Moderni valokenno: yksilöllisyys joka hetki (23 kuvaa)

Kuvien selkeys valokuvalehdellä mahdollistaa sen käytön monissa muunnelmissa olohuoneen, käytävien, toimistotilojen, ravintoloiden, uima-altaiden, erilaisten salongien, kauppojen ja lääketieteellisten laitosten sisustuksessa. Moderni valokuvatulostus laatta voi visuaalisesti lisätä huoneen äänenvoimakkuutta tai luoda täydellisen illuusion näkymästä kuurojen seinän ikkunasta.

Laatat, joissa on 3D-tulostus
Valokuva-pino kukkien kanssa

Menetelmät kuvan vetämiseksi keraamisille laatoille

Laatat, joita käytetään 3D-maalausten tai piirustusten perustana, voivat olla kaikenkokoisia ja muotoisia, jopa mosaiikkia. Yksittäisten valokuvauslevyjen tai seinäpaneelien luomiseen käytetään erilaisia ​​tekniikoita kuvien levittämiseksi keraamiseen pintaan.

Kuvaalus keittiön esiliinalla

Seinä kylpyhuoneessa valokuvasta

Sublimoitu tulostus

Tämä on suhteellisen yksinkertainen ja edullinen tapa luoda taideteos keramiikasta. Erikoistulostimessa sublimoituja värejä tulostaa halutun kuvan tai valokuvan, joka saadaan paperilla peilikuvauksessa. Sitten laatta, jossa siihen kiinnitetty paperi sijoitetaan erikoispuristimeen ja lämpötila nousee 180 ° C: een. Kolmen minuutin kuluttua kuvansiirto on valmis, laatta upotetaan kylmään veteen ja peitetään sitten läpinäkyvällä lasilla. Siten kuva on kiinteä.

Valokuva-tikkuja olohuoneen sisätiloihin

Tulevaisuudessa tällaista valokennoa ei altisteta mekaanisille vaikutuksille, märkäpesua voidaan käyttää siihen lukuun ottamatta puhdistusaineita. Paneelien käyttämien keramiikan tulee olla erittäin vahva ja täyttää kaikki tämän teknisen prosessin vaatimukset.

Kuva-uuni takan sisustuksessa

Kuva valokuvasta kylpyhuoneessa

UV-tulostus laatikoihin

Mustesuihkutulostuksessa käytettävät UV-musteet, jotka ultraviolettisäteilyn avulla fotopolymeroituvat ja muodostavat keraamisen stabiilin kalvon, antavat mahdollisuuden levittää kuvia pinnalle. Alkuperäisen kuvan korkean tarkkuuden ansiosta voit mitätöidä kaikki koot ilman laadun heikkenemistä. Tällä tavalla valmistettua keraamista valokennoa käytetään useimmiten seinien pintojen viimeistelyyn kylpyhuoneessa.

Keraaminen aurinkosähkö

Punainen valokenno sisätiloissa

UV-tulostuksen tekniikka mahdollistaa sekä täytettyjen väreiden että niiden eri sävyjen täydellisen lähetyksen. Tätä helpotetaan kiinnittämällä maali kerros laattaan. Värinsiirron vääristymisen välttämiseksi alustaan ​​levitetään kirkas tai hyvin tumma laatta valkoisella musteella. Poista edellinen kuva ja käytä uutta.

Photo-tikkuja keittiön sisätiloissa

siirtokuva

Tämä tekniikka siirtää kuvia paperista keramiikkaan tai lasiin. Paperipohjaista kuvaa sovelletaan silkkipainatusmenetelmällä, offsetpainatuksella. Decallaminatorin käyttö fotokeraamisiin yksinkertaisti huomattavasti koko tuotantoprosessia ja sulki pois deko-lakan käytön. Työ voidaan suorittaa tavallisessa toimistotilassa eikä vaadi erityistilan tai työpajaorganisaation järjestämistä.

Kuva-uuni keittiössä
Valokuvapino, jossa on meren kuva kylpyhuoneessa

Valokuvauslevyjen valmistuksessa käytetään kuumalamppua, lämpöhäviötä tai underglaze-polttamista. Tuotteiden käsittelylämpötila on 800-850 ° C. Tämän lämpötilan vaikutuksen alaiset maalit tunkeutuvat keramiikan lasille, joka luotettavasti suojaa tuloksena olevaa kuvaa.

Merimaisema valokuvaalustalla
Valokuvapaneeli kylpyhuoneessa

Tällainen valokenno keittiöön palvelee pitkään, se ei polta auringossa eikä muuta ulkonäköään läheiseltä levyltä. Se on kauniin lasilasin, se on inertti suhteessa aggressiivisiin kemikaaleihin. Tällaisten ominaisuuksien ansiosta se on ihanteellinen esiliinaan ja elvyttää työalueita.

