Peach verhot huoneessa: luoda appetizing sisustus (21 kuvaa)

Kun rakennamme modernia ja tyylikästä kuvaa talomme, pohdimme seinien, huonekalujen, tekstiilien värejä. Joten, laaja jakelu sisustus tänään on saanut persikan väri. Hän voi olla pää sisustuksessa huoneeseen tai harmonisesti täydentää sitä yksityiskohtaisesti (maljakoita, valokuvakehyksiä, tyynyjä). Menestyksekäs ratkaisu tässä tapauksessa on persikan verhot. Auringonvalon läpi kulkevan ikkunan tekstiilit täyttävät talon tilan lämpöä ja mukavuutta, ja synkät päivät täydellisesti elvyttävät sisätilat.

Satin persikka verhot

Classic persikka verhot

Peach verhot kuvio

Miksi persikka väri soveltuu ikkunoiden koristelemiseen

Tällä värillä on useita sävyjä, jotka eroavat saturaatiosta. Jotkut niistä ovat kirkkaita ja lämpimiä, toiset taas päinvastoin ovat kalpeita ja kylmiä. Valikoiden valkovenäjä persikka väri, voit luoda aura rauhaa ja hiljaisuutta. Tällaisessa ympäristössä on hyvä rentoutua ja rentoutua kovan päivän jälkeen. Tyydyttävät värit toimivat eri tavoin: ne sävyvät, kohottavat mielialaa, ikään kuin lataavat meidät auringon säteiden energian kanssa. Joka tapauksessa persikka-ikkunan tekstiilit yhdistetään onnistuneesti päivänvaloon, erityisesti aurinkoisina päivinä.

Peach verhot lastentarhassa

Peach verhot makuuhuoneessa

Peach verhot hyttyset

Millä väreillä voit yhdistää tämän värin verhot

Kaikkien persikka-verhojen värit voidaan yhdistää sisätiloihin seuraavin värein:

 • Valkoinen. Tätä taustaa vasten kypsän persikan väri näyttää erityisen hyödylliseltä, jopa juhlalliselta. Yhdistämällä valkoinen persikka voit lisätä suklaata. Tämä on ehdottomasti miellyttävä päätös silmille.
 • Koralli, vaaleanpunainen, karmiininpunainen. Tällainen muunnos on erilainen sen loistokkuudella, eräänlaisella juhlallisuudel- la. On kuitenkin tärkeää tasapainottaa tällaisia ​​tekstiilejä kevyemmillä pisteillä sisätiloissa.
 • Turkoosi ja vihreä. Nämä kaksi väriä täydentävät täysin persikkaa. Joten voit käyttää verhoja, joissa on samanlainen värimalli kuin keittiössä tai lastenhuoneessa.
 • Beige harmaa, sitruuna ja persikka. Samanlaisen vaihtoehdon valitseminen voi saavuttaa mielenkiintoisen vaikutelman. Sisustus näyttää alkuperäiseltä ja tyylikkäältä.

On myös mahdollista laatia koostumus eri persikan tekstiilien sävyistä käyttäen niitä yhdessä tilassa. Esimerkiksi: vaalea tulle sekä kypsän hedelmän kylläiset tiheät kiharat.

1

Yhdistämällä toisiinsa huonekalujen, lattian ja tekstiilien värit, sinun on harkittava verhojen värjäämisen voimakkuutta. Kun ne ovat kirkkaita (lähempänä oranssia tai terrakottaa), seinät tulisi tehdä paljon paljaammiksi. Jos päinvastoin, verhot ovat läpikuultavia, niiden varjo on lähempänä keltaista, voit turvallisesti käyttää persikka taustakuvia tai verhoiltuja huonekaluja.

