Maalaa taustakuvia varten: uusi tunnelma joka päivä (24 kuvaa)

Tapetin värin muuttaminen on helpoin ja nopein tapa päivittää sisätilaa, ja tämän tyyppisten mukautettujen taustakuvioiden saatavuus on paljon tarjolla. Suosituin suunnitteluratkaisu maalaa tapetit erikoismaaleilla. Tämä on erittäin nopea ja ei-jäteprosessi, jonka avulla voit vaihtaa sisätilat vähintään joka päivä.

Maalaa keittiölle

Seinien koristeellinen maalaus keittiössä
Maalaustarvikkeet

Tällaiseen nopeaan korjaukseen olisi valittava koriste maali tietyillä ominaisuuksilla:

  • sen pitäisi olla helppo soveltaa;
  • nopeasti kuivua;
  • olla ympäristön kannalta turvallisia;
  • ilman pistävää hajua;
  • Estetiikan lisäksi tehtävän tulisi peittää pintavirheiden ulkonäkö;
  • Soveltamisen jälkeen tulisi olla vakaa, suhteellisen pitkäaikainen vaikutus - kaunis pinta, mieluiten vahva.

On vielä ymmärrettävä, mikä maali taustakuvan maalaamiseksi tekee parhaan.

Seinien epätavallinen maalaus olohuoneessa
Paperi taustakuvia

Periaatteessa sisätiloissa käytetään vettä emulsiota ja veteen dispergoitumista.

Veteen hajottavat eivät pelkää kosteutta, ja kuivumisen jälkeen päällyste voidaan pestä ja pyyhkiä - tämä mahdollistaa niiden käytön keittiössä ja kylpyhuoneessa. Vesiemulsio on vähemmän kestävää, sitä ei voi pyyhkiä ja pestä, mutta niiden hinta tekee ajatuksesta maalaa tapetin erittäin edulliseksi ja helposti kukkarolle.

Maalin ominaisuudet riippuvat koostumuksesta: mitä polymeerejä käytetään yhdessä tai toisessa maalissa.

Akryylimaali taustakuvaksi makuuhuoneessa
Maalaus taustakuva alkydimaalilla

PVA-pohjainen taustamaali (vesipohjainen) ei siedä kosteutta, joten sitä voi käyttää vain kuivissa tiloissa. Akryylihartsien pohjalta tuotetaan vakaampi ja kirkas versio - akryylimaalit. Älä pese vedellä, älä pelkää auringonvaloa, pitkään maalatut seinät näyttävät tuoreilta.

Beige tapetit maali olohuoneessa
Paperitapetti maalaukseen sisätiloissa

Molemmat maalityypit eivät aiheuta mitään ilmaa kuivauksen aikana tai sen jälkeen, joten niitä voidaan käyttää lasten huoneen korjaamiseen. He eivät haise, maalata seiniään, eivät vaadi erityisiä taitoja - harja, rulla, spray voi tehdä. Seinämä on jo valmis, mutta on suositeltavaa tarkastaa se ja liimaa se tarvittaessa.

Vesi-dispersio maali talon seinillä

Väripaletti

Voit halutun värin välittömästi ottaa värin, mutta et aina löydä haluttua väriä, joten voit käyttää halutun värin luomismenetelmää erityisellä pigmenttivärillä.
Kuitenkin on melko vaikeaa valmistaa oikean sävyn sekoitus ilman kokemusta ilman kokemusta - pintakuivan kuivumisen jälkeen on hieman tummempi kuin syntynyt, tässä mielessä akryyli- ja lateksimaalit ovat kätevämpiä, ne eivät juuri muuta väriä. Maalia tulee valmistaa kerran ja samassa säiliössä, muuten on mahdotonta saavuttaa tasaista väriä.

Värjätyt kuitukankaat

Voit tehdä sävyn itse, mutta kestää kauan. Pigmenttiä lisätään valkoiseen maaliin hyvin pienissä osissa ja testataan sitten seinäosiossa. Kuivauksen jälkeen voit päättää, soveltuuko seos. Jokainen pigmentin osa on mitattava ja tallennettava - tämä auttaa tarvittaessa toistamaan sekoitus. Huomaa myös, että kuivunut maali tulee tyydytetyksi.

Kuitenkin, jos syntyy väri, jolle useita pigmenttejä on sekoitettava, prosessi voidaan merkittävästi viivästyä.

