Puhallettava sänky – kompakti huonekalu sisustuksessa (22 valokuvaa)

Moderni puhallettava sänky on mukava ja kätevä käyttää. Tyylikäs ja viihtyisä sänky on mukava tarjota asiakkaille yön yli. Kompakti pussissa on helppo viedä mukanasi mökkiin tai järven rantaan. Puhallettavaan patjaan voit nukkua muutaman ensimmäisen päivän ajan uudessa asunnossa odotettaessa huonekalujen toimitusta. Pienessä huoneistossa se säästää tilaa. Hyvää tukea epätavallisissa tilanteissa, tämä epätavallinen huonekalu on halpa ja tehokas.

Puhallettava patja

Kuinka valita puhallettava sänky?

Yhden ja kahden hengen sänkyjen jatkuva kysyntä, saatavana myös kuninkaallinen koko. Yksinkertainen puhallettava patjan sängyn paksuus on noin 20 cm, mukavampi puhallettava sänkyyn nousee lattian yläpuolella 50-60 cm, on helpompi istua korkealle sängylle ja nousta ylös. Mitä korkeampi se on, sitä vähemmän se vetää kylmää ilmaa lattiasta.

Puhallettava patja
Puhallettava patja

Joissakin malleissa on kaksi patjaa, jotka on pinottu päällekkäin ja kiinnitetty salamoilla tai muovilla. Tämän suunnitelman mukavuus on, että patjoja voidaan käyttää erikseen. Esimerkiksi yksi, joka ottaa sinut mukaan vierailun aikana, ja toinen lähtee kotiin. Mallia on kehitetty, jossa alaosa on eräänlainen pesä, jossa syvennys on keskellä, jossa toinen patja on sijoitettu. Saattaa olla niskatuki, joka korvaa erillisen tyynyn tai selkänojan, jossa on säädettävä kallistuskulma.

Puhallettava sänky
Puhallettava sänky

Kuinka pumpata sänky?

Puhallettava sänky täyttyy ilmalla pumpun avulla. Jos pumppua ei ole ostettu, sinun on ostettava se erikseen. Sekä mekaanisen pumpun että sähköpumpun käyttö on sallittua. Jos sinulla on useita puhallettavaa tuotetta, on kätevää ja kannattavaa saada yksi täyttölaite. Lisäksi, jos sänky epäonnistuu, pumppua ei tarvitse muuttaa.

Helppokäyttöinen puhallettava sänky, jossa on sisäänrakennettu pumppu. Kytke sähköpumppu pistorasiaan ja 2-4 minuutin kuluttua se täyttyy.

Kun sängyssä oleva paine saavuttaa halutun arvon, pumppu pysähtyy pumppaavan ilman ja jatkaa joutokäyntiä. Niinpä ei ole liiallista painetta, ja hitsisaumat eivät hajoa materiaalin liiallisesta kireydestä. Jos tuote näyttää edelleen liian tiukalta pumpulta, on suositeltavaa ilmaa ilmaa hieman venttiilin läpi. Tämä tekee sängystä pehmeämpi ja suojaa materiaalia ennenaikaiselta kulumiselta.

Puhallettava tuoli

Puhallettava patja

Jos maassa ei ole sähköä tai luontoa, ulkoiseen mekaaniseen pumppuun voidaan liittää sisäänrakennettu sähköpumppu. Ilma vapautuu patjaan kääntämällä erikoisventtiili haluttuun asentoon, ja sama pumppu auttaa pumppaamaan jäännökset viimeiseen pisaraan. Jopa parasta laatua oleva puhallettava sänky jonkin ajan kuluttua hieman puhaltaa pois ja menettää joustavuutensa. Tällöin se pumpataan sen alkuperäiseen tilaan.

Puhallettava patja

Puhallettava patja

Suunnitteluominaisuudet

Materiaali, josta puhallettavat sängyt on valmistettu, on tiheä vinyylikalvo (PVC). Elastisella ja kestävällä muovilla on pitkä käyttöikä. Ulkopuolella pehmeä parvi levitetään. Velhoiseen tekstiilipäällysteeseen on miellyttävä kosketus ja sen karkea rakenne ei anna sängyn liukua lattialle. Vinyylipinta ei ime kosteutta ja helposti puhdistettavissa. Synteettinen materiaali voi periaatteessa olla mitä tahansa väriä, mutta valmistajat valitsevat hiljaisia ​​värejä. Tämän ansiosta tuotteet sopivat hyvin ympäröivään sisätilaan.

Sisäiset väliseinät ylläpitävät joustavuutta ja puhallettavan sängyn oikeaa muotoa. Sisäpuolella ulompi kehyksetön kuori, jäykkyyden vahvistusrivat kulkevat. Ne jakavat kokonaistilavuuden erillisiksi ilmasoluiksi. Muut sillat vahvistavat rakennetta.

Puhallettava sänky
Puhallettava sänky

Nykyaikaisemmissa malleissa patjan yläosa ja pohja kiinnitetään sisäpuolelta lukuisilla sitovilla sideaineilla. Jos ilmakennon seinämä purkautuu, sängyssä syntyy epämiellyttävä pullistuma, joka rikkoo sen muotoa. Mutta kun yksittäiset siteet ovat repeytyneet, tämä tuskin vaikuttaa rakentamiseen. Mitä useammin levyt ja tasoitteet sijaitsevat, sitä tasaisempi ja joustavampi on nukkuja.

