Piano sisustuksessa: harvinaisuus ja ylpeys (21 kuvaa)

Kotimainen musiikin tekeminen enemmistön mielestä on nykyään anakronisuutta, jotain viimeisestä elämästä. Mutta muodikkaat kasaamat gadgetit eivät hukkuneet pianon tai pianonsoiton yksityiselämästä. Päinvastoin: työkalun omistajat ovat ylpeitä siitä, vaalia ja vaalia. Kuinka järjestää pianosävelu sisätiloihin, luo hänelle tilava tila, harkitse järjestystä.

Valkoinen piano sisustuksessa
Musta piano sisustuksessa

Valitse huone

Ihanteellinen - erityinen musiikkihuone, jossa kuuntelijoille on vain koripallon työkalu, tuolit tai tuolit. Mutta tämä on harvinaisuus.

Piano klassisessa sisätilassa

Olohuone on useammin valittu - se on tilavin, ja talon paras akustiikka. Se on täällä, että perhe ja vieraat kokoontuvat, kukaan yksityisiä etuja ei loukata. Jos piano tai piano on ainoa päällikkö, instrumentti voidaan laittaa hänen henkilökohtaiseen huoneeseensa.

Décor pianolla

Aseta huoneeseen

Useimmissa nykyaikaisissa huoneistoissa on hyväksyttävä vaihtoehto kokoon - piano, joka on seinän lähellä, sisäänrakennetussa komerossa, niskassa tai erkkeri-ikkunassa.

Piano sisäpuolella talossa

Tilojen omistajat voivat varautua pianoon laajemmin. Sen tavallinen häiriö on kulma. Keskellä, suurikokoinen instrumentti visuaalisesti miehittää koko tilan, estää sisäänkäynnin, se joutuu jatkuvasti törmätä siihen. Vastaava vaihtoehto on mahdollista vain valtavaan huoneeseen, parvihuoneistoon, studiohuoneistoon ilman sisäisiä väliseiniä. Kaksikerroksisessa kartanossa sopivin paikka on portaiden alla.

Piano ympäristöystävällisessä sisätilassa

Jos huone on pieni ja vain piano on haluttu, valitaan kaappi malli, jossa on siipi, joka on lyhyempi kuin konsertti.

Musiikki-instrumentin vaatii hyvä valaistus, joten jos mahdollista, laita se lähelle ikkunaa niin, että valo lankesi vasemmalla tai on useita valonlähteitä: lattia, pöytälamput.

Piano etnisessä sisätilassa

Sisäinen yhteensopivuus

Pianon ja muiden aiheiden "suhteessa" huoneessa on kaksi vaihtoehtoa: korostus ja kirjoittaminen. Ensimmäisessä pianossa olohuoneen sisustuksessa - erillisen vyöhykkeen keskellä, jossa on vastakkainen väri yleisen tilan kanssa. Vahvista vaikutus luomalla pieni korkeus tai asettamalla pianoa kirkkaaseen mattoon. Pianolle vierekkäinen seinä on erityisesti suunniteltu: kontrastiväri, paneelit, maalaukset, musiikkitarrat. Kirjoittaminen tekee työkalusta osuuden yleisestä suunnittelusta värin mukaan eikä vaadi erityisiä temppuja.

Kiiltävä piano sisustuksessa

Piano olohuoneessa

Kummassakin tapauksessa instrumentin tyylin ja huoneen on oltava sopusoinnussa. Tämä on helppoa, kun ostat uuden pianopian tai pianon: tänään tarjoamme malleja kaikesta suorituskyvystä, klassikoista huipputekniikkaan.

Vanha piano, jos se ei ole historiallinen tai antiikkiesine, voidaan sovittaa huoneen tyyliin. Ensinnäkin vanhan maalin tai lakan kerros poistetaan höyrystä. Ja sitten fantasia kertoo: tekniikka decoupage, graffiti, stencil, tarroja, yksi väri värjäys. Viimeinen - pinta lakkaus ja kiillotus.

