Punainen katto – valikoima rohkeita ja temperamenttisia ihmisiä (21 kuvaa)

Punainen on ylivoimainen väri, jota intohimoiset ihmiset haluavat. Suunnittelijat käyttävät yhä useammin harmaapintaisia ​​kattoja monipuolistamaan rakastettuja monta mustavalkoista katetta. Niin punainen pääsee taloon, jossa siitä tulee elävän tilan kohokohta. Jos aiot muuttaa asunnon suunnittelua, kannattaa katsoa niin muodikasta värimaailmaa.

Valkoinen-punainen katto

Claret-katto

Punavärin edut ja haitat

Ensinnäkin puhutaan siitä, mitä etuja punainen väri on sisustuksessa:

  • Hän parantaa tunnelmaa ja antaa myönteisen maksun. Punaisten sävyjen ympäristössä temperamenttiset persoonallisuudet ja optimistit tuntevat olonsa mukavalta. Lisäksi harmaasävy herättää tunteita, stimuloi seksuaalista energiaa, joten puolisoiden välinen intohimo ei häviä.
  • Se näyttää juhlalliselta. Teattereissa tai konserttisaleissa näet usein verhoja, huonekaluja tai punaisten sävyjen mattoja. Muista, mitä tunteita kokeilet tällaisessa sisätilassa. Etkö halua lisätä juhlan tunnetta harmaisiin päiviin?
  • Yhdessä kultaa ja luonnonpuuta, punainen antaa tilaa kunnioitettavaksi. Joten voit helposti luoda ylellisen sisustuksen ja korostaa elitistisi.

Punainen katto lastentarhassa

On olemassa useita puutteita:

  • Talon suunnittelussa ylimääräinen punainen väri vaikuttaa asukkaisiin kiusallisella tavalla. Kun olet viettänyt useita tunteja tällaisessa värimallissa, tasapainoinen ja rauhallinen henkilö alkaa hermostua ja hermostua. Erityisesti hyperaktiivisissa lapsissa tapahtuu huomattavia muutoksia mielialalla.
  • Tämän sävyn runsaus ei ainoastaan ​​pilata luovaa suunnittelua, vaan myös visuaalisesti merkittävästi vähentää tilaa. Pienissä huoneissa käytä vain punaisia ​​sävyjä.
  • Punainen ylijäämä ripeää nopeasti. Tällaisen värimaailman ympäröimät ihmiset ovat vaikeita keskittyä työhön.

Jos haitat eivät pelota sinua, ja haluat syöttää tämän värin fanien lukumäärän, jatka sitten lukemista.

Teksturoitu punainen katto

Kuvioitu punainen katto

Punainen katto sisätiloissa

Jos valitset tämän saturoidun värin katon, sinun on harkittava yksityiskohtaisesti yksityiskohdat. Huoneen koosta, sen toiminnallisesta tarkoituksesta, valaistumisasteesta, seinien, lattian ja huonekalujen värimaailmasta riippuu siitä, kuinka punainen katto näyttää sisätilalta. Tutkitaan missä harmaapintainen kangas näyttää tyylikkäältä ja missä se voi pilata huoneen ulkonäköä.

1

Olohuone

Punainen väri venytys katto sopii täydellisesti tilava olohuoneen sisätilaan. Hän luo juhlaisen tunnelman huoneeseen, jossa vieraat ovat yleensä tervetulleita, ja hämmästyttää niitä, jotka tulivat ylellisyyttä ja juhlallisuutta. Luodakseen tilan klassiseen tyyliin, aito burgundi-sävy sopii ja koristaa nykyaikaisissa tyyleissä runsaasti punaista, joka sopii täydellisesti mustalle ja valkoiselle. Olohuoneeseen ei näytä liian aggressiiviselta, sinun tarvitsee valita huonekaluista pehmeitä värejä.

Uusi sana suunnittelussa - venytys kattoon mokkanahkaan. Punavärissä hän näyttää kiinteältä. Sen avulla voit lisätä aristokraattisuutta paitsi olohuoneeseen, myös toimistoosi tai kotikirjastoosi.

GKL: n punainen katto

Punainen kiiltävä katto

Makuuhuone

Makuuhuone on talon tärkein virkistysalue. Tilanne pitäisi auttaa rentoutumaan, mutta punainen väri päinvastoin herättää, joten punainen katto makuuhuoneen sisätiloissa ei ole paras valinta. Kovan päivän jälkeen et voi rentoutua, jos pääsi on niin kylläinen. Heikentynyt organismi uhkaa hermostunut sammuminen ja lisääntynyt ärtyneisyys.

Jos olet jo viritetty huoneen suunnitteluun punaisella, rajoittakaa vain kirkkaat akselit. Valkoisia kattoja ja kevyitä seiniä voidaan täydentää harmaasävyllä tai ruusuilla maljalla. Tärkeintä ei ole liioitella sitä, yksityiskohdat olisi yhdistettävä harmonisesti eikä "huutaa".

Punainen kiiltävä katto voi antaa nuoren perheen. Asiantuntijat Feng Shui uskovat, että nuoret, joiden suhteet ovat täynnä tunteita voi lisätä intohimoa avioliittoon. Myös kiinalaisen uskonnonopin mukaan tulella on hyödyllinen vaikutus jälkeläisten ulkonäköön.

Punainen katto sisätiloissa

Punainen katto kiinalaisessa tyylissä

keittiö

Punaista venytyskautta on usein löytynyt keittiöstä. Tämä johtuu siitä, että tämä väri lisää ruokahalua ja parantaa ruoansulatusta. Ruoanlaittoon ja ravinnon kulutukseen nämä ominaisuudet ovat juuri ajoissa. Lisäksi harmaasävy on erittäin energinen väri, se inspiroi kotiäitiä kulinaarisia kokeita varten ja aamuisin punainen katto keittiössä auttaa vuokralaisten piristää ja onnellisesti aloittaa uusi päivä.

Useimmiten katon tyydyttynyt väri on rauhoitettu valkoisilla tai beige-sävyillä seinillä ja huonekaluilla. Lattiapäällyste ei myöskään saisi olla pimeä, joten huone ei visuaalisesti häviä kokoa.

Käytä neutraaleja sävyjä, jotta ei kosketa kirkkaita värejä, jolloin huone menettää tyylikkään ilmeensä. Lihavoitu voi valita katon sävyyn kuuluvan keittiön julkisivujen värin, mutta sinun on tehtävä tämä erittäin huolellisesti, jotta sitä ei ylikierrettäisi punaisella.

Punainen katto käytävällä

Punainen maalattu katto

kylpyhuone

Yleensä tällä huoneella ei ole erinomaista kokoa, ja kylpyhuoneessa oleva punainen katto voi visuaalisesti pienentää sitä vieläkin enemmän. Joten mieti tarkkaan, ennen kuin annat mieluummin tämän värin viimeistelyn. Jos olet täysin varma halusta kääntää tämä ajatus, tee sitten kiiltävä stretch katto kylpyhuoneessa. Tämä vaihtoehto ei vaikuta suuresti huoneen korkeuteen.

Punainen pyöreä katto

Mitä sävyihin, pysähdy tummille sävyille. Kiiltävä Bordeaux-katto yhdistettynä valkoisiin seiniin ja laattoihin näyttää upealta. Koristele vaaleat seinät voivat olla kultaisia ​​kuvioita tai claret insertit. Huolehdi valaistuslaitteista. Kylpyhuone on valaistu niin, ettei se ole synkkä. Viimeistele klassinen muoto, jossa on harmaasävyisiä tai vaaleanpunaisia ​​lisävarusteita: saippuaa, pyyhkeitä, mattoja.

Punainen katto keittiössä

Punainen matta katto

Sisäänkäynti

Tämä huone on punainen katto - huono päätös. Huone on pieni, siinä ei ole ikkunoita ja aggressiivinen väri korostaa näitä puutteita. Ainoa vaihtoehto, jos tulipuna on sopiva käytävässä, on huoneessa, jossa on korkeat katot. Tummanpunainen kattopäällyste auttaa tasapainottamaan käytävän koon. On tärkeää, että seinät ja lattia ovat vastakkaisia.

Punainen joustava katto

Punainen väärät katot

lastentarha

Sisustussuunnittelu lastenhuoneen nähdä punainen on vaikeaa. Tämä johtuu siitä, että tämä tyydyttynyt väri vaikuttaa negatiivisesti lapsen hauras hermostoon. Scarlet voi aiheuttaa ylivalottumista, ahdistusta ja jopa aggressiota lapsille, joten jos et halua, että lapset nukkuvat huonosti eivätkä voi keskittyä opintoihinsa, sinun täytyy unohtaa tämän huoneen punainen katto.

Punainen katto kuvioilla

Punainen katto makuuhuoneessa

Herkkä sävyt punainen (vaalea koralli, vaaleanpunainen) tekevät makuuhuoneen tytön uskomattoman kodikas ja kaunis. Tässä värimallissa vauva tuntuu prinsessa. Jos lapsi ei ole aktiivinen, kirkkaat lisävarusteet auttavat lisäämään energiaa.

Punainen katto ruokasalissa

Punainen katto kylpyhuoneessa

Punainen katto kylpyhuoneen sisustuksessa

Katto on punainen - tyylikäs muotoiluväline. Se tekee helposti hiljaisen sisätilan näyttäväksi. Tärkeintä ei ole liioitella sitä. Sitten katto näyttää vaikuttavalta ja epätyypilliseltä. Vaikuttamaan vieraita kauneuden ja ainutlaatuisuuden kotisi ei ole vaikeaa. Älä pelkää ottaa uutta kotiasi.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 2