Marokkolaiset laatat sisustuksessa: itämaisten muotojen tyylikkyys (27 kuvaa)

Marokon tyyli piilottaa itäisen identiteetin, joka muistuttaa kaikkia sisustuksen hienoja piirteitä, joissa on tuoksua mausteita, jauhettua kahvia ja tupakkaa. Erityistä huomiota kiinnitetään marokkolainen laatta, joka rikkoo sen monimuotoisuutta, fantasiaa ja epätavallista ulkonäköä. Monien vuosien ajan sitä käytettiin koristeellisimpien rikkaiden talojen koristelemiseen, ei vain itään vaan myös Eurooppaan. Hänen mielestään kaikki huoneet ja huoneet muodostavat kuvioita ja orientaalista koruja, riippumatta heidän tarkoituksestaan ​​ja tulevaisuuden toimivuudestaan.

Laatta esiliinaan
Mustavalkoiset marokkolaatat
Sisustus takalla Marokon laatat

Valmistusprosessin historia

Tähän päivään mennessä Marokon laatat valmistetaan joitain muinaisia ​​tuotantoteknologioita. Ensimmäiset mestarit, jotka loivat tällaisen laatta, oppivat tämän veneen vähintään 8 vuotta. He oppivat yhdistämään mosaiikki- ja käsinmaalat.

Marokkolaiset laatat kylpyhuoneen sisustuksessa
Marokon laattoja keittiön esiliinaan

Tällainen ahtaasta ja pitkästä työstä oli erittäin arvostettu, katsottiin eksklusiiviseksi ja antoi sille korkean hinnan. Sitten marokkolainen laatta valmistettiin vain käsin käyttämällä savi ja värillinen emali koristeluun. Laatoilla voi olla erilaisia ​​muotoja ja kokoja. Se voi olla kuusikulmioita, neliöitä, rhomboja, kolmioita ja jopa ristejä.

Kuvitteli Marokon laatat makuuhuoneen kerroksessa
Marokkolaiset laatat, joissa on sininen kuvio

Ensinnäkin mestarit tekivät tietyn määrän aihioita tulevaa työtä varten. Sitten ne olivat taidokkaasti sisustettuja ja maalattuja tarvittaviin väreihin. Kolmannessa vaiheessa laatta peitettiin emalilla ja annettiin korjata se. Sitten he leikkasivat ihanteellisen muodon valmiit tuotteet, jotka tuloksena asetettiin lattialle tai seinille suunnitellun mallin tai mosaiikin mukaan. Kiinnitä ne tähän paikkaan nestemäisen savien erityisellä liuoksella. Valmis laatat marokkolainen tyyli palvellut hyvin pitkään ja oli tärkein elementti sisustus, ylellisyyttä ja rikkautta jokaisessa kodissa.

Marokkolaiset laatat olohuoneen sisustuksessa

Marokon laatta korkean teknologian tyyliin

Laatan ominaisuus

Marokkolaiset laatat ja itse tyyli yhdistyivät nykyään monissa muodoissa, väreissä ja tekstuureissa. Se yhdistää eurooppalaisia, afrikkalaisia, arabialaisia ​​ja berberkeja kulttuurikuviot ja historialliset kierteet. Suuri vaikutus tähän tyyliin kerralla oli ranskalaiset ja espanjalaiset, jotka tänään suuresti nauttivat tätä materiaalia koristelemaan monipuolisimpia taloja.

Kaikkien kuvioiden päätuote - tämä on oikea geometria, vaikka löydät kuvia luonnon elementeistä, eläimistä ja jopa ihmisistä. On myös fantastisia abstrakteja, kosmisia sävellyksiä, futuristisia luonnon elementtejä ja kukkia.

Marokkolaiset laatat takan ympärillä
Marokon laatat keittiössä
Neliö Marokon laatat

Nykyään Marokon laatat ovat monipuolisia ja käytännöllisiä. Se koostuu keittiöistä, kylpyhuoneista, makuuhuoneista, käytävistä, parvekkeista ja olohuoneista. Se voidaan sijoittaa suuriksi kankaiksi ja pieniksi hajalla oleviin elementteihin useiden laattojen muodossa. Tämä on hyvä materiaali sisustuksessa, jota voidaan käyttää täysin erilaisen tyylin tai kulttuurin muotoiluun.

