Muslinin verhot: alkuperäinen sisustusratkaisu (24 kuvaa)

Sisustussuunnittelijoiden mielestä muslimin verhot eivät ole vain hyödyllinen esine kaikissa kotona, vaan myös hieno asia, joka lisää kirkkaita kierroksia nykyiseen sisätilaan. Kiseiä käytetään jatkuvasti jokapäiväisessä elämässä, mutta lisäksi sillä on puhtaasti koristeellinen tehtävä, jossa korostetaan huoneen elinympäristön arvokkuutta ja piilevät sen puutteet.

Missä niitä käytetään?

Ikkunoiden ja oviaukkojen alkuperäiseen muotoiluun käytetään perinteisten verhojen ja verhojen lisäksi verhojen tai muslinin analogeja. Tämä alkuperäinen sisustus on itäisillä juurilla: ne on usein koristeltu avoimilla ovilla, jotta kirkkaan auringon säteet eivät tunkeutuisi sisätilaan. Myös itämaiset kotiäidit käyttivät muffinssejä salatakseen huoneesta uteliailta ulkonäöltään, joten alunperin käytin vyötäröä oven aukkojen luomiseen.

Muslimi beige-verhot

Muslimin valkoiset verhot

Graafisesti muslinnan muoto muuttui. Moderni sisustus, sen sovellus on melko laaja. Kiseiä käytetään:

  • Sen sijaan, että tavalliset paksujen kankaiden tai silkkiverhojen verhot;
  • kaavoitustilaa varten;
  • kuin muotikorusta perinteisten tekstiili-ikkunoiden koristeet lisäksi.

Riippuen edellä esitetyistä käyttötarkoituksista, on välttämätöntä pystyä oikein valitsemaan materiaali, josta muslinin kuituvuojat tehdään.

Tällaiset köysiverhot sopivat täydellisesti sisätiloihin, joissa asuvat ihmiset, jotka arvostavat kirkkautta ja omaperäisyyttä kaikessa, joka ympäröi niitä. Useimmiten ne ovat tuntemattomia ja käsittämättömiä tiukkaa ja ytimekäs tyyli tavallisista klassikoista, mutta muslimeja edes sen kannattajien puolesta auttaa tekemään unohtumattomia lajikkeita aivan uusien sisustusratkaisujen luomisessa.

Upeat muslimin verhot

Helmet helmet

Vinkkejä käytettäväksi

Materiaali, josta musliini valmistetaan, riippuu huoneen huoneesta, jota tämä kaunis asia sisustaa. Erittäin epätavallinen näyttää sideharsoa yhdessä organza-verhojen kanssa. Monipuolisilla sävyillä täynnä helmiä ja auringonvalosta hohtavat tylliä tekevät huoneesta enemmän valoa, aurinkoa ja iloa.

1

Olohuoneessa on suositeltavaa valita luonnollisista liinavaatteista tai silkkilankaista valmistetut verhot. Orkipuiset musliiniset verhot, joissa helmet, antavat huoneelle tyylikkään ja ainutlaatuisen. Volyymitraalisen svagan muodostamassa köysirakenteessa voidaan sopivasti sijoittaa kiinteä kehys, kun taas se sopii hyvin valittujen verhojen väriin. Tällainen asia vetää väistämättä kaikille, jotka ainakin kerran katsovat isäntien olohuoneeseen.

Kyllästetty sävy musliinihelmillä on sopimaton katsomaan makuuhuoneessa. Tässä huoneessa, jokaisen yksityiskohdan sisätilojen pitäisi edistää äänen nukkua ja hyvä levätä. Kevyt, läpikuultava tulle ja kiseya pastellisävelet ovat paras valinta. Jos makuuhuoneen ikkunat näyttävät hyvin aurinkoisella puolella, huoneessa on välttämätön muslimi ja tylli tummia sävyjä. Se pehmentää kirkkaan aurinkoa ja lisää romaanin makuuhuoneeseen. On mielenkiintoista käyttää musliinia makuuhuoneessa nukkumaan. Tätä varten lankaverhoja on vahvistettava joustavaan kehykseen, joka on kiinnitetty kattoon ja toistaa sängyn ääriviivat.

Musta lankaverhot

Kierreverhot sisustuksella

Valoisa ja juhlava ulkonäkö lasten huoneeseen musliini sateenkaaren sävyt ja alkuperäinen tulle, jonka väri toistaa yhden sateenkaaren sävyistä. Tehokkaasti näyttää huoneen lapsille kontrastin säikeet kirkkaita värejä taustalla verhot tai tulle herkkiä sävyjä. Tällaisissa verhoissa huoneessa on aina ihana tunnelma.

Muslinin verhot näyttävät hyvin kauniilta keittiön sisäpuolelta. Ohut, virtaava lanka koristelee ovia parvekkeelle keittiöstä tai ripustaa silkkirainoihin kiinnitetyt hohtavat helmet ikkunan reunalla. Toisin kuin tekstiiliverhoja, loisin keittiön sisustuksessa käyttämään paljon käytännöllisempiä. Kisei keittiössä ei niin paljon imeä hajuja, jotka jäävät ruoanlaittoon, se pestään hyvin ja kuivuu nopeasti. Keittiössä voit valita muslinin minkä tahansa värin, riippuen makusi, valittujen taustakuvien ja huonekalujen.