Peach verhot olohuoneessa

Peach verhot puuvillasta

Peach verhot kahvila tyyliin

Tilat, joissa sinun pitäisi käyttää persikanvärisiä tekstiilejä

Tämä kangasvärjäys soveltuu kodin talojen ikkunoiden koristelemiseen:

 • Olohuone. Valitse saliin verhot huoneen tyylisen päätöksen mukaisesti. Peach verhot olohuoneessa valitaan niin, että ikkuna-tekstiilit eivät pääse leviämään huonekaluilla, seinillä tai lattialla. Täällä voit käyttää neutraaleja ja tyydyttyneitä persikanvärisiä sävyjä.
 • Huone levolle. On loogista valita verhoja makuuhuoneessa tarjouksen maitomais-persikka sävyjä. Kangas samanaikaisesti valitsee tiheän, jotta se voi tarjota riittävän tummumisen.
 • Keittiö. Kankaat ja rullakaihtimet sopivat yhtä hyvin keittiölle. Älä unohda tätä käytännön vaihtoehtoa, kuten kaihtimet. Peach verhot keittiössä voivat parantaa paitsi mielialaa myös ruokahalua. Ne voivat olla kevyitä, ilmavia tai melko tiheitä.
 • Lapsille. Tällöin poimutettavat verhot voivat vaihdella huomattavassa lajikkeessa, rohkeammissa värien yhdistelmissä. Lastenhuoneessa voit käyttää kirkkaita mielenkiintoisia koriste-esineitä verhokankaiden kanssa yhdessä kevyen persikan tapetin kanssa.

Peach verhot renkailla

Peach sekoitettu verhot

Peach lyhyt verhot

Peikkivärjäyksen ikkunatekstiilit ovat monipuolisia. Sitä voidaan käyttää paitsi hallissa, keittiössä tai lastentarhassa, myös guesthousessa sekä kirjastossa.

Peach-verhot minimalismin tyyliin

Peach verhot Art Nouveau tyyliin

Peach monokromaaliset verhot

Stylistiset ratkaisut

Persikka-värin verhot voidaan yhdistää harmonisesti sisustukseen melkein mihin tahansa tyyliin. Poikkeus on vain high-tech, mikä tarkoittaa yksiväristä. Onnistuneesti nämä verhot täydentävät:

 • Klassinen tyyli. Asenna verhot, jotka on koristeltu lambrequins, draperies ja harjat. Monikerroksinen, hiljainen sävy on tervetullut.
 • Moderni. Täällä tyylitelty kasvullisen ornamentti on todellinen. Kankaan muotoilu on yksinkertainen, ilman verhoa, huivi. Värilliset tekstiilien sävyt ovat hyväksyttäviä.
 • Minimalismia. Tyydyttyneet persikkahuovat ja muutamat samanväriset tyynyt voivat t
  ulla huoneen minimalistisen suunnittelun pääväri-aksentiksi edellyttäen, että huoneessa olevia muita kirkkaita värejä ei käytetä.
 • Maalaistyyli tai Provence. Heillä on samankaltaisia ​​ominaisuuksia, joten yhdistämme ne yhteen ryhmään. Peach-verhot, joissa on pieni valkoinen painatus (häkki, nauha tai kukka) sopivat täydellisesti tällaiseen sisätilaan.
 • Jos katsomme verhoja kuvio, joka yhdistää persikka, vaaleanpunainen, viininpunainen sävyjä, niin ne tulevat oikea ratkaisu sisustus itämaiseen tyyliin. Varsinkin jos kangaskoru on monimutkaisilla eteläisillä kuvilla.

Peach raidallinen verhot

Peach suorat verhot

Peach verhot kuvassa

Tämän värin verhojen edut ja haitat

Edut persikan verhoja ovat: väri universaalisuus, harmonian ja coziness tunne, että hän antaa, monia värilaskuja.

Haitat ovat seuraava: jos verhot ovat suurella alueella, ne toteutetaan kyllästetyllä värillä (persikka taustakuva huoneessa), tämä voi jo puhua ylikuormituksen sisustus tämän värin. Se on vaikea havaita, jopa ärsyttävää. Tämän vaikutuksen välttämiseksi valitse rauhallisempi, kevyt sävy.

Niinpä kypsän persikan väri on hyvä ratkaisu ikkunoiden koristelemiseen missä tahansa huoneessasi. Huoneen, jota täydentävät tällaiset verhot, on hyödyllinen vaikutus henkilön tunneperustaan, lisää mielialaa ja suorituskykyä.

Peach verhot tehty hunnun

Peach verhot kirjonta

Peach Blinds

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

6 + 4 =