Oranssi väri sisustuksessa (43 kuvaa): erilaisia ​​sävyjä ja yhdistelmiä

Tällaista valoisaa ja lämpimää väriä kuin oranssia ei käytetä usein sisätiloissa. Ja turhaan. Jopa muutamia elementtejä tahansa oranssin sävyistä lisäävät lämpöä ja mukavuutta. Oranssi paletti on kerännyt kaikki lämpimät sävyt: pehmeistä hiekkasävyistä kirkkaaseen tulipaloon. Jos haluat tämän värin, sinun on muistettava sen ominaisuuksista.

Musta ja oranssi keittiö high-tech-tyyliin
Oranssi sisustus
Oranssi sisustus

Oranssi sisustus
Oranssi sisustus
Oranssi sisustus

Oranssi sisustus
Oranssi sisustus

Oranssi sisustus
  • Kaikki oranssin sävyt pysyvät aina lämpiminä. Tämän vuoksi on hyvin vaikea yhdistää kylmillä väreillä ja on toivottavaa järjestää se lämpimillä väreillä.
  • Tämän värin jokin objekti haittaa itsestään silmää. Sama pätee kaikkiin sisäosien osiin: seinät, huonekalut, matot ja muut asiat. Tämä sopii korostuksen luomiseen, mutta ei peitä huoneen puutteita.
  • Tämän värin kyllästyiset vaihtelut syrjäyttävät kaikki muut värit ympäristöstä. Tämä johtuu siitä, että oranssi houkuttelee välittömästi huomiota itseensä.
  • Oranssi tekee kaiken kohteen laajemmaksi.
  • Etnisiin sisätiloihin käytetään monia oranssin sävyjä: japanilaisia, meksikolaisia, marokkolaisia, minimalismia.
  • Tällaiset kirkkaat seinät, joissa käytetään punertavaa tapettia ja pieniä huoneita, eivät ole yhteensopivia. Psykologisesti tämä on voimakas väri ja ei aiheuta mukavuutta. Se riittää lisäämään useita elementtejä tästä paletista.
  • Tämä väri sopii mielialan herättämiseen. Se on aktiivinen väri, joka antaa sysäyksen uusille luoville ideoille, elämänvoimille, kaatamalla uutta energiaa. Apateettisia ihmisiä suositellaan punaisella ja keltaisella tapetilla työpaikalla.
  • Keittiöt, jotka on sisustettu näissä sävyissä, lisäävät ruokahalua. Ja lepotilassa oranssia ei tule käyttää, koska se ei anna täydellistä rentoutusta. Erittäin kuumissa huoneissa sitä ei myöskään pitäisi käyttää.
  • Oranssi on kahden värin yhdistelmä: punainen ja keltainen. Ensimmäisestä hän otti aktivoinnin ja stimuloinnin, mutta ei ole yhtä aggressiivista kuin punaiseksi. Toisesta - lämpöä, onnea ja hyvinvointia kotona.

Kun otetaan huomioon kaikki nämä ominaisuudet, voit valita täydellisen yhdistelmän mihin tahansa huoneeseen ja samaan aikaan se näyttää harmoniselta ja kirkkaalta. On suositeltavaa lisätä tämä väri pohjoisiin kylmähuoneisiin. Tämä väri sopii työskentelyalueelle, lastentarhaan, kylpyyn ja keittiöön. Oranssi väri sisätiloissa on välttämätöntä, jotta ei ole tarpeeksi positiivista ja energiaa.

Tuoreus valkoinen ja lämmin kelta-punainen

Puhdas valkoinen väri ilmaisee mahdollisimman paljon oranssinväristä sävyä luomalla iloisen aurinkoisen ympäristön. Tämä yhdistelmä luo juhlaisen tunnelman joka aamu, tällainen taustakuva soveltuu keittiöön ja olohuoneeseen. Tuore ja alkuperäinen ulkoasut, kun ne on sisustettu minimalistisella tyylillä. Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti kylpyhuoneeseen, jossa valkoinen ilmaisee seinien puhtauden ja kirkkaan oranssin täytteen energian koko päivän.

Oranssi ja valkoinen yhdistelmä olohuoneessa
Oranssi sisustus
Oranssi sisustus
Oranssi sisustus
Oranssi sisustus
Oranssi sisustus
Oranssi sisustus

Tällaisia ​​kirkkaita värejä käytetään usein lastenhuoneissa, koska oranssi on erittäin sopiva aktiivisille lapsille. Valkoinen kuitenkin vähentää hieman vauvan toimintaa ja auttaa keskittymään. Valon lisäyksen ansiosta on mahdollista vähentää huoneen liiallista energiaa, mikä sopii hyvin makuuhuoneisiin ja olohuoneisiin. Oranssi kiilto auttaa herättämään, ja valkoinen kylmä voi rentoutua ja nukahtaa.

