Kuvia ja julisteita sisustuksessa (54 kuvaa): tyylikäs ideoita suunnittelusta ja sijoittamisesta

Palauta tietty tyyli sisustuksen olohuoneessa - se on monimutkainen. Yksi vaihtoehdoista on sen arvoista! Tässä tapauksessa sinun on ohjattava paitsi omalla tyylillä / makuilla / toiveilla, myös ammattilaisten neuvonnalla.

Ja niin, huoneiston seinät on sisustettu ainutlaatuisilla tapettiväreillä, katto loistaa kankaalla, ja portaiden kokoelma on mielenkiintoinen. Tämä on kuitenkin vain osa matkaa. Ja lopuksi se auttaa abstrakteja / luovia tai klassisia standardi maalauksia olohuoneen sisustuksessa, mikä auttaa "sidosta" sisustuselementtejä yhteen, täydentää jokaista koristeellista esinettä, täyttää syvyyden. Ottaen huomioon useita valinnan sääntöjä - ja olet täysin tyytyväinen tulokseen! Ja myös koulutus on mahdollista!

Vanhimmat julisteet olohuoneen sisustuksessa

Maalaus sisätilojen suuri

Kuva sisätilasta mustavalkoisena

Kuva sisäpuolella sohvan yläpuolella

Maalaus sisustuksessa

TOP-5-sääntöjä tai mitä pitäisi ottaa huomioon valittaessa kuvia / julisteita olohuoneeseen

Talon olohuone on sisustettu hi-tech-tyyliin. Muodikas, huomaamaton, toimiva. Kaupungin huoneiston olohuone on maalaismainen tyyli. Kysymys on edelleen avoin: kuinka oikein / asiantuntevasti valita julistekuvia huoneeseen, jossa sinä ja perheesi lepäävät, jolloin saat vieraita ja jopa pidät mini-juhla-teetä? Seuraa viisaita neuvoja ja talosi / huoneiston olohuoneen sisätilat ovat olennainen osa!

Vanhat musiikki- ja teatteriesitykset sisustuksessa
Juliste, jossa on kuvan loistava sisustus

Maalaus talon sisustuksessa

Liuskekivi sisustuksessa

Maalaukset ekologisen sisustuksessa

1

Valokuvat sisustuksessa

Kuvia olohuoneen sisustuksessa

1: Seuraavat tyyli talon / huoneiston

Olohuoneen valitsema tyyli nyt "opastaa" ja valitsee kuvan / julisteen. Tämä on johdonmukainen ja looginen. Tämä tarkoittaa, että Provencen tyyliin oleva huone voi olla kuva pastellistä (tai kirkkaasta) tuoreista kukista, metsistä / jokista kuvaavista sävyistä. Luonto, sanassa. Tiivistelmättömiä julisteita tulee kätevästi, kun on huipputekniikan tai minimalismin tyyli. Vaikka ... Luonnollisten tyylien vaihtoehtoja on myös! Sinun mielesi ja halu on tärkeä tässä. Rakastatko omia valokuvia? Valitse huoneen tyyliin kuuluvasta kokoelmasta ottaen huomioon värivaihtoehdot ja rivien tarkkuus. Rakastatko kuuluisia mestareita? Erinomainen kopio täydentää sisustusta. Harmony - tämä auttaa tekemään sisustus täydelliseksi.

Kuva makuuhuoneen maalaismainen tyyli
Kuva olohuoneesta skandinaaviseen tyyliin
Kuva olohuoneessa hillitty klassisessa tyylissä

Kuvia sisäpuolella takan yläpuolella

Kuvia maan sisustuksessa

2: Huoneen mitat

Asunnon / talon seinien koristelu kuva-abstraktilla tai muodikas juliste (sen elementti!) Kannattaa vain, jos tilaa sallii sen. Sisusta ei saa ylikuormittaa! Siksi huomioi paitsi seinien ja katon välinen etäisyys, myös huoneen muoto sekä sen värisuunnittelu. Vapaa tila, voit poimia valtavia maalauksia / julisteita, jotka miehittävät niitä ja tulevat olohuoneen pääkoristeeksi. Esimerkiksi sohvan yläpuolella sijaitseviin pieniin alueisiin voit valita useita suurikokoisia valokuvia samankokoisina, jotta ne näkyisivät muiden tarvikkeet-koriste-elementtien joukossa. Jotkut keskustelevat siitä, että tärkeät keskustelut ovat ohi.

Epätavalliset julisteet valossa sisätiloissa
Suuret julisteet kirkkaissa klassisissa sisätiloissa
Kolme julistetta, joiden teksti on mustavalkoisessa tilavassa sisätilassa
Kuvia ja kuvia isossa makuuhuoneessa

3: Värit

On tärkeää paitsi julisteen / kuvan sijainti, myös värimarmonian noudattaminen. Esimerkiksi jos sohvan / sohvapöydän yläpuolella oleva seinä ilmaistaan ​​pastellisävyillä - kuva voidaan valita kirkkaiksi, tyydyttyneiksi väreiksi. Se luo kontrastin seinän varjossa, auttaa huomioimaan vieraiden ja kotitalouden jäsenten huomion. Jos olohuone on sekoitus fantasia-sävyjä sininen / punainen / punainen / vihreä - julisteen pitäisi tasoittaa kontrastia.