Lankaverhojen suunnittelu

Verhot talossa talossa

Sokeat verhot ovelle

Materiaalin valinta

Kierreverhojen materiaalin valinta on melko vaikeaa. Laaja valikoima erilaisia ​​materiaaleja, joista musliini valmistetaan, voi yllättää vaativimmankin asiakkaan.

Materiaalityypit vaihtelevat:

  • Kuidutyyppi, josta filamentti on muodostettu, musliini on luonnollinen ja synteettinen;
  • koristeellisilla kierteillä - helmet ja muut materiaalit;
  • langoilla - lankaverhot ovat monofoniset ja moniväriset.

Valitsemalla helmiä kiseyu-verhoja kannattaa muistaa vain tuotteiden kauneus, mutta myös niiden luotettavuus ja kestävyys. Kauan pitkään aikaan tyytyväinen silmä ja ei menettänyt muotoaan, sen pitäisi perustua luonnonmateriaaleihin: pellava, puuvilla, villa, bambu. Melko vahva ja vahva ovat synteettisistä säikeistä valmistettuja muslimeja. Niitä ei voi käyttää yhden vuoden ajan, ja on hyvä säilyttää alkuperäiset ulkonäköään.

Muslimin siniset verhot

Muslinin verhot olohuoneessa

Muslinin verhot, joissa on kaltevuus

Muslinin verhot on sisustettu paitsi kaikenlaisten eri kokoisten helmien lisäksi myös niiden valmistuksessa:

  • outoja lintujen höyheniä;
  • tyylikäs lasihelmi;
  • kaadetaan auringonpaljuneihin;
  • lisätään lurex-kudon pääkierteeseen.

Kierreverhot listatuista materiaaleista eivät ole ainoastaan ​​toiminnallisia vaan myös tehokkaita. Lämpimällä säällä auringon säteet heijastuvat kimaltelevissa mat
eriaaleissa hajottavat paljon auringonvaloja huoneen ympärillä ja antavat paljon iloa omistajilleen.

Kierreverhot korkean teknologian tyyliin

Kierreverhot sisustuksessa

Kierreverhot rungossa

Kuinka kiinnittää harja?

Asiakkailla on usein kysymys: kuinka ripustaa musliiniset verhot. Voit ripustaa tällaisen tuotteen mihinkään ruutuun: molemmilla koukkuilla ja renkailla. Useimmiten kaupoissa muslina, joka edustaa joukkoa erillisiä köysikierteitä, jotka on kiinnitetty neulotuilla nauhoilla, on myynnissä. Neulottua nauhan reunaa varten ommellaan pienet silmukat, joiden avulla verho kiinnitetään rungon koukkuihin. Riippuen kierteitettyjen verhojen käytöstä, sen pituus riippuu.

Jos haavassa on vain koristeellinen funktio, niin filamentit kootaan nippuun ja valitaan erityisillä noutoilla tai kauniilla puristimilla. Jos verhoa käytetään verhona, sen pituutta on säädettävä. Langat leikataan saksilla haluttuun pituuteen, niiden reunojen jatkojalostusta ei tarvita.

Kierteiset lyhyet verhot

Nitty punaiset verhot

Kierteiset verhot poimimalla

Hopea musliniin verhoilla

Huolimatta siitä, että musliini ei ole merkkituote, se tarvitsee säännöllistä huoltoa. Hyvä kotirouva ostettaessa välttämättä kysyy: kuinka pestä tällainen tuote kotona. On tärkeää varmistaa, että ohut, lentävät säikeet eivät ole keskenään sekaisin eivätkä sitoudu vahvojen solmuihin. Jotta muslinin hehkulangan verhot olisivat vähemmän riippuvaisia ​​luonnoksista, ja niiden kevyet langat eivät kehity eri suuntiin avoimen ikkunan vuoksi, on mahdollista kiinnittää langoja tai suspensioita, jotka sopivat säikeiden sävyyn.

Kierreverhot ovessa

Kierreverhot makuuhuoneessa

Tulle musliinilla

Kuten minkään muun verhon, juorut pitäisi pestä aika ajoin. Tätä varten verho on varovasti irrotettu räystä, jakamalla säikeet kolmeen osaan ja punottumalla ei-kelaamalla punokseksi. Voit myös sitoa langat useissa paikoissa sidoksen avulla ja jakaa ne ensin useiksi osiksi. Voit pestä verhot pesukoneeseen erikoispussiin herkille tuotteille. Pesun jälkeen tuote on suositeltavaa ripustaa rungon päälle, jäädytettynä, langat kuivuvat nopeasti ja verhot ottavat tavallisen muodon.

Ropeverhot

Muslimin verhoja

Kultaiset kierreverhot helmillä

Hyvälaatuiset verhot ovat aina olleet erottamaton osa sisustusta.

Jos haluat elvyttää huoneen, tehdä siitä tyylikäs ja alkuperäinen, kannattaa kiinnittää huomiota kaunis ja käytännöllinen musliini. Tämän elegantin kappaleen koristeltu sisustus ei koskaan jää huomiotta ja miellyttää henkilöä kauemmin kuin tämä tai se muodikas muotoilu kestää.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + 4 =