Koriste maali: erilaisia ​​tekstuureita (53 kuvaa)

Koristele, tee oma kodin kodikas - se on kiehtovaa, mutta myös hermostunut. Loppujen lopuksi on tärkeää valita oikeat viimeistelymateriaalit, jotta laatu, väri, koostumus ja käyttötapa eivät häviä, varsinkin kun korjaus tehdään omilla käsilläsi. Aikaisemmin, kun se oli koristeltu seinät, valinta ei ollut erityisen tuskallista, se oli ilmeinen: taustakuva.

Koristeellinen maali
Koristeellinen maali
Koristeellinen maali

Beige koristemaali

Valkoinen koristemaali

Koristeellinen maali kipinöillä

Koriste maali talossa

Koristeellinen muste

Koriste maali gradientti

Nyt on yhä enemmän etusija koristekuvioon, jolla voit luoda huoneen haluamasi värin, mutta myös valita tarvittavan tekstuurin. Jotta voit valita mitä tarvitset, ettet sekaudu valintaan, sinun täytyy tietää sisustusmaalien ominaisuuksista, tyypistä, eduista ja muista ominaisuuksista.

Koristeellinen maali
Koristeellinen maali
Koristeellinen maali

Tavallisten ja koristeellisten maalien väliset erot

Ensinnäkin on syytä huomata, että pienikin, mutta silti ero koristeellinen ja tavanomaisten maali sisätilojen työtä siellä: se on tiheämpää kuin tavalliset maalit, ja se sisältää joitakin lisäaineita, jotka saavuttavat erilaisia ​​tehosteita ja lisääntynyt hänen voimakkuutensa.

1
Koristeellinen maali
Koristeellinen maali
Koristeellinen maali

Koristeellinen maali sisustuksessa

Koristeellinen maali takalle

Koriste maali ruskea

Koriste maali matta

Koristeellinen Paint Orange

Koristeellinen helmiäismaali

Tavallisen maalin avulla voit myös luoda erilaisia ​​tekstuureita, mutta tämä vaatii vaivaa, tietynlaista pintaa ja muita manipulointeja. Maalatessa seinät rakennusmaalien eliminoi nämä vaikeudet: mille tahansa pinnalle helposti luoda malleja, jotka jäljittelevät puuta, himmeä tai kostea silkki, hiekka, mokka, helmi, kulta, sametti ja monet muut pinnoitteet.

Koristeellinen maali
Koristeellinen maali
Koristeellinen maali

Koriste maali harmaa

Koristeellinen maalaus tyylikkään tyylikkyyden tyyliin

Koristeellinen kylpyhuonepinta

Koriste maali vihreä

Tämä vaikutus saavutetaan sen takia, että seinien koristemaali sisältää erityisiä lisäaineita ja muovista ainetta, joka tulee liuottimeen, jota käytetään sen laimentamiseen. Kun maali kuivuu, sen ominaisuudet muuttuvat - tuloksena saadaan haluttu koristepinta. Muuten, suosituin peittää seinät on rakenne märkä silkkiä.

Seinien ja kattojen koriste-maali käytetään asuntojen viimeistelyyn; valmistajat tuottavat heille suuren värin, tekstuuripaletin, erilaiset.

Toinen etu on sovelluksen helppous, kyky kuivu
a nopeasti, mikä huomattavasti yksinkertaistaa työtä. Monet yritykset harjoittavat tällaisten maalien tuottamista, joista tunnetuimpia ovat todistettu laatu ja hyvä valinta: Isosilcolor, Seta, Cebostyle ja muut. Näissä valmistajissa tavaroiden hallitsija on myös niin suosittu maali, joka vaikuttaa märkä silkkiin.

Koristeellinen maali
Koristeellinen maali
Koristeellinen maali

Tyypit koriste maaleja

Kun valitset oikean maalin, noudata pakkauksen ohjeita ja saat neuvoja kokeneelta käsityöläiseltä tai myyjältä. Lisäksi on otettava huomioon valittu maali, jossa sitä käytetään, sen ulkonäköä ja ominaisuuksia.

Koristeellinen maali
Koristeellinen maali

Vesipohjainen maali

Yleisimmin käytetty maalausryhmä, sitä käytetään sisustukseen. Se on hyvin asetettu, helppo levittää ja käytännöllisesti katsoen hajuton. Kestää pyykkiä vain vedellä ja kaikenlaisilla puhdistusaineilla, joiden tulee olla lempeitä. Pinnoite osoittautuu hengittävänä hyvän höyryläpäisevyyden vuoksi, joten se kestää kauemmin.

Koristeellinen maali
Koristeellinen maali

Koristeellinen akryylimaali

Nopeasti kuivuu, kosteudenkestävä, eli maalattu pinta voidaan pestä ilman pelkoa. Akryylihartsin, joka on sen pääkomponentti, muodostaa suojaavan kalvokerroksen levityksen jälkeen.

