Miten valita oikea väri sisustukseen (95 kuvaa): kaunis valo ja tumma yhdistelmä

Väri on yksi sisätilojen tärkeimmistä osista. Siksi kattoväreiden, seinien, ovien ja jopa maton oikea yhdistelmä on niin tärkeä. Mistä väreistä käytetään tämän tai kyseisen huoneen sisätiloissa, koko huoneen käsitys riippuu. Katton, seinien, ovien, lankojen ja mattojen väriratkaisu on erittäin tärkeä, kun luot mukavan tilan. Ja paljon temppuja tehdä tilava ja korkea huone kodikas ja lämmin, ja pieni huone hengittää tilaa.

Kaunis tumma puulattia, jossa kevytseinät ja katto

Ruskea kerros sisätiloissa

Ruskea kerros sisätiloissa

Ruskea laminaatti sisätiloissa

Harmaa kerros

Tummanharmaa lattia, jossa siniset ja valkoiset seinät

Joten Lattian väriä asunnossa, joka on sopusoinnussa ripaus katto ja seinät, anna visuaalisesti piilottaa puutteet kodin, sekä oikeus muuttaa parametreja. Siksi valitessaan lattia värejä on tärkeää huolellisesti punnita kaikki otettava huomioon erilaisten yhdistelmien ja mahdollinen lopputulos. Lattian ja katon väri jonkin verran on oltava sopusoinnussa muiden väritilojen kanssa ja myös oikein korreloi niiden kanssa. Siksi kannattaa myös valita oikea taustakuva ja katon väri.

Valkoinen lattia, seinät ja katto

Tummanharmaa laminaatti

Vaaleanruskea laminaatti

Ruskea laminaatti makuuhuoneessa

1

Beige laminaatti ja vihreät seinät

Puulattia makuuhuoneessa

Vaaleanruskea puulattia

Laminaatti taimitarhassa

Kiiltävä lattia käytävällä

Vaaleanruskea parketti

Sukupuoli keittiön sisätiloissa

Yhdistelmä ruskea lattia ja violetti seinät

Valkoiset laatat olohuoneen sisustuksessa

Mikä väri on parempi valita?

 1. Suosituimpien ratkaisujen joukossa voimme valita luonnolliset eli luonnolliset värit keittiön lattian peittämiseen. Nämä ovat kaikki puun värit, ruskea, vaaleankeltainen, beige ja myös muut sävyt, jotka ovat aina tärkeitä. Nämä värit sopivat täydellisesti useimpiin perinteisiin väreihin, joita käytetään sisätiloissa. Niiden avulla voit luoda klassiset ja hiljaiset sisätilat, jotka eivät ole tyyliltään vailla.
 2. Sisustuksessa olevia sävyjä voidaan myös kutsua klassiseksi vaihtoehdoksi, mutta niitä käytetään nykyään hieman harvemmin.
 3. Paul sävyjä mahonki tai kirsikka sisätilojen asunnon voi tuoda tunnelmaa vaurauden ja ylellisyyttä, mutta se on jossain määrin hallitsee tilaa, varsinkin kun valitaan hyvin tumma sävy seinät keittiössä.
 4. Musta lattia asunnossa - yksi suosikeista on moderni sisustus, erityisesti yhdistelmä upea ulkonäkö ja lattia ja seinät valkoiset sävyt tai vain hyvin vaaleat. Tämän värin lattiat sisätiloissa ovat ihanteellisia kaikille modernille tyylille, erityisesti minimalismille.
 5. Valkoinen lattiat keittiössä ei niin huono vaihtoehto, koska ne antavat tietyn keveyttä, vaan yhdistelmä tyylikkäät kalusteet ja värikkäitä auttaa luomaan todella upea ja tyylikäs sisustus.
 6. Harmaat lattiat ovat erinomainen vaihtoehto keittiössä, joka on tehty modernista sisustuksesta. Tällainen lattia näyttää hyvältä, jos valitset oikeat seinät.
Musta kerros kylpyhuoneessa
Ruskea raidallinen kerros olohuoneessa
Kevyt puinen parketti makuuhuoneessa
Mustavalkoinen huone

Ruskea lattia ja tiiliseinä

Laatta, jossa on malli kylpyhuoneessa

Matto olohuoneessa

Kevyt lattia ja harmaat seinät

Tumma kerros valoisassa kylpyhuoneessa

Harmaa lattia ja harmaat seinät

Ruskea laminaatti isossa olohuoneessa

Tummanharmaa laminaatti

Ruskea kiiltävä laminaatti

Tummanruskea laminaatti keittiössä

Kirkas laminaatti

Lattian värin valinta riippuu muista pinnoista

 1. Seinien ja lattian väri voi olla yhtä lähellä värivalikoimaa ja radikaalisti vastapäätä. Mikä vaihtoehto seinille ja lattialle on parempaa käyttää riippuu siitä, kuinka kevyt tai tumma lattia on päättänyt tehdä. Jos lattiassa on riittävän tumma väri, seinien ja katon on oikein käytettävä vaaleaa sävyä. Muussa tapauksessa huone on liian synkkä.
 2. Kevyet seinät ja kevyt lattia - samanlainen yhdistelmä laajentaa tilaa sekä tekee siitä visuaalisesti tilavammaksi ja tilavammaksi.
 3. Classic on yhdistelmä, kun tummat värit ovat paljon tummempia kuin seinät. Lattialla voi olla täysin erilainen väri, mutta tumma neutraali sävy, esimerkiksi luonnollisen puun väri.
 4. Jos puhut huonekalujen värin ja lattian värin sisustuksesta, sinun on noudatettava sääntöä, että ne ovat samassa värimallissa. Se voi olla vaaleaa tai tummaa väriä.
Ruskea parketti mustavalkoisessa sisätilassa
Musta lattia, jossa valkoiset seinät ja harmaa katto
Ruskea korkkilattia lastenhuoneessa

Ruskea korkkilattia lastenhuoneessa
Mustavalkoiset laatat keittiössä
Musta lattia, jossa valkoiset seinät ja katto
Tummanruskea parketti beige- ja vihreillä seinillä
Sisätilojen lattia ja seinät
Kirkas ruskea parketti vihreillä seinillä ja huonekaluilla
Beige laatat ja parketti klassisessa keittiössä
Ruskea parketti ja takan runko, jossa beige taustakuva
Musta kerros valkoisilla kuvioiduilla seinillä ja katolla makuuhuoneessa

Lattiat ja ovet

Keittiössä tai toisen huoneen sisätilanteessa on tärkeää, että sisäovien, pohjaelementin ja lattian värin yhdistelmä on tärkeä. Monet uskovat, että sisäovien, lankkujen ja lattian värit ovat lähellä toisiaan ja joskus toisiaan. Tämä ei kuitenkaan ole pakollinen vaihtoehto.

 1. Ensimmäinen win-win -vaihtoehto on valita oikea ovi ja jalkalistat sisäpuolella, joka on sama kuin lattiapäällyste. Tämä vaihtoehto näyttää hyvältä keittiössä. Esiolosuhteissa tämä vaihtoehto on hyvä, varsinkin useiden ovien tapauksessa. Jos kaikki ovet ja lankalaudat asennetaan samasta materiaalista, niin käytävällä oleva lattia tulee valita sävyn mukaan.
 2. Jos huone on tumma tai pieni, niin lattian, latvojen ja huonekalujen väri on valittava vaalealla värillä.
 3. Toinen tapa vali
  ta ovet, lattiat ja jalkalistat on luoda voimakas kontrasti. Lattialle on mahdollista poimia pimeä, ja ovi ja jalusta ovat jo vaaleita tai valkoisia.
 4. Huonekalujen väri on valittava oven ja lankun värin mukaan. On kuitenkin otettava huomioon, että ovien, lankojen ja lattian kontrasti on hyvin selkeä.
 5. Keittiön lattian, ovien, lankojen ja huonekalujen värin tulee olla kylmiä tai lämpimiä värejä. Kylmän ja lämmin yhdistelmä näyttää ihan kamalalta. Muista myös, että jos ovi ja jalkalistat ovat kevyitä ja lattia on tummempi, suosittelemme jalustan värin vastaamaan oven väriä. Jos kaikki on päinvastainen, oven ja lattian väri voidaan tehdä lattian väriseksi.
 6. Älä koskaan käytä kolmea eri väriä lattiaan, oviin ja lenkkeihin.
Kevyt lattia ja ovet
Vaaleat laatat, parketti ja puuovi
Kevyt lattia, jossa on lasisisäke ja ovet, joissa on musta kehys
Puulattia, jossa on geometrinen kuvio ja kevyet ovet klassisessa sisustuksessa
Vaaleanruskea lattia ja valkoiset ovet

Harmaa lattia ja valkoiset ovet

Vaaleanruskea lattia ja valkoiset ovet

Ruskea lattia ja tummanruskeat ovet

Ruskea laminaatti ja tumma kiinteä ovi

Vaaleanharmaa lattia ja tummat ovet

Beige lattia ja ruskeat ovet

Tumma lattia ja tummat ovet

Valkoinen lattia ja ruskeat ovet

Vaaleanruskea lattia ja harmaa ovet

Turkoosi lattia ja tummat ovet

Maton väri sisätiloissa

 1. Korostusmatto, joka ei riipu mistään - on varsin mielenkiintoinen, mutta riskialtis vaihtoehto.
 2. Huoneessa, jossa on valkoinen tai tummia värejä herättää huomiota olisi annettava kirkas Mattoasento ilman kuviota kauniita graafisia kuvia. Sinun pitäisi nähdä, miten matto näyttää kattoa ja seiniä vasten. Jos matto sävyn, ja matto taustalla tapetti näyttää orgaanisesti, se on erinomainen vaihtoehto. Jos näyttää siltä, ​​että accentual maton sisätilassa ei sovi, on mahdollista täydentää taustalla matto ei ole kovin suuri koriste-elementtejä: lamppu, maljakko, tyynyt.
 3. Matto valkoisia sävyjä. Voit ostaa matto valkoisia sävyjä, sitten se laajentaa tilaa, esimerkiksi pieni olohuone. Maton väri tuo pois tiheyden tunteen.
 4. Älä laita valkoista huonekalua kiinteälle matolle.
 5. Voit valita maton värin samalla värillä kuin seinät. Jotta ylimääräiset perusvalkoiset kukat eivät pääse, sinun pitäisi laimentaa maton väri eri huonekaluilla ja sisustuselementeillä.
 6. Maton väri sisäpuolella. Jos huoneessa on värillisiä elementtejä, voidaan valita maton väri. Esimerkiksi matto voi vastata tapettia, pöytäliinan, seinän, katon, tuoleja, tuoleja ja vastaavia.
Kevyt matto, jossa geometrinen kuvio musta-ruskeassa sisätilassa
Pienet matot kirkkaassa sisätilassa
Beige-matto sisätiloissa
Punainen matto ruskea-valkoinen sisätiloissa

Valkoinen matto vaaleanruskealla lattialla

Valkoinen matto harmaalla matolla

Mustavalkoinen matto beigen lattialle

Harmaa matto tummanruskealla lattialla

Sininen matto

Punainen ja beige-matto valkoinen kerroksessa

Tummanharmaa matto

Punainen matto beigen pohjalla

Värimatto

Monivärinen matto ruskealla lattialla

Taustakuvioiden valinta

 1. Tapettien valinta on vastuullinen yritys. Siksi sinun on harkittava tapettityyppiä, niiden väriä. Taustakuvan, katon ja lattian värivaihtoehdot määrittelevät monin tavoin, miten henkilö tuntee huoneessa. Tapetin, katon ja lattian väri määrää mielialan, tunneolosi ja suorituskykysi. Siksi meidän on pyrittävä tekemään taustakuvan ja katon väri mukavimman ympäristön luomiseksi.
 2. Kattotason taustakuvan valinta on erittäin tärkeä vaihe korjauksessa. Usein kynnyksen väri yrittää noutaa seinäpaperia valitsemalla vastaavan värivaihtelun. Jos taustakuvan väri on valkoinen, taustakuvan taustalla olevat katot eivät ole kovin ekspressiivisiä ja haalistuneita.
 3. Taustakuvat eri värejä voidaan yhdistää monin tavoin. Pientä tilaa varten kirkkaat taustakuvat ovat täydellisiä. Tällaiset tapetit lisäävät visuaalisesti tilaa. Pimeän ja kovan värin taustakuva päinvastoin tekee huoneesta pienemmän. On myös otettava huomioon huoneen luonnollinen valaistus.
 4. Taustat, joilla on usein ja suuria värejä, vähentävät visuaalisesti tilaa, pienet ja harvinaiset tapetit laajentavat tilaa huomattavasti. Lisäksi useilla eri tyyleillä on suuri taustakuvio, jossa on suuri kukkakuvio. Pienikokoisella tapetoinnilla käytetään pääasiassa neutraalia tyyliä.
 5. Vihreä taustakuva huoneessa välittää luonnon kauneutta. Tällainen taustakuva sopii melkein mihin tahansa muotoiluun, koska se yhdistyy puisten elementtien ja monien värien kanssa.
Mustavalkoinen harmaa taustakuva, jota täydentävät kirkkaat kalusteet
Kuvioitu ja raidallinen taustakuva sisätiloissa
Taustakuva, jossa on vanha maali
Sininen taustakuva valkoisella lattialla ja huonekaluilla

Ruskea kerros ja beige taustakuva

Valkoinen lattia ja vaaleanpunaista tapetti

Beige lattia ja vihreä taustakuva

Beige lattia ja harmaa taustakuva

Ruskea lattia ja sininen taustakuva

Valkoinen lattia ja lila taustakuva

Kevyt lattia ja harmaa taustakuva

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

19 − 12 =