Kirkas ja hieman painava puna- oranssi, ei kaikki vieraat voivat tulla maistaa. Kuitenkin valkoinen aika ajoin pehmentä
ä tilannetta ja huone tulee mukavaksi kaikille. Oranssi väri olohuoneen sisustuksessa on toivottavaa käyttää korostuksen sijaan hallitsevaa väriä.

Oranssi-valkoinen keittiö
Kerma-oranssi olohuone
Oranssi ja valkoinen keittiön sisätiloissa
Oranssi sisustus

Kaikella vakavuudella mustia

Puna-musta yhdistelmä on klassinen, mutta sisätilat ovat erittäin raskas. Sama koskee oranssinväristä tandem-mallia. He näyttävät hyviltä, ​​kun he ovat aksentteja, mutta tyylistävät nämä värit koko huoneen ottamaan riskin vain hyvin aktiivisilta ja itsevarmilta. Näin voit koristella keittiön korkean teknologian tyyliin, mutta makuuhuoneet ja lapset ovat vasta-aiheisia.

Se on paljon harmonisempi ja miellyttävämpi yhdistää kirkkaan oranssi väri rauhalliseen ja kypsä harmaa. Harmaa saturaatio paljastaa jonkin verran palon toiminnan, ja tämä takaisinmaksu on hyvin harmoninen ja luonnollinen. Tällaisessa ympäristössä sekä aktiiviset että rauhalliset ihmiset tuntevat olonsa mukavalta. Nämä värit soveltuvat keittiöön, jos halutaan hillitä ruokahalua.

Oranssi-musta olohuone
Oranssi, musta ja valkoinen värit olohuoneessa
Oranssi-musta seinä keittiössä
Oranssi sisustus
Oranssi sisustus
Oranssi sisustus

Ruskea haku ja punainen vilkkuu

Ruskeat saturaatiosta ovat uskomattoman yhdenmukaisia ​​kaikkien punaisen ja keltaisen sävyjen kanssa. Se on tämä yhdistelmä: ruskea ja porkkana, luo lämpöä ja pehmeää energiaa. Riittää muistaa appelsiini ja suklaa välittömästi tuntea kaikki yhdistelmän mukavuus. Ruskea voi olla hyvin kylläinen, melkein musta tai päinvastoin erittäin pehmeä. Tällaiset seinät näyttävät kalliilta ja hienostuneilta, mutta eivät yhtä painavia kuin musta. Vaaleanruskea on sileämpi kuin steriili valkoinen. Tällaiseen duettoon voi silti lisätä harmaasävyjä, jotka vaimentavat tarpeetonta kirkkaiden värejä.

Olohuone, jossa oranssi ja ruskea aksentti sisustuksessa
Oranssi sisustus
Oranssi sisustus

Työpaikalla ruskea tausta kirkkaan oranssin kuvion kanssa on loistava. Olohuoneessa voit tehdä yhden seinistä puna-oranssin ja loput ruskealla sävyllä. Tämä luo tunteen mukavuutta ja hyvää tunnelmaa.

Näiden värien harmonisen yhdistelmän ansiosta oranssi sekoittuu hyvin luonnolliseen puuhun. Puupaneelien lisääminen huoneiston sisätilaan on korkeat kustannukset ja luonnonmukaisuus. Puu voi olla erittäin vaalea sävy tai tummanruskea, tätä koordinaatiota ei voi häiritä. Myös puuta käytetään usein koristelemaan keittiötä, jossa ruskea palaa luontoon.

Yhdistelmä oranssi, ruskea ja valkoinen kukka olohuoneessa
Oranssin, ruskean ja kermanväriset tilat tilavassa olohuoneessa
Makuuhuone yhdistelmä oranssi, ruskea ja valkoinen kukka

Synergia oranssi vihreällä

Vihreän oranssin yhdistelmät johtavat eteläisten hedelmäpuiden ajatuksiin - mandariinilehtoihin, appelsiineihin. Nämä yhdisteet johtavat näiden valojen käyttämiseen keittiölle. Ja eksoottisen rentoutumisen ystävät ja kylpyhuone. Tällainen väripaletti kirkkaudestaan ​​huolimatta on huomaamaton, toisin kuin punaisena. Seinien vihreä taustakuva yhdistyy hyvin keittiöön.

