Kultainen taustakuva: ominaisuudet eri huoneissa (34 kuvaa)

Yhä useammin huoneistojen omistajat yrittävät tuoda talon sisätilaan epätavallisia muistoja korostaen sisustuksen tyylikkyyttä ja ylellisyyttä. Taustakuvio kultaisella, auringon säteet säteilyllä, on ihanteellinen ratkaisu tämän vaikutuksen saavuttamiseen. Kuitenkaan kaikki eivät ole samaa mieltä kodin sisustuksen kullan sävyjen tarkoituksenmukaisuudesta. Katsotaan, että tämän värin liiallinen käyttö tekee muotoilusta kutsuvaa ja mautonta.

Kulta taustakuva abstrakti kuvio

Kulta taustakuva ananasta

Valkoinen ja kulta taustakuva

Kulta-taustapaperien käyttäminen

Jalometallin väri symboloi antiikin ajoilta hyvinvointia, rikkautta ja ylellisyyttä. Koristella sisustuksen houkuttelevuutta ja korostamaan asunnon omistajan hienostunutta makua, on tärkeää noudattaa useita sääntöjä:

 • Sisämyksen muodostamisen tärkein edellytys on toimenpiteen noudattaminen. Kulta viittaa lämpimään värijärjestelmään, joten se johtaa visuaaliseen vähenemiseen avaruudessa. Kultaisten sävyjen jälkikäsittely on vaikeaa silmissämme, varsinkin kun auringonvalo tai sähkövalaistus on valaistu. Asiantuntijat suosittelevat, että se yhdistetään muihin sävyihin suhteessa 1: 3.
 • Jos tiedät, että omat tyyliasiat voivat epäonnistua, on parempi antaa kultaisen sisustuksen muodostaminen ammattimaisille suunnittelijoille. On tärkeää tehdä yksi suuri tai muutamia pieniä aksentteja. Joten jos kultainen taustakuva liimataan koko huoneeseen, suurin osa lisävarusteista valitaan rauhallisemmilla väreillä.
 • Yhden tyylisuunnan tarkka noudattaminen. Jos seinässä olevat kangas on koristeltu klassisilla monogrammilla tai monipuolisilla kuvioilla, itämainen tyynyt tai moderni-tyyppiset valaisimet näyttävät sopimattomilta.
 • Peli, jossa on erilaisia ​​sävyjä kultaa. Tunnetut sävyt, joilla on merkkejä antiikista, tulevat klassiseen suuntaan, kirkkaat ja loistavat - nykyaikaiseen tyyliin.

Taustakuva kultainen väri ei koskaan näytä maultavalta, kun sitä käytetään oikein sisätiloissa.

Kultainen paperi taustakuva

Kultainen taustakuva musta kaluste

Kultainen tapetti klassiseen tyyliin

Kulta tapetti kukkia

Mitä värejä sekoittaa kultaa?

Kultaisten sävyjen käyttö vaatii huolellista valintaa lisää sävyjä. Tämä kallis väri luo itsessään ilmeisen korostuksen, toiset - vain korostavat sitä ja toimivat yhteisen taustan luomiseksi. Kodin sisustuksen edullisimmat yhdistelmät ovat:

