Meren sisustus: ikuisen kesän harmonia kodikkaassa talossa (26 kuvaa)

Sisätilojen sisätilat antavat erinomaisen keveyden tunteen. Mielenkiintoisia pieniä asioita merestä muistuttavat merituulen tuoreudesta, rentouttavasta meriympäristöstä, auringon lämpimästä syleydestä. Se on romaanin symboli, matkustamisen kaipuu, uusia unohtumattomia tunteita.

Marine ominaisuudet sisustuksessa huoneisto
Meren sisustus taimitarhan seinälle

Koristella sisustusta täysin merihenkiseen tyyliin tai tuoda mieliala erillisten elementtien avulla, nämä hyvin jännittävät matkustajat mieluummin. Jotkut lisävarusteet voidaan tehdä omilla käsillään, käyttäen matkalla tuotettuja "hiukkasia".

Figuurit meriaiheiseen tyyliin

Garland merimetsisessä tyylissä

Perusnäkökohdat

Tyypilliset meren tarvikkeet ovat yleensä täynnä taloja rannikolla, joten upea Välimeren tyyli on jokseenkin epätavallinen moderni asunto raivoaa metropoli. Kuitenkin, jos tällaiset mallit valitsivat asuntojen omistajat, he todennäköisesti pyrkivät ajatukseen erityisesti luovasti, ja myös on hyvin epätavallista koristella omaa kotiaan.

Olohuone meren tyyliin
Seinään asennettava meren koristelu

Merenkulkualaa edustaa yhä useammin vaalea asennus tiettyyn lomakohteeseen tai vain muutamia vaatimattomia muistoja tuodut matkamuistot.

Korallit, kuoret, meri kiviä, tähdet, eksoottisia attribuutteja nimenomaan tiettyyn paikkaan - kaikki tämä voi tulla arvoinen koriste talon tai näytellä lähdemateriaalin luoda alkuperäiseen koristeet käsin.

Koristekehykset köysiä ja simpukankuoria
Kuva meren tyyliin

Alkuperäiset kehykset

Tavat, joilla koristavat laatikko, voidaan käyttää koristeluun, pöytälamput, hyllyt, maljakoita kukkien ja muita tuttuja elementtejä sisustuksessa. Erityisen vaikuttava ulkonäkö on valokuva tehty rentoutumiseen, joka käsintehty kehyksessä.

Vene sisätiloissa
Olohuone sisustuskoralli

Helpoin tapa koristella esine on tehdä tarra valituista materiaaleista. On parempi antaa mieluummin kehyksen sileä pinta melko laajaan terään. Materiaalina seuraavat elementit ovat edullisia:

 • Helmet jäljittelevät helmet;
 • nielujen
 • Merikivet;
 • Moniväriset merikivet;
 • meritähti;
 • hiekka;
 • Kolikot, jotka jäljittelevät muinaisia ​​merirosvoja;
 • Köydet (meriköydet).

Koristelu voidaan rajoittaa vain yhden tyyppisiin koruihin. Esimerkiksi tyylikäs ja romanttinen näyttää kehyksen, joka on täynnä helmiä.

Kuitenkin niiden luovat impulssit eivät välttämättä sisällä. Asennusta merikiveistä voidaan täydentää keulalla meriropeesta. Pienien kuorien tai merikivien sironta tehokkaasti koristelee pienikokoisen taskuravun tai kirkkaan trooppisen kalan.

Meren sisustus keittiössä
Vene keittiön sisustuksessa

kynttilänjalat

Talot ja huoneistot, joissa yksinkertaisuus ja kätevyys hallitsevat, ei toisinaan ole mukavia matkamuistoja. Tarjoa mukavuutta ja lämpöä auttavat alkuperäistä lamppua. Voit sisustaa sisustusta omiin käsiisi, henkilökohtaisen maun ja yksilöllisten toiveiden avulla.

Paneeli veneilyn tyyliin
Meren sisustus ja simpukankuoret

Win-win-vaihtoehto on peittää kaikki kynttilänjalan yksityiskohdat tiukalla köydellä jäljittelemällä merikköysiä. Tämä tekstiilimuunnos näyttää jo esteettiseltä ja ilmakehältä. Kynttilänjalan pohja on koristeltu iso kuori tai meritähti.

1

Sisustus täydentää helmiä tai ketjutettua vanhoja kolikoita. Pienellä keulalla, joka on sisustettu meren tyyliin, on tärkeä rooli.

Marine runko sisustus

saviastiat

Merisekoitus on erinomainen käytettäväksi kaikenlaisten välineiden ja muotojen kanssa. Lisäksi ei ole välttämätöntä ostaa kallista maljakkoa tai valtavaa akvaarioa.