1
Flizeline-taustakuva maalaukselle

Tämä palvelu voidaan hankkia myymälässä, jossa koristemaalilla olevan pigmentin määrä lasketaan tietokoneella, tarvittaessa prosessi voidaan toistaa samalla tarkkuudella. Tietokoneen sävytys tehdään monissa kaupoissa, voit tehdä kyselyjä etukäteen.

Kun väri on valittu, on päätettävä, onko kiiltävä pinta pinta vai matta, tämä vaikuttaa myös valintaan.

Kiiltäviä pintoja elävän tilan sisätiloissa käytetään harvoin, mutta on mahdollista yhdistää matta-alueita kiiltävillä tasoilla erottamaan esimerkiksi osa kuvasta tai tietyn osan seinistä. Sileä ja kaunis loisto antaa lateksimaalia.

Punainen maali taustakuvaksi sisustuksella

Minkälaista tapettia voin maalata?

Monenlaisia ​​tapetteja alunperin sovitetaan värin sovittamiseen niihin, toisten puolesta voit valita myös oikean maalin.

Ei-kudotut fleecekäsineet

Ei-kudotun tapetin maalaus soveltuu kenelle tahansa vedessä. Yksinkertaisesti rullalla, harjalla, suihkuttaa pintaan.

Latex-maali taustakuvaksi makuuhuoneen sisustuksessa

Myös toinen tapa värjää tällainen tahra: se on tehtävä ennen liimaamista
seinille. Tässä tapauksessa taustakuva on peitetty oikealla värillä taaksepäin, mikä antaa mielenkiintoisen vaikutuksen korostamalla niiden helpotusta. Tämä johtuu siitä, että väri näkyy vain, jos ei ole polymeeriä, eli rakenteelliset elementit säilyttävät alkuperäisensa. Jos käytät tätä tekniikkaa eri väreillä, saat alkuperäisen laskun. Tätä menetelmää varten käytetään akryylimaalia.

Hälytys voidaan tunnistaa erityisellä telalla, tässä tapauksessa vain kuvion ulkonevat osat maalataan.

Maalaus taustakuva Art Nouveau sisustuksessa

vinyyli

Nämä taustakuvat voidaan myös maalata: sinun on käytettävä akryylimaalia lateksilla. Kuitukankaalla oleva vinyyli voidaan kuitenkin maalata ja vedellä emulsiota.

Taustakuva kohokuvioinnilla maalausta varten

Voidaan maalata molemmin puolin ennen liimausta. Kun väriä käytetään taaksepäin, sävy muuttuu pitämällä koko tekstuuria. Tässä tapauksessa akryylimaali vinyylipäällysteelle.

Maalaa seinäpaperi olohuoneessa

lasikuitu

Käytetään akryyli- ja lateksimaaleja, saadaan mielenkiintoinen vaikutus. Näitä taustakuvia voidaan maalata vähintään 10 kertaa.

paperi

Tällaista maalausta varten maalausmaalaa varten sopiva maali soveltuu maalattuun tavalliseen pintaan.

Jos käytät lateksimaalia paperipaperille, taustakuva lisää huomattavasti sen kestävyyttä. Levitä ohut kerros. Pintaan näkyy kevyt, kauniin loisto.

Myös maalaus tavallisilla vettä emulsiomaaleilla on, muunnos ei todellakaan ole kovin kestävä, mutta sisäisten ja pienien voimien ja kustannusten muuttaminen on mahdollista.

Maalaa kuvioitu taustakuva sisätiloissa

Nestemäinen taustakuva

Niiden väri ei muutu, koska kaikki värikomponentit on jo sisällytetty koostumukseen, mutta voit maalata seinää ennen sen levittämistä - se tekee tekstuurin sävyistä sileämmän, seinälle ei tule mitään tahroja. Tätä varten öljymaali, nitro-maali. Jotta seinämä olisi hieman karkea, voit lisätä hiekkaa.

Jos haluat korostaa yksittäisiä elementtejä taustakuvaan, voit käyttää eri sävyjä helmiäisvärejä. Heidän avullaan korostetaan myös koriste-kipsiä tai kuivattua nestemäistä tapettia.

Maalaus taustakuva kaavion läpi

Mikä väri valita?

