Laminate väri “kirsikka”: luonnolliset sävyt sisustuksessa (22 kuvaa)

Tällaisen lattianpäällysteen soveltamisala kirsikan laminaattina on riittävän laaja. Se voi sisustaa sekä maalaistaloja että tilavia toimistoja. Sen monipuolisuus johtuu ainutlaatuisesta muotoilusta, joka sopii helposti mihin tahansa sisustukseen ja joka sopii kaikkiin huonekaluihin ja sisustukseen.

Laminate kirsikka klassisessa sisustuksessa
Laminate kirsikka talossa
Laminate kirsikka kartanossa

Laminaatti "kirsikka" lattian muotoilun menetelmänä on tunnettu pitkään aikaan. Hänen olemassaolonsa aikana hänestä tuli yksi suosituimmista materiaaleista, eikä se ole vahingossa. Monet ulkomaiset ja kotimaiset valmistajat ovat erikoistuneet erityisesti tämäntyyppisten lattiapinnoitteiden tuotantoon, näiden yritysten myynnin määrä kasvaa vuosi vuodelta.

Parketti kirsikkalauta
Laminaatti kirsikka sisätiloissa
Laminate kirsikka käytävällä

Puun ominaisuus on ajoittain jalostettujen ruskean ja vaalean kultaisen sävyjen hankinta. Tämän laadun myötä heillä oli keskeinen rooli lattianvalmistajien voiton kasvussa. Tämä ominaisuus näkyy erityisesti tummien sävyjen laminaatissa.

Laminaattilattia"вишня" в гостиной
Kirsikan laminaatti olohuoneen sisustuksessa

Laminaattilattia on melko monipuolinen. Kiiltävän kullan ja ruskean värisävyn ansiosta kirsikkataso antaa huoneelle ilmapiirin kodin mukavuutta ja lämpöä. Ei ole ihme, että tällaisen lattian alla on helppo valita huonekaluja ja sisustusta ja luoda asunnon alkuperäinen muotoilu.

Tähän mennessä valmistajat ovat oppineet tuottamaan laadukasta laminaattilevyä mistä tahansa väristä. Nyt kukaan ei ole yllättynyt lattiamateriaalista, joka jäljittelee japanilaisen, eurooppalaisen tai tumman kirsikan puuta. Nämä kiviä viittaavat lukuisiin ominaisuuksiin, joita tulisi harkita kirsikkavärisen laminaatin valinnassa.

Laminaatti kirsikka sisätiloissa
Laminaatti punaisella sävyllä
Tumma kirsikka laminaattilattia

Monikerroksinen laminaatti

Tämä materiaali, joka jäljittelee puinen kirsikuvio, kuten kaikissa muissa laminaatyypeissä, on neljä kerrosta:

  • Stabilointityyny. Tämä kerros ei ylitä 4 millimetriä paksuutta. Se auttaa antamaan levylle tarvittavan lujuuden ja suojaamaan sen korkean kosteuden ja korkean lämpötilan haitallisilta vaikutuksilta. Tämä erittäin ohuinen kerros vie raskaita kuormia huonekalujen muodossa.
  • Perusteella. Se on yhtä tärkeä ja vastuussa luotettavuudesta ja kestävyydestä. Jos tämä kerros on valmistettu korkealaatuisesta kuitulevystä, kirsikkalaminaatti ilahduttaa omistajiaan yli vuosikymmenen ajan.
  • Kuva kirsikkapuusta. Tämä kerros on vastuussa lattianpäällysteen esteettisestä houkuttelusta. On tärkeää, että tämä kerros peitetään koostumuksella, joka estää altistumisen ultraviolettisäteille. Muussa tapauksessa upea kirsikka-koriste muuttuu nopeasti vaaleaksi ja tylsiksi.
  • Melamiinihartsi. Tämä levyn viimeistely on tarpeen kulutuskestävyyden lisäämiseksi. Jos tämä kerros on hyvin ohut, sirut, halkeamat, naarmut ja lävistyskuvat näkyvät nopeasti laminaatissa.