Antiikkimalli on sovitettu mahdollisimman pitkälle. Helpoin tapa ulos - luomaan erityinen alue, jossa on kattokruunut, matto käsin Maid, isoäidin lipasto ja vastaavat antiikki tarvikkeita.

1
Suuri piano talon musiikkihuoneessa
Ruskea piano
Grand piano sisätilojen huoneiston

Musikaalinen esine

Useimmat pianomallit ja erityisesti pianot ovat hyvin esteettisiä. Niitä ei pidä piilottaa vaan käyttää kauniina huonekaluina.

Sisällä oleva piano voi tulla valokuville, koristeellisia pienikokoisia, kukkaseppeleitä. Tärkeintä ei ole liioitella sitä. Jos huoneessa on tarpeeksi tällaisia ​​asioita, laite jää "puhtaaksi". Poikkeuksena on sopiva tyyli kynttilänjalka tai kynttilänjalka.

Antiikki- ja "antiikkiset" grand pianot, joissa on läpinäkyvät pinnat, näyttävät harmonisesti sisätiloissa:

  • Classic;
  • Gothic;
  • barokki;
  • Provence;
  • maassa;
  • Skandinaaviseen tyyliin.
Piano minimalistisessa sisätilassa
Piano jugend-tyyliin

Piano glittering-kiiltävä modernit mallit ovat sopivia:

  • minimalismi;
  • rappio;
  • Art Nouveau;
  • hi-tech.

Työkalu, jota ei käytetä aiottuun tarkoitukseen, voidaan muuntaa lipastoiksi tai toimistoon.

Piano niche-alueella
Kattohuoneiston sisäpuoli

lisälaitteet

Piano- tai piano-pianolla he pelaavat istumaan, mikä tarkoittaa, että tarvitset tuolin tai juhlat. Niille on vähän vaatimuksia: sisustuksen, mukavuuden, korkeuden säätämisen vaatimustenmukaisuus. Jälkimmäinen on erityisen tärkeä, koska useat perheenjäsenet tai vieraat voivat soittaa musiikkia. Erityisesti silloin, kun instrumentti on ostettu lapselle - se kasvaa, joten istuimen täytyy kasvaa.

Skandinaavisen sisustuksen piano

Jos se on musikaalinen huone, sisustus sisustukseen on mahdollista samassa hengessä: tarroja tai taustakuvia musiikkitiedostoilla, musiikkitallenteilla. Ärsyke voi tulla ylimielinen palkintokorokkeella - sillä lapsi tuntuu todelliselta muusikkona tässä vaiheessa.

Suuri piano olohuoneen sisustuksessa

Erityistapaus on musiikkitutkimus. Luova persoona ei yleensä ole kiinnostunut mihinkään muuhun kuin musiikkiin, joten neutraali-light askeettinen sisustus on hyväksyttävää, täydellinen puute huonekaluista ja hyvä valaistus.

Pianot talon modernissa sisätilassa

Ota huomata

Hieno muotoilu on yhtä haitallista korkea ja alhainen kosteus, lämpö (yli 25 ° C). Jotta laite voi kuulostaa hyvältä eikä kuivua, sitä ei saa sijoittaa lämmityslaitteiden, lämmitysjärjestelmän ja vedosten läheisyyteen. Se on suojattava suoralta auringolta ja kostealta. Näytetään säännöllinen ilmanvaihto, ja jos se ei ole mahdollista, laita ilmankostutin.

Antiikin piano sisustuksessa

Kirjaston tai kirjahyllyn naapuruus pianon kanssa on parhaiten vältettävä - akustiikka heikkenee ja kirjapöly tukkeutuu sisään.

Piano kulmassa

Työkalujen tilat edellyttävät täydellistä äänieristystä. Lattialle tämä on kuiva levitys, joka perustuu laajennettuun saveen, seinille ja kattopinnoille tai muille materiaaleille.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

6 + 1 =