Punainen väri sisustuksessa (50 kuvaa): kauniit sävyt ja onnistuneet yhdistelmät

Punainen väri symboloi taipumatonta tahtoa, halu tavoite ja intohimoa. Hänen sävyt ovat erittäin miellyttäviä monille suunnittelijoille. Punaisella, aksentti on helppo sijoittaa sisätiloihin. Psykologit sanovat, että se sopeutuu toimintaan, nostaa sävyn.

Punainen, sininen, beige ja ruskea olohuoneen sisustuksessa

Punainen väri kykenee elvyttämään sisustuksensa ja luomaan mielialan. Mutta sitä on käytettävä erittäin pätevästi: yksi väärä aivohalvaus - ja siellä on kirkas dissonanssi, harmonia katoaa. Kuinka suunnittelijat käyttävät punaista sisustusta?

Punainen, valkoinen ja ruskea väri modernin keittiön sisustuksessa
Olohuone, jossa on punainen seinä ja tarvikkeet

Punainen, valkoinen ja musta väri olohuoneen sisustuksessa takalla
Punainen seinät käytävässä
Punainen ja beige keittiönosasto

Punainen sviitti ja tuolit keittiössä

Punainen sävy sisustuksessa

Suunnittelijat eivät usein käytä liekin väriä, vaan sen sävyt, joita voidaan soveltaa lähes kaikissa huoneissa. Sisustuksessa on useita edullisia sävyjä punaisesta:

  • terrakotta;
  • tiili;
  • jalo viini;
  • tulipunainen jne.

Mikään punaisella maalattu esine ja materiaali ei näytä hyvältä sisätilalta. Esimerkiksi punaisen värin muovinen kiiltävä pinta kuljettaa jännittävää toimintaa. Mutta tiili, savi tai kangas näyttävät varsin pidättäviltä.

Punainen, beige ja valkoinen olohuoneen sisätiloissa takalla

Punainen, beige ja valkoinen olohuoneen sisätiloissa takalla

Punainen on rauhallisempia sävyjä:

  • viininpunainen;
  • Alizarin;
  • viini;
  • terrakotta;
  • hämmentyneitä korallivärejä.

Ne ovat vähemmän aggressiivisia ja kykenevät värjäytymään, toisin kuin punaiset kirkkaat sävyt. Nämä sävyt ovat välttämättömiä luomaan rikkaita, tyylikkäitä sisätiloja. Pidättävissä sävyissä voit luoda makuuhuoneen, olohuoneen ja opiskelun.

Punainen, harmaa, ruskea ja valkoinen olohuoneen sisustuksessa

Punaisen sävyn oikea valinta on huoneen valaistuksen näkökulmasta välttämätön edellytys. Jos huone on pimeä ja huonosti lämmitetty, valitse sitten lämpimiä sävyjä, jotka luovat lämpöä. Ja violetit sävyt tekevät suuren olohuoneen sisustuksesta juhlallisen ja rikkaan.

Sävyjä valittaessa on tärkeää pohtia huoneen tyyliä ja mittoja. Tummat värit eivät sovi pieniin huoneisiin.

Piirejä voidaan käyttää tyyliteltyihin sisätiloihin. Esimerkiksi Intian henki ilmestyy makuuhuoneeseen, jos lisäät sen punaisella kuvioilla tyynyliinoihin, arkkeihin ja muihin tarvikkeisiin.

Valoiset, harmaat ja punaiset värit olohuoneessa
Punainen aksentti olohuoneessa takalla
Musta ja punainen keittiöryhmä
Harmaa työtaso ja esiliina punaisessa keittiössä
Modulaarinen punainen sohva olohuoneessa
Punainen makuuhuoneen vaihtoehdot
Punainen seinät olohuoneessa

Punainen sisustus

Tyydyttynyt punainen väri pienentää visuaalisesti tilaa, joten sitä ei voi käyttää pienissä huoneissa.

Jos valitset punaisen sävyjä olohuoneeseen, niin se tuntee voiman ja energian. Kun tämä väri yhdistetään kultaisiin lisävarusteisiin, olohuone on aristokraattinen ja pompous.

