Musta katto sisustuksessa (20 kuvaa): muotoilu ja näyttävät yhdistelmät

Viehättävä muotoilu, joka antaa kodikkaan tunnelman rauhasta ja mukavuudesta, on monien ihmisten unelma. Kosmetiikka- tai korjaustyöt hauntelevat meitä koko elämän ajan. Usein on vaikea kysyä, että joku kehittyy ja kehittää tyyliä omassa asunnossaan tai maalaistalossaan.

Musta katto keittiössä saaren kanssa

Banal ja lyödä aikaa vaihtoehtoja, esimerkiksi liimaamalla tapetti tylsä ​​värejä käytävällä vähitellen menettää merkityksensä ja merkityksellisyytensä. Ne korvataan rohkeilla ja mieleenpainuvilla suunnitteluratkaisuilla. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on tyylikäs musta katto asunnossa tai muussa asuinrakennuksessa.

Musta väri: psykologien neuvot

Tummia sävyille on ominaista korkea kylläisyys ja kaiken vaimentava syvyys. Musta huoneen väri on eräänlainen elämänvoiman symboli, se muodostaa turvallisuuden ja mukavuuden ilmapiirin.

Jos haluat valita, mitkä mustat katot haluat valita, sinun on lähestyttävä hyvin huolellisesti henkilökohtaisen suvaitsemattomuuden tai yhteiskunnassa hyväksyttyjen stereotypioiden vuoksi. Tämä huoneen sävy heittää jonkinlaisen haasteen ihmiselle, asettaa sen ratkaiseviin muutoksiin. Siksi päätös isojen sävyjen sopivuudesta olohuoneen, eteisen, kylpyhuoneen ja muiden asuintilaisuuksien sisätiloissa on hyvin yksilöllinen.

Mustavalkoinen katto makuuhuoneessa

Meillä maalataan katto mustaan: ominaisuudet ja edut suunnittelua

Sisustuksen musta katto valitaan rohkeilla ja itsenäisillä persoonallisuuksilla, joilla on vahva luonne ja vahva henki. Mutta ennen korjauksen aloittamista, muista, että tummilla kattoilla on kyky visuaalisesti lähentää esineitä. Siksi on suositeltavaa kiinnittää tällaisten sävyjen pinnat vain huoneeseen, jossa on korkeat katot.

Musta katto valkoisessa kylpyhuoneessa

Hyödyllisiä tosiasioita yön värien enimmäismääristä:

 1. Musta väri sopii erinomaisesti kukkakuviin ja eloisa, mehukas sävyt - keltainen, oranssi, jne. Samankaltainen väriyhdistelmä esittelee todellisen tähtitaivaan tai koko galaksin projisoinnin käytävällä tai salissa.
 2. Vastakkaisten yhdistelmä - valkoinen ja musta - muodostaa ylellisen huoneiston. Ja kutsutut vieraat ovat jälleen vakuuttuneita omistajan esteettisen makuelämyksen oikeellisuudesta.
 3. Musta väri ei absorboi luonnollista valoa, mutta antaa sille mystisen auran.
 4. Matta musta katto useita kertoja vahvistaa panoraama-vaikutusta.
 5. Tummat sävyt vaativat kategorisen hylkäämisen perinteisistä verhoista. Vaihda ne roll-up vaihtoehtoja olohuoneessa tai käytävällä.
 6. Musta kiiltävä venytys katto vaikuttaa heijastavien esineiden (peili ominaisuus).
 7. Jos päätät pehmentää huoneen väriä vähän, apua tulee valaisimiin (kattokruunut, lattiavalaisimet ja lasit).
Musta katto palkit olohuoneessa

Musta false ceiling sopii erilaisiin nykyaikaisiin tyyleihin:

 • Kaupunkisuunnittelu - huoneen värit ovat pääosin harmaita, lisätään tyylillistä lisäystä suurkaupungin elementteihin (sanomalehtien, valokuvien, arjen yksityiskohdat);
 • huipputekniikka - korkea toimivuus kaikissa huoneissa (olohuoneessa, wc: ssä, eteisessä);
 • minimalismi - odotettua vaikutusta voidaan parantaa hämmentyneellä taustavalolla;
 • etniset vaihtoehdot - sisustuksen täyttäminen kansallisuuden perinteisten elementtien kanssa (punainen koristelu, koristelu piirustuksella);
 • Art Deco - muotoilu vilkkaalla, tyydyttyneellä värillä.