Ohjauspyörät makuuhuoneen sisustuksessa
Makuuhuone meren tyyliin

Vanhat vanhentuneet välineet tai yksinkertaiset pullot voivat löytää uuden elämän lahjakkaan henkilön kyvyillä. Suunnittelumassan vaihtoehdot:

 • Keskiaikaisten alusten värit;
 • Meluisten tavernoiden ja ravintoloiden vetovoima rannikolla;
 • Kaukaisten matkojen jännittävät tunteet;
 • Kalastuksen aiheet;
 • Epätavallinen merimaisema;
 • Ihana tutustuminen trooppisten kulmien värikkään vedenalaisen maailman kanssa.

Inspiraatiota varten voit luoda koko asennuksia tiettyyn aiheeseen. Pohja voi olla merilintuissa olevien pulloiden sisustus, jota täydentää ammoniittien, kalafiguurien, kuorien ja pienen kivirakenteen koostumus. Käyttämällä dekantteja, kannuja, viinipulloja tummanvihreästä lasista, voit luoda erittäin tehokas sisustuselementti. Ylivuoto ja smaragdin valaistut valot näyttävät tuoreilta.

Kulhot, lautaset, kulhot

Sisustus simpukankuoria pystyy muuttamaan vanhan syvään kulhoon, joka oli unohdettu jonnekin keittiössä epätavallisella maljakko tai luovan perustan meren koostumuksesta. Kyllin vanha astiat huolellisesti okleit pienet kuoret tai kiviä.

Tämä kokeilu ei pääty. Astioiden pohjalla kaada vähän hiekkaa, jossa on meritähti, koralleja, epätavallisia kiviä.

Asunto Välimeren tyyliin
Seinän sisustus

Terrariot ja florariot

Kaikenlaiset "kuivat" akvaariot, florariot ja terrariot - muodikkain huoneen sisustus meri- tai Välimeren tyyliin. Mielenkiintoisia sävellyksiä, jotka ammattimaiset sisustajat ovat luoneet, tarjoavat ostaa lähes missään myymälässä. On kuitenkin paljon mielenkiintoista luoda kokoonpano itse.

Ruokailu meren tyyliin

Se perustuu yksinkertaiseen akvaarioon tai muuhun vastaavaan säiliöön. Lasiherkkyyttä korostetaan erityisesti konttien pohjalla sijaitsevien julmien karkeiden kivien korostamiseksi. Florariumin luomiseksi sopivat myös tiheän muovin säiliöt. "Pullo puutarhoissa" sijoitetaan kasveja, jotka rakastavat kosteutta, muodostaen ympärilleen kivirakenteita ja alkuperäisiä merisekoituksia.

Merityylinen sisustus talon sisällä

Meri-motiivit lastenhuoneessa

Merimiestyylisen sisustuksen sisustus on suosittu ratkaisu nykyaikaisille suunnittelijoille. Tämä virtaus on kätevää luoda erityisiä teemoittavia tyylisuhteita huoneeseen.

Kynttilöiden sisustus

Esimerkiksi tilaa poikasta voidaan antaa kirjaimellisessa mielessä hytin muodossa. Täältä löydät riippumaton, karkean sängyn, massiivisten köysien sisustuksen ja ikkunoiden verhot simuloidaan heiluttaen purjeita. Lisäksi tilaa täydentää joukko ilmakehään liittyviä lisävarusteita. Sisustuksen valinta houkuttelee lapsia.

Sea kylpyhuone sisustus

Valokuvien ansiosta voit tehdä talousarvion "meren sijainti". Kuva on otettu veneestä, rannasta, vedenalaisesta maailmasta tai kauniista aluksesta. Huonekalut puusta tai rottinki sopii hyvin sisätiloihin, ja pienet yksityiskohdat pahentavat haluttua vaikutusta.

Turtle kylpyhuoneen seinälle

Matto sinisellä jäljittelee merenpinnan. Jos haluat, voit koristella lattianpäällysteen muodossa pohjan meren tai asuinpaikka jotkut keiju vesi asukas. Nykyään 3D-muotoiset kerrokset ovat erittäin suosittuja ja ovat kaikkien saatavilla.

Kuoren seppele

Meriympäristö voidaan luoda muissa huoneissa. Esimerkiksi kylpyhuone, eteinen tai olohuone. Rentouttava Välimeren, siroton tropiikit, neutraali meri-teema - kaikki ajatukset, jotka toteutuvat realistisesti, käyttävät mahdollisimman vähän taloudellisia resursseja ja omia ponnisteluja. Tärkeintä on, että tuloksena on miellyttää talon asukkaita, antaen huoneistoille viihtyisyyttä, lämpöä ja positiivisia.

Merisuojakytkimet
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

68 + = 76