1
Punainen, musta ja ruskea olohuoneessa

Paras valinta olohuoneeseen on sisustuksessa oleva punainen huonekalut, joka näyttää vaikuttavan valkoisten seinien ja katon taustalla. Punainen sohva olohuoneen sisustuksessa kokoaa yhteen kaikki perheenjäsenet, ystävät. Täl
lainen toiminta vastaanottohuoneessa on tervetullut.

Makuuhuoneen kohdalla ei pitäisi painottaa punaista, muuten voi olla vaikea nukahtaa. Mutta vaaleanpunainen tai vaalea viininpunainen on täysin hyväksyttävää makuuhuoneeseen: ne auttavat luomaan romanttisen ilmapiirin eikä vaikuta terveelliseen uneen lainkaan. Yksilöllinen sisätila saadaan yhdistelmästä vaimennettua punaista, jossa on keskenään valkoisia sävyjä ja tumma seksi.

Punainen, harmaa ja valkoinen olohuoneessa

Paljon punaista väriä keittiössä herättää ruokahalua. Paras vaihtoehto tässä huoneessa on punainen elementtien yhdistelmä, jossa on kromiosat ja mustat ja valkoiset lisäosat.

Kylpyhuoneen punainen väri voi aiheuttaa epäselviä reaktioita. Joku on iloinen, mutta joku ei pidä tästä kylpyhuoneesta lainkaan.

Yleensä punaisen värin sisätilat valitaan ihmisiltä, ​​jotka ovat liikkuvia, määrätietoisia ja dynaamisia. He haluavat aktiivisesti levätä kotona.

Punainen ja valkoinen kylpyhuone
Punainen, sininen, valkoinen, musta ja ruskea keittiön sisätiloissa
Punainen kirjasto talossa
Punainen seinät ja aksentti tekstiileissä makuuhuoneessa
Punainen ja harmaa keittiö

Punainen yhdistettynä muihin väreihin sisätiloissa

Punavärin avulla tylsä ​​huone voidaan muuttaa muotoilun mestariteoksi. Pääasiassa on käyttää sävyjä oikein ja aseta aksentit oikein. Punaiset sävyt näyttävät hyvältä olohuoneessa, kylpyhuoneessa, wc: ssä, kuntosalissa ja aktiivisessa virkistyspaikassa. On olemassa tonneja sävyjä, joiden avulla tämä dynaaminen ja kirkas väri yhdistyy hyvin.

Punainen ja valkoinen sisustus

Valkoinen on kiinteä punainen. Se erinomaisesti neutraloi punaisen punaisen aktiivisuuden. Punaisen ja valkoisen yhdistelmä sisustuksessa symboloi hoitoa, oikeudenmukaisuutta ja puhtautta, laajentaa tilaa. Tämä sisustus houkuttelee ihmisiä ja tuo sinut tyytyväisiksi tuoreen kontrastin kanssa

Olohuoneen punainen ja valkoinen sisustus

Punainen ja valkoinen sisustus on win-win -yhdistelmä. Tämä duo ei vaadi ylimääräisiä aksentteja, mutta monet laimeavat sen mustalla värillä, mikä antaa dynamiikan sisätilaan. Punainen on lähellä yksivärisiä värejä, joten näiden värien kolmivärinen valikoima näyttää hyvältä.

Punaisen valkean yhdistelmän katsottiin orgaaniseksi, suunnittelijat käyttävät kuvioitujen ja yksiväristen esineiden tekniikkaa. Tärkein sääntö on käyttää kuvioita ja monotonia samassa määrin. Joten, jos haluat tehdä huoneesta yksivärisen, lisää sitten muutamia esineitä kuvioon tai päinvastoin kuvioidulla sisätilalla, lisää 1-2 monokuvamainen aksentti. Esimerkiksi yksivärisellä tapetilla varustetussa ruokasalissa voidaan asettaa matto, jossa kuvio, ja makuuhuoneessa, jossa on kuvioitu taustakuva, yksivärinen voi olla verho tai muu sisustuselementti.

Punaisen ja valkoisen sisustuksen tärkein tekniikka on "punaisella valkoisella". Mutta käänteinen tekniikka "valkoinen punaisella", todennäköisesti, antaa negatiivisen vaikutuksen. Tällainen sisustus tuntuu teräväksi ja hämärältä. Tosiasia on, että valkoinen on neutraali, tasapainottava väri, eikä se voi olla aksentti.

