Kuinka käyttää pysyviä taustakuvia sisustuksessa? (52 kuvaa)

Jopa kun korjaus on valmis, omistajat eivät ole kiireillä heittää pois taustakuvan jäännöksiä, koska ne voivat tulla kätevästi, jos joudut liimaamaan jotain. Mutta ylijäämämateriaalia voidaan käyttää eri tavalla! Kerromme sinulle, mitä voidaan tehdä tapeteiden jäämistä sisustukseen talon sisätiloihin.

Lampunvarjostin taustakuvasta
Pysyvät tapetit sisäosassa

Henkivartijan koristelu taustakuvan jäännöksistä

Taustakuvan jäännöksen tausta-seinä

Pysyvät tapetit kirjaimilla

Mustavalkoinen jäänteet tapetista sisustuksessa

Pysyy taustakuvana kukkia sisustuksessa

Sisustusteksti pysyvät tapetilla

Sisustus sisustettu lasten tapetti pysyy

Seinän koristelu

Suunnittelu monofonisella tapetilla tai toistuvalla kuvioinnilla näyttää usein tylsältä ja vähäpätöiseltä. Selvitetään, miten tämä korjataan.

1

Yhden seinän aksentti

Usein korjauksen jälkeen ei ole vain kappaletta vaan myös muutama rulla. Kun haluat liittää huoneen uudelleen, niin monet taustakuvat eivät riitä. Mutta yhden seinän pitäisi riittää.

Korostusseinä tekee huoneen sisustuksesta upean ja alkuperäisen. Erilainen kuin muut värit, pinta houkuttelee huomiota. Joten voit korostaa huonekalua tai katsoa pois jotain houkuttelevaa. Korostuksen avulla voit tilata tilaa.

Koristele taimitarhasta edelleen lastentarhassa
Pysyvät tapetit sisäosassa

Nukketeatterin taustakuvioiden käyttäminen

Oven koristelu taustapaperilla

Jäljelle jäävät valokuvataustat sisustuksessa

Jäljelle jäävät sinisen tapetit sisätiloihin

Jäljelle jäänyt taustakuva olohuoneen sisustuksessa

Pysyvät tapetit sisäosassa

Kuva taustakuvasta

sekamelska

Jos on useita tapoja, yritä yhdistää ne. Leikkaa ne samankokoisiin neliöihin. He voivat peittää koko huoneen tai vain yhden seinän. Patchwork-seinämä tulee kirkkaaksi aksentiksi huoneeseen tai jakaa huoneen useisiin vyöhykkeisiin. Tämä muotoilu sopii erinomaisesti lasten makuuhuoneeseen sekä huoneisiin, jotka ovat vintage-tyyliin. Ainoa asia, jonka on oltava varovainen, on valita väri. Yritä varmistaa, että tärkeimmät sävyt ovat enintään kolme.

Pysyvät tapetit sisäosassa
Pysyvät tapetit sisäosassa

Lampun koristelu taustakuvan jäädessä

Sisustus portaat pysyvät tapetilla

Jäljelle jäänyt taustakuva muotissa

Kaappien sisustus ja tapetit pysyvät

Seinien kiinnittäminen tapetilla

Väärät paneelit

Toinen tapa päivittää sisätilat nopeasti ja edullisesti. Väärät paneelit on liimattu pääpäällysteen päällä sileän tapetin tai maalatun seinän päälle. Tämä vaihtoehto sopii klassiseen tyyliin, joten voit lisätä juhlahuoneen. Parhaimmillaan jäljitelmätaulukoissa käytetään paksua kankaita neutraaleilla kuvioilla, kukka-aiheet ovat sallittuja. Kun taustapaneelit kuivuvat, ne on leikattava muovi- tai puupalkilla. Kehykset voidaan tehdä kontrastiväreissä tai värjättyinä.

Taustalla väärien paneelien yleensä ripustaa peilit, lamput, kellot tai maalaukset.