Puhallettava sänky

Puhallettavat kalusteet

Yksinkertainen ja ergonominen muotoilu tarjoaa suuria mahdollisuuksia muotoiluun. Tavallisten patjojen lisäksi voit ostaa:

  • Puhallettava vuodesohva, jossa selkänoja ja käsinojat;
  • sohva-muuntaja, joka muuttuu helposti nukkuisaksi;
  • puhallettava nojatuoli tai leposohvi kesäasunnolle;
  • puhallettava ottomaani talvikalastukseen.
Puhallettava patja

Sohvan käsinojassa, joskus on rakennettu erityiseen pidikkees
een lasille. Tämä on hyödyllinen lisä, sillä ilmatäytteinen sohva heiluu, kun henkilö istuu tai nousee. Sohvan muuntaminen parivuoteeksi patjan yläosa sopii yksinkertaisesti lattialle pohjan vieressä.

1

Tavanomainen puhallettava sänky painetaan ruumiin painon alle ja tukee selkeästi selkärankaa, mikä ei ole toivottavaa lääketieteellisestä näkökulmasta. Tämän puutteen korjaamiseksi tuotetaan ortopediset puhallettavat sängyt. Erityinen sisäisten väliseinien järjestelmä tekee pinnasta optimaalisen jäykän ja joustavan. Yläkerros - ortopedinen tiiviste - on valmistettu erityisen tiheästä materiaalista, jossa on muistivaikutus. Tällainen pinnoite jakaa kuorman takana ja antaa hyvän unen. Silti ihmiset, joilla on tuki- ja liikuntaelinten ongelmat, eivät saa aina nukkua puhallettavaan patjaan.

Puhallettava patja

Puhallettavien vuoteiden käyttö

Kaikkien tällaisten huonekalujen mukavuu- desta nukkua varten käyttäjien pääasiallinen valitus on lyhyt elinikä. Kerroksellinen vinyyli, josta puhallettava sänky on valmistettu, on helppo lävistää saksilla tai muulla terävällä esineellä. Jos kissa kulkee huoneiston ympärillä, hän voi hiljaa tehdä pieniä reikiä kynsinsä kanssa. Todelliset, taitavat omistajat ovat oppineet ommella tiheän kankaan suojakannet ja ylhäältä peittää sängyn peitolla.

Puhallettava patja

Pienien reikien sijainnin määrittäminen ei ole helppoa, koska sänkyä ei voi upottaa altaan veteen. Suosittu tapa on voitelu väitetyistä punktuuripaikoista saippuakuplat. Paikoissa, joissa ilma tulee ulos, vaahto kuplat. Pakkaus sisältää korvaavan sarjan, johon kuuluu itseliimautuvia laastareita. Sen avulla voit taistella menestyksekkäästi ilmavuodolla.

Puhallettava sänky

Pehmeä ja joustava, puhallettava sänky vain kutsuu sinut pelaamaan peliä ja hypätä siihen. Mutta jos sallit lapsille mahdollisuuden käyttää sitä trampoliinina, sinun on pian huolehdittava uusien huonekalujen ostamisesta. Aikuisille ilmoitetaan myös, että he eivät järjestä väkivaltaisia ​​pelejä kodikkaaseen sänkyyn. Sänky on herkkä hämärälle, valmistajat antavat takuuajan useita viikkoja.

Puhallettava sänky

Jotkut käyttäjät neuvovat ostamaan kaksi erillistä patjaa yhden kaksinkertaisen sijasta. Sisäisten solujen kautta tapahtuvan ilman vapaan liikkeen vuoksi, kun yksi ratapölkistä kääntyy tai nousee, toinen sängyn alle alkaa kääntyä ja voi herättää sen. Jos puhallettava vuode laskeutuu vähitellen, ihmiset rullaavat keskelle muodostettuun putkeen ja häiritsevät toisiaan. Jotta valinta ei olisi pettymystä, kaksinkertainen puhallettava sänky olisi mukava koko, ottaen huomioon kasvun ja painon omistajien.

Puhallettava sohva

Kumiveneiden liikkuvuus

Suuri plus puhallettava huonekalut on, että se voidaan ottaa kanssasi viettää yön puolue, teltta metsässä tai mökki. Paksu ilmakerros eristetään luotettavasti kylmästä kerroksesta.

Puhallettava patja

Sinun on valittava huolellisesti paikka, jossa sänky sijaitsee. Sen pitäisi olla tasainen, ilman ulokkeita ja teräviä esineitä. Muuten voit repimään reiän ja herätä yöllä melkein lattialla.

Puhallettava sänky

Vakiopussissa on pussi, jota käytetään säilytykseen ja kuljetukseen. Ei ole suositeltavaa säilyttää taitettua tuotetta alhaisissa lämpötiloissa, esimerkiksi talossa talossa. Materiaali muuttuu jäykemmäksi ja mikrokupit muodostuvat taitoksille.

Puhallettava patja

Rypistynyt ja pakattu sänky on pienikokoinen, mutta se ei paina kovin paljon, varsinkin jos siinä on sisäänrakennettu sähköpumppu. Painon ollessa noin 5 - 15 kg ei ole vaikeata siirtää sitä tai ladata sitä auton runkoon. Ottakaa mukanasi repussa, vain yksinkertainen patja, jonka paino alkaa 2 kg. Mutta siinä kampanjassa ei voi vain nukkua, vaan myös ottaa aurinkoa ja uida.

Puhallettava sänky

Puhallettava sänky on halpa ja kätevä vaihtoehto puu- ja metallikalusteille. Hänellä on tiettyjä puutteita, mutta väliaikaisena keinona hänellä ei ole yhtäläisyyksiä. Huolellisella käsittelyllä se palvelee sinua useita vuosia. Miellyttävä hinta, kevyt, kompakti koko varmasti pidät siitä.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 80 = 88