Laminaatti “mänty”: puuaiheisia sisustuksia (30 kuvaa)

Laminaatti mänty on yleinen lattiamateriaali, jolle on ominaista valtava määrä sävyjä. Laminaatin houkuttelevan ulkonäön ansiosta on mahdollista käyttää sitä eri tyylien sisätiloissa. Lattiamateriaaleille on ominaista yksinkertaisin muotoilu, joka mahdollistaa sen asentamisen myös päällikölle ilman asianmukaista kokemusta.

Laminaattilattia"сосна" в американском интерьере
Laminaattilattia"сосна белая затертая"
Laminaattivärillä valkaistu mänty

Ainutlaatuinen väri

Tänään laminaatti, joka jäljittelee mäntyä, on erittäin suosittu, mikä selittyy sen erinomaisilla esteettisillä ominaisuuksilla. Tällaisen värityksen valinta ei ole vahingossa. Ihmiskunta on aina suosinut mäntyä levyt koristamaan. Mutta nyt ei kaikilla ole taloudellisia mahdollisuuksia asettaa lattiat luonnonkivestä, joten suunnittelijat suunnittelivat tyylikkään ja houkuttelevan laminaatin, joka toistaa mäntyä.

Pine lattia klassinen sisustus makuuhuoneeseen
Mäntyä valmistettu puulattia
Laminaatti mäntymetsän alla

Mänty on yleinen puulaji. Siitä on ominaista valtava määrä lajikkeita. Siksi lattiamateriaalin tuotanto toteutetaan useissa väriratkaisuissa.

Laminaatti männyn alla talon sisätiloissa
Laminaattilevy männylle

Laminate "Siperian mänty" on lattian vakiomuotoinen versio. Lattiamateriaaleille on ominaista vaalea värisävy. Sitä käytetään silloin, kun tarvitaan tilaa visuaaliselle laajentamiselle.

Laminaattilattia"сосна" в стиле эко
Laminaattilattia"гималайская сосна"

Laminaatti "valkoinen mänty kuivunut" näyttää riittävän vaikuttavalta. Se on valmistettu vaaleanharmaalla sävyllä, jonka ansiosta se voidaan käyttää huoneisiin, joissa on erilaisia ​​sisustuksia. Tämä väri on ihanteellinen vaihtoehto käytävien, hallien, makuuhuoneiden, eteisten, käytävien jne. Lattiaan.

Laminaattilattia"сосна" в гостиной
Laminaattilattia"сосна" в интерьере гостиной

Laminaatti "valkaistua mäntyä" voidaan käyttää paitsi asuntoissa ja taloissa myös julkisissa tiloissa.

Laminaattilattia"сосна" в интерьере
Ruskea laminaatti männylle

Tekniset tiedot

Laminaatti "valkaistu valkoinen mänty", kuten muut lattiat, on neljän kerroksen kiinteä sidosrakenne. Yläkerros esitetään erityisenä laminaattikalvona, joka levitetään paneelin pinnalle. Sen ansiosta se suojaa lattiamateriaalia monilta mekaanisilta vaurioilta.

Laminaatti männyn alla keittiön sisätiloissa
Laminaatti männyn alla huoneiston sisätiloissa
Laminaattilattia loft-tyyliin

Kalvon alla on koristeellinen kerros. Tämä on kerros erikoispaperia, jota sovelletaan piirustukseen. Materiaalin voimakkuuden varmistamiseksi tämän kerroksen kyllästys suoritetaan käyttämällä korkealaatuista melamiinihartsia.

Laminaatti mänty Art Nouveau tyyliin
Laminaattilattia"натуральная сосна"
Parketti mäntystä sisustuksessa

Pinnoitteen ominaisuudet

Lattiamateriaalilla "Loft Pine" on ominaista erityinen kiinnitysjärjestelmä - lukko. Lukon yleismallin ansiosta materiaali voidaan koota ja purkaa.

Laminaatti hiekkasävyn männyn alla
Laminaattilattia"сосна сибирская"

Lattiamateriaalin pohjakerros on valmistettu erityisen kalvon muodossa, joka rajoittaa sen muodonmuutoksen mahdollisuutta. Joitakin laminaattityyppejä on ominaista erityisellä alustalla, joka tarjoaa ääni- ja kohinaneristyksen, mikä edesauttaa mukavinta majoitusta huoneeseen.

Männiksen laminaatti
Pinen lattia talossa

Kaikenlaisia ​​mäntymaalattuja laminaatteja ovat:

1
  • estetiikka;
  • vahvuus;
  • luotettavuus;
  • Kestävyys.
Laminaattiväri"сосна" в спальне
Laminate männyt ruokasalissa

Tämän lattiamateriaalin pääominaisuus on kuormitusluokka. Lattiamateriaalin kestävyys riippuu siitä suoraan. Jos makuuhuoneessa tai pukuhuoneessa tarvitaan laminaattia, on suositeltavaa käyttää luokan 31 vahvuutta omaavaa laminoitua materiaalia. Kaikissa muissa huoneiston tai talojen huoneissa on suositeltavaa käyttää 32, 33, 34 vahvuusluokkia.

Laminaattilattia"сосна шведская"

Jos on tarpeen korvata lattiapäällyste kaupallisiin tiloihin, on parasta priorisoida laatuluokan 33 laminaatti. Laminaattiluokan 34 käyttö voidaan toteuttaa myös supermarketeissa ja kahviloissa.

Laminaatti tummalle mäntypuulle

Lisäksi kaikkien lueteltujen ominaisuuksien ansiosta talvella on optimaalinen sisäilman lämpötila. Laminoitu päällyste on lisännyt jäykkyyttä ja lujuutta, mikä lisää sen vakautta. Kosteudenkestävä laminaatti, joka voidaan sijoittaa keittiössä tai kylpyhuoneessa.

Laminoitu väri mänty lämmin sävy

Laminaatti mäntyä varten - erittäin kaunis ja kulutusta kestävä materiaali, jolla voit parantaa huoneen ulkonäköä.

Laminate mänty kylpyhuoneessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

88 + = 98