Oranssi verhot – ei-triviaali tekstiilien väri sisustuksessa (20 kuvaa)

Jokainen haluaisi olla yksilöllinen ja tyylikäs sisustus. Kuitenkin muutamat ovat valmiita hyväksymään kardinaalin suunnittelumuutoksia ja laimentamaan perinteisen ympäristön todella luovilla elementeillä. Suunnittelemaan tilaa, kun se ei ole haastavaa ja on saanut harmonisen ulkonäön ja elävän luonteen, on noudatettava tiettyjä sääntöjä, mukaan lukien värin yhdistelmä. Se on verhojen oranssi väri, joka tekee huoneesta kirkkaalta ja epätavalliselta.

Oranssi verhot afrikkalaiseen tyyliin

Oranssi satiininauhat

Oranssi asteikon edut:

  • Ihanteellinen lastenhuoneen ikkunan aukkojen sisustukseen. Oranssi energia on aina lasten iloisen tunnelman lähde. Valitessasi tekstiilejä, kannattaa valita muutamia hiljaisia ​​sävyjä, jotta illat eivät pääse herättävyyden lähteeksi, joka ei ole normi, varsinkin lapsille;
  • luo visuaalisen tilan laajentamisen, joka on erittäin vaatimaton pohjoispuolen pienissä huoneissa. Vastaavasti tämä vaikutus ei ole tarpeeton tilavissa tiloissa;
  • oranssi sävyt sopivat täydellisesti kaikkien tyylien sisätiloihin. Ja tämä väri sopii hyvin yhteen sekä tumman huonekalujen että valon kanssa. Puna-oranssinväriset verhot täydentävät täydellisesti huipputekniikan tai minimalismin aseetusta tyyliä. Jos asunnon sisätila on tehty barokin tai valtakunnan tyyliin, silloin on tarkoituksenmukaista käyttää tekstiilejä, joissa on runsaasti kellertävän oranssia värejä. Myös ylellinen ulkonäkö mustekasveista;
  • Orange Gamma liittyy hauska, optimismi ja innostus. Tässä tapauksessa väri on mielenkiintoisesti yhdistetty useisiin muihin sävyihin, vaaleanvihreästä mustaan.

Oranssi verhot olohuoneessa

Sali on asunnon / talon keskeinen paikka, joten ikkunoiden oranssitekstiilit näyttävät enemmän kuin sopivia, koska se luo aurinkoisen ilmapiirin huoneeseen joka päivä.

Joskus tapahtuu, että huoneen suunnittelu hankkii kylmän tunnelman, ja pienet tyylikkäät sisustuselementit eivät korjaa tilannetta. Tässä tapauksessa oranssin verhot kyynärpäät helposti ja yksinkertaisesti tuovat positiivisen huomion huoneeseen ja täyttävät ilmapiirin lämpöä.

Oranssi verhot bando

Oranssi verhot klassiseen tyyliin

Oranssi päivä-ilta-verhot

Valkean ja oranssin yhdistelmä voi johtua suunnittelun klassikoista. Hieno mukava sisustus on yksinkertaisesti vain vähän vaivaa - riittää täydentämään oransseja roomalaisia ​​verhoita tulle, batiste, organza -valo-verholla.

Ihastuttava ja epätyypillinen ulkoasu yhdistyvät oranssin tekstiilien huoneen suunnitteluun ikkunoissa, joissa on vaaleansininen seinäkoriste. Tämä yhdistelmä luo ilmapiirin huoneeseen samalla tuoreella ja aurinkoisella lämmityksellä. Tekstiilien kiinnittäminen seiniin on suositeltavaa valita kangas, jossa on sininen koriste tai pieni sumean sinisen nauha.