Valokuvien tulostaminen keraamisille laatille, joka on valmistettu kuumakalvotekniikalla, on kalliimpaa kuin muut samankaltaiset tuotteet, ja sitä pidetään eliteinä. Tällainen valokenno kylpyhuoneelle tai paneelille korjaa minkä tahansa seinän, ja ne voidaan turvallisesti asentaa mihin tahansa pinnalle keittiössä ja muissa huoneissa. Ne eivät ainoastaan ​​suojaa seiniä tai lattioita kosteuden vaikutuksilta, vaan estävät myös haitallisten mikro-organismien ja sienten leviämisen.

Tulostaminen laatikoille
Maisema kylpyhuoneen laatta

Keraamisten laattojen polttaminen

Se on yksi luotettavimmista menetelmistä keraamisen pinnan saamiseksi erityisellä musteella ja jauheella. Lasimaalaus levitetään laattaan, ja kuva peitetään yli 800 ° C: n lämpötilassa. Kohokuvioitu pinnan lujuus on erittäin korkea, lisäksi laatta on lisännyt vastustuskykyä erilaisiin ulkoisiin vaikutuksiin.

1
Photofish kalaa kylpyhuoneessa
Valokenno altaan ympärillä

Suoratulostus laattoihin

Erikoistulostimien ansiosta viime aikoina on voitu luoda yksittäisiä valokuvalehtiä ja koko paneeleita tulostaessa kuvaa suoraan laattapinnalle. Etukäteen pinnoitettu lakka levitetään levyn puhdistettuun pintaan. Painoprosessi kestää noin 4 minuuttia. Tällöin ei vaadita saadun tuotteen polttamista, laatta asetetaan erityiseen kuivauskaappiin.

Valokuvakehys ruusuilla
Lasikuitusivu

Tämä tekniikka perustuu kestävän polymeerikerroksen muodostumiseen ja lämpenemiseen 150 ° C: n lämpötilassa. Tuloksena oleva valokenno vastustaa mekaanisia vaikutteita ja säilyttää värin kirkkauden monien vuosien ajan.

Valokuva-uuni kylpyhuoneen sisustuksessa

Lasikuitusivu

Lasi-valokuvauslevyllä olevat kuvat, toisin kuin laatta ja keraaminen, ovat omaleimaisia ​​näkökulmia, syvyyttä. Tämä johtuu siitä, että maaleja levitetään tuotteen takaosaan ja lasikerros hehkuu ja heijastaa valoa.

Valokuva-uuni kylpyhuoneen sisustuksessa

Tämä on yksi uusimmista taideteosten saavutuksista, joiden kauneus ja estetiikka täyttävät useimpien kuluttajien vaatimukset. Tämän pinnoitteen tärkeimmät edut:

  • Lämpötilan muutokset eivät vaikuta lasilevyihin ja tiivisteisiin, kuvanlaatu ei heikkene;
  • kosteuden puuttuminen lasin alla, pesuaineiden sisältämien kemiallisten komponenttien puuttuminen, päällysteen pitkäaikaisen käytön varmistaminen;
  • kuvat eivät suoraan altistu ultraviolettille, niiden väri ei haalistu;
  • Sitä voidaan helposti asentaa mihinkään tasaiselle alustalle tavanomaisella liimalla laatat ja laastin;
  • Paneeli, joka koostuu yksittäisistä lasielementeistä, on helppo kuljettaa;
  • lasikuva-pino on ihanteellinen keittiön esiliinaan, koska lasi on helppo puhdistaa, rasvaiset pisarat eivät ime ja eivät pilaa pintaa.
Photofilm delfiinien kanssa kylpyhuoneessa

Lasipohjojen koko voi olla erilainen, karkaistusta lasipaneelista valmistettu on todellinen kohokohta tiloissa. Ulkouima-alan viimeistely tällaisella rakennusmateriaalilla antaa huoneelle erinomaisen ulkoasun, joka sopii kaikkiin sisustustyyleihin, eikä tuo lisävaikeuksia puhdistukseen. Pienten lasielementtien mosaiikkipaneelit, jotka voidaan asentaa olohuoneen seinille tai katolle, ruokasalissa tai keittiössä, antavat huoneistolle kalliimman muodikkaan ulkonäön.

Koristeellinen insertti kylpyhuoneessa olevasta valokuvasta

Erilaisia ​​valokuvamalleja suhteellisen lyhyessä ajassa on tullut yksi halutuimmista sisustusmateriaaleista yksityisten talojen, huoneistojen sekä sisustustilojen koristeluun sekä kaikenlaisten kahviloiden, baarien ja salongien seinämiin ja kattoihin. Tällaisten tuotteiden luomiseen käytettäviä tekniikoita kehitetään edelleen, ja suunnittelijat löytävät uuden sovelluksen tällaiselle mielenkiintoiselle viimeistelyaineistolle.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

95 − 94 =