Kozetka sisustuksessa: leikkisä linjat jokapäiväisessä elämässä (22 kuvaa)

Kozetka on pieni kaksinkertainen sohva ilman selkänojaa. Ulkopuolelta hän näyttää siltä, ​​että he ovat yhdistäneet kaksi tuolia, asettaen pehmeän jakkara niiden väliin. Tämän huonekalun jalat voivat olla joko neljä tai kuusi. Vuohen takaa tavallisesti virtaa käsinojalle. Tämä paikka on pyöristetty. Tämä muotoilusovelluksella voit istua puoli-puoliskolla ja käydä rentoa keskustelua vastustajan kanssa.

Satin verhoilukassi Socket satin verhoilulla
Vuohi samettin verhoiluun

Viime aikoina vuohi tuli korvaamaan sohva. Sohvalla oli makuuasento. Myöhemmin keskustelu tällaisessa tilanteessa muuttui turmeltumattomaksi, naiset halusivat keskustelun aikana näyttää tasaisen asennon.

Valkoinen pukeutuminen
Peitä takki

Samaan aikaan vuohia pidettiin sohva ystäville. Kaksi ihmistä voisi olla paikallaan kunnollisella etäisyydellä toisistaan, mutta samaan aikaan laittaa kätesi takaosaan ja koskettaa kevyesti sormia.

Vuohi parven sisäosassa
Klassinen mekko

Vuohi: mallin edut

Leijalla on monia etuja. Ensinnäkin se on erittäin kompakti. Toisin kuin perinteinen sohva, tämä huonekalu ei vie paljon tilaa, se voidaan sijoittaa jopa pieneen huoneeseen. Toiseksi vuohi soveltuu eri tyylitietoihin. Tässä suhteessa voit liikkua kahdessa suunnassa.

Voit luoda uuden klassisen tyylien: barokki, klassismi, uusbarokki. Näissä tyyleissä vuohet oli käytetty antiikin ajan. Mutta yhtä onnistuneesti tällainen miniatyyri sohva näyttää ja modernit sisätilat, varsinkin jos se toteutetaan minimalismin hengessä ilman liiallista sisustusta.

Sohva lepotuoli
Vuohen alkuperäinen muotoilu

Vuohi olohuoneen sisustuksessa

Vuohi modernissa sisätilassa

Katsotaan nyt tilaa, jossa voit sijoittaa sohvan vuohet ja miten parhaiten:

  • Makuuhuoneessa voidaan käyttää vuohi juhlaa sijaan sängyn jalkaan. Tällä mini-sohvalla voit lukea kirjaa ennen nukkumaan menoa tai juoda teetä.
  • Olohuoneessa vuohi voidaan laittaa nurkkaan tai lähelle ikkunaa. Jos sinulla on takka, se sopii täydellisesti sen eteen.
  • Voit laittaa kosette parvekkeelle tai loggiaan. Tarvitset vain pienoiskoossa olevia huonekaluja.
  • Keittiössä voi vuohi sijoittaa ruokapöydän vieressä pehmeän kulman sijasta.
  • Kosette sopii kapeaan käytävään. On erittäin kätevää ottaa kengät pois istumasta tavalliselle alhaiselle tuolille, mutta pehmeälle sohvalle. Lisäksi hän jättää tässä paikassa miellyttävän ensivaikutelman.
  • Vuohen kaappi tai kotikirjasto antaa erityistä charmia.
Musta nahkaverhoilu
Lepotuoli, sohva

Kuten näette, ei ole sellaista tilaa, jossa tämä universaali huonekalu ei sovi. Modernit suunnittelijat tekevät vuohia klassisissa tyyleissä, kirjoavat kankaitaan ja tekevät niistä moderneja ja muodikkaita tyylejä. Näin voit valita parhaan vaihtoehdon jokaiselle makuun.

Punainen Art Nouveau vuohi
Vuohi moderniin muotoiluun

Moderni monikäyttöinen vuohi

Pienissä nykyaikaisissa huoneistoissa huonekalujen ei pidä olla vain kauniita, mukavia, mutta myös toimivia. Jos etsit etsiä juuri tällaisia ​​huonekaluja, sinun ei tarvitse tyhjentää kozetteä. Nyt kaupoissa löydät vuodesohva vuohen kanssa. Tietenkin tämän kaluston historiallisissa prototyypeissä ei ollut nukkumistoimintoa, mutta nykyaikaisissa malleissa se ilmestyi. Käsinojan kireys riittää, ja saat viihtyisä sänky.

Vuohi raidallinen muotoilu
Vuohi käytävällä
Yöpöytä

Lisäksi löydät tuolimuuntajat, jotka purkautuneessa muodossa muuttuvat vuohiksi. Se on erittäin kätevä. Kun et tarvitse paljon istuimia, voit jättää tuolin, ja ennen vieraiden saapumista laittaa se ulos ja muuttaa sen mukavaksi sohvalle useille ihmisille.

Provence-tyylistä nahkavaatteita
Vuohi harmaassa sisätilassa
Vuohen moderni muotoilu

Tänään voit ostaa kozetka ei kaikissa huonekalukaupoissa, sinun täytyy etsiä. Mutta kaikki haut hakevat voimat ovat sen arvoisia. Tämä epätavallinen ja elegantti huonekalu sopii täydellisesti huoneiston tai talon tyylikkääseen muotoiluun.

Laconic muoto hame
Tumman puuvillakangas
Vuohi laatikolla
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

84 + = 88