Koti tai pinnasänky kissalle (55 kuvaa): yksinkertaisia ​​ideoita

Jokainen kotikissa tarvitsee talon. Tämä on yksittäinen paikka lepoon, turvapaikkaan. Kissan talon on oltava hänen omaisuutensa ja vain hänen. Paikka, josta he eivät aja ja missä se katoaa. Oma kissan mökki suojaa sinua siitä, että eläin etsii paikkaa liinavaatekaapissa, tyynyissä sängyllä tai sohvalla. Jos malli sisältää pelin elementtejä, ne poistavat lemmikkieläimen taustakuvasta ja roskakoriin.

Yksinkertainen puutalo kissalle

Valkoinen talo kissalle

Talo kissa

Kissa talo, tehty pahvista

Cat-mökki ulos laatikosta

Cat Cottage Square

Kissa talo monitasoinen

Kysymyksen taloudellinen puoli on mielenkiintoinen hetki, koska itse valmistus on hyödyllistä. Myymälöiden tehdasvaihtoehdot ovat kohtuuttoman kalliita, ja talon tekeminen kissaa omilla käsillä ei ole lainkaan vaikeaa. Saat valmiita ratkaisuja, joiden avulla voit laatia asunto-projektin ottaen huomioon yksittäiset koot ja ominaisuudet. Pääasia on, että valmis tuote on ympäristöystävällinen, kätevä ja turvallinen eläimelle.

Epätavalliset huovutetut mökit kissoille

Talo kissa
Talo kissa

Mökki kissalle on moderni

Kissanhiekka lemmikkeille

Kissa talo muovista ja puusta

1

Kissa talon paju

Cat's mökki roikkuu

Kissatyypit

Suunnittelu ei ole vain ihmisten elintilaa. Lemmikkieläimistä on tullut perheenjäseniä, ja heille on kehitetty uskomattoman paljon lisävarusteita. Fantasia-fanien suunnittelussa kissan talon suunnittelu on heidän ajatustensa toteutusmuoto (esimerkiksi kudottu tai neulottua taloa), joka luo osansa asuntojen kalusteista. Ottaa kotiin lemmikin kotiin, isännällä on useita tarkoituksia:

  • estetiikka sisätiloissa;
  • käytännön sovellus;
  • ekologinen puhtaus (itsenäisesti valittujen aineiden käyttö);
  • taloudellista toteutettavuutta.
Epätavallinen kissan sänky

Cat-talo puutarhassa

Kissa mökki kuulosta

Kissanhiekka talo

Cat Lodge wigwam

Kartonki

Kissa on eläin, joka itse herättää ideoita kodin järjestämisestä. Mikä asia houkuttelee heidän huomionsa? Laatikot pahvista. Voit ostaa upean yrityksen talon, kerätä sen ja sitten löytää, että kissan mieluummin pakkaus. Jos käännät laatikkoa, teet reikiä ja kiinnität sen kannella, saat yksinkertaisimmimman pahvilaatikon. Lemmikkieläimet ovat iloisia. Kissa-mökki ulos laatikosta säästää paljon rahaa. Tärkeintä, että eläin oli tottunut vessaan. Muussa tapauksessa laatikon talo kastuu jatkuvasti märkäksi. Käytä eristysmateriaalia, joka suojaa lattiaa vuodoista. On tärkeää valita laatikot, jotka kestävät lemmikkisi.

Kissat pahvista kissalle

Asunto voi olla paitsi normaali neliön muoto. Tämä ja wigwam, ja kota, ja jopa pyöreä talo. Käsityöläiset luovat koko labyrinttejä pahvista, monikerroksisista rakenteista tai leikkirakenteista. Voit yhdistää eri kokoisia laatikoita, ottaa suuret laatikot tukikohtaan ja pienemmät - sivustot ja tasot. Suunnittele mielenkiintoinen malli nauhoilla, nauhoilla, lisävarusteilla. Tee kissa ulos laatikosta sisustuksenne väreissä.

Kissa talo, tehty pahvista
Cat mökki liimattua pahvia
Talo kissa
Talo kissa
Talo kissa
Talo kissa
Talo kissa
Talo kissa
Talo kissa

Wicker House

Tällaisten talojen etuna on luonnollinen ilmanvaihto, ympäristöystävällinen materiaali ja mahdollisuus käyttää muovisen tai kovalevyn pohjaa (tämä pohja on helppo puhdistaa). Kudonta tehdään viiniköynnöksestä. Tämä talo on kestävä ja kevyt. On mahdollista luoda minkä tahansa monimutkaisen tuotteen. Pajakoti voi olla sängyn muodossa, ja se voi yhdistää suojan ja avoimen alueen. Viiniköynnöslajikkeesta sopiva maalaistalo tai roomalaistyylinen huone. Myös kudos on valmistettu ohuista paperiputkista.

