Punainen verhot kotona sisustuksessa – valittavien intohimoisten luonnetta (24 kuvaa)

Punainen on värin toiminta ja intohimo. Punaisena maalatut seinät liikaa ylikuormittavat psyykkistä: tunne ylimääräistä kuumuutta ja tukkeutumista. Suunnittelijat eivät yleensä ota punaista väriä asuintilojen sisätilojen suunnittelun perustaksi, vaan niitä käytetään vain värien aksentteina, pisteinä, impregnointeina. Aksenteluja voidaan pitää huonekaluverhoiluina, koristeellisina tyynyinä ja pouffeina, lattiamattoina, huopina, päiväpeitteinä, punaisina verhoina.

Punainen verhot bandoilla

Punainen pimennysverhot

Mielenkiintoiset punaiset sävyt

Scarlet, lila, crimson, cinnabar, burgundy - toimivat eri sävyinä punaisena. Kaikki ne on tavanomaisesti jaettu lämmin ja kylmä.

Lämmin sävyt punainen:

  • viininpunainen;
  • tulipunainen;
  • granaattiomena;
  • Sinooperi;
  • ruosteessa.

Kylmät sävyt punaisesta:

  • fuksia;
  • vadelma;
  • Cardinal;
  • Alizarin.

Puseran verhot

Verhot punaisilla kukilla

Punainen verhojen suunnittelu

Verhot pimennys - aurinkosuojatuotteet ja äänieristetyt verhot, jotka on suunniteltu makuuhuoneisiin. Pimennyskankaan läpivientipohja sisältää mustan langan, joten aine imee jopa 90% auringon säteistä.

Verhot, joissa lambrequin on yleinen punainen verhot, koristeellinen yläosa. Moderni muoti ei ole tarkoitettu portieresille. Lambrequin luo juhlallisuutta ja tarvittaessa peittää virheitä ikkunan yläosassa. Lambrequinin verhot ovat ihanteellisia saliin.

1

Punainen roomalainen verhot - verhot, jotka pinottu kerrostettu vaakasuorilla taittuu. Hyvä valinta makuuhuoneille. Paletin punaisesta, se näyttää hyvältä syvän burgundin varjossa roomalainen verhot taustalla pastellin seinät.

Punainen tulle on tyylikäs yhdistelmä karmiininpunainen tulle ja vaaleanharmaa sisustus olohuoneeseen. Sinubanin tai alizariinin väriset sävyt asettavat pohjoiseen kohoavan keittiön tunnelman.

Punainen samettiverhot - yksi barokin tyylistä. Pehmeät vaaleat sävyt punaisesta (tulipuna, tiilestä, cinnabarista, korallista) herättävät suurta salia, jolla ei ole luonnollista valoa.

Punainen päivä-ilta-verhot

Punaiset verhot geometrisilla kuvioilla

Punainen verhot sisätiloissa

Ennen kuin käytät verhoja punaisia ​​sävyjä, on otettava huomioon, että punainen väri visuaalisesti piilottaa tilaa.

Vierashuone tai huone

Olohuoneen sisustuksessa painavat punaiset verhot yhdistetään pastelliväreillä tapetilla. Mitä pienempi huone, sitä läpinäkyvämpi ja ohuempi verhot tulisi olla. Pienet olohuoneen sisäiset verhot voidaan valita ilmavasta tulleista. Verhot tiilestä, kirkkaanpunainen tai crimson-sävy sekä valkoinen tulle - klassinen tyylikäs ilmapiiri salissa.

Makuuhuone

Punainen kirjailtu kultaverhoja makuuhuoneessa - merkki itämaisesta tyylistä. Klassinen yhdistelmä makuuhuoneeseen ovat: raskas yön verhot viinistä tai tiilestä ja kevyt tulle.

Vaaleat verhot olohuoneessa

Tupla punainen verhot keittiössä

Punainen verhot, joissa on lambrequin

lastentarha

Lastenhuoneen koristeluun ei saa käyttää punaisia ​​verhoita tai punaista tullea. Sallitut punaiset verhot, laimennettuna laaja-alaisella monimutkaisella vaaleansävyllä.