Taustatyyppien tapaan kaikki on selkeää, nyt sinun on mentävä maaleihin. Taustakuvaksi voidaan käyttää kolmea päätyyppiä.

akryyli

Hydrofobinen, kestävä maali ei kosteutta, eikä se vaurioidu mekaanisesti. Valonheijastavuus on matta, mutta sen kirkkaus kompensoi täydellisesti tämän. Saatavana eri väreissä ja sävyissä on kiiltäviä ja helmiä sisältäviä vaihtoehtoja, metalloituja kultaa, hopeaa ja pronssia varten.

Sopii mihin tahansa ajatukseen, voit myös muistaa akryylilakan läsnäolon, jota voidaan käyttää myös taustakuvien maalaamiseen.

Kuvioitu rulla maalata taustakuvia

On monia positiivisia ominaisuuksia, jotka voivat vaikuttaa valintaan:

  • Ei ole tuoksua, on maustettujen maalien muunnelmia, esimerkiksi omenoiden haju;
  • Se on helppo levittää, sillä on tiheys, joten sitä ei levitetä;
  • ei haalistu ja ei muuta väriä monta vuotta;
  • osallistuu ilmanvaihtoon - "hengittää".

Akryylimaali taustakuvaksi ei voi olla halpaa. Hinta on melko korkea, etenkin lajikkeissa, joissa on glitter ja metalli, mutta kattavuus kauneus maksaa sen kokonaan.

Taustakuvien maalaustyypit

lateksi

Latex-maali maalaustyönä maalaa varten luo sileän päällysteen, jonka laatu on kiiltävä ja erinomaiset ominaisuudet. Se säilyttää ylellisen ulkonäön monta vuotta, se on melko kallis.

Pakkaus ilmoittaa maalin laadun, sen kosteuden kestävyyden asteen ja kiillon. Voimme sanoa, että tämä on ihanteellinen maali maalausmaalaukseen.

Vinyl tapetti kuvassa maalausta varten

Vesiemulsio

Tämä maali valmistetaan PVA: n perusteella, jota tavallisesti myydään valkoisena, tarvittavat sävyt saadaan väriaineiden lisäämisen yhteydessä. Sitä käytetään seiniin, kattoihin.

Onko alhainen hinta, joten valitsemalla tämä maali, et voi säästää. Seinät on kuitenkin päivitettävä säännöllisesti: pinnoite polttaa auringossa, lisäksi se on epävakaa korkeassa kosteudessa. Eli et voi pyyhkiä näitä seiniä, mutta voit helposti ja edullisesti maalata uudelleen.

Vinyl tapettimaalaus

Maalien kulutus

Määritä, miten maalata maali taustakuvaksi, voit laskea tarvittavan määrän.

Keskimäärin noin 250 grammaa materiaalia neliömetriä kohti, mutta on vaikea ennustaa tarkasti. Joka tapauksessa on parempi ottaa pieni marginaali. Lisäksi jokaiseen maalityyppiin liittyy yleensä yksityiskohtainen ohje, jossa on likimääräinen virtausnopeus - valmistajan on tutkittava nämä tiedot ja otettava ne huomioon.

Vesipohjainen maali taustakuvaksi

Materiaalin määrä määräytyy tapetin tapaan, koska ne kaikki eroavat imukykyisyydestä. Mutta vaikka tiedätkin, kuinka suuri maali on imeytynyt tapetilla, kulutus voidaan määrittää vain suunnilleen - jopa erilaisissa rullissa voi olla erilaiset absorboiva taustakuva.

Pienin imeytyminen on vinyyli tapetti, tässä tapauksessa kulutus on enintään 1 litraa 10 neliömetriä kohti. Mutta tämä ei myöskään loukkaa ottamaan materiaalia pienellä marginaalilla.

Keltainen maali sileälle tapetille

Taipuisuus, jolla on korkea gyroskooppi, voidaan tiivistää: alusta ensin kerrosta alusta. Erityisen koostumuksen sijasta sopii laimea tapettiliima. Sitten pinnan pitäisi kuivua hyvin, minkä jälkeen maali levitetään 1-2 kerroksen maalaustaululle.

Markkinoiden erilaisten materiaalien valikoima antaa sinun vapaasti valita, mikä tahansa idea on materiaali, ja liimautuneiden seinien maalaaminen ei ole poikkeus.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

98 − = 97