Oikeiden verhojen valitseminen lahden ikkunasta (24 kuvaa)

Erkki kutsuu seinän lasitetun osan, joka ulkonevat ulos koneesta, joka näyttää lyhdyn sivupuolelta. Työkalurakenne voi olla suorakaiteen muotoinen, puoliympyräinen, kolmio- tai polyhedraalinen.

Tämä arkkitehtoninen elementti syntyi useita vuosisatoja sitten. Hän ilmestyi linnoitukseksi, josta se oli helpompi ampua vastustajia, ja vuosia myöhemmin tuli hieno ikkunarakenne. Aukion ikkuna ajoittain menee muotia vastaan, mutta se palaa aina, koska sen avulla on helppoa antaa rakennukselle epätavallinen ilme erottaa se harmaasta massasta. Myös erkkeri-ikkunat tarjoavat erinomaisen valaistuksen ja visuaalisesti laajentavat elintilaa.

Beige verhot lahden ikkunasta

Valkoiset verhot lahden ikkunalle

Monet omistajat epäilevät: onko tarpeen ostaa verhoja lahden ikkunasta? Älä pelkää pilata tämän epätavallisen mallin ulkoasua. Oikein valitut verhot vain korostavat lukuisia etuja.

Turquoise verhot lahden ikkunalle

Klassiset verhot lahden ikkunalle

Valitse ikkunan verhot

Lahden ikkuna ei tuota erityisiä verhoja. He koristelevat tällaisia ​​ikkunoita tavallisilla ilmakankaan verhoilla, ylellisillä verhoilla ja muilla ikkunoiden "vaatteilla". Kuitenkin on olemassa joukko yleismaailmallisia sääntöjä, tarkkailemalla, millä pystyt jumittumaan erkkeri-ikkunaan oikeisiin verhoihin:

 • Noudata sisustuksen valittua tyyliä. Verhojen suunnittelun tulisi vastata yleistä kuvaa, mutta ei erottua siitä.
 • Keskity ikkunoiden alueelle. Siten taitetut kangasmallit vähentävät edelleen eräikkunan pienikokoisuutta. Monikerroksiset kangastyypit sopivat valtavia ikkunoita lattiasta kattoon.
 • Muista valaistuksen laatu. Kolmesta ikkunasta tulevat paksuiset verhot erottavat luonnollisen valon tilaa, ja liian läpinäkyvä tylli ei tarjoa tarpeellista suojaa auringonvalolta.

Pintaikkunarakenteiden koristeleminen verhojen avulla on otettava huomioon kaikki luetellut tekijät, mutta huoneen toiminnallinen tarkoitus on erityisen tärkeä.

Kukkaverhot lahden ikkunalle

1

Verhot ikkunan ikkunasta olohuoneessa

Olohuoneessa

Tämän huoneen erkkeri-ikkunan suunnittelu tulisi aloittaa huoneen tutkimuksella. Tilavassa huoneessa, joka ei ole ylikuormitettu huonekaluilla, sinun on valittava klassinen ratkaisu - yhdistelmä tiukkoja verhoita, joissa on lambrequin ja läpinäkyvä tulle. Tämä vaihtoehto täydentää perinteistä sisustusta tekemättä sitä raskaammaksi. Olohuoneen, joka on täynnä sisustusta ja sisustusta, on oltava rullaverhot. Ne näyttävät varattuna ja tiukkana.

Olohuoneen ikkunan ikkunan verhot auttavat piilottamaan ruuhkaisen maiseman ikkunoiden ulkopuolella. Jos asut ikävällä alueella, jossa samat rakennukset tai tylsä ​​betoniseinät eivätkä ihailla mitään, tämä on ratkaisu sinulle. Voit koristella ikkunan tyylikkäillä Itävallan verhoilla, jotka eroavat rikkaiden taitteiden runsaudesta, joten ne näyttävät ylellisiltä, ​​mikä korostaa asunnon omistajien rikkautta ja hienoa makua.

