olohuone, jonka muotoilu on sisustettu mahonkihuonekaluilla, todistaa sen omistajan korkeasta asemasta. Loppujen lopuksi puun tarjonta on rajallista, ja tuotteet ovat erittäin kalliita, olipa kyseessä ruokasalissa oleva pöytä tai tyylikäs jalusta käytävän sisätilan maljalla. Ja kuitenkin on syytä panna merkille, että peli on kynttilän arvoinen, ja minkä tahansa sisustuksen muotoilu hyötyy vain, jos se sisältää punaista huonekalua:

 • esineistä ja sisustuksesta yleensä "mahonkeilta" on estetiikka, joka on suuruusluokkaa korkeampi kuin mikään muu puu;
 • Keittiösi näyttää hienostuneelta ja tyylikkäältä;
 • huomaat, että esineiden olohuoneessa välkkyy hämmästyttävän värin auringon valossa, kuten liekki takalla;
 • on olemassa tae siitä, että mahonkista valmistetut huonekalut pysyvät huoneessa jo vuosikymmenien ajan, koska käytännössä ei ole aikaa;
 • Tämä puusta on punainen, josta ihastuttava pöytä voi muuttua, uskomaton lujuus ja kova melkein kuin metallia;
 • seisoo makuuhuoneessa tai olohuoneessa, keittiössä tai käytävällä, hän ei pelkää kosteutta, hän ei pelkää lämpötilan muutoksia.

Tämän punaisen puun kanssa on vaikea tuhota huonekaluja.

Punainen modulaarinen sohva isossa olohuoneessa
Punainen huonekalu olohuoneessa Art Deco -tyylisessä

Punainen ja valkoinen keittiö sisätiloissa
Punainen nojatuoli ja tyynyt olohuoneessa

Punainen huonekalut: vallankumous ja klassismi yhdessä pullossa

Nykyaikainen teollisuus ei pysy paikallaan. Siksi luksusväri "mahonki" huonekalut on valmistettu erilaisista sisätiloista paitsi puusta, myös sen sivutuotteista. Tämän värin tuotteet, vaikka ne eivät näytä ylellisiltä, ​​mutta tyylikkäästi muotoillaan, saavat omaperäisyyden ja tuoreuden. Niin - voi hengittää uutuuden suunnittelussa oman makuuhuone sekä keittiö ja tietenkin olohuoneeseen, jossa taulukon monenlaisia ​​moderneja väripaletin näyttää todella hämmästyttävää. Mukavasti rakennettujen mestareiden avulla punaiset kylpyhuonekalusteet eivät ole huutavaa kiekkoa, vaan hieno keino rentoutua ja autua.

Punainen sohva, sisustus ja sisustus sisustukseen

On tarpeetonta selvittää perustyylejä, joiden taitava muotoilu muuttaa huoneesi talosi:

 • Barokki symboloi ilmeä ja dynaamisuutta, joka sopii hyvin olohuoneeseen sekä käytävään;
 • Empire - Tämä on valtava ja eristystä konservatiivinen suunnittelu ruokasali on todella vakuuttava, monipuolinen rakenne ja väri ovat ihanteellisia luoda tunnelmaa ylellisyyttä;
 • klassikoita - tämä tyylilatkaisu on ihanteellinen makuuhuoneellesi, sekä maltilliseen rentoutumiseen, ja se tarjoaa upean yhdistelmän majesteettista ylellisyyttä ja eleganttia tyylikästä.
Punainen ja valkoinen sviitti keittiössä

Mikä tahansa huone, jonka valtakuntasi värillinen pöytä on, on hyvä maku ja enemmän kuin omistajan suuri vauraus.

Corner keittiö punaisella julkisivulla

Punainen sohva ja sisustus moderni olohuone
Musta ja punainen klassinen sohva olohuoneessa

Muutamia vinkkejä rikkaan sisustuksen luomiseen

On syytä muistaa, että vaikutus kylläisyyttä suunnittelu saadaan aikaan laskun, kuten sileä pinta, tai nahka sohva olohuoneessa voi lisätä kiilto, ja se - ja väri kenttä sisustuksessa seinien käytävällä kohokuvioitu kangas - päinvastoin, vähentämällä värivalikoima. Sen taustalla kalusteet näyttävät rikkaammin ja tehokkaammin.