Valoisa oranssi ja vihreä aksentti olohuoneessa

Kun olet soittanut vihreän ja oranssin sävyillä, löydät hyvää yhdistelmää lastentarhoon, joka on täynnä mukavuutta ja rauhaa. Lasten silmien ei pitäisi räjähtää seinien tarttuvalla kuvioinnilla, tässä suosimme vähemmän huomaamattomia tulosteita ja piirustuksia. Jos lastenhuone suorittaa myös lasten makuuhuoneen toimintaa, ei pelkästään leikkihuone, silloin tällaisessa huoneessa tulisi olla vihreä. Oranssi voi olla vain yksittäisiä elementtejä. Tämä on hyvä kehitettäessä vielä epävakaa lasten psyyke, varsinkin jos on olemassa oireita hyperaktiivisuudest
a. Vaaleampi oranssi sävy, joka on yhdistetty vihreään, parantaa lapsen hermojärjestelmän asentoa.

1

Vihreä-oranssi keittiöt ovat ruokahalu, mutta niillä on taipumus oikeaan ruokaan. antiikin kiinalaista taidetta Feng Shui asiantuntijat sanovat, että on suuria määriä vihreitä keittiön seinät herättävät halu syödä salaatteja ja kasvisruokaa, ja oranssi optimoi ruokahalu. Ja tämä kaksoisvaikutus on hyödyllinen ravitsemusterapeuttien näkökulmasta.

Pieni keittiö vihreän oranssin aksentteineen
Vihreät tuolit ja oranssi aksentti olohuoneessa
Vaaleanvihreät seinät yhdessä oranssin huonekalujen kanssa
Yhdistetään oranssi ja vihreä taustakuva makuuhuoneessa
Oranssi sisustus

Esteettinen oranssi sininen

Tämä yhdistelmä ei ollut koskaan liian suosittu. Mutta se on hyvin epätoivoista! Asunnon valitseminen tämän värivaihtoehdon kohdalla et koskaan löydä itsesi valtavirrasta. Tämä yhdistelmä on ihanteellinen lastenhuoneisiin. Värilämpötilojen pelkkä pilkkoutuminen ei tarkoita epätasapainoa, vaan pikemminkin rauhoittaa, herättää luovaa kykyä. Ei ole mitään, että et voi ottaa silmäsi pois ilta-merestä horisontilta auringonvaloa vastaan, joka on juuri tällainen värimaailma! Tietenkin on oikeampaa valita hiljaa sävyjä lasten miettimiselle.

Oranssi ja sininen huonekalut valoisassa olohuoneessa

Muissa huoneissa on melko mahdollista käyttää oranssin ja sinisen mehukkaita sävyjä. Keittiössä voit käyttää vesiputouksen kuvaa uuden päivän kynnyksellä. Kun tarkastellaan tällaisessa yhdistelmässä sijaitsevassa kylpyhuoneessa olevaa seinäpeitettä, havaitsemme hämmästyttävän vaikutuksen - värit täydentävät toisiaan, saavat suuremman kylläisyyden. Käytä vessaan tai erityistä vettä hylkivää tapettia tai tuulettimiin höyryä aromaattisissa höyrysauneissa, on järkevämpää antaa valintasi laattojen päälle seinien pinnalle. Ja tämä antaa lisää mahdollisuuksia luoda ja luovuttaa itseään suunnittelun fantasialleen. Kun kylpyhuoneessa on usein korkea kosteus, taivaan sinisen ja rauhallisen oranssin yhdistetyt sävyt näyttävät huomattavasti kirkkaammalta kuin on olemassa, on syytä ottaa tämä huomioon valittaessa materiaaleja korjausta varten.

Oranssi ja siniset aksentit studiohuoneistossa

Oletko valmis älykkääviin temppuja? Sitten vahvista sinisen sävy purppuran tai turkoosin suuntaan ja näet, miten tulos muuttuu! Kirkkaus ei enää vaikuta silmiin, mutta ilmakehän kylläisyys ja positiivisuus säilyvät, ja turkoosi tapauksessa oranssi jopa voittaa.

Oranssin väri on lämpimä spektrissä, se sijaitsee toiseksi, punaisen ja keltaisen jälkeen, joka itsessään sisältää kunkin ominaisuuden. Hän on erittäin kirkas ja mielenkiintoinen, älä pelkää sen saattamiseksi niiden sisätilojen, mutta ole varovainen: kuin tuli, se voi polttaa, ja ehkä lämmin huonolla säällä tai myllerryksessä elämän.

Oranssi ja sininen huonekalut olohuoneessa
Oranssi-musta kaluste kylpyhuoneessa
Oranssi, kerma ja musta olohuoneessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 80 = 90