1
 • Pastellin paletti. Tällainen muotoilu näyttää tyylikkäältä ja pehmeältä, mutta samalla ylelliseltä. Valkokulta tai beige-kulta sisustus sopii hyvin mihin tahansa huoneeseen, tyylistä riippumatta. Tämä vaihtoehto soveltuu käytettäväksi kaikissa huoneen seinissä.
 • Lämmin ääni. Jotta voit luoda miellyttävän aurinkoisen ilmapiirin huoneeseen, riittää, että käytät keltaista tapettia kultaisia ​​tahroja tai piirustuksia. Tandem näistä sävyistä näyttää hyvältä lastentarha, makuuhuone, ja myös keittiössä.
 • Sininen aksentti. Sisustus on upea ja epätavallinen. Se on todellinen klassinen suunta ja huoneet, joissa on paljon antiikki antiikki huonekaluja ja tarvikkeita. Kulta-siniset taustakuvat liittyvät meriemääriin, tuovat huoneeseen helppous ja tuoreus.
 • Suklaa ja ruskeat sävyt. Yhdistelmä soveltuu tiukkoihin ja perinteisiin sisustuksiin. Tandem ei näyttänyt liian synkältä ja hämärältä, se laimennetaan kevyillä huonekaluilla ja tekstiileillä.
 • Vihreät mallit. Kultainen taustakuva sisätiloissa, jossa on vihreä kuvio, ilahduttaa silmää ja ilahduttaa. On parempi liittää ne huoneeseen, joka on kaikkein vierailu talossa. Usein maalauksia käytetään klassisessa tyylissä, mutta kokeilut ovat sallittuja. Joten geometrinen kuva on todellinen nykyajan suuntaan, kuva kukka- ja kasvi-motiiveista on provencea varten.
 • Valoisa paletti. Nykyään kultaisia ​​taustakuvia yhdistyy yhä enemmän punaisiin, kirsikka-, vaaleanpunaisiin, violettiin ja muihin rikkaisiin väreihin. Tuloksena saadaan ilmeisiä sisätiloja. Käytä niitä varoen. Makuuhuoneessa kontrastisuunta ei salli rentouttavaa rentouttavaa lomaa.
 • Valkoiset ja kultaiset taustakuvat sopivat pieniin huoneisiin. Tällainen yhdistelmä visuaalisesti laajentaa tilaa täyttämällä sen valolla.
 • Musta-ja-kultainen sisustus on rohkea yhdistelmä, jossa auringonvalon sävyillä on oltava toissijainen rooli. Muussa tapauksessa suunnittelu on ylikuormitettu ja mauton.

Usein muita sävyjä käytetään tapeteissa sekä tekstiileissä, huonekaluissa ja lisävarusteissa. Kultaisten katoksien tärkein etu on erinomainen yhdistelmä vaaleisiin ja pimeisiin esineisiin mihin tahansa suuntaan.

Kulta tapetti talossa

Kulta-tapetit tyylillä eco

Kulta tapetti ethno tyyliin

Sopivat tyylejä

Kullan sävyt ja tekstuuri riippuvat kokonaan valitusta tyylisuunnasta. Katsotaanpa niiden pääpiirteet:

 • Classic. Käytä maalauksia, jotka on koristeltu teemakuvioilla. On parempi, jos ne sijaitsevat tummalla pohjalla.
 • High-tech, minimalismi. Valitse yhden värin kultainen taustakuva seinille.
 • Moderni. Yksiväriset kangastyypit sopivat parhaiten, tuotteiden ilmaistu koostumus on tervetullut.
 • Itäiset teemat. Käytä taustakuvaketta kultaisella kuvioinnilla.
 • Art Deco. Puhtaasti ornamentoitujen koristepäällysteet ovat todellisia.

Kaikkien tiettyjen tyylien hienouspiirteet ovat tae unelman sisätilanteesta. On suositeltavaa valita taustakuvaksi jo hyvin suunniteltu ja muotoiltu muotoilu.

Golden fleece tapetti

Kultakuvio geometrisella kuvioinnilla

Kulta tapetti olohuoneessa

Soveltaminen sisätiloihin

Kullanvärisiin taustakuvioihin voi käyttää missä tahansa huoneessa. Kaikkialla, missä ne näkyvät, on kevät aurinkoinen tunnelma ja ymmärrys.

Olohuone

Tämä huone on tarkoitettu ystävällisiin kokoontumisiin, vieraiden vastaanottoon, juhla-tapahtumien järjestämiseen. Kulta-tapetti olohuoneessa on erityisen sopivaa, koska ne luovat juhlallisen aristokraattisen ilmapiirin. Huonekalujen valinta kannattaa noudattaa omien mieltymystesi mukaisesti. Hienostuneisuus ja keveys tuovat esineitä, jotka on maalattu pastelli-, maitomainen, beige sävyjä. Ruskea, kahvi, mustat sävyt, päinvastoin, lisäävät vakavuuden sisätiloihin.

Kultainen taustakuva makuuhuoneen sisustuksessa

Ruskea kulta-tapetti

Kulta tapetti keittiössä

Hallin seinämien värin korostaminen auttaa käärimään lamput ja tekstiilit. Harmoninen lisäys on kultaisia ​​verhoita tai tyynyjä.

