LED- ja neonvalaistus ikkunoista: edut (21 kuvaa)

Ikkunan tehokas koristeellinen valaistus voi antaa vaikutelman sekä niille, jotka ovat sisällä olinpaikasta, että ohikulkijoille. Lisäksi alkuperäinen valoikkuna voi toimia yleisenä sisustuksessa.

LED-valaistus parvekkeella
Valaisee olohuoneen ikkunat

Usein ikkunat ovat tärkeitä ominaisuuksia mistä tahansa sisustuksesta. Nykyaikaisen tekniikan avulla jokainen tavallinen ikkuna voidaan muuntaa todeksi taideteokseksi, joka ilta voi nähdä jopa suurella etäisyydellä.

Väärän ikkunan koristeellinen valaistus

Nykyään ikkunoiden valaistusta käytetään useimmiten kodin ja hallintorakennusten sisustamiseen.

Tehokkain ja edullisin vaihtoehto on kehyksen valaistus. Tällöin valo säteilee tangenttijohtoa pitkin, mutta visuaalisen vaikutelman lisäämiseksi valo voidaan muodostaa muodon ympäri kaikilla puolilla.

Suunnittelu valaistuksen pitkin kehä mahdollistaa korkeimman mahdollisen kirkkauden saavuttamisen.

Ikkunan valaistus lastentarhassa
LED-seppele ikkunalla
LED-taustavalo LED-nauhalla

LED-taustavalo: edut, asennusominaisuudet

Koristelemalla nykyaikaisia ​​rakennuksia, LED-valaistus on erittäin suosittu. Se tehdään käyttämällä LED-nauhaa, joka on asennettu mihin tahansa ulkoiseen pintaan riippuen siitä, mitä vaikutusta haluat saada.

Väärä ikkuna, jossa on valaistus
Ikkunan valaistus olohuoneessa

Kadulla käytetään pääasiassa IP65-kaistaa. Tiloissa on yleensä IP33-nauha asennettuna.

On huomattavaa, että LED-nauhan toiminta ei vaadi suurjännitteen läsnäoloa, joten tällainen ikkuna-valaistus on taloudellisin. Lisäksi LED-nauha ei lämmitä käytön aikana, joten nauhojen käyttö on täysin turvallista ikkunoille. Puiset ja muoviset pinnat ja kehykset, jotka on koristeltu LED-valoilla, eivät heikkene eivätkä palaneet. Yleensä LED-nauhat ovat luotettava koriste ja niille on ominaista pitkä käyttöikä.

Valaistu kehys parvekkeella
Valaisimet ikkunanvalaisimessa olohuoneessa

LED-valaistuksen ominaisuudet

Jotta LED-nauhan valaistus voidaan toteuttaa, sinun ei tarvitse panostaa paljon. Tämän tyyppisen valaistuksen asennus alkaa huoneen mittaamisella. On ikkunoiden ja ulottuvuuksien mittaus. Mitatut ikkunalaudat ja seinän korkeus. Sitten valitaan optimaaliset valaistuspisteet.

LED Strip Light
Valoiset tarrat ikkunassa

Jotta värit ovat korkealaatuisia, on valittava oikeat valaistuspaikat. Johtojen pisteitä on merkitty. Tämän jälkeen nauhan ja virtalähteen kiinnityspisteet valitaan. LED-nauhan alle jäähdyttimet on asennettu. Ne auttavat poistamaan nauhojen säteilemä lämpö käytön aikana. Sitten aukko suljetaan sisäpuolelta. Jos näin ei tapahdu, tulostusvärivirta voi olla liian heikko.

Taustavalo-ohjelma voi olla kokonaan. Se valitaan yksilöllisten mieltymysten perusteella. Voit helposti valita ohjelman, joka soveltuu parhaiten tietylle suunnittelulle.

Erityisen suosittu LED-valaistus käytetään talvella. Tämä koristelumenetelmä on merkityksellinen uudenvuoden juhlapäivän aattona. Voit sisustaa talosi jopa omalla. Jos et kuitenkaan ole luottavaisia ​​kykyihisi, on parempi käyttää ammattilaisten palveluita.

Panoraamakuvien valaistus
Muovi-ikkuna makuuhuoneessa

Neon-valaistus: käytön edut

Toinen vaihtoehto yövalaisimien valaisemiseksi on ikkunoiden neonvalaistus. Tällä toiminnolla voit kiinnittää huomiota ikkunaan ja luoda tunnelman mukavuudesta huoneessasi. Neon-mallilla on monta kiistatonta etua. Yksi eduista on se, että tämän lajin hehku on miellyttävä ihmisen silmälle. Lisäksi taustavalo toimii täysin hiljaa. Älä myöskään unohda, että tämä on turvallinen valaistusvaihtoehto, koska se ei ole palavaa.

1
LED-valaistus sisätilojen ikkunoissa
Olohuoneen ikkunan taustavalo

Neon-valaistus on myös loistava tapa mainostaa. Sen kanssa sinun ei tarvitse ostaa kalliita bannereit
a. Modernin innovatiivisen teknologian ansiosta voit luoda lasille erilaisia ​​malleja, merkintöjä ja piirustuksia. Tämä ikkuna näyttää kirkkaalta, ylivertaiselta ja täyttää huoneen ainutlaatuisen ulkonäön. Neonvalojen ikkunat voivat olla täysin eri huoneissa:

  • Alkuperäinen ikkuna valaistulla valaisimella on vertaansa vailla oleva ratkaisu keittiölle. Tämä epätavallinen, muodikkain sisustusratkaisu valittaa kaikille poikkeuksetta.
  • Taustavalaistu ikkuna on täydellinen lastenhuoneeseen. Lapsi on iloinen tällaisesta upeasta ilmapiiristä. Epätavallinen valaistus auttaa täyttämään huoneen ainutlaatuisella ja viihtyisällä valolla.
  • Taustavalo neon on voittomahdollisuus makuuhuoneeseen. Se auttaa luomaan viihtyisä ja romanttinen tunnelma.

Neonvalotuksen periaate on se, että inertit kaasut (neon, argoni jne.) Kykenevät antamaan kvanttia elektronivirtauksen vaikutuksesta. Valovirtauksen jakautuminen on 360 astetta.

Ikkunan valaistus kylpyhuoneessa
Ikkuna kylpyhuoneessa valoa

Tällainen ikkuna-valaistus muodostuu pääsääntöisesti sellaisten lasipullojen käytön perusteella, jotka sisältävät inerttiä kaasua. Tämä tuote on hauras, joten asennusta on noudatettava huolellisesti. Lasihelmillä on lisääntynyt herkkyys ulkoisille vaikutteille. Tällaisen valaistuksen asennus on vaikeaa ja vaatii ammattimaista lähestymistapaa.

Lasimaalauksen valaistus

Neonvalojen toiminnan voi tehdä ilman suurta jännitettä. Tässä yhteydessä käytetään erityistä muuntaja-muuntimen asennusta varten.

Valaise ikkuna keltaisella seppeleellä

Neon-valaistus voi olla monenlaisia ​​värejä. Ja eri värejä voi säteillä jopa vain yhdestä putkesta. Väri riippuu komponenttikoostumuksesta. Jos käytetään heliumia, väri voi olla vaaleanpunainen tai oranssi. Kun käytät argonia, saat sinisen värin. Neon mahdollistaa punaisen värin saamisen.

LED-taustavalo

LED-taustavalo, toisin kuin neon, on pidempi käyttöikä. Se pystyy toimimaan lämpötiloissa -50 - +60 astetta. Mutta molemmissa ikkunan valaistuksessa tapahtuva toimivaltainen käyttö muuttuu alkuperäiseksi ja houkuttelevaksi.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 5