Tumma tausta on edullinen vaihtoehto ja laaja tilaa fantasian ilmentymiselle sisustuksessa missä tahansa huoneessa: wc: ssa, käytävällä, salissa jne.

Musta kiiltävä katto keittiössä
Musta katto valaisimella kylpyhuoneessa

Musta katto viihtyisässä makuuhuoneessa
Musta kiiltävä katto kirkkaassa makuuhuoneessa

Musta katto ruokasalissa
Musta mattakatto keittiössä

Musta väri sisätiloissa asuintiloissa

Yleisin ratkaisu on musta katto keittiössä, olohuoneessa, kylpyhuoneessa tai käytävässä. Kotityyli, jossa käytetään tummia sävyjä, korostaa vakavuutta, eikä häiritse silmiäsi erilaisten värien ylitse.

Eri ratkaisuja olohuoneisiin:

 1. Kylpyhuoneen sisustus. Raskas punaisen ja mustan yhdistelmä täyttää suunnittelun kirkkailla muistiinpanoilla ja sopeutuu ratkaisevaan harmoniaan.
 2. Mahdollinen vaihtoehto käytävälle - tapaamme vieraat iloisin tunnelmalla. Kaksitasoisen katon valkoinen alaosa, seinillä olevat peilit ja maton poistaminen lattialta.
 3. Houkutteleva olohuone. Punaiset maalit joidenkin satunnaisen kattovärin kanssa.
 4. Suunnittelu muille huoneille. Käytävässä wc voi käyttää mustia värejä valkoisella tai punaisella kyllästyksellä (omistajan valinnan mukaan). Minimalismi tällaisissa tiloissa on tyytyväinen.

Muista, että kirkas ja asiaankuuluva piirros voidaan koristaa ja antaa tuoreita muistiinpanoja minkä tahansa huoneiston sisätiloihin.

Musta ja valkoinen makuuhuone

Kattopintojen monitasoiset rakenteet< /span>

Monitasoiset mallit voivat korostaa ja korostaa mustan katon kauneutta ja mysteeriä. Kaksitasoinen musta kiiltävä katto täyttää sisustuksen uusilla väreillä ja luo henkilökohtaisen suunnittelun. Ratkaiseva ratkaisu rohkeille yksilöille on kontrastinen musta katto (jonkin tasoinen muotoilu vaalealla sävyllä). Tämä vaihtoehto houkuttelee silmiä ja jättää jäljen muistiin.

1
Kaksitasoinen mustavalkoinen katto olohuoneessa

Kaksitasoiset katot ovat muotoilun tärkein aksentti, jossa on taitava yhdistelmä eri värejä ja tulosteita huoneessa. Se on erikoinen ja kallis katsomaan katon pintaa, kun se levittää sitä tummilla kuvioilla digitaalisella painatuksella.

Musta väri sopii minkä tahansa huoneen viimeistelyyn: käytävän, kylpyhuoneen, wc: n, olohuoneen tavanomaisen muotoilun muuttaminen. Tämän värin venytysrajan tärkeimmät edut ovat edullinen hinta ja helppokäyttöisyys.

Joten, musta katto sisustus, lisäksi houkutteleva ulkonäkö, on tärkeä käytännön merkitys. Suspendit ovat luotettavia ja kestäviä ilman vikoja. Lisäksi tällaisten rakenteiden hoito on yksinkertaista - tarvittava märkäpuhdistus huoneessa ei vie paljon aikaa ja vaivaa.

Monitasoinen musta katto
Kaksitasoinen mustavalkoinen katto sisätiloissa
Musta katto ruokasalissa
Musta katto ja seinät teini-ikäisessä huoneessa
Mustavalkoinen kaunis katto makuuhuoneessa
Kaunis musta katto runsaalla valaistuksella kylpyhuoneessa
Musta katto ja seinät makuuhuoneessa
Musta matta katto talossa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

9 + 1 =