Kääritty talo kissa
Talo kissa
Talo kissa
Talo kissa

Pehmeä talo kissalle

Tämä vaihtoehto soveltuu rauhallisiin eläimiin, jotka tarvitsevat vain nukkumaanmenoa. Pieni talo on pieni ja soveltuu pienille huoneistoille. Tämä on vaihtoehto kissille, jotka rakastavat yksinäisyyttä (se voidaan sijoittaa turvalliseen kulmaan). Pehmeät talot eivät ole vain kauniita, vaan myös lämpimiä, suojaavat luonnosta ja kirkkaasta valosta. Älä ota sintepon ompeluun. Hän ei pidä muotoa, ja talo muuttuu jatkuvasti.

Pehmeä talo kissalle
Talo kissa
Talo kissa
Talo kissa
Talo kissa

Pienet huoneistot

Pienessä huoneessa on kätevä käyttää riippuvaa sängyksi kissalle. Se on helppo kiinnittää tuolin jalkoihin. Riippumatto voi olla vanha t-paita tai pyyhe. Se ei vie paljon tilaa, on kätevää puhdistaa ja pestä. Neulottu tai ommeltu liinavaatteiden jäännöksistä - ei ainoastaan ​​tilapäistä ratkaisua (niin kauan kuin rakennat päärakennetta), vaan myös lisäominaisuuden lemmikin elämälle.

Koska vaihtoehtona talo toimii ja huonekalut. Ottomaanissa on sisäänkäynti, ja yöpöydällä voit järjestää ruokinta-altaan ja suojan, joka leikkaa tarvittavat aukot. Kahdelle tai useammalle kissalle valitaan monitasoinen talo, jossa on turvakatot jokaiselle eläimelle. Tämä säästää tilaa.

Jokaisessa huoneessa on tyhjä kulma, johon talon kulma-versio sopii harmonisesti. Se ei hyödytä huoneen käyttökelpoista tilaa, se sopii pienille alueille. Vanha tai puutavarakaappi. Se soveltuu sekä huoneen akuutti- että tylppäkulmaan, koska hanke luodaan huoneen yksittäisten ulottuvuuksien mukaan.

Sisäänrakennettu huonekalu mökki kissa
Kissan luova talo

Muut talon vaihtoehtoja

Leikkikentät soveltuvat suurille huoneille. Tämä vaihtoehto vie paljon tilaa, mutta se voidaan yhdistää kirjahyllyihin. Tällainen suunnittelijaosaaminen näyttää tyylikkäältä ja ei pilaa sisätilojen yleistä käsitystä. Mökitorni kissa auttaa selviytymään aktiivisesta eläimestä, joka haluaa hypätä ja nousta ylös.

Alkuperäinen versio - sohva vanha matkalaukku. Sisustussuunnittelu voidaan monipuolistaa vintage-tuotteella, johon jalat ruuvataan ja asetetaan tyylikkään höyhenpeiton sisälle kissaan. Usean kerroksen omakotitalon omistajat ovat portaisiin rakennettuja sopivia asuntoja.

Riistan monimutkainen seinällä kissalle
Epätavallinen puinen kissatalo
Talo kissa
Talo kissa
Talo kissa
Talo kissa
Talo kissa
Talo kissa

Ominaisuudet rakentaa tulevaisuuden talon

Miten aloittaa kodin luominen? Suunnittelusta. Ilman piirustusta on mahdotonta laskea vaadittua materiaalin määrää. "Silmällä" ei ole selvää, mitä lopullinen muotoilu on. On tutkittava yksityiskohtaisesti, mikä talo on, mikä materiaali soveltuu sen luomiseen, olipa se sopiva talosi tilanteeseen.

Mutta ennen kuin ymmärrät kodin suunnittelun ja luomisen vaikeuksia, sinun on tehtävä varaus - se ei ole dachan tai talon rakentaminen, se on vain kissa, jossa on omat kädet. Hän ei tarvitse eliteaineita ja liiallisia ponnistuksia, muutenkin toinen eläin ei elä siellä. Uusi kissa mieluummin paikka laatikossa kuin olla jossakin mökissä.

Mökit seinälle kissalle

Jotta suunnittelisit tulevaisuuden kotiin oikein, sinun täytyy tietää kissojen elämän hienoja piirteitä:

  • Asunnon koko ja korkeus. Kissa on eläimistö, joka asuu useilla tasoilla. On tärkeää paitsi maaperän suoja, myös asunnon korkeus. Esimerkiksi miehet valitsevat omat sohvat edellä. Hänelle - on mahdollisuus tutustua naapurialueeseen, vaistomaiseen signaaliin, jota hän valvoo alueelle. Tässä tapauksessa kissan kissa on sopivin kissa. Naaras, korkeus ei ole yhtä tärkeä kuin turvan turvallisuus. Hänen täytyy piiloutua pennuilla, pelastaa hänen jälkeläisensä. Tällöin lepotuoli on sijoitettava lähemmäksi lattiaa.
  • Fyysiset harjoitukset. Kun kissa ei nuku, se ajaa jotain lattialle tai terävöittää kynsiään tai etsii jotain, jolla voi leikkiä. Jos teet talon kissaa omilla kädillä, suunnittele sitten malli niin, että asunnossa oli naarmuuntuminen ja roikkuu lelu tai pallo.
  • Useiden uloskäyntien esiintyminen. Tämä on erityisen tärkeää naiselle, koska hänen äidin vaisto toimii aina jälkeläisten suojelun suuntaan. Vaarana hän ei koskaan pääse taloon pääsisäänkäynnin kautta. Tarkkaile eläin, miten se käyttäytyy: onko se haluta etsiä nurkkia, piilottaa tai päinvastoin katsella maailmaa ympärillä. Tämä kertoo kuinka monta ja mikä koko on talon sisäänkäynti.
  • Majoitus. Kun tiedät tulevan talon koon, määritä sen sijainti. Kissat ovat lämpöä rakastavia eläimiä, joten on järkevää sijoittaa asuminen lähempänä akkua. Mutta älä aseta taloa takaisin lämmittimeen, jotta vältetään tulipalo ja lemmikkieläinten ylikuumeneminen. Kotimaiset kissat, kuten heidän villit vastaajat, valvovat jatkuvasti ympäröivää tilannetta. Järjestä talon niin, että on mahdollista tarkkailla, mitä tapahtuu pääsisäänkäynnistä tai sivustosta.
Kudottu kori-talo, jossa on kissa

Kuinka tehdä talon kissalle

Luodessasi piirustusta, ota huomioon, että kotitekoisen talon on oltava mahdollisimman vakaa. Suuret kissat edellyttävät asunnon perusteellista vahvistamista. Yksi hyppy voi tuhota koko rakenteen. Jos haluat rakentaa talon, valitse luonnolliset materiaalit. On erittäin hyvä käyttää toisen käden asioita, jotka tuoksuvat mestareiksi. Joten kissalle on helpompi ottaa uusi asuinpaikka. Perinteisesti talot on rakennettu puusta tai vanerista. Jos käytetään pahvia, on parempi ottaa pakkaus, liimaamalla se kahteen tai useampaan kerrokseen, levittämällä PVA-liimapuhallinta (suuntaamalla aallotetut kerrokset kohtisuoraan toisiinsa). Tämä työkappale on melko voimakas. Yksinkertainen talo omalla kädellä olevasta kissasta tulee esille silloin, kun eläin tuo jälkeläisiä. Loppujen lopuksi, kun kissanpennut kasvavat, he tarvitsevat tilavampaa asuntoa, eikä pahvilla ole sääli heittää.

Riistan monimutkainen seinällä kissalle

Vahva, puutalo on rakennettu suurille kissoille. Talossa voi olla kerrossänky, jossa suoja on ensimmäisessä kerroksessa ja sohva toisessa kerroksessa. Jotta kissa ei pystyisi poimimaan palan, puupaneelit peitetään kankaalla. Talon toinen puoli voi peittää vanhan maton - saat naarmuuntumisen. Viimeistelymateriaali on luonnollista, koska eläimen villaa sähköistetään synteettisestä materiaalista.

Mökitorni kissa on ihanteellinen yhdistelmä suojaa, sohvia ja kynsiä. Suunnittelun suunnitteluun kuuluu laatikko alustaan ​​lepoa varten, pylväs ja havainnointialusta. Kirjeenkirjoittajana tässä tapauksessa seisoo sohvan tuki. Pylväs on kääritty juuttiköysillä, käämitys tehdään tiheäksi ja voimakkaaksi, liimaamalla vuorotellen osittain. Jos köysi juo alas - paina sitä vasaralla.

Cat's Lodge wigwam

Huolimatta siitä, että puutalot ovat suosittuja omistajien keskuudessa, luotettavana suunnitteluna kissat itsekin pitävät mieluummin pehmeitä pesiä. Jotta samanlainen tuote voi pitää muodon, sinun on valittava tiheä materiaali ja ompele se useissa kerroksissa. Sopiva myös näihin tarkoituksiin on vaahtokumi. Se toimii kerroksena pääkankaan ja vuorin välissä. Vaahtokumi ei häviä, kaikki kerrokset on ommeltu yhteen. Talon helppoa puhdistusta varten sisempi kerros voidaan tehdä nahkateoksesta.

Talo kahdelle tai useammalle kissalle varustaa hierarkkisella tikkaalla eläimissä. He eivät siedä yhdessä asumista yhdessä reiässä. Jokainen kissa tarvitsee oman henkilökohtaisen tilansa. Jos malli on monikerroksinen, talot sijaitsevat eri tasoilla (kissat itse jakavat kuka ja missä asuu). Järjestä vain useita tarkkailupaikkoja ja läpikulkukatu.

Tärkeintä on, älä unohda tarkkailla kissaa suunnitellun ajan kuluttua. Hän antaa kaikki tarvittavat vinkit tavoillaan ja tottumuksillaan. Kissan mökki, joka on luotu eläimen luonteen mukaisesti, tulee houkuttelevin lemmikkisi paikka. Yritä tehdä mökki kissalle, jopa yksinkertaisimmaksi, koska he todella arvostavat omaa tilaa.

Vihreä neulottu vuoka kissoille
Hiutaleita kissoille
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

31 − = 25