Verhot ikkunan ikkunasta toimistossa

Verhoilut erkkeri-ikkunalle maan tyyliin

Pienet erkkeri-ikkunan verhot ovat parempia valita nosto, mikään ei estä auringon tunkeutumista huoneeseen, ja tarvittaessa ne voidaan jättää pois. Olohuoneeseen, joka on suunniteltu minimalismilla, tässä tapauksessa ja tavallisissa kaihtimet.

Jos päätät koristella ikkunan aukkoa liukuvilla verhoilla lattialla tai suorilla verhoilla, älä unohda lisätä tällaisen tekstiilirakenteen vyötäröä. Tätä varten voit muodostaa epätavallisia kankaita kankaaseen tai koristella koristeellisilla johdotuksilla.

Makuuhuoneessa

Verhot makuuhuoneen erkkeri-ikkunassa tulisi suorittaa päätehtävänsä: suojata tilaa liialliselta valolta, mikä luo mukavan levähdyspaineen. Tältä osin käytetään verhojen valmistusta, vahvoja, kevyitä materiaaleja (esimerkiksi silkkiä, brokadia ja satiinia). Luodaksesi nykyaikaisen sisustuksen, suosittelemme näiden kankaiden rullaverhoja.

Myös makuuhuoneessa on usein verhojen valinta verhojen tai monikerroksisten verhojen muodossa. Jälkimmäisen pitäisi olla varovainen. Jos huone ei eroa suuria mittoja, niin massiivinen kangas visuaalisesti tekee siitä vieläkin pienemmän. Väriratkaisuissa, pienissä huoneissa, valitse pastellivärejä. Jos koko sallii, voit lopettaa valinnan tummien sävyjen verhoilla.

Lyhyt verhot lahden ikkunalle

Punaisen ikkunan verhot

Keittiössä

Tämän huoneen verhojen valinta riippuu vyöhykkeestä, jossa aukion ikkuna sijaitsee. Keittiön työskentelyalueelle on suositeltavaa antaa rullaverhot ikkunalaudalle. Koska ruoanlaittoon liittyy höyryn ja kosteuden vapautuminen, materiaali on valittava vedenpitäväksi. Vain tämä takaa keittiöverhojen kestävyyden.

Jos ikkunan ikkunassa on ruokapöytä, ikkunoihin voidaan ripustaa pitkät verhot. On parempi, että ne ovat valkoisia tai beigejä. Tämä lisää tilaa. Jos valaistusta ei ole riittävästi, ikkuna voidaan koristaa lyhyillä verhoilla kaaren muotoisina.

Pyöreän lahden ikkunan verhot

Verhoilla neliöreunusikkunaan

Toimistossa

Tämän työhuoneen ikkunaluukun verhot eivät ole valittavissa erillään toiminnasta. Verhot on valmistettava tiheästä materiaalista, joka estää auringon säteiden tunkeutumisen. Kun otetaan huomioon tämä nuoli, koristaa nykyaikainen kaappi sinun täytyy valita kangas kaihtimet. Heidän avullaan on helppo valvoa valaistuksen astetta.

Tilavassa studiossa olevat ikkunat ikkunat, jotka on sisustettu klassiseen tyyliin, on koristeltu monikerroksisilla verhoilla, joissa on lambrekiinejä. Tämä muotoilu lisää huoneeseen hienostuneisuutta korostaen kaapin omistajan herkän maun ja korkean tilan.

Verhot ikkunan ikkunasta tyyliin shebbie-chic

Verhot makuuhuoneen erkkeri-ikkunassa

Talvipuutarhassa

Tämän huoneen ikkunaluukun verhojen suunnittelu ei ole kovin monipuolista. Asiantuntijat sopivat, että ihanteellinen vaihtoehto tässä tapauksessa - roomalaiset verhot erkkeri-ikkunassa. Niiden muotoilu mahdollistaa sisäilman suojan liiallisesta valosta vahingoittamatta niitä. Myös tälle huoneelle, joskus käytetään suoraan verhoja, joiden pituus katosta ikkunaluukkuun. Mutta jos mallin ensimmäinen muunnos on yleismaailmallinen, toinen sopii vain suurille ikkunoille.

