Marmorikatto – ylellinen yksityiskohtia modernista sisustuksesta (23 valokuvaa)

Tuulettimien valmistukseen käytetään eri materiaaleja. Suosituimmat vaihtoehdot ovat PVC-ikkuna-ikkuna tai kivi. Kivien valmistukseen käytettiin erilaisia ​​raaka-aineita: keinokivi, marmori, graniitti. Aineiden ansioiden ja haittojen tuntemus helpottaa oikean tuotteen valitsemista.

Beige ikkunamylly marmoria

Valkoinen marmoriikkunat

Marmori-ikkunan kynnys kuvassa

Kivetikkunat ovat useita etuja:

  • Älä pelkää kosteuden muutoksia (viittaa lämmitetyissä tiloissa asennettuihin tuotteisiin);
  • ei tarvita erityistä pysyvää hoitoa (ei ole suositeltavaa käyttää hankaavia lisäaineita sisältäviä tuotteita);
  • kestävä;
  • ovat ympäristöystävällisiä (toisin kuin muovi-ikkunalaudat).

Marmorista ja graniitista valmistetut ikkunat ovat sopivia eri huoneisiin. Avainnaulan valitseminen negatiivinen hetki on hinta (riippuu tuotteen parametreista, lomakkeesta ja materiaalin tyypistä).

Marmorikatto, jossa on mustat raidat

Marmorista valmistettu ikkuna-ikkuna klassiseen sisätilaan

Marmorinen työtaso

Valkoisesta marmorista valmistetut ikkunat ovat eniten kysyttyjä. Valkoinen väri sopii täydellisesti eri tyylien sisätiloihin. Kivenleikkaukseen on tunnusomaista yhtenäinen ja tasainen kuvio, jota pidetään ainutlaatuisena. Yleisesti marmorilla on laaja värivalikoima. Voit tilata marmorin ikkunalaudat kerma, harmaa, vaaleanruskea, tummanpunainen sävyjä. Mielenkiintoisen pintakuvion ansiosta luonnollisesta materiaalista valmistetut ikkunalaukut voivat tulla sisustuksen pääkoristeet ja tehdä huoneesta visuaalisesti lämpimämpää tai viileämpää.

1

Marmorista valmistettu ikkuna, jossa graniittirumua

Marmorilautojen ikkunapylväät ovat yhä suosittuja marmorimaailman demokraattisen hinnan ja jäljitelmän takia. Liinat kestävät iskuja, naarmuja. Materiaalille on tunnusomaista suuri lujuus, sävyjen yhtenäisyys (koskettaa erän erät) ilman tahroja tai laskimoita. Keinotekoisesta marmorista valmistetut levyt eivät ole huokoisia eivätkä siksi imeydy tai aiheuta kosteutta.

Marmorikatto

Musta graniitin ja marmorin ikkuna

Materiaalin ainutlaatuisuus on kyky muokata malleja mistä tahansa parametrista ja sävyistä. Ja tämä tekee tietysti keinokivestä valmistetut ikkunat, jotka ovat erittäin vaatimattomia, kun luodaan epätavallisia sisätiloja. Vaihtoehtoisesti, malli, jossa kynnys kulkee työtasolle tai levyt säde muodot. Saumojen puuttuminen estää homeen tai sienten esiintymisen.

Keinotekoisesta marmorista valmistettu ikkuna

Kivi-ikkuna

Marmorikkunan kynnysasennus

Ikkunapylvään asennuksen vaiheet

Tuotteen tilaamiseksi ikkunoiden ja aukkojen parametrit mitataan ensin ensin. Marmorikkunat ovat vakiopaksuus 20 mm (tai 30 mm). Kaikki asennukset tehdään useassa vaiheessa.

