Maalaus huonekaluista – tylsä ​​muotoilu (22 kuvaa)

Maalaus huonekaluista - poikkeuksellinen mutta edullinen tapa muuttaa tylsää sisustusta. Lisäksi tämä antaa huoneelle uuden ilmeen ja mielenkiintoisen kokoonpanon.

Maalauskalusteet
Maalauskalusteet

Värjäys MDF ei ole vaikea tehtävä. Materiaali antaa sinulle mahdollisuuden makaamaan ja antaa mielenkiintoisia luonnollisia piirustuksia. Maalaustyön hankkimiseksi voit ensin harjoittaa tarpeettomilla huonekaluilla, mikä ei ole sääli heittää.

Valmisteleva vaihe

Usein se on maalattava huonekaluja puusta, joka tehtiin Neuvostoliiton aikoina. Laatu on erinomainen, se voi olla pitkään, mutta ulkonäkö on melko epäsuorasta.

Maalauskalusteet
Maalauskalusteet

Uusia huonekaluja on myös uudistettava, jos se ei sovi päivitettyyn muotoiluun. Erityisen todellinen ja melko mielenkiintoinen on Provence-tyylin huonekalujen maalaus. Ennen harjan ja maalin käyttämistä on kuitenkin ryhdyttävä valmisteleviin toimenpiteisiin.

  1. Valmista paikka, mieluiten erillinen palautuspaikka. Huomaa, että prosessi kestää 2-3 päivää.
  2. Poista kaikki metalliset osat, irrotettavat julkisivut ja hyllyt.
  3. Puhdista vanhan maalin tai lakan pinnat.

Puukalusteiden maalaaminen onnistui, joten hiekkapaperia on valmisteltava hienoilla ja karkeilla jakeilla, käsisuojakäsineillä, kittipuulla, akryylipäällysteellä, kumilastalla, työharjalla ja rullalla.

Maalauskalusteet
Maalauskalusteet

Me maalataan huonekaluja kotona

Vaihe 1

Ensinnäkin puu hiotaan hiekkapaperilla ja karkealla jakeella. Tämä poistaa vanhan maalikerroksen ja sitten huonekalu on kiillotettava.

Jos halkeamia on läsnä, ne on maadoitettava. Tätä varten käytä kumilastetta. Lisäksi tarvitaan lisää hionta.

Maalauskalusteet
Maalauskalusteet

Pölyn poiston jälkeen huonekalut peitetään akryylialukeilla. On tärkeää huomata, että sen väri on sopusoinnussa tulevan maalin kanssa. Tämä ensimmäinen vaihe päättyy ja esine jätetään kuivumaan kokonaan.

Maalauskalusteet

2 vaiheessa

Se on liitetty suoraan väriaineeseen. Maalin valinta on otettava vastuullisesti. On tärkeää paitsi valita hyvä väri, myös huolehtia turvallisuudesta. Tämä pätee erityisesti silloin, kun on tarkoitus maalata lasten huonekaluja, joissa materiaalin laadun on vastattava kaikkia parametreja.

Maalauskalusteet

Sopivin vaihtoehto on vesipohjainen akryylimaali. Se on myrkytön ja ei aiheuta haitallisia höyryjä.

1

Jos väritys on vastakkaisilla väreillä suunniteltu, ne alkavat ensin vaaleilla sävyillä. Joten on helpompaa korjata mahdollisia puutteita.

Jos alue on riittävän suuri, on parempi käyttää ruiskupistoolia. Kuitenkin työskentelytaitoja on kehitettävä ennen puhtaan työn aloittamista.

Pienille osille on käytettävä harjaa. Ja pistä maali yhteen suuntaan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi huonekalujen maalaaminen lastulevystä vaatii 2-3 kerrosta maalia. Ennen toisen kerroksen levittämistä on odotettava, että maali kuivuu kokonaan.

Maalauskalusteet

Vastakkaisia ​​ideoita toteutetaan maalausnauhan avulla. Kun vaalea kerros kuivuu kokonaan, reunat liimataan liimanauhalla ja maalataan tummilla sävyillä. Joten saat selkeän ja tasaisen linjan.

Maalauskalusteet

Vaihe 3

Tarvittaessa täydellisen kuivauksen jälkeen kalusteet voidaan peittää akryylilakalla. Puuosilla on kätevää käyttää säännöllistä sientä. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi prosessi suoritetaan 2-3 kertaa.

Maalauskalusteet

Maalauskalusteiden ominaisuudet

Värjäyksen tulos ei ole pettynyt, on syytä harkita huolellisesti maalien valintaa. Värivaihtoehdoissa tunnustettu tuottaja kertoo aina koostumuksesta ja mille materiaaleille sopii. Niinpä pentakalvamainen maali ominaisuuksiensa ansiosta sopii puutarhakalusteiden käsittelyyn ja kotikäyttöön täysin sopimattomaksi.

