Kuinka valita kaunis seinien, lattian ja kalusteiden yhdistelmä (55 kuvaa)

Työskentelyllä mukavuuden ja mukavuuden luomiseksi jokainen kotirouva haluaisi varmasti luoda ainutlaatuisen kuvan kotonaan. Täytä se erityisellä tunnelmalla mukavuutta ja mukavuutta, joka sopii erinomaisesti perheellesi.

Beige, vihreä ja ruskea olohuoneen sisustuksessa

Kirkkaat aksentit sisustuksessa

Tumma beigenvärinen yhdistelmä sisustuksessa

Oikea valinta oikeaan ympäristöön ei välttämättä sokeasti seuraa muotisuuntauksia, tärkeintä on saada oma maku ja kuunnella haluasi. Loppujen lopuksi käsitys maailmasta kokonaisuutena on varsin yksittäinen asia, josta yksi on hyvä, toinen on huono.

Valkoinen sisustus pastellivärillä

Yhteensopiva turkoosi väri sisätiloissa

Viininpunainen väri yhdistelmä sisustuksessa

Useita temppuja työskentelemään värimaailman kanssa

Tummat sävyt:

 • on kyky kätkeä kaikki puutteet
 • optisesti vähentää tilaa

Vaaleat sävyt:

 • Sitä vastoin visuaalisesti laajentaa tilaa
 • Lisää asuntoa tuoreutta ja mukavuutta

Musta-ja vihreä sisustus

Yhdistelmä kukkia maalaismainen tyyli

1

Kukkien yhdistelmä lastentarhassa

Monien värisävyt:

 • Hallitsevan tulisi aina olla yksi väri.
 • Värien monimuotoisuus ei missään tapauksessa saa liiaksi talon tilannetta.
 • Jos haluat valita tiettyä väriä, lisää siihen omat sävyt.
 • Sisustuksen tulisi aina olla kevyempi tai tummempi kuin huoneen seinät.
 • Älä korista kattoa ja lattiapäällystettä samalla värillä, muuten huone näyttää epätasapainolta, mikä puolestaan ​​aiheuttaa epämukavuutta.
Turkoosi aksentti huoneessa

Yhdistelmä violetti kukkia makuuhuoneessa

Yhdistelmä kukkia olohuoneessa

Värien yhdistelmä sisustuksessa

Kontrastivärit sisätiloissa

Perusvärit. Yhdistelmän perussäännöt

Musta - melko yleinen väri, joka soveltuu erinomaisesti kaikkiin muihin ääniin. Mutta lähimmät liittolaiset paitsi valkoiset ja punaiset ovat vihreitä, keltaisia ​​ja oransseja.

Punainen - aktivoiva ja jännittävä värien tunne, lukuun ottamatta kontrastia valkoisia ja mustia värejä, näyttää hyvältä keltaelta, vihreältä ja harmaalta.

Keltainen - tonic ja vahvistaminen hermojärjestelmän väri, tuntuu mukavalta sininen, violetti ja sininen.

Vihreä - tuoreuden ja innoituksen väri, edellä mainitun yhdistelmän täydellisesti näyttää kultaisen ruskean, vaalean beigen ja rauhallisen tumman sävyn keltaisena.

Sininen - syvän pohjattoman meren tai taivaan väri, mikä lisää keskittymistä. Se on ihmeellisesti harmoniassa rikkaan keltaisen, lilaisen ja teräksen kanssa.

Violet-valkoinen makuuhuone

Mattojen ja tekstiilien yhdistelmä sisustuksessa

Punainen yhdistelmä sisätiloissa

Väri sängyssä sisätiloissa

Värien yhdistelmä keittiön sisätiloissa

Korjaaminen huoneen kanssa seinien väri

Seinien oikealla värillä voit visuaalisesti käyttää huoneen arkkitehtuuria: laajentaa ja kapea huoneen mitat, optisesti tehdä se katon yläpuolella tai alapuolella sekä tarvittaessa jakaa toiminnalliset alueet.

