Miten piilottaa johtimet asunnossa: perus temppuja (51 kuvaa)

Jokainen haluaa tehdä asunnostaan ​​mahdollisimman viihtyisän ja tekee kaiken mahdolliseksi mukavaan oleskeluun. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta runsaasti laitteita on varustettu langattomilla laitteilla, mutta silti lukuisten johtojen määrä muusta tekniikasta on todellinen ongelma. Kaikista paikoista leviävät johdot tuhoavat täysin asuntosi sisätilat. Jos asunnossa on pieni lapsi, ongelman ratkaiseminen on välttämätöntä, koska ulkonevat johdot eivät ole vain ruma, vaan myös vaaralliset.

johdin
johdin

Valkoinen lanka seinälle

Seinäkoriste seinään

Pidike langalle

Katsotaan tarkemmin, kuinka piilottaa johdot asunnossa.

johdin

Wire kontti

Lankaverkko

Missä piilottaa lanka kattoon tai lattialle?

Voit rakentaa pienen muovisen laatikon, jos asunnossasi johdot kulkevat katon tai lattian läpi. Kierrä laatikko ruuveilla. Aseta johdot laatikon sisäpuolelle ja sulje erityinen ovi. Tätä vaihtoehtoa pidetään yleisimmin ja helpoimmin. Jos asunnossasi on venytyskatot, voit valmistaa kipsilevyä, täydentää sen johtoja ja korjata sen katon alle. Muovi- tai gipsokartonnaya-laatikko, tietysti parempi kuin ulkonevat johdot, mutta ei silti paras vaihtoehto.

johdin
johdin

Punainen kaapeli sisätiloissa

1

Kuinka piilottaa lanka seinään?

Ei ole mitään vaikeaa, jolla on tarvittavat työkalut, voit piilottaa johtimen seinään. Hiomakoneen avulla on tehtävä useita reikiä paikassa, jossa lanka on valmistettu. Rei'ittimen avulla irrota pääosa ja Strokes ovat valmiina. Aseta johtoja putkilinjaa pitkin, ei ole hankalaa, kun kaapeli on asennettu reikään, se kiinnitetään välittömästi kipsirakentamisen avulla.

johdin

Langan asettaminen keittiössä

Lampun lanka

Kuinka piilottaa lanka lattialle?

Kohtuullisin tapa peittää ei-toivotut johdot on piilottaa ne jalustaan. Tätä tarkoitusta varten on erityisesti suunnitellut jalkalevyt, joissa kaapelin syvennys. On tarpeen irrottaa sokkelin sisäänvedettävä keskipiste, aseta kaapeli sisäänpäin ja kiinnitä jalusta keskelle paikalleen.

johdin
johdin

Kattokruunu, jossa johdot

Jos langan peitelevy on noussut korjauksen aikana, on mahdollista tehdä rei'itys reiän lattiaan ja aseta sitten lanka aallotukseen ja aseta se reikään. Menettelyn jälkeen on tarpeen täyttää reiät sementillä.

johdin
johdin

Johdot huonekaluissa

Lanka muovaus

Johdon asennus

Piilotamme langan televisiosta

Useimmiten televisio sijaitsee seinillä. Kysymys siitä, miten kaapelit kaapataan TV: stä seinälle, tulee kiireelliseksi. Piilota ne auttavat koristelokeroa, tätä menetelmää kuvataan yllä.

Paras vaihtoehto on peittää lanka seinään ja asentaa pistorasiat television takana.

Tämä on melko yksinkertainen: seinään tehdään pieni reikä, johdot asetetaan aallotukselle. Piilotettu lanka on kiinnitetty varsiin ja seinään on peitetty kipsi. Tämän ratkaisun ansiosta kaikki johdot piilevät.

johdin
johdin
johdin

Johdolle

Toimistotulojen pidikkeet

Piilottamalla johdot tietokoneesta

Nykymaailmassa tietokone on melkein jokaisessa huoneistossa, joten kaikkein kiireellisin ongelma on, miten kaapelit peitetään tietokoneesta. Johdinjohdot eivät ole vain epätyypillisiä, mutta myös vaarallisia. Pieni helpotus, käytä mahdollisuuksien mukaan langatonta teknologiaa. Tähän mennessä voit käyttää johtimia seuraavissa tietokoneen osissa:

  • Tietokonehiiri.
  • WiFi reititin.
  • Näppäimistö.
  • Akustinen järjestelmä.
johdin
johdin

TV-kaapeli

TV-johdot

Kaapelin säilytyslaatikko

Langaton yhteys auttaa eroon muutamasta ylimääräisestä johdosta. Jotta sähköjohdot eivät olisikaan kiertyneet lattialle, sinun on hankittava halutun pituisia johtimia, jotta johdot venytetään. Lattialla olevat johdot voidaan kiinnittää pöydän alle liimanauhalla tai muulla liimanauhalla.

Ylimääräiset johdot voidaan peittää myös koristeellisessa laatikossa. Voit valita laatikon, joka näyttää mukavalta yhdistettynä huoneen suunnitteluun tai liimaa se sopivilla materiaaleilla.

Toinen vaihtoehto on piilottaa johto jalustaan. Näin voit tehdä tämän, voit lukea edellä.

johdin

johtosarja

Muovisäiliö johtoille

Hyödyllisiä vinkkejä

Jos asunnossasi ei ole mitään yllä mainituista menetelmistä, älä kiirehdi. Langan peitossa on vielä muutama salaisuus: sähköjohdot voidaan käyttää sisustuselementteinä. Koristeellisten kiinnittimien avulla voit luoda ainutlaatuisen kuvan seinälle. Koriste-kiinnikkeitä myydään yleensä eri muodoissa ja suurella valikoimalla värejä. Tarvitset vähän mielikuvitusta ja johdot auttavat muuttamaan tilaa uusilla väreillä.

johdin
johdin

Johdin sijoitetaan jalustaan

Voit piilottaa johtimet yksinkertaisesti estämällä ne koriste-elementillä, esimerkiksi käyttämällä suurta potti, jossa on eläviä kiharaisia ​​kukkia.

johdin
johdin

Kaapelipakkaus

Jos asunnossasi on tarpeeksi erilaisia ​​huonekaluja, voit asentaa tuolin tai sohvan johtojen sijaintiin.

johdin
johdin

Johdinten suojaus

Johdon jakelija

Networker johdot

Asunnossa on paljon tapoja piilottaa ei-toivottuja johtimia, joten jokainen voi valita asunnon sopivimman vaihtoehdon.

johdin
johdin

Seinätelineet

Johdot makuuhuoneessa

Johdot ruokasalissa

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

38 − 36 =