Edellä olevat kerrokset ovat pakollisia laminaatin tuottamiseksi. Erilaisille valmistajille kunkin paksuus on erilainen, mikä aiheuttaa merkittävän hinnan. Jotkut kirsikanvärin laminaatin valmistukseen erikoistuneet yritykset lisäävät kerroksia tavanomaiseen koostumukseen, joka parantaa lattiapäällysteen lämmön- ja äänieristysominaisuuksia.

Laminate kirsikka sisätilojen huoneiston
Lakattu lattia kirsikkalaudalla
Laminate kirsikka

Kirsikkalaminaatin edut

Tällä materiaalilla on paljon myönteisiä hetkiä. Näistä yksi voi huomata ainutlaatuisen ulkonäön, erilaisia ​​sävyjä ja suhteellisen edullisia joidenkin mallien.

  • Laminate kirsikkavärillä on valtava määrä lajikkeita. Usein valmistajat lähtevät standardipohjista ja tuottavat ainutlaatuisen ainutlaatuisen lattian alkuperäisen sisustuksen.
  • Vahvuus. Tämä aluksella on hämmästyttävä kyky kestää ympäristön haitallisia vaikutuksia. Se ei jätä jälkiä raskaiden esineiden kaatumisen jälkeen, sohvan tai pöydän jaloista ja muista suurista huonekaluista ei tule hammasta. Vaikka haluat siirtää kohdetta nostamatta sitä, ei ole yhtä jälkeä kokeilumme kansiossa.
  • Unpretentiousness. Laminaatti "villikriisi" ei vaadi erityistä hoitoa, sitä on helppo pestä eikä siinä ole tahroja. Tietenkään älä yritä tarkistaa pinnoitteen l
    aatua ja kaada sitä punaviiniä tai mustikan mehua.

Useimmat ihmiset pitävät tammea laminaatista, joten kirsikkapinta on erittäin houkutteleva ja epätavallinen.

Honey kirsikka-värinen laminaatti
Laminate kirsikka hieno kuvio

Missä käytetään kirsikkalaminaattia?

Tämä lattia on erinomainen niille, jotka arvostavat mukavuutta ja kodikasta ilmapiiriä. Samaan aikaan se näyttää myös tyylikkäältä toimistotiloihin, joissa työympäristö ja tuottava toimintaympäristö ovat tärkeitä. Jos yrityksesi päätoimialalla työskentelee asiakkaiden kanssa, organisaation vieraat arvostavat sisustusta kirsikkatilalla.

Laminate kirsikka makuuhuoneessa
Laminate cherry blossom sisustuksessa makuuhuoneessa

Jos puhumme huoneistoista ja maalaistaloista, tässä on houkuttelevampia ja tyylikkäimpiä valoisia sävyjä. Voit koristaa lattia vaaleanpunaisella, kelta-ruskealla ja beigellä. Tämä valinta johtuu ensinnäkin siitä, että sen avulla voit visuaalisesti työntää huoneen rajoja, mikä tekee siitä kevyemmän ja lämpimämmän. Tummalleja käytetään parhaiten käytävillä ja käytävillä. Myös tätä valikoimaa käytetään klassisissa sisätiloissa.

1
Laminate kirsikka sisätilojen studiohuoneisto
Laminate kirsikka, jossa on selkeä rakenne

Kaupallisissa tiloissa suunnittelijat suosittelevat turvautua muihin lajikkeisiin laminaatti kirsikka. Se näyttää upealta punaiselta, tummanruskealta ja luonnolliselta sävyltä. Kirsikan laminaatti sopii orgaanisesti baareihin, kauppoihin ja kahviloihin.

Laatoitettu laminaatti kirsikka
Laminaatti kirsikkaan maalaistalon sisustuksessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

26 − 18 =