Cream Blue Living Room

Väri-paneelien yhdistelmä sisätiloissa

Pastelliväreiden yhdistelmä sisustuksessa

Värinsovittaminen sisätiloissa

Värien yhdistelmä retro-sisustuksessa

Oikein valitut äänet auttavat korjaamaan seinämien puutteita halkeamien, pinnan epätasaisuuksien tai tahrojen muodossa. Tässä tilanteessa tarvitset lempeitä tyydyttymättömiä sävyjä. Mutta vielä harkitse auringonvalon voimakkuutta ja määrää huoneeseen.

Pohjalla sijaitsevat tilat ovat kirkkaita, ja huoneet, joissa on etelä- tai itään päin olevat ikkunat ovat voimakkaasti varjostettuja.

Ei ainoastaan ​​seinät, vaan myös lattian katto sekä kalusteet olisi yhdenmukaistettava keskenään konsonanttiyhdistelmällä värivalikoimaa tulevaisuuden sisustuksessa.

Värien sävyt sisustuksessa

Seinien kokeellinen maalaus

Seinien värin valinta on paljon tärkeämpää kuin huoneen kalusteiden ja sisustuksen järjestely. Toisaalta seinien värejä voidaan helposti muuttaa milloin tahansa, mutta huonekaluja ei osteta yhden vuoden ajan. Jokainen kotirouva haluaa suosikki keittiönsä, joka iloitsee silmästä niin kauan kuin mahdollista.

Erilaisilla pinnoilla sama maaliväri näyttää erikseen:

 • Sileän pinnan pinnalla maali näyttää kevyemmältä;
 • karkealla pinnalla - päinvastoin, tummempi;
 • matta - väri näyttää lämpimämmäksi;
 • kiillotettu - kylmempi.

Jos olet epävarma tuloksesta ja haluat varmistaa valitun sävyn oikeellisuuden, maalaa pieni osa seinästä näytteelle.

Turkoosi-oranssi korostus ruokasalissa

Vaaleanpunainen yhdistelmä sisustuksessa

Harmaana yhdistelmä

Yhdistelmä sininen sisätiloissa

Värien yhdistelmä makuuhuoneen sisätiloissa

Seinien väri

Jos seinien väri on kyllästynyt, se voidaan helposti maalata millä tahansa muulla värillä. Jos olet väsynyt monokromaattisen värin seinämiin, maalata yksi niistä päinvastaisella värillä. Vastakkainen vastaanotto vaatii sinulle aikaa ja rahaa, ja sisätilasi näyttää aivan erilaiselta. Ja jos väri jälleen poraa sitä uudelleen, voit helposti vaihtaa.

Muuten, maalaaminen yksi seinät, erotuksetta muista hetkistä, on melko trendi sisustus.

Vihreät seinät huoneessa

Värillä seinien yhdistelmä sisätiloissa

Vaaleiden värien yhdistelmä sisustuksessa

Valkoinen väri

Universaali väri, joka luo tilavuuden tunnetta, mutta steriili puhtaus voi liittyä sairaalan seinämiin, mikä lisää uneliaisuuden lisäksi myös epämiellyttäviä tunteita. Yhdistää lähes kaikki sävyt. Tämä on hänen tärkein etu verrattuna muihin. Mutta silti se yhdistetään parhaiten siniseen, punaiseen ja mustaan. Toisin sanoen jos tähän asti talosi aikana valkoinen on vallinnut, haluttaessa voit laimentaa sen kaikki sateenkaaren värit.

Valkoiset seinät ja kalusteet sisätiloissa
Valkoiset seinät ja huonekalut olohuoneessa

Tekstiilien yhdistelmä sisustuksessa

Vaaleanpunainen väri

Maalaustekniikan ansiosta vanhan sisätilan ei voi vain antaa uutta henkeä, vaan se myös helposti muuttaa huoneen arkkitehtuuria. Yhden kirkkaan seinän avulla on todella mahdollista jakaa kahteen toiminta-alueeseen huone, jossa on pitkänomainen muoto.

Vaaleanpunaiset aksentit olohuoneessa

Sisäisten tummien sävyjen yhdistelmä

Lämpimien värien yhdistelmä sisätiloissa

Suuri huone, jossa vaaleat värit vallitsevat, älä pelkää laihduttaa mehukas kirkas väri. Tämä yhdistelmä antaa huoneelle vain tyylikkään ja ylivoimaisen.