Marokon mosaiikki
Marokkolainen mosaiikkiseinäkoriste
Lattiamatto, jossa on marokkolaisia ​​malleja

Laattojen soveltaminen marokkolaiseen tyyliin

Sisustuksessa marokkolaiset laatat käyttävät nykyään epätavallisia tyylisuhteita, jotka ovat tulleet esimerkiksi idästä. Tällaisten suuntausten erityispiirteet ovat se, että ne voivat yhdistää suuren määrän tekniikoita, stylistisia laitteita ja eri materiaaleja. Samalla he näyttävät mielenkiintoisilta, moderneilta ja tyylikkäiltä. Esimerkiksi Marokon tyyliä olevat laatat käytetään huoneissa, joissa on kirkkaita värejä, tai päinvastoin huoneen yksitoikkoinen koristelu.

Suuri valikoima kuvioita, koristeet ja värjäys tekevät tästä materiaalista pohjan huonees
een, jossa on tärkein sisustuselementin rooli huoneessa.

Marokon laattoja keittiön kerroksessa
Marokon laatat käytävien sisätiloissa
Monivärinen marokkolainen laatat

Tämä itälaatta voi myös olla huomaamaton kangas lattialla tai muulla seinällä, koristelemalla ja täydentämällä huoneen ulkonäköä. Laatta on täydellinen tilaa kaikelle toiminnallisuudelle, mutta sitä käytetään erityisesti keittiössä, jossa on erityinen ilmapiiri, joka koostuu aromeista ja maukkaista hajuista ruokaa ja juomia. Useimmin sitä käyttävät naiset, joilla on mahtava maku keittiön esiliinan koristelemiseksi. Marokkolaiset laatat täyttävät kirkkain värein varustetun keittiön sisustuksen, joka sopii täydellisesti monophonic-huonekaluihin.

Tile itämaisella kuvioinnilla
Harmaa Marokon laatta

Jos itämaisten talojen laatat ovat läsnä kaikkialla ja suurissa määrin, on tärkeää tietää tämä toimenpide ja asettaa se todella kohtuullisiin rajoihin ja huoneen selkeisiin vyöhykkeisiin. Esimerkiksi erittäin värikäs ja epätavallinen tällainen laatta näyttää takka tai liesi. Suunnittelijat haluavat edelleen koristella tällaisia ​​laatat vain pieniä kulmia talossa tai käyttää sitä pääasiassa lattiapäällysteinä. Marokkolaisia ​​laatat voidaan yhdistää eikä levittää kuvaa toisin kuin mosaiikki tai perinteiset laatat, joissa on kuvio.

Marokon laatat sisätilojen makuuhuoneessa
Marokon laattojen seinää

Materiaalien edut

Marokosta valmistetuilla laatoilla on useita etuja, joita tarvitaan usein huoneen suunnittelussa. Ne näyttävät tästä:

1
  • Marokon laatat ovat täysin ekologisia aineita;
  • se on kestävä ja kestävä jopa pisin käyttö;
  • päällystysmateriaali on vaatimatonta asennettaessa ja huolellisesti;
  • laatat ovat melko edullisia;
  • on mielenkiintoinen ja epätavallinen ulkonäkö.
Marokon tyyli sisustuksessa
Marokon laatat kylpyhuoneessa
Kylpyhuoneen sisustus Marokon laatat

Kaikki nämä edut tekevät Marokon laatta suosittu ja suosittu nykyään. Sen kirkkaimmat sävyt: sininen, vihreä, punainen, musta ja keltainen, täydentävät täydellisesti muita sävyjä, joita käytetään sisätiloissa. Erityisen edullista tätä yhdistelmää voidaan käyttää keittiössä ja kylpyhuoneessa.

Itämainen laatat kylpyhuoneessa
Vihreä marokkolainen laatat
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

67 + = 73