Pysyvät tapetit sisäosassa
Pysyvät tapetit sisäosassa

Postikortit taustakuvasta

Paneelit pysyvistä tapeteista

Paneeli taustakuvasta

Koristekorvakkeet taustakuvasta

Jäljelle jäänyt tapetti, jossa on papukaijoja sisustuksessa

Bed Heads

Jäljellä olevasta taustakuvasta voit tehdä pääty, jos se ei ole siellä. Yleensä tämä tapahtuu, jos makuuhuone on pieni, koska sängyt, joissa on massiiviset päätylevyt, ovat yleisempää tilavissa tiloissa. Voit yksinkertaisesti liittää osan seinistä takana sängyn taustakuvaksi toisen värin, voit antaa pääty jotain muodossa. Valinta riippuu maku mieltymyksistä. Mustavalkoisen seinän taustalla taustakuvio, jossa kuvio, näyttää tyylikkäältä, varsinkin jos valitset vuodevaatteita, joilla on samankaltaiset mallit.

Pysyvät tapetit sisäosassa
Pysyvät tapetit sisäosassa

Jäljelle jäänyt taustakuva sisätilalla

Jäljelle jäänyt taustakuva sisätilalla

Silkkipedagetin jäänteet sisätiloissa

Kaapin kiinnittäminen taustapaperin kanssa

Taustakuva liittää pysyvät tapetit

Numerot päiväkodeissa

Lastenhuoneen sisustukseen voit leikata lukuisia lukuja taustakuvan jäännöksistä.

Esimerkkejä kuvista:

 • eläimet ja linnut;
 • kirjaimet, numerot, geometriset luvut;
 • kasveja;
 • pienet ihmiset;
 • autot, junat, lentokoneet;
 • perhosia, leppäkerttuja;
 • satumaiset merkit.

Tämä vaihtoehto on hyvä, koska lapset voivat tehdä tällaisen sisustuksen. Anna lapsen näyttää mielikuvitusta ja valita sovelluksen. Tämä tekniikka auttaa myös peittämään seinien maalatut tai värjätyt osat.

Pysyvät tapetit sisäosassa
Pysyvät tapetit sisäosassa

Jäljelle jäänyt taustakuvio, jossa kuvio sisustuksessa

Jäljelle taustakuvio, jossa kuvio kylpyhuoneessa

Pysyvät tapetit japanilaisessa tyylissä

Vanhojen huonekalujen kunnostaminen

Jos olet kyllästynyt vanhoihin huonekaluihin, ota se korjauskorjauksen jälkeinen taustakuva ja aloita muutos. Paperi voi peittää avoimet kaapit ja telineet, seinälevyt ja oven etuosat. Huonekalut näyttävät upealta, jos taustakuvaksi sopii verhojen ja lisävarusteiden sävy. Uudistuneiden huonekalujen tuore ilme voidaan korostaa nykyaikaisten lisävarusteiden avulla. Siten kaikki voivat animoitua tilaa. Pääasiassa ei ole kiirettä tehdä kaikkea siististi.

Pysyvät tapetit sisäosassa

Askel askeleelta ohjeet liimaus huonekalujen:

 1. Vanha päällyste on puhdistettava ensin: hiekkapaperilla kuorintamaalin poistamiseksi.
 2. Naarmut ja halkeamat tulee maalata kiteellä. Kuivaamisen jälkeen hiekkaa se.
 3. Levitä alusta ja odota, kunnes pinta on täysin kuiva.
 4. Mittaa pinta ja leikkaa paperikappaleet oikeasta paperista.
 5. Liimaa kappaleet valmistettuun pintaan, sileä se hyvin niin, ettei ilmaa jää. On parempi käyttää tapettiliimaa tai laimennettua PVA: ta, joten on enemmän aikaa poistaa kaikki puutteet. Voit käyttää myös tarroja.
 6. Liimattua tapettia ohut kerros levitetään suojakerros. Tämä kalvo on valmistettu alusta tai jäljellä olevasta liimasta.
 7. Kuivumisen jälkeen paperi päällystetään vesipohjaisella lakalla suojatakseen tapettia lian ulkopuolelle. On toivottavaa, että lakkaus tehdään ensin varasivulla.

Huomaa, että lakatuksen jälkeen paperiarkki tulee tummemmaksi pari sävyä.