1

Oranssi verhot taimitarhoissa

Oranssi verhot talossa

Oranssi verhot olohuoneessa

Voimme olla samaa mieltä siitä, että on vaikea tehdä kardinaalipäätöstä ja koristella huoneen oranssin sävyillä, joten auringon muutosten aloittaminen on parempaa yksinkertaisilla asioilla - verhojen vaihtaminen. Kun käytät kirkkaan kelta-oranssi verhot, on helppo tapa yhdistää huoneen kalusteet ikkunan sisustukseen. Riittää, että niissä on samat sävyt ja tekstiilit pienet tekstiilisuihkut: koristeelliset tyynyt, peitot tai päiväpeitteet. Ja kun käytät monia design-tarvikkeita (maljakoita, maalauksia kehyksissä, hahmoja), on tärkeää, että huoneesta ei tule "kukkivan voikukerroksen". Silti tyylikäs sisustus on ennen kaikkea maltillinen.

Oranssi verhot puuvillasta

Oranssi yhdistetty verhot

Oranssi yksiväriset verhot

Suunnittelijat pitävät maton ystävällisenä esineenä ikkunan tekstiilien sisustukseen nähden. Kun valitset kunnollisen tuotteen, sinun on otettava huomioon, että lattiamatto olisi kirkkaampi paletti kuin verhot. Erinomainen muotoilu, joka antaa huoneelle kotoisen ja asutun ulkonäön - asettaa kellertävän kelta-ruskeat sävyt.

Oranssi raidallinen verhot

Oranssi raidallinen verhot

Oranssi verhot tulostettuna

Oranssi verhot makuuhuoneen sisustuksessa

Oranssi kankaiden käyttö makuuhuoneen ikkunoiden suunnitteluun voi aiheuttaa kiistoja, koska tämä kirkas sävy ei auta rentoutumiseen ja rauhoittamiseen illalla. Pieni huijaus tämän ennakkoluulottomuuden torjumiseksi on koristella makuuhuoneessa oranssi verho syksy-talvi-jaksolle kompensoimaan auringonvalon puutetta. Se on pilvinen ja sateinen sää, että kaikki sävyt oranssi tuo lämpöä ja mukavuutta huoneeseen. Jos vielä asennat kevyitä rullakaihtimia ikkunan aukkoon, verhoiden kausittainen korvaaminen ei ole vaikeaa.

Oranssi suorat verhot

Oranssi romanikattoja

Oranssi verhot kuvassa

Kuinka valita oranssi verhot keittiössä

Heidän merkity
ksellisyyttään keittiössä ei epäillä kenenkään, koska se on niin luonnollista: juoda aamulla tuoretta teetä aurinkoisessa positiivisessa ilmapiirissä. Lisäksi oranssi verhot näyttävät hyviltä malleissa eri asennusvaihtoehdoilla. Ensinnäkin tämä tarkoittaa rullaverhoja. Tämän muotoilun ainutlaatuisuus sopeutuu huoneen kaikkiin tarkoituksiin. Nämä tuotteet näyttävät hyvältä kaappien ikkunoista ja lastenhuoneista, olohuoneista ja etenkin keittiöstä.

Mielenkiintoinen idea tilava keittiö on ripustaa verhot oranssi kukat. Tekstiilit on mieluiten valittava valkoisella liinavaatteella. Tällaiset lattian verhot näyttävät upealta keltaisen verhon keltaisella värillä. Ei huono vaihtoehto - läpinäkyvä oranssi tulle ja valkoinen rullan sokea.

Oranssi verhot makuuhuoneessa

Oranssi verhot ruokasalissa

Oranssi verhot kuvioilla

Kupari-ruskean värisävyn verhot, jotka on koristeltu lambrequinilla, sopivat täydellisesti Provence-tyylin keittiöön.

Oranssi väri on riittävän kirkas ja itsevarma, joten tämän sävyn käyttämistä sisätiloissa on välttämätöntä olla varovainen sen runsaudesta. Suuri määrä oranssia voi aiheuttaa ärsytystä, jos haluat tuoda kotiin vihjeen optimismia ja elinvoimaa, on suositeltavaa aloittaa pienet elementit. Vaihtoehtona voit koristella ikkunoiden aukkoja epämonotonisilla tekstiileillä ja kuvioiduilla pehmeillä väreillä, koska suunnittelun yksilöllisyys luodaan aina kokeiden avulla.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

36 − 34 =