Kirkas kuva beigen ruokasalin seinästä
Kirkas kuva valkoisella seinällä
Kirkas kuva ruskean makuuhuoneen seinään
Kirkas kuva toimiston sininen seinästä

4: maalausten / julisteiden sijainti

Tärkeää tässä on tarjolla olevien vaihtoehtojen valikoima. Tämä on klassikko - horisontti yhdellä silmäyksellä, jotta jokainen huomaisi / arvostaisi abstraktia kuvausta tai hellä-kaunista tai art deco-julistetta. Voit ripustaa kuvia pystysuoraan: tiukka järjestely sopii viherhuoneen olohuoneisiin, jotka ovat koristeellisia - innovaattoreille, jotka eivät halua noudattaa sääntöjä. Valintasi - mustavalkoisia maalauksia tai luovaa sävellyksiä tai muotilehtisiä tai jopa itsellesi tehtyjä kollaaseja. Kehysten ja järjestelyjen mitat pysty- / vaakasuorassa viivassa - makusi mukaan. Ja älä unohda: tärkeintä on harmonia.

Taulutelevisiot sopivat olohuoneen seinälle
Kaunis maalausten sijoittaminen seinälle olohuoneessa

Maalaukset käytävän sisäpuolella

Maalaus sisustuksessa

Kuvia sisustuksesta sängyn yläpuolella

Sisustuksen maalaukset ovat pieniä

Maalauksia Art Nouveau -tyylin sisustuksessa

5: "kuvan" kokoonpanon keskus

Tämä versio on vakio ja näyttää alkuperäiseltä olohuoneen sisustukselta millä tahansa tyylillä. Valitse paikka, joka sijoittaa julisteita / maalauksia ja teke siitä mahdollisimman suuren. Aseta se toiseen, pienempään kokoon. Tyylikäs, kirkas, alkuperäinen. Tällöin kuvat itse voivat olla suuria ja toistuvia, suurta kopiota ja siirtymistä pienempiin tai melkein samankaltaisiin. Tämä tekniikka on ainutlaatuinen, ja se vetää kaikille!

Triptyykki olohuoneen keltaisella seinällä
Triptyykki, jossa pihdit harmaalla seinällä olohuoneessa
Modulaarinen kuva makuuhuoneessa

Kuvia sisätiloissa meren tyyliin

Kuvia taustakuvan sisustuksessa

Kuvia pastellisävyjen sisustuksessa

Julisteet sisustuksessa

Kynän tutkiminen tai roikkuvien kuvien / julisteiden kouluttaminen

Kauniit vakiomallit / abstraktit / luovat maalaukset olohuoneen sisustuksessa, jonka olet nähnyt. Ja näyttää siltä, ​​että kaikki on kunnossa. Mutta miten olla varma tästä varmasti? Helposti kokeilun ja virheen avulla!

Ota muutamia tapettiliuskoja ja käännä ne takaisin. Voit myös käyttää Whatmania, mutta tarpeettomia taustakuvia - edullisempi vaihtoehto. Aseta valitut kuvat / julisteet vapaaseen tilaan. Sekoita suuria ja pieniä, muuta asentoa, lisää sisustus. Suorita kuvat horisontaalisessa viivassa, aseta pystysuoraan tai vapaaseen paikkaan.

Voit vaihtaa kehysten värin värillisellä paperilla. Näet kuinka tällainen yksinkertainen laite voi täyttää huoneen äänenvoimakkuuden, värin, positiivisen energian, tehdä siitä pehmeämmän tai päinvastoin, lujemman ja jännittävän. On mahdollista, että tässä prosessissa päätät korvata yhden kuvan toiseen. On aivan sopivaa, jos tunnet, että tämä on oikea vaihtoehto!

Voit antaa maalauksia / j
ulisteita lasilla tai jättää sellaisenaan - valintasi. Älä kuitenkaan unohda häikäisyä ja turvallisuutta (jos se tulee lasille!), Sekä pölyä ja pieniä mekaanisia vaurioita - jos jätät julisteita / kuvia sellaisenaan. Kun määrität kuvan paikan, voit määrittää pintojen "koristelun".

Kirkkaat julisteet kirkkaassa sisätilassa
Juliste keittiössä
Kirkkaita julisteita lastenhuoneessa
Maalaus tummilla sävyillä valoisassa olohuoneessa
Maalauksia klassisessa sisätilassa
Hopea maalaus olohuoneessa
Juliste, jossa on leijona työpöydällä

Maalauksia käytävän sisätiloissa

Kuvia Provencen sisätiloissa

Kuvia kehyksissä sisätiloissa

Maalaukset ovat erilaisia ​​sisätiloissa

Kuvia sisäpuolella cheby tyylikäs

Kuvia sisätiloissa makuuhuoneessa

Kuvia ruokasalin sisustuksessa

Maalaukset kylpyhuoneen sisustuksessa

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 1