Jos työskentelet tiheän vinyylipäällysteen kanssa, viimeiset kaksi kohdetta voidaan ohittaa, koska niitä on helppo puhdistaa.

Pysyvät tapetit sisäosassa

Lehden tai työpöydän päivittämiseksi ei tarvita liimaa. Sinun tarvitsee vain leikata tapetti, joka on pöydän koko. Kiinnitä sitten paperi sopivan lasin avulla. Joten voit vaihtaa taustakuvan milloin tahansa tai poistaa ne kokonaan.

Pysyvät tapetit sisäosassa

Sisustus

Jos et halua kokeilla seiniä
tai huonekaluja, mutta sisätilojen muutokset ovat välttämättömiä, voit käyttää ideoita kodin tarvikkeiden sisustukseen.

Lampun sävy

Jäljellä olevan taustakuvan avulla voit lisätä vanhan valon vetovoimaa. Paperin romu valitaan sävyjen mukaan, taustakuva on mitattava muutaman sentin marginaalin mukaan. Varasto on liimattu lampunvarjostimen sisäpuolelle, joten reunat näyttävät paremmilta. Jos olet aiemmin leikannut kuvioita paperilla, ne heijastavat seiniä, kun lamppu on päällä. Voit myös koristella lamppua nauhoilla, nauhoilla, pitsiä jne. Sisustuksen tyylin mukaan.

Pysyvät tapetit sisäosassa
Pysyvät tapetit sisäosassa

Pankit ja laatikot

Säiliöt kaikenlaisten pikkutavaroiden tallentamiseen voivat myös näyttää houkuttelevalta. Tinaa voidaan helposti liittää taustakuvaksi. Pahalle paperille kannattaa kostuttaa runsaalla liimalla. Pyynnöstä, kuivumisen jälkeen purkit voidaan koristella jousilla, tehdä tunnisteita ja merkintöjä jne. Myös laatikot vaatteiden, kenkien ja kosmetiikan varastointiin. Sisustuksen jälkeen niitä ei enää tarvitse piilottaa kaappiin, seisomaan hyllyille, vaan ne lisäävät tilaa omaperäisyydelle.

Pysyvät tapetit sisäosassa

Kukkaruukut, maljakoita

On mielenkiintoista etsiä kukkaruukkuja, jotka on peitetty tapetilla. Tavallisesti vakiopuut ovat myytyjä tylsissä yksivärisissä väreissä, ja jos löydät jotain vaikuttavaa, hinta on kohtuuttoman korkea. Voit välttää suuria rahan menoja tekemällä valoisen potin itse. Pienet tapetit ovat runsaasti kostutettuja liimalla ja levitettyinä pinnalle. Kun liima kuivuu, potti peitetään lakkakerroksella.

Yksinkertaisen muotoisen maljakot voidaan koristella jopa teksturoidulla tapetilla. Tällainen alkuperäinen tuote sisustaa kaikki talot, joten voit jättää sen itsellesi tai antaa sen jollekulle.

Pysyvät tapetit sisäosassa

Jos pidit idean korostusseinällä, mutta siinä ei ole niin paljon taustakuvia, että se voidaan peittää kokonaan, voit koristella monophonic-pinnan koostumuksella kehyksistä. Lisää valokuvakehykseen jäljellä olevan tapetin kappaleet korjauksen jälkeen. Voit kokeilla kehysten kokoa ja muotoa sekä taustakuvioita ja kuvioita, mutta älä unohda tyyliominaisuuksia.

Pysyvät tapetit sisäosassa

paneeli

Tyylikäs ratkaisu on kuva taustakuvasta. Tuotteet, joilla on suuri paperikuvio, näyttävät erityisen hyvältä. Voit ripustaa yhden suuren paneelin tai muutaman pienen, mielenkiintoinen vaihtoehto on modulaarinen kuva.

Jäljelle jääneet tapetit, jotka ovat näyttäneet mielikuvituksen, voit tehdä omituisia asioita omalla kädelläsi. Vietä vähän aikaa, ja kodin sisätilat tulevat kodikkaammiksi ja ainutlaatuisiksi!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

12 − = 11