Punainen ja valkoinen keittiön sisustus
Punainen ja valkoinen tilava keittiö
Punainen ja valkoinen muodikas kylpyhuone
Punainen ja valkoinen kylpyhuone
Punainen ja valkoinen olohuone jugend-tyyliin
Punainen laatta valkoisessa kylpyhuoneessa
Punainen ja valkoinen kylpyhuone sisustus
Punainen ja valkoinen epätavallinen olohuone
Punainen ja valkoinen kaappi

Punainen ja keltainen (oranssi)

Lämpimimmät sävyt luovat aina kesän, iloisen tunnelman. Punakeltainen yhdistelmä soveltuu lastenhuoneisiin, keittiöihin, kuntokeskuksiin. Mutta ennen sävyn tietojen valitsemista, harkitse tällaisen yhdistelmän mukavuutta asukkaille. Katsokaa, mihin puoleen huone on päällä. Jos aurinko on käyttökelpoinen, kannattaa kiinnittää huomionne
toiseen värivalikoimaan, sillä parannetun lämmityksen vaikutus voi aiheuttaa epämukavuutta.

Punainen ja keltainen aksentti olohuoneessa

Hyperaktiivisille lapsille ei myöskään ole tarpeen valita puna-kelta-oranssinvärisiä sävyjä: tällaisessa huoneessa on vaikeaa keskittyä mihinkään. Lämpimien värien aktiivisen vaikutuksen vähentäminen voi johtua valkoisesta ja beigenväristä.

Punainen ja kultainen yhdistelmä antaa täysin erilaisen ilmapiirin. Tämä upea yhdistelmä sopii ylellisiin hotelleihin, taidegallerioihin, ravintoloihin. Erittäin jaloinen näyttää liinavaaten viininpunainen sävyjä ja kultaa. Punaisen kultaisen sisustuksen yhteydessä lisätään usein musta väri, jonka ansiosta huone näyttää kunnioittavilta.

Punainen ja keltainen aksentti taimitarhassa
Punainen ja keltainen aksentti olohuoneessa

Punainen ja beige

Beige-sävy rajoittaa punaista toimintaa, joten tämä sisustus näyttää pehmeältä ja rauhalliselta. Tämä unioni ei tarvitse kolmannen värin. Tässä on vain tärkeää valita, mikä väri tulee johtajaksi. Jos se on beige, huoneen tunnelma on kodikas ja kertakäyttöinen. Särmäys kuvion tai tiilen sisäpuolella tuo elävyyttä.

Saat kyllästetyn punaisen, hiekan, oljet ja maavärit sopivat. Ja neutraali beige, kaikki punaiset, jopa punarintu, viini tai paksu crimson sävyt ovat sopivia. Yhdistelmä vaalean sävyjä beige ja punainen, on kätevää luoda retro tyyli huoneessa, koska tällainen tandem ilmestyi hyvin kauan sitten. Kyllä, ja nykyaikaisissa sisätiloissa tämä unioni on vakiintunut.

Punainen ja beige makuuhuone

Muuten, älä käytä vain yhtä sävyä beigeä tässä duossa: tämä sisustus tulee yksitoikkoiseksi ja tylsäksi. On parempi luoda tasaiset väritulot eri sävyistä beigenväristä. Jos beige on valittu taustan varjoksi, tee yksi suuri punainen korostus tai muutamia pieniä aksentteja niin, että punaista väriä ei menetetä. Esimerkiksi se voi olla punaisia ​​verhoita sisäpuolella lisäksi tyynyjä sohvalla. Valokuvien taustakuvat suurilla, kirkkaanpunaisilla väreillä beige-taustalla sisustavat olohuoneen sisustuksen onnistuneesti. Jos kiinnität punaisen taustakuvan sisätiloihin, niiden pitäisi olla vain yksi seinä, muuten sisätila muuttuu synkältä ja jopa aggressiiviselta.