Beige- tai kermanvärisiä ja kevyitä huonekalujen lattiaa voi ihastuttaa ihmeellisesti vaaleanpunaisen seinän tai fuksiaisen värisen seinän avulla.

Vaaleanpunainen makuuhuone

Terrakotta-värin yhdistelmä sisätiloissa

Vihreä yhdistelmä sisustuksessa

Oranssi väri

Värien voimakkuuden ansiosta värien harmonia on helppo saavuttaa. Tiettyjen temppujen tunteminen auttaa taitavasti paitsi yhdistelemään värejä, mutta myös tilaa tilaa.

Olohuoneen kalusteet olohuoneessa

Vihreä-sininen värien yhdistelmä sisustuksessa

Valkoinen ja keltainen sisustus

Oranssi väri seinää optisesti lähentää huoneen etäällä olevaa osaa, mikä visuaalisesti tekee huoneesta liian viihtyisän.

Seinän tyydyttynyt oranssi väri näyttää hyvältä alhaalta vihreän lattian, maton tai lattian peitteen kanssa. Tätä koostumusta varten olisi suositeltavaa lisätä koristeellisia elementtejä valkoisia, kermanvärisiä tai keltavihreitä sävyjä.

Oranssi, valkoinen ja musta väri keittiössä

Sininen väri

Lepo ja lepo, sillä siniset ja harmaat kylmät sävyt toimivat hermoston rauhoittavina, tasapainon tunteina ja ajatuksina, ja jopa univormuna tuovat unelman.

Valkoinen-sininen makuuhuone

Ihanteellinen tilavissa huoneissa, joissa on suuret ikkunat. Yritä maalata seinää sängyn päähän, jossa kotitalous nukkuu syvänsinisessä värissä. Se sopii täydellisesti harmaan ja sinisen sävyihin, joita voit maalata muille seinille ja lattialle.

Sininen, valkoinen ja ruskea makuuhuoneessa

Mausteinen väri

Sisäisen sisustuksen luominen itämaiseen tyyliin käyttämällä itämaisten mausteiden ja mausteiden kirkasta kylläistä väriä. Kardemumman, kurkuma ja kaneli pehmeät sävyt auttavat luomaan sisustuksen, joka muistuttaa Pohjois-Afrikan talojen designtyylistä. Mausteiden sävyjen paletti yhdistyy täydellisesti muiden lempeiden sävyjen kanssa.

Mausteiset värit itäisessä sisätilassa
Kaunis yhdistelmä mausteisesta ja sinisestä sisustuksesta

Sininen-kultainen sisustus

Maanläheinen väri

Maanläheisten sävyjen luonnolliset värit täydentävät toisiaan, ne voidaan sekoittaa harkintansa mukaan, joka tapauksessa tulos on erinomainen. Tämän värin onnistuminen on juuri luonnollisuutta ja ennennäkemätöntä pehmeyttä.

Maapallon värit olohuoneessa

Puiset lämmin sävyt sopivat täydellisesti ruskeisiin ja hiekkasävyihin. Näiden värien liitos puolestaan ​​luo rauhoittavan vaikutelman ja luonnollisen värin.

Maapallon ja beigen yhdistelmä pienessä makuuhuoneessa

Lämmin väri

Tyylikkäät pehmeät värit, kuten maitomainen, pehmeä vaaleanpunainen, sulatetun maidon väri on ihana lähtökohta sisustuksen olohuoneelle. Tällaisten seinien väriä ei voi lyödä paremmin, jos ripustat tummansiniset verhot huoneeseen ja jonnekin huoneeseen sijoitetaan tyylikkään ruskean kellertävän värin tuoli.

Lämmin värit tekevät makuuhuoneesta viihtyisän

johtopäätös

Jokainen meistä kykenee selviytymään toivottomana tehtävänä yhdistää huonekalujen väri ja seinien väri. Jotta ei olisi leikkaavan silmän epämukavuutta ja älä jätä harmoniaa, on vain tarpeen noudattaa yksinkertaisia ​​sääntöjä ja perusvaatimuksia värivalikoiman pätevässä järjestelyssä.

Beige, valkoinen ja kultaiset värit klassisessa olohuoneessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 1