Muovisen ja kiiltävän kiillon aikaansaamiseksi käytetään tiksotrooppista maalia, jolla on viskoosi rakenne, joten sinun on käytettävä sitä toimimaan sen kanssa.

Moitteeton tyylikäs sisustus usein maalattu huonekalut antiikin. Tätä varten on tärkeää säilyttää puun rakenne. Siksi on tarpeen käyttää tahraa, joka on esitelty luonnonvalimon värisävyjen runsaalla valikoimalla. Väri erottaa puun luonnollisen kuvion huonekaluista, jotka on maalattu antiikissa.

Maalauskalusteet

Kiillotettujen huonekalujen r
estaurointimenetelmät

Neuvostoliiton aikoina kiillotetut huonekalut olivat kaikkien asuntojen välttämätön ominaisuus. Se eroaa jaloiltavasta luonteesta, mutta se ei täytä sen väriparametreja, sillä yleensä se on tylsää ruskeaa sävyä. Lisäksi ajan myötä kiillotus menettää luonnollisen kiiltonsa, himmenee ja joskus alkaa "murentua". Ainoa tapa säästää suosikkiasiaasi on maalata kiillotettuja huonekaluja.

Maalauskalusteet

Kiillotettujen asioiden palauttamisen vaiheet:

  • pinnan rasvanpoisto;
  • käyttämällä rakennuksen hiustenkuivaaja lämmitykseen ja lastan, vanha kiillotus poistetaan;
  • Pintapuhdistus kiillotusjätteistä hiekkapaperilla;
  • käsittely kittipalojen ja sirujen kanssa.

Vanhasta puusta koostuvien huonekalujen kalusteet edellyttävät pohjustumista, jotta kuivaus ei pysy ulkonäössä.

Alukkeen käyttö estää halkeamien esiintymisen puussa ja suojaa kuorintaa vastaan, etenkin keittiökalusteista. Alukkeen levittämisen ja kuivauksen jälkeen huonekalut on hiottu ja kiillotettava uudelleen. Vain nyt voit aloittaa maalaamisen. Ja tässä tapauksessa on parempi käyttää akryylimaaleja, jotka antavat kalusteille hyvin hoidetun ulkonäön ja erinomaiset ekologiset indikaattorit.

Maalauskalusteet

Täydellisen kuivauksen jälkeen voit fantasisoida ja aloittaa sisustuksen. Tämä antaa tuotteelle yksilöllisyyden, tekee siitä sisustuksen ja yksinkertaisesti herättää.

Maalauskalusteet

Huonekalujen palauttaminen nahasta

Jos suosikki nahkasohva on kulunut ja pehmeä mukava tuoli on säröillä, voit tuoda heidät oikeaan kotiin. Tietenkin, on parempi antaa täysi korjaus ammattilaisille, joilla on erityisiä työkaluja. Mutta virkistää ulkonäköä ja antaa aateliston sisustus maalata nahkakalusteita.

Maalauskalusteet

Voit tehdä tämän, sinun täytyy ostaa väriaine iholle. Käyttämällä eri värejä voit saavuttaa luonnollisen halutun sävyn. Mutta sinun kannattaa muistaa, että valkoisena sinun ei pitäisi yrittää maalata uudelleen liian tummalla iholla.

Maalauskalusteet

Ennen nahkakalusteiden värjäämistä on tarpeen poistaa rasva ja poistaa kaikki kertynyt lika. Tätä varten on suositeltavaa käyttää asetonia, joka valmistaa ihon täysin värjäytyneeksi.

Maalauskalusteet

Asiantuntijat suosittelevat huonekalujen kostuttamista hieman niin, että maali imeytyy paremmin. Lisää nestettä paremmin sumuttimeen. Maalaus maksaa pienet alueet, jotka alkavat huomaamattomilla laikkuilla ja liikkuvat keskelle huonekaluja.

Maalauskalusteet

Optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi on välttämätöntä levittää useita kerroksia maaleja, mutta sen jälkeen, kun edellinen on kuivunut kokonaan. Yleensä se kestää noin 3 kertaa. Tuloksen vahvistamiseksi käytetään lopullista päällystettä iholle. Valitusta tyylistä riippuen käytetään kiiltävää tai mattapintaista pintaa.

Maalauskalusteet

Lähes kaikki huonekalut voidaan palauttaa. Tätä varten kalliita keinoja ja erityisosaamista ei ole ollenkaan tarpeen. Riittää, että sinulla on taito työskennellä harjan kanssa, ostaa hiekkapaperia, maalata ja saada luovaa tunnelmaa. Sitten kaikki isoäidin laatikko tai kallis sydämen buffet kirjallisessa mielessä pelata uusia värejä ja sopivat moderniin asuntoon.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

78 − = 74