Beige ja punainen käytävä
Aseta punainen korostus beigen keittiössä
Beige punainen olohuone
Beige punainen makuuhuone

Punainen ja sininen (turkoosi)

Tämä yhdistelmä on erittäin harvinaista sisätiloissa. Nämä värit ovat luonteeltaan vastakkaisia. Sininen on jäätä, ja punainen on liekki. Lisäksi molemmat värit eroavat toisistaan ​​lämpötilan vaikutuksessa. Mutta pätevä yhdistelmä heistä voi saada erittäin viihtyisä ilmapiiri. Tärkeää on, mikä väri on johtava ja joka täydentää sitä, mikä riippuu huoneen yleisestä lämpötilasta. Haluat tehdä sen lämpimänä, ottaa vaaleanpunainen taustana ja sininen vain täydentää kuvaa. Voit luoda viileän sisustuksen, sinisen pitäisi hallita, ja punaista käytetään aksenttina.

Punainen-sininen ruokasali

Punainen ja sininen sisustus näyttävät hyviltä lastenhuoneessa, jos pohja otetaan vaaleansiniseksi. Meren teema on erittäin kätevä.

Jotta makuuhuone olisi parempi valita vaaleansininen tausta, ja punainen vain korostaa kunnioitusta ja hienostuneisuutta.

Muista: sininen puku punaisen eri sävyt ja sininen väri on parempi valita syvän punainen sävyjä.

Jos haluat tehdä epätavallisen sisustuksen, kytke sitten punainen ja turkoosi. Tällainen liittouma antaa hyvän mielialan ja luo tunteen mukavuutta ja vaurautta.

Punainen ja sininen korostus olohuoneen sisustuksessa

Punainen ja vihreä

Vihreä täydentää punaista väriä, joten vierekkäin ne näyttävät vieläkin voimakkaammilta. Tämä on erittäin tehokas liitto, joten tämä sisustus innostaa silmää, tunteita ja ei voi olla pysyvä.

Näiden värien turvaamiseksi tulisi käyttää huomaamattomia punaisia ​​ja vihreitä sävyjä. Lisäksi on syytä laimentaa ne valkoinen tai beige.

Punainen ja ruskea

Tummanruskeat sävyt sisältävät osittain punaista, joten niitä voidaan kutsua osittain. Ruskea väri on hillitty ja arkipäiväinen, vakauden väri ja huolellisuus. Varjostus punainen, tämä sävy tekee koko huoneesta vankan.

Tummanruskea ja viininpunainen sävyjä, voit luoda Englanti tyyliin, ja lisäämällä kullan sävyjä, voit kopioida mahtipontinen viktoriaaniseen tyyliin.

Punaruskea keittiö

Punainen ja vaalea

Muoti yhdistelmä punainen, oranssi ja pinkki tulivat idästä, jossa he haluavat sekoittaa ällöttävä makuja ja tuoksuja, sekä rikkaat lämpimät värit. Joten vaaleanpunainen ja punainen yhdistys voidaan kutsua itäksi eksoottiseksi. Käytä tätä yhdistelmää varoen, koska silmämme on kohtuuttanut värijärjestelmiä.

Punainen ja vaalea olohuone

Punainen ja harmaa (harmaa-sininen)

Harmaa ja harmaa-sininen sekoitus harmonisesti vaaleat sävyt punainen. Kuitenkin tällainen tandem on parempi lisätä valkoinen, beige, kultainen tai tumma ruskea väri. Tällaisessa kolminkertaisessa yhdistelmässä voit laatia talon kaikki huoneet.

Punainen ja harmaa olohuone
Punainen ja harmaa keittiö
Punaharmaa ruokasali

Punainen ja violetti

Keittiön merkitys on punainen ja violetti kirkas yhdistelmä. Valitessasi sävyjä, muista, että ne on yhdistettävä harmonisesti lämmön ja kirkkauden suhteen. Suunnittelijat eivät ehdottomasti suosittele tämän duetin laimentamista neutraalilla värillä - valkoinen tai beige.

Punainen ja violetti makuuhuone

Jos olet huolissasi, että punainen voi lopulta väsyttää asukkaat talon, käytä sitä sisustus, tekstiilit ja hienoja yksityiskohtia.

Se voi olla punainen liinavaatteet, peitot tai sateenvarjostinlamppu.

Olet suunnitellut sisätilasi neutraalilla alueella, ja näyttää siltä, ​​että sinä olet yksinäinen ja tylsää? Osta muutamia punaisia ​​tuoleja ja huone alkaa heti uudella tavalla.

Punainen, harmaa ja valkoinen väri nurkassa olevan keittiön sisätiloissa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 4 = 1