Olohuoneen suunnitteluun suositeltavat tyylit ovat klassisia ja moderneja. Näyttää tyylikkäästi vanhoilta päiviltä kultaisten sävyjen taustalla, jotka sijaitsevat huoneen ympärillä. Moderni sisustus viittaa siihen, että kirkas aksentti luo vain yhdelle seinälle.

Kulta mattapintainen taustakuva

Golden Art Nouveau taustakuvia

Kulta tapetti marmorilla

Makuuhuone

Jotta nukkumispaikka muuttuisi salaperäiseksi ja tyylikkääksi, se kannat kannattaa liimaamalla kultaisella tapetilla. Tämä väri tekee huoneesta nykyaikaisen ja viihtyisän, kestää henkilö eri aikakaudella, täynnä eleganssia ja ylellisyyttä.

Kulta-tapetti makuuhuoneessa on usein hankittu makuualueelle. Perinteiset koriste-esineet ja floristiset kuviot, joilla on selkeä rakenne, ovat suosittuja. Jotta huoneesta tulisi enemmän valoa, kultaiset sävyt sijaitsevat kehän ympärillä. Usein kultaa käytetään lastenhuoneissa täysiä vyöhykkeitä varten.

Kulta tapetti-kumppanit

Kulta tapetti tyyliin Provence

Golden Retro tapetti

Sävyjen ja kuvien oikea valinta tekee huoneesta houkuttelevan. Tapetti on orgaanisesti tyylikäs sisustus sekä Provencen, Art Deco, Baroque-tyylit. Suunnittelijat suosittelevat huoneiden valoisia värejä sekä taustakuvia raidoissa.

keittiö

Kiiltävät liinavaatteet eivät ole keittiötilan paras ratkaisu. Jos haluat antaa huoneelle loistaa, käytä mattapintaista taustakuvaa, joka antaa huoneen syvyyden ja äänenvoimakkuuden.

Kultainen viimeistely keittiössä on harvinaista. Se luo aristokraattisen juhlatunnelman. Sisäosaa muodostettaessa on tärkeää noudattaa useita sääntöjä:

 • yksiväristen ja kuvioitujen kankaiden käyttö on hyväksyttävää;
 • huonekalut on valittu vanhuksiksi tai moderniksi, kaikki muodot ovat hyväksyttäviä;
 • älä käytä pimeitä kuulokkeita.

Kultakuvio, jossa kuva

Kultainen tapetti rhombusilla

Golden Shebbie-tyylikäs taustakuva

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti huoneeseen on erittäin tärkeä, koska se näkyy jokaisen, joka ylittää kodin kynnyksen. Kulissien ulkonäkö on, että kävijä arvioi talon omistajan maun ja mieltymykset.

Jos haluat visuaalisesti laajentaa tilaa, sinun on käytettävä taustakuvaa valkoisella kulta. Miellyttävät värit houkuttelevat huomiota ja korostavat hyvin.

Kultakuvio, jossa silkkipainatus

Kulta taustakuvia makuuhuoneessa

Kultainen tapetti ruokasalissa

kylpyhuone

On syytä huomata, että kylpyhuoneessa tätä väriä käytetään hyvin harvoin. Kultaiset sävyt voivat tehdä huoneesta hienostuneen ja tyylikkään. Ainoa muistaa on se, että ne eivät näytä erittäin houkuttelevilta tilavissa huoneissa.

Jos haluat luoda upean sisustuksen, sinun täytyy lisätä kultausta putkistoon, niin huone leikkii kaikilla väreillä.

Kultainen tekstiili tapetti

Kultakanttakuvio

Kultakuvio, jossa kuvio

Tiloissa, kuten keittiö, kylpyhuone ja eteinen, paperia ei voi käyttää. On parempi antaa etusija vinyylikuvioille, jotka ovat lisänneet vastustuskykyä kosteudelle ja mekaanisille vaikutuksille.

Taustakuva, jossa kultainen kuvio on erinomainen ratkaisu kaikille, jotka haluavat tehdä kotinsa alkuperäisestä, houkuttelevasta ja tyylikkäästä. Väri antaa jokaiselle huoneelle aatelisuuden ja aristokratian. Valitusta tyylistä riippuen käytetään taustakuvaa yksivärisenä tai piirustuksina.

Kulta tapetti kylpyhuoneessa

Kultainen vinyyli taustakuva

Kultainen taustakuva itämaisella kuvioinnilla

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

34 − 32 =