  1. Valmistelevat prosessit - järjestely niskan alla ikkunalaudan alla. Ylimääräinen betoni tai tiili putoaa, ja rinteiden alemmassa osassa tehdään leikkaaminen tuotteen sivupinnoille. Tässä vaiheessa ei ole toivottavaa liialliseen kiihkeästi, koska pienemmät aukot, sitä parempi on marmoriikkunan asentaminen. Asennuspaikka puhdistetaan rikkoutuneesta rakennusmateriaalista, pölystä rakentamisella pölynimurilla.
  2. Harjoitusasennus. Ikkunan kynnys asetetaan valmistettuun kapenemaan. On tärkeää varmistaa, että laattojen pieni kaltevuus ulospäin. On myös tarpeen tarkistaa marmorin ja ikkunan profiilin välinen etäisyys - sen pitäisi olla minimaalinen. Ikkunan kynnys poistetaan.
  3. Niskan pinta pinnoitetaan ja peitetään laattaliimalla. Liima levitetään myös levyn takaosaan. Ikkunan kynnys asennetaan ristikkoon ja työnnetään rungon alle. Marmorin oikea asentoa ohjaa rakennustaso.
  4. Liimakoostumuksen jäänteet on poistettava välittömästi. Ja on tärkeää pyyhkiä ylijäämä sekä etu- että takapuolelta. Jos tahmeaa massaa ei heti poisteta, se voi kyllästää marmoria. Ja kuivatun liiman puhdistamisen jälkeen on tahroja, ja ne voidaan poistaa vain happamilla yhdisteillä tai on välttämätöntä kiillottaa marmorien ikkunalaudat.
  5. Jos levyn ja ikkunakehyksen välissä on aukkoja, ne hiotaan varovasti ylimääräisestä liimasta ja suljetaan. Ja valitse tiivistysmassa, joka ei sisällä etikkahappoja ja jolla on erinomainen tarttuvuus luonnonkiviin.

Päivää asennuksen jälkeen ikkuna-ikkunan pintaa käsitellään erityisillä yhdisteillä, jotka estävät erilaisten nesteiden imeytymisen marmoriin. Seinien ja PVC-ikkuna-ikkunoiden asennus voidaan tehdä itsenäisesti, eikä erityisosaamista tai -laitteita tarvita.

Ruskea marmori ikkunapylväs

Marmorilevyikkunat

Marmori-ikkunalaudat keittiössä

Marmoripinnan hoito-ohjeet

Marmorilla on huokoinen rakenne. Hän kuitenkin ja kivi, mutta sienellä imeytyy vettä ja muita nesteitä. Pigmenttisillä yhdisteillä (zelenka, viini, kahvi) olevat tahrat on vaikea poistaa, joten ikkunan kynnyksen tärkeimmät kunnossapitotoimenpiteet ovat ehkäiseviä. Tätä varten marmoriikkunat puretaan ensin kostealla liinalla. Vahvat maaperät pestään pois erityisillä yhdisteillä. Sitten marmorin ikkunaluukkua käsitellään erikoisilla kyllästyksillä estäen nestemä
isten väriaineiden pääsyn huokosiin. Impregnointi levitetään marmoriin kahdesti vuodessa. Ne eivät muuta kiven sävyä, älä luo kalvoa eikä jätä tahroja.

Sill kvartsiagglomeraattina

Ikkunan kynnys marmorista asunnossa

On myös tärkeää ottaa huomioon kiillotettujen ja kiillottamattomien pintojen hoidon ominaisuudet. Ensimmäisessä tapauksessa keinoja käytetään kiven kiillon parantamiseen ja toisessa tapauksessa korostamiseksi kuvio
marmoria, sen väriä ja koostumusta (käyttäen tahnamaisia ​​silikonipinnoitteita).

Pieni ikkuna kynnys marmori

Ikkuna-kynnys valmistettu luonnollisesta marmorista

Ikkuna-kynnys marmorista kultaisilla laskimoilla

Merkittävä piirre marmorista on hauraus, joten on äärimmäisen tärkeää sulkea pois vaikutukset pinnalle ja raskaiden esineiden putoaminen siihen.

Kiillotettu marmoriikkunat

Puolikuvainen marmorilevy

Marmori-ikkuna-ikkuna

Marmori-ikkunalaudat näyttävät hyvältä mistä tahansa muotoilusta, niitä voidaan kutsua sisämarkkinoilla pitkällä aikavälillä. Tätä varten on tärkeää ymmärtää ja muistaa, että marmori ei ole houkutteleva hoidossa, vaan vaatii kunnioittavaa kohtelua.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 7