Keittiö ja ruokasali

Keittiön verhot punaisella värillä voivat piristää ja lisätä ruokahalua.

Mieluummin lempeä englantilainen häkki, jos ruokasalin luonnollinen valaistus jättää paljon toivomisen varaa. Keittiön punaiset verhot soveltuvat tummien työpintojen tai pimeän puun sisätilaan. Tarkat verhokäyrät vadelman varjossa valkoisen huoneen taustalla luovat tunteen viihtyisästä maalaistalosta.

Punaiset verhot

Punaiset verhot Art Nouveau tyyliin

Punainen muslimin verhot

Muotivärien verhot yhdistettynä punaiseen väriin

Harmaat verhot

Harmaasävyisten ja punaisten sävyjen yhdistelmä on erottuva ja energinen, joka soveltuu jugendtyylisen sali- tai vierastalon sisustukseen.

Punainen ja kultaiset verhot

Punaisten verhojen yhdistelmä sametti- ja kulta-lambrekiineissä on juhlallinen ja pompous klassikko, joka soveltuu suurille hallille. Olohuoneessa, joka on valmistettu pastelliväreillä, voit kokeilla yhdistelmää kevyestä kultaisesta varjostimesta valmistetuista jacquard-verhoista ja satiinista ompelemalla olevista sisäverhoisista verhoista.

Punainen yksiväriset verhot

Punainen verhot nostolla

Punainen verho sisätiloissa makuuhuoneeseen

Vadelman vihreät verhot

Näyttää mielenkiintoiselta kolmivärinen yhdistelmä: vadelma / pistaasi / valkoinen. Koostumukseen voit käyttää tullea ja tiheää lambrequinia.

Punainen ja valkoinen verhot

Kirsikka- tai koralliverhot, joissa on valkoisia koristeita tai kukkia, sopivat huonosti valaistuun makuuhuoneeseen. Romanttisessa tyylikkäässä kirkkaassa kirkkaan verhossa koristellaan jopa kaikkein yksinkertaisimp
ia asetuksia.

Tummat punaiset verhot kulta

Verhot pimennys hieno viini tai maroon sävyt kulta koriste - klassikko suunnittelussa boudoir.

Punainen verho, jossa on painatus

Punainen verhot tyyliin Provence

Punainen suorat verhot

Punainen verho, jossa mustat koristeet

Punainen ja musta ulkonäkö ovat vastakkain ja aggressiivisia. Kuitenkin punaisella pohjalla mustat ja valkoiset lisäosat näyttävät hyvältä.

Punainen verho ja valkoinen häkki

Ruudullinen kangas saa mukavuutta ja kodin tunnetta. Vanhoissa Euroopan maissa klassiset ruudullinen verhot ovat maa-talon muuttumaton ominaisuus. 1960-luvulla englantilainen häkki, jossa oli kaksi väriä, tuli muotia: punavalkeat ja punaisiset. Klassiset ruudullinen verhot ompele monenlaisia ​​materiaaleja. Sisustuksen yleisestä suuntauksesta riippuen se voi olla pellava, brokadi, silkki tai tiukka tulle.

Punainen roomalainen verhot

Verhot punaisella kuvioinnilla

Punainen rullaverhot

Moderni muotoilija käyttää punaviinien verhoja kaikenlaisissa tyylitellyissä sisätiloissa: klassikoista avant-gardeihin. Punainen, tiheä kangasverhot kyllästetty sävyjä, lambrequins - ominaisuuksia on klassinen vierashuoneiden verhot.

Englannin häkki (valkoinen ja punainen yhdistelmä) asettaa tunnelman keittiössä. Makuuhuoneessa ja lastentarhassa punaisten verhojen valinta on suunniteltava erittäin huolellisesti. Lepotiloissa mikään ei saa ärsyttää henkilön psyykeä terveydentilasta ja iästä riippumatta.

Punaiset verhot makuuhuoneessa

Punainen verho, jossa kuvio

Punaiset verhot kylpyhuoneessa

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

81 − 71 =