Liinavaatteet verhoille

Verhot tuulilasiin Art Nouveau -tyylillä

Verhot lahden ikkunasta, jossa poimut

Lajien rungon tyyppejä

Aloita ikkunoiden suunnittelu ja verhojen valinta. On olemassa useita vaatimuksia, joiden mukaan ikkunan yläpalkin on vastattava:

 • Jotta huone näyttäisi sopusointuisilta, rungon muoto tulisi sopia erkkeri-ikkunan muotoon.
 • Verhojen verhotangon tyylisuunnittelu ei saisi poiketa sisätilojen yleisestä käsitteestä.
 • Kiinnitysjärjestelmän on oltava vahva, muuten se ei voi pitää useita kerroksia kangasta.
 • Myös verhojen painoa ei saa vääristää rakennetta.
 • Koukut ja pyykkipojat eivät saisi häiritä liinavaatteiden vapaata liikkuvuutta, ja sitä enemmän jättää vikoja niihin.

Raidallinen verhoja lahden ikkunaan

Rooman verhot lahden ikkunalle

Kattoissa voi olla sekä katto että seinäteline. Valmistusmateriaaleissa on myös erilaisia. Suosituimmat vaihtoehdot ovat:

 • Metallia. Ne ovat kestäviä ja luotettavia. He eivät pelkää ulkoisia vaikutteita. Haitat ovat melko paljon painoa.
 • Puuta. Laajasti hajautettu klassisen sisustuksen luomiseen. On helppo valita sävy, joka toistaa huonekalujen värin tai sopivasti kontrastia sen kanssa. Tämän vaihtoehdon haitat: puu altistuu mekaanisille vaikutuksille, huonosti sietää kosteutta ja lämpötilan muutoksia.
 • Alumiinia. Tämä on erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat luoda monikerroksisen rakenteen. Tuotteet ovat erittäin kevyitä, mutta samalla kestäviä. Ne kestävät kosteutta eivätkä muutu lämpötilan muutosten vuoksi. Myös nämä kehykset ovat joustavia.

Verhoilla erkkeri-ikkunaa, jossa on kuva

Harmaan ikkunan verhot

Erikseen on syytä kertoa suunnittelun piirteistä.

 • String-kehykset - sopivat vain ilmakansiin, tiheiden materiaalien painon alla. Ulkona ne ovat käytännössä näkymättömiä.
 • Profiili - tavalliset mallit, mutta jakautuvat osiin halutun muodon luomiseksi, ja siksi niitä käytetään pylväsikkunoihin, joiden seinät muodostavat kulmat. Tällaisissa kehyksissä renkaiden verhot liikkuvat helposti.
 • Pyöreä - heidän etunsa estetiikassa. Koristeiden peitteiden ansiosta segmenttien liitokset ovat näkymättömiä. Tämä vaihtoehto sopii silmälasien verhoihin.
 • Putki - tulevat muovista ja metallista. Muovi on lyhytaikainen, koska ne kaatavat ajan myötä. Metal - onnistunut vaihtoehto, koska se on helppo taipua.
 • Rengas - on erityisiä kääntöosia, joiden avulla voit halutun taivutustason. He voivat olla useita rivejä.
 • Nosto - useimmiten asennettuna kattoon. Käytetään roomalaisten ja itävaltojen verhoihin.

Ikkunaikkunoista voi tulla kodin tunnusmerkki. Kaikki, jotka tulevat käymään, eivät voi olla ihailua. Valitse oikeat verhot korostaaksesi tämän elegantin arkkitehtonisen elementin kaikki edut.

Verhot ikkunan ikkunasta ruokasalissa

Tulle lahden ikkunasta

Verhot, joissa on kuviointi-ikkuna

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

6 + 2 =