Punainen nojatuoli ja seinä makuuhuoneessa

Erikseen voimme sanoa keittiöstä huoneena, jossa on toivottavaa luoda tunnelma, joka vaatii herkullisen ruokahalua. Red-johdannaisena keittiön huonekasveilla kypsän mustikan rikkaat värit pitävät aina silmää. Yhdessä hänen kanssaan ja tämän huoneen yleisen taustan kanssa koko huoneiston värit toimivat vuorovaikutteisessa, hauskassa pelissä.

Punainen sänky makuuhuoneessa

Hyvä ratkaisu asunnon suunnitteluun on punainen muovi.
Splendor ja säteily antaa hänelle kiiltävän heijastavan pinnan.

Olohuoneessa tyynyt voivat tulla tehokkaita yksityiskohtia. Punavärillä koristeltu verhoilu, satiinipyyhkeiden "hajonta" sopii täydellisesti. Tämä sisustus on todella kuninkaallista ylellisyyttä.

Punainen sohva olohuoneessa-keittiö
Punainen sohva, pöytä ja sisustus olohuoneessa
Punainen ja valkoinen sviitti, jossa niemi on keittiössä

Passion ja itseluottamus

Masters of optimaalinen sisätilojen uskovat, että edessämme on symboloivat väri rohkeutta, intohimoa ja luottamusta omistajan pöydän tai sohva, sijoitetaan käytävällä tai makuuhuoneessa, keittiössä tai olohuoneessa. Jos kyseessä on verhoiltu huonekalu, puun väri voidaan varjostaa neutraalilla verhoilulla. Jos kaapin huonekalut ovat kiinteät punaiset, etenkin makuuhuoneessa, tämä voi luoda ilmapiirin sortoa ja tukahduttamista. Iloiset ja "energinen" keittiö - tämä, eteinen voi myös olla dynaaminen, mutta tilanne makuuhuoneessa pitäisi olla rennompi, suorittaa tässä huoneessa on enemmän neutraaleilla sävyillä. Vain puusta peräisin olevat puutteet voivat korostaa sisustuksen hienostuneisuutta. Ja tietenkin myrkyllisten sävyjen pehmeät huonekalut, jopa keittiölle, on yksiselitteisesti mahdoton hyväksyä.

Punainen ja valkoinen putkisto ja huonekalut kylpyhuoneessa

Seuraavassa on joitakin vinkkejä siitä, miten voit vaihtaa talon yhden huoneen sisätiloja:

1
 • ilmapiiri olohuoneen sohva päivitys punainen, asettaa huoneen keskelle, ja jos väripaletti on vielä tuntuu vähän hallitseva - ripottele se on beige tyynyt - ne hukuttaa "huutaa" energia;
 • Hyvä lisä voi olla matolle lattialle samanvärinen kuin sohva;
 • kaunis, tyylikäs pöytä olohuoneessa tai käytävällä on sopusoinnussa samanväristen verhojen kanssa;
 • makuuhuoneen suunnittelu on suositeltavaa punaisille kuulokkeille valita seinien, lattian ja katon väri rentouttavissa väreissä;
 • "Japanilainen" versio makuuhuoneen suunnittelusta tarjoaa valikoiman korpus-huonekalujen vadelma-väriä, joten punaisen värin pohjan liiallinen dynamiikka korostuu.

Mitä enemmän kokeilet huoneiden suunnittelua, sitä useammin tuo uusia sävyjä makuuhuoneeseen tai olohuoneen kalusteisiin - sitä nopeammin talosi muuttuu paratiisikadun viihtyisiksi kulmaksi.

Punainen sohva, nojatuoli ja verhot olohuoneessa
Punainen kylpy ja viimeistely kylpyhuoneessa
Red TV -teline ja matto olohuoneessa

Red TV -teline ja matto olohuoneessa
Punainen nojatuoli ja verhot sisustuksessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 6 = 3