Koristeellinen maali
Koristeellinen maali

alkydi

Etuna on helppokäyttöisyys, lujuus ja joustavuus, niin että maalattu pinta ei repeä. Voidaan käyttää sekä sisäiseen että ulkoiseen työhön. Alkydimaalilla on kuitenkin vahva, erityinen tuoksu, joka on sen haitta. Nopeasti kuivuu, vastustuskykyinen lämpötilavaihteluille.

Koristeellinen maali

lateksi

Erinomainen maali viimeistelyyn, sitä käytetään millä tahansa pinnalla, olipa se sileä, koristeellinen kipsi tai teksturoitu taustakuva. Määrittää ohuen kerroksen, joka on kiinnitetty pinnalle, jota käytetään, pitkä säilyttää värin kirkkauden. Sitä pidetään kalleimpana.

Koristeellinen maali

Jokainen maali on suunniteltu tiettyihin tarkoituksiin, viimeistelee tietty pinta, mikä luo haluamasi tekstuurin. Siksi ennen kaikkea on päätettävä, mitä vaikutusta haluat saavuttaa, ja sitten valita oikean maalimateriaalin.

Koristeellinen maali

Edut ja haitat

Kaikki seinien, kuten koriste-maalien, peittämiseen käytetyt viimeistelyaineet ovat sen edut ja haitat. Etuja ovat:

 • Taloudellinen käyttö. Perinteiset maalimateriaalit ja koriste-kipsi ovat suuria kulutusta vastakohtana koristekuvioon, mikä vähentää huomattavasti viimeistelykustannuksia.
 • Suuri valikoima efektejä. Niille, jotka eivät ole standardin mukaisia ​​kodin viimeistelyyn, koriste maalit ovat jumaluuteen, koska ne auttavat ymmärtämään lähes mitä tahansa ajatusta.
 • Tekstuurimaalaus koostumuksen sisältämien hiukkasten ansiosta auttaa luomaan seinälle sametti-, puu- tai metallipinta, märkä silkki.
 • Lisäksi laaja väripaletti rivi sisältää myös kameleontti värit, helmiäisenä, joka tuo erilaisia ​​sisä- ja riippuen kuvakulmasta väri vaihtuu.
 • Tällaisella maalilla käsitellyn pinnan ainutlaatuisuus ja ainutlaatuisuus.
 • Vahvuus ja kestävyys. Koristeelliset viimeistelymateriaalit pinnat kestävät monta vuotta ilman halkeamia, kuorintaa tai muita mekaanisia vikoja.
 • Kovuus ei ole pelkästään sovelluksessa vaan myös itse värisävyssä. Sisustusmaalien vähäisen painon vuoksi on helppoa työskennellä niiden kanssa.
 • Toisin kuin taustakuva, pöly ei laskeudu maalattuun pintaan.
 • Ympäristöystävällinen ja turvallinen, mikä saavutetaan, koska haitallisia myrkyllisiä ainesosia ei ole koristekuvioissa.

Puutteiden joukossa on syytä mainita seuraavat:

 • pieni valikoima muihin seinämateriaalien viimeistelyaineisiin verrattuna, esimerkiksi tapetit;
 • tarve perusteellisesti valmistella pintaa, johon maalaa sovelletaan;
 • Lämmöneristys- ja ääneneristyksen puuttuminen, jolla on esimerkiksi kipsi.
Koristeellinen maali

tehosteet

Jopa tavallinen maalaus seinien kanssa koriste maaleja antaa mielenkiintoisen tuloksen ja tekstuurin. Mutta jos tämän lisäksi käytetään erityisiä käyttötapoja, on mahdollista luoda erilaisia ​​lisävaikutuksia. Ennen kuin edetään suoraan tahra, päättää, mikä vaikutus olisi erilainen tulevia pinta mukaisesti tämän poimia maali, hoitoon seinään, valmistaa työkaluja ja töihin.

Koristeellinen maali

Eri tehosteilla varustetut maalit olisi valittava kunkin myymälän antamien näytteiden mukaan, mikä auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

Koristeellinen maali

Sisustustekstiili silkkivaikutuksella

Koostumuksessaan lisätään polymeerisaharaa. Päällyste osoittautuu kestämään lämpötilan muutoksia ja muita ilmakehän vaikutuksia, ja sillä on myös keskimääräinen kulumiskestävyys. Valmis seinä maali oli seurauksena silkkiä, matta tai märkä, yksinkertaisesti, nopeasti kuivuu, koska se sisältää erityisiä aineita, jotka jäädytetään välittömästi, kun vesi haihtuu. Joten näet halutun silkkivaikutuksen melko nopeasti. Märkä silkkiä käytetään usein makuuhuoneiden sisustuksessa.

Koristeellinