Lasikerros: hienostunut lisäys moderniin huoneistoihin (35 kuvaa)

Lasi huoneesta antaa sinulle mahdollisuuden luoda moderniin epätavallinen sisustus. Läpinäkyvät koostumukset soveltuvat asuinrakennukseen ja toimistotiloihin. Jäljellä on vain päättää perus sisustuksesta ja valita sopiva lasi lattia.

Lasilattia palkkeihin
Lasi lattia valkoinen muotoilu
Rikkoutunut lasi sisätilojen läpinäkyvän lattian alla

Lasirakenteiden edut

Lasi itsessään näyttää mielenkiintoiselta mistä tahansa sisustuksesta. Materiaalin ansiosta voit muodostaa mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka tulevaisuudessa voivat olla monimutkaisia ​​rakennuksia ylellisissä huoneistoissa tai laakonien lisäys kompakteissa huoneistossa.

Lasilohkot lattiassa
Lasi kerros yksityisen talon sisätiloissa

Asuntojen lasi kerros laajentaa visuaalisesti tilaa. Hyvin harkittu muotoilu luo epämiellyttävän kellunteen ilmapiiriä sisätiloissa.

Nykyään erityisen suosittuja ovat läpinäkyvän lasin lattiat, joita täydentävät LED-valojen tai loistelamppujen taustavalo. Tällainen vastaanotto mahdollistaa jopa vaatimattoman lasisen kappaleen tai pienen ikkunan, jossa mosaiikki muuttuu erinomaiseksi kokoonpanoksi. Joissakin tapauksissa samankaltaiset valoalueet toimivat lisävalonlähteenä.

Koriste lasilasin alla

Lasin lattian rakentamisessa

Jotta ymmärtäisitte, millaisia ​​ideoita todellisuudessa toteutetaan, ja mistä ideoista on parempi kieltäytyä, sinun on syytä ymmärtää, mitä itse suunnittelu on. Pääosa on vakaa pohja, joka vastaa asennetun kerroksen lujuudesta ja luotettavuudesta.

Lasi kerroksessa maalaistalossa
Lasin polku lattialla

Tavallisesti käytetään voimakkaasta teräksestä valmistettua runkoa. Hyvä vaihtoehto on pohjakerroksen päälle muodostettu litteä betonipinta. Lasin tulee olla raskaita, koska päällysteen tulisi kestää tavanomaista kuormitusta 400 kg / neliömetri.

Kiviä lasilasin alla

Pääaineen valinta

Asiantuntijat suosittelevat triplex - kolmiosainen koostumus, jonka jokainen kerros on yli 7 mm. Kerrokset yhdistetään yhdeksi rainaksi käyttäen polymeerikalvoa. Joissakin tapauksissa käytetään niin kutsuttua laminoitua lasia. Se on karkaistu materiaali, joka on peitetty vaikuttavalla polymeerikerroksella. Tuotteen lujuus on saatu onttojen lasimikrohelmien avulla.

Lasi-kerros korkean teknologian tyyliin
Koristekivi lasilasin alla

Laminoitu lasi ei ole lainkaan leikattu. Tuotteet valmistetaan valulla, jolloin elementit ovat ennalta suunniteltuja muotoja ja kokoja. Tämä on tärkeää harkita, mieluummin tätä materiaalia. Siinä tapauksessa, että tontin mittaukset tulevan lasilattian alapuolella ovat virheelliset, paikan päällä tapahtuva mittaus ei ole mahdollista.

Lattialattia käytävällä
Lasi sisustus keittiön kerroksessa

Kohtuullinen talous

On erittäin epätoivottavaa säästää materiaalin laatua. On parempi vähentää muotoilua itse, toistaa tärkeimmät kohdat sisätiloissa, mikä säästää.

Lasi-kerros sisätilojen sisällä

Ostamalla halpoja heikkolaatuisia tuotteita, täysin puolustuskykyisiä mekaanisia vaurioita tai painon kuormitusta vastaan, jokainen asunnon omistaja voi menettää huomattavasti enemmän. Jos vähintään yksi elementti, joka muodostaa lasikatot kylpyhuoneessa, makuuhuoneessa tai olohuoneessa, säröillä tai vahingoittuu vakavammin, on mahdotonta palauttaa tai palauttaa osa.

Lattialattia parvella

laji

On sitä mieltä, että lasielementtien lattialla voi olla puhtaasti koristeellinen rooli. Itse asiassa alkuperäiset mallit ovat erittäin toimivia. Riippuen koosta, väriliuosten kokoonpanosta, lisäominaisuuksien saatavuudesta ja riippuu sen toiminnallisuudesta.

1
Lattia on valmistettu lasista loft-tyyliin
Lasikansi ullakolla

Lasilattiatyypit:

 • Ikkuna - elementti, joka on suosittu maalaismökkeissä tai monitasoisissa huoneistoissa. Tavallinen läpinäkyvä reikä, nobly zadekorirovano laconic lisävarusteet, kirjaimellisesti mielessä ikkunan rooli. Ainoa ero on, että tällainen kapea, joka toimii liitoselementtinä lattioiden välissä, ei ole pystysuora vaan vaakasuora;
 • Väliaikainen päällekkäisyys on arkkitehtoninen hienostuneisuus, jota harvoin löytyy asuntoista, mutta joka täydentää tehokkaasti ylellisiä yksityisominaisuuksia. Itse asiassa malli on asettunut ja toimii ikkunan roolissa, mutta se näyttää paljon suuremmalta ja mielenkiintoisemmalta. Läpinäkyvät päälliset ovat yleensä mielenkiintoisia koristelemaan, kun otetaan huomioon yleinen sisustusidea. Esimerkiksi ne muodostavat todellisen akvaarion lasikuoreissa tai luovat avaruussovelluksen epätavallisella valaistuksella;
 • Lattia on monimutkainen koristeellinen koostumus - muotoilu, jonka avulla huoneeseen voidaan antaa erityinen tyylisävyinen väri. Joskus lasielementit ovat niin zadekorirovany että lasin keveys ja herkkyys katoavat, ja ikkuna tulee monimutkaisten teksturointilaitteiden pohja;
 • Lasin podium on muotoilu, joka nousee yleisen lattiapäällysteen yläpuolelle. Se voi olla hyvin monimutkainen ja teksturoitu käyttämällä apuna koristeellisia elementtejä tai tunnistamalla "kultaiset standardit" minimalismista ja laconic restraint. Lasilattia, jossa on valaistus palkintokorokkeella - "klassinen" attribuutti elokuvastudioissa, yökerhoissa, erilaisissa viihdyttävissä komplekseissa. Kuitenkin se voi näyttää orgaaniselta ja yksinkertaiselta huoneistolta.
Lattia himmeästä lasista
Lasi-kerros jugend-tyyliin

On toinen tyyppi - lasi paneeli, joka on viimeistelymateriaali viimeistelyyn. Yleensä käytetään läpinäkymätöntä kangasta, jota ei rasita koristeellisilla elementeillä. Lasilohkoja käytetään samanaikaisesti muiden viimeistelyaineiden kanssa, muodostaen yhden pinnoitteen.

Lattia on tehty lasista sisustuksessa moderni
Lasi-silta yksityisessä talossa

Koristeelliset sävellykset: luovat ja hienostuneet haamukyvyn taustalla

Pääaineen läpinäkyvyys mahdollistaa sen, että kokeilet maksimaalista. Yksinkertaisin vaihtoehto on kasvattaa tilaa - läpinäkyvä kerros miehittää lähes koko huoneen. Täysin läpinäkyvän lasin alla voit järjestää seuraavat elementit:

 • Keraamiset laatat;
 • Kuvioidut materiaalit tai laaja-alaiset installaatiot;
 • Joustokivien ja kivien koostumus;
 • Luo surrealistinen sisustus rikkoutuneesta lasista, alkuperäiset lisävarusteet yhdistettynä huoneen pääosaan;
 • Aseta hiekka tai jäljitellä erilainen maaperä, joka luo luonnollisen peitteen illuusion;
 • Luo kaunis akvaario todellisilla kaloilla, tehokkailla levillä ja oikealla sisustuksella.

On edullista luoda sellaisia ​​koostumuksia pienissä tiloissa. Esimerkiksi kylpyhuoneessa. Materiaalit vaativat vähimmäismäärän, ja vaikutus ylittää kaikki odotukset. Lisäksi lasi, laatat, merielementit, veden ominaisuudet ja animalistiset motiivit sopivat aina orgaanisesti kylpyhuoneen ilmakehään.

Lasikansi kartanossa
Lasipaneelit lattialla

Niches lattialla

Jopa halvempaa luoda kapea lattia. Toisaalta miniatyyriikkunoita on paljon vaikeampaa voittaa tyyliltään. Sisustuksen avulla ei ole aina mahdollista välittää mitään käsitystä taivuttamatta kiinni samanaikaisesti.

Lasi lattia huoneen ympärillä
Lasi-portaikko yksityisessä talossa

Toisaalta, kun sinulla on vähäinen määrä materiaaleja ja koristeellisia ominaisuuksia, voit luoda ainutlaatuisen elementin modernissa huoneistossa. Pienimmissä huoneistoissa on myös kapea yksikkö.

Podium lasiin, jossa on valaistus olohuoneessa

Asiantuntijat suosittelevat huolellisesti ajatusta ajatuksesta, välttäen liiallista ja mautonta pretentiousness. Esimerkiksi hyvä ilme on vanhojen metallirahojen sironta hiekalla ja kiviä tai rikki amfora- ja antiikkikello, joka sijaitsee kalliilla samettikankaalla. Toinen hyvä vaihtoehto on kirkas lasimosaiikki lattialla, jota täydentävät voimakas taustavalo.

Koristeellinen lasi lattia valaisinDecorative lasi lattia valaistus

"Kuiva akvaario" - yksinkertainen tapa luoda monimutkaisia ​​sävellyksiä

Merenkulun teemat koristeiden (sekä seinän että lattian) koristeluun ovat erittäin kysyttyjä. Suunnittelemalla täysipainoinen akvaario kauniilla elävillä kaloilla ja levillä, sinun on investoitava paljon energiaa, resursseja ja omia mielikuvitustasi.

Lasikatto sisätiloissa

Kaikilla ei ole varaa viettää arvokasta aikaa keinotekoisen kotivettä hoidettaessa täysimääräisesti. Jos jopa yksinkertaisin akvaario vaatii aikaa ja vaivaa talon asukkailta, niin et muista mattoja vettä monimutkaisemmalla kokoonpanolla.

Lasi kerroksessa talon toisessa kerroksessa

"Kuiva-akvaario" on loistava vaihtoehto, joka ei vaadi suuria investointeja tai koostumuksen liian voimakasta hoitoa. Pääkoristeet:

 1. hiekka;
 2. kiviä;
 3. Merikivet;
 4. koralleja;
 5. Tekokasvit;
 6. Eksoottiset kukat;
 7. Crabs, scorpions, hyönteiset (keinotekoinen);
 8. Alkuperäinen sisustus (rikki amforaeja, muinaisia ​​kolikoita, peitetty muta, päällystystalletukset ja muut "menetetyt aarteet").

Tällaisilla "kuivilla" koostumuksilla on yksi tärkeä laatu - ylikuormitus, mikä luo asennuksen, käytännöllisyys on mahdotonta. Itse asiassa epätavallisimmat, luovat, entisöidyt laitokset näyttävät tuoreilta ja ekstravaganteilta, eivätkä he luovu vaikutelmasta huonosta mausta ja vulgaarisuudesta.

Lasilattia, jossa on sininen taustavalo
Lasiportaat

Taiteellisen lasinjalostuksen menetelmät

Jos halu lasillisen lattiaan ei liity taloudellista vapautta tai halua sisustella kodin tilaa liian yksityiskohtaisesti, on aina mahdollista valita erittäin yksinkertainen ja kätevä vaihtoehto. Voit esimerkiksi luoda mosaiikkilattia, joka koristaa valittua aluetta kirkkailla lasin yksityiskohdilla.

Koristeellinen lasilevy kylpyhuoneen lattialla
Lasikansi kylpyhuoneessa

Lasillisten koristeellisten ominaisuuksien antaminen käyttämään seuraavia tekniikoita:

 • Hiekkapuhallus on prosessi, joka mahdollistaa lasin laskeutuessa alkuperäiset piirustukset, jotka näyttävät lopulta herkältä kaiverrukselta;
 • Matting - antaa lasille jalohöyryn tai muodostaa erityisen kuvion hahmottelemalla yksittäisiä kangaspalaa;
 • Etsaus - koriste-elementtien ja kuvien soveltaminen erityisten kemiallisten ratkaisujen avulla;
 • Mallsaaminen - lasilevyjen lämpökäsittely erityistä muotoa varten elementille.

Lasikuitukangas, joka on koristeltu silkkipainokuvilla, elokuvasekvillillä, erityisellä väriaineella ja muilla menetelmillä, on jo itsessään näyttävä ja houkutteleva. Kumpi alunperin ajatus lasilattian luomisesta, tällainen ominaisuus antaa koko talolle erityisen kiillon ja charmin. Jokainen huone muuttuu ja näyttää paljon tehokkaammalta.

Lasi-lattia lattiaan
Läpinäkyvä kerros olohuoneessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

54 + = 64