Paperi taustakuvia sisustuksessa: yksinkertainen, mutta tyylikäs (39 kuvaa)

Huolimatta siitä, että nykyään paperipohjaisia ​​taustakuvia työnnetään pois markkinoilta, heillä on edelleen suuri kysyntä väestön keskuudessa. Aivan kuten kaksisataa vuotta sitten ne ovat suosituin tapoja koristella seiniä. Ja se ei riipu ostajan tilasta tai taloudellisesta tilanteesta. Mikä on heidän suosionsa salaisuus?

Paperi taustakuvia
Paperi taustakuvia

Paperin taustakuvien edut

Paperi taustakuvia

Päättäessä hankkimalla materiaaleja viimeistelyyn, sinun on punnittava kaikki hyvät ja huonot puolet. Ja minun on sanottava, että rakennusmarkkinoilla edustamassa laaja-alaisessa muodossa paperin seinäpaperit hyötyvät useammin kuin toiset.

Paperi taustakuvia
Paperi taustakuvia

Paperin taustakuvien edut:

 • Runsas valikoima, mikä helpottaa oikean värin, halutun kuvion tai tietyn avaimen valitsemista.
 • Paperipohjaiset taustakuvat ovat ympäristöystävällisimpiä materiaaleja (tuotannossa käytetään luonnollisia raaka-aineita, ja niiden kanssa työskentelyyn tarvittava liima ei sisällä haitallisia komponentteja).
 • Tällainen materiaali muodostaa seinille hengityspäällysteen, joka on toinen epäilyttävä etu.
 • Helppokäyttöinen (paperipaperin liimaaminen ei ole vaikeaa, sillä tätä erityisosaamista ei tarvita).
 • Edullinen hinta on toinen tekijä, jolla on merkittävä rooli valinnassa.
Paperi taustakuvia

Paperi taustakuvia
Paperi taustakuvia

Paperin taustakuvien haitat

Taustakuva ei-kudotulla pohjalla, jossa on kukka kuvio olohuoneessa

Tällainen vaikuttava lista etuja ei tarkoita sitä, että paperirainan taustakuvilla ei ole minusta mitään. Ja tämä luettelo näyttää tältä:

 • Kosteudenkestävyyden puute (tavallista paperi- tapettia ei käytetä huoneissa, joissa on korkea kosteus).
 • Lyhytikäinen materiaali, koska kymmenen vuoden kuluttua he menettävät alkuperäisen värinsä ja näin ollen entisen houkuttelevuuden.
 • Alhainen lujuus ja kulutuskestävyys.
Paperi taustakuvia

Huolimatta puutteista, niiden suosio ei vähene, ja paperiset taustakuulut kaupungin huoneistojen ja yksityisten asuntojen sisustuksessa eivät luovu johtamisasemaansa.

Lisäksi paperin taustakuvan valinta moderneissa rakennusmateriaalimarkkinoilla on vaikuttava ja sen monimuotoisuus.

Paperi taustakuvia

laji

Paperi taustakuvia

Paperipaperin tapetit, jotka alun perin jakautuvat yksikerroksisiin ja monikerroksisiin. Ensimmäistä kutsutaan usein "yksinkertaiseksi" (latinaksi, se kuulostaa "yksinkertaiselta") - tämä on yleisin muoto.

Koska taustakuva on täysin luonnollinen, kangas kulkee täydellisesti ilman läpi, mikä mahdollistaa seinien "hengittämisen" ja sulkee pois muotin tai sienen muodostumisen. Tällainen paperikerroksinen taustakuva sopii täydellisesti seinien viimeistelyyn kuivissa tiloissa.

Paperi taustakuvia

Mutta luotettavin - kaksipuolinen tai kaksikerroksinen paperiversio. Ne ovat vahvempia kuin ensimmäinen kaksoiskerroksen takia. Tällä materiaalilla on erinomaiset äänenvaimennus- ja lämmöneristysominaisuudet. Mutta tämä ei ole hänen edessään! Tällaisella tapetilla piirustus tehdään korkealaatuisilla väriaineilla, ja yläkerros on kohokuvioitu.

Paperi taustakuvia

Kaunis, helpotus, kaksipuolinen taustakuva on erittäin suosittu ostajien keskuudessa, koska työssä ne eivät repäise ja lähes eivät juurikaan. Toiminta-aika on pidempi kuin yksinkertainen yksikerroksinen taustakuva.

Paperi taustakuvia

Vaahdottavat taustakuvat

Vaahtoavat taustakuvat ovat myös paperipohjaisia ​​taustakuvia. Tuotanto on samanlainen kuin kaksipuolisen tapetin valmistus, mutta kahden kerroksen liittämisen jälkeen ja leimaamalla käytetään erityistä vaahtoavaa maalia. Tämä muodostaa epätasaisen tekstuurimaisen piirroksen. Tällainen kaksikerroksinen taustakuva auttaa piilottamaan puutteita ja epätasaisuuksia seinien pinnalla, koska ne ovat riittävän tiheitä ja kohokuvioita.

Paperi taustakuvia

Tällaisten paperin taustakuvien positiiviset ominaisuudet ovat niiden kosteutta ja hankausta kestävä. Ja koska akryylikomponentit levitetään vaahtolamelliin pisteittäin, ilma kiertää täydellisesti kankaan läpi.

1
Paperi taustakuvia

Vinyl tapetti

Paperi taustakuvia

Tehtiin myös paperin perusteella. Heidän nimensä johtuu pinnalle levitetystä PVC-kalvosta (tämä tekee materiaalista voimakkaamman). Niillä on pitkä käyttöikä, ovat myrkyttömiä ja vakaita kosteassa ympäristössä.

Paperi taustakuvia
Paperi taustakuvia

Pehmeä taustakuva

Kuitukankaan taustapaperilla on laaja valikoima positiivisia ominaisuuksia. Pinta voi olla mikä tahansa: täysin sileä tai kohokuvioitu. Niiden vahvuus ei-kudotun (puristetun selluloosamateriaalin) vasteessa. Sen rakenteen ansiosta se voi välttää muodonmuutoksia märällä ja kuivalla.

Paperi taustakuvia

Ja yksi tärkeä etu kuitukankaasta: ne maalataan, ei vain kerran! Jotkut merkit julkaisevat taustakuvan, joka kestää jopa kymmenen väriä. Monille tämä on ulospääsy: liitä tapetti kerran ja muuttaa asunnon tai yksityisen talon sisätilaa voi olla pari kertaa vuodessa.

Paperi taustakuvia
Paperi taustakuvia
Paperi taustakuvia

Korjaa itsesi tai paperin taustakuvaksi

Jos aiot korjata "yhden päivän", voit ohentaa ohutta tapettia vanhanaikaisesti. Muista kuitenkin, että kaikki, mitä tapahtuu kiireessä, ei eroa laadultaan.

Paperi taustakuvia

On parempi lähestyä tätä kysymystä asian tietämyksellä. Kuinka tapetoida oikein? Prosessi ei ole niin monimutkainen kuin se saattaa tuntua. Tärkeintä - tarkkuus.

Paperi taustakuvia

Seinän valmistelu

Valmistelevaan osaan kuuluu myös useita vaiheita:

 1. Korjauksen edellyttämä aikaisemman pinnoitteen poistaminen (vanha tapetti, kuorintamaali tai kalkinpoisto jne.).
 2. Primer.
 3. Laasti tai halkeamat auttavat peittämään seinien epätasaisuudet ja paperi-taustakuvasi sisustuksessa näyttää erinomaiselta tasaiselle alustalle.
 4. Kitti auttaa saamaan tasaisen pohjan ja suojaamaan seinämateriaalia tahrojen ulkonäöstä. Erityisesti se koskee hetkeä, jolloin korjaus huoneistossa on ohutta tapettia, joka imee kosteuden hyvin.
 5. Primeri - viimeinen vaihe (pölyn poistamiseksi ja imeytymisen vähentämiseksi).
Paperi taustakuvia

Pehmustettu taustapaperin maalaus kohokuvioinnilla makuuhuoneeseen

Työkalut ja materiaalit

Ennen kuin liimaa paperi taustakuva, sinun on valmisteltava kaikkein tarpeellinen. Ja tärkein avustaja on liima. Älä houkuta halvinta, jos et halua haavojen kuivua sen jälkeen, kun ne ovat kuivuneet.

Paperi taustakuvia

Lisäksi tapetti ja liima tarve: PVA liima, leveä ja kapea harjat, syvä ruokailuvälineet sekoittamalla liima liidulla, sakset (vain akuutti), taso, mittanauha tai mittanauha, pehmeällä liinalla ja sienellä harjalla tasoittaa tapetti tai muovia (silikoni) Spatula .

Paperi taustakuvia

Teosten suorituskyky

Ne alkavat aina kulmasta (taustakuvassa vaaditaan tarkkaa huomiota, koska pienin virhe antaa hieman sympaattisen vinon).

 1. Taustakuva leikataan pituudeksi. Poikkeuksellista huomiota kiinnitetään niihin lajeihin, joissa malli vaatii yhdenmukaistamista.
 2. Liima valmistetaan ohjeiden mukaisesti. Sitten se levitetään tapetille hyvin siististi, varsinkin kun työskentelet arkkien reunojen läpi. Muutaman minuutin kuluttua se imeytyy (älä laita sitä kahteen tapettipalkkiin).
 3. On suositeltavaa työskennellä kulmat ja aukot PVA-liimalla (ei ole tarpeetonta kadota saumoja taustapaperilla).
 4. Seuraavaksi levyt levitetään seinälle merkille ja liimataan.
 5. Ensimmäinen sileä pehmeällä liinalla, sitten lastalla tai harjalla. Ole varovainen! Varsinkin jos sinulla on ohut ja sileä paperi taustakuva kätesi.
 6. Lopuksi mittaa jäljellä olevan alueen leveys. Tämä on tehtävä viimeisen levyn leikkaamiseksi ennen liiman levittämistä.

Varmista, että huoneen ovet ja ikkunat on suljettu käytön aikana, jotta ne eivät pääse käsiksi (kunnes materiaali kuivuu seiniin).

Paperi taustakuvia

Paperitapetit sisätiloihin: värilasitteet asuintiloihin

Moderni paperi tapetti hämmästyttää niiden eri värejä ja kuvioita. Helposti, voit valita halutun riippumatta monimutkaisuus ideoita tai omaa mielikuvitusta: liisteriä yli paitsi seinät, mutta myös huonekaluja, ovipaneelit, tehdä mielenkiintoinen sisäkattojen koristeluun.

Paperi taustakuvia

Harkitse tavallisinta vaihtoehtoa - paperitapetti yksityisten koteihin.

Sisäänkäynti

On loogista aloittaa käytävällä, koska se on häntä, jota pidetään talon "kasvona". Tässä huoneessa on erittäin hyvä kuvioitu kansi, joka simuloi tiiliä, kiveä, kipsiä, tekstiilejä tai laattoja. On tärkeää, että ne eivät ole liian "värikkäitä" ja pysyneet rauhallisessa värimallissa. Ei ole toivottavaa käyttää erittäin kevyitä materiaaleja. Esimerkiksi valkoisen paperin taustakuva liian nopeasti menettää alkuperäisen ulkonäönsä käytävällä.

Paperi taustakuvia

Paperi-tapetit

Tässä huoneessa kosteutta lisätään usein ja on tarkoituksenmukaisempaa käyttää kosteutta kestävää tyyppiä. Tämä materiaali mahdollistaa puhtauden ja järjestyksen ylläpitämisen keittiössä.

Paperi taustakuvia

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että yksinkertainen paperiversio ei sovellu keittiöihin. Jos pidät keltaisesta paperitapetista, joka ei kuulu kosteuden kestävyyteen, he voivat laittaa ruokailualueen pois työskentelevästä.

Olohuone

Paperi taustakuvia

Paperitapetti on olohuoneessa valittu ottaen huomioon huoneen valaistus. Jos huone on aurinkoinen, niin mykistynyt värit tai tavalliset paperin pastellivärit sopivat seiniin. Pimeä huone näkyy visuaalisesti "täynnä valoa", jos käytät kevyttä tapettia korjattavaksi hienolla piirustuksella.

Paperi taustakuvia

Olohuoneen sisätilojen taustapaperimaalaus auttaa monipuolistamaan tilannetta, jos toteutat mallin eri sävyinä. Erittäin kaunis ulkonäkö, jonka omistajat haluavat kiinnittää huomiota korostaen sitä kirkkaalla värillä, tekstuurilla tai kuvioilla.

Paperi taustakuvia

Makuuhuone

Mutta tämän huoneen kirkas taustakuva - väärä vastaanotto. Makuuhuoneessa on oltava lepo ja täällä luonnollisten värien pehmeä paletti on erityisen hyvä. Vihreät paperitapetit makuuhuoneen sisustuksessa ovat tarkoituksenmukaisia, mutta niiden pitäisi olla miellyttävä ja helppo.

Paperi taustakuvia

Lastenhuone

On virhe ajatella, että lapsen huone odottaa kirkkaita värejä. Erityisesti kouluikäisille. Jos lapsi haluaisi valkoisen päivänkakkaroita sinistä paperipedagettia, voit mennä tavata häntä ja liittää heidät leposohvalla. Työalueella ei saisi olla "hohtavaa" väriä, jotta lapsi ei häiritse luokista.

Paperi taustakuvia

Viimeinen: toimenpide kaiken kaikkiaan antaa hyviä tuloksia, älä kiirehdi ostamaan kaikkea, mikä miellyttää silmää viimeistelyaineiden varastossa.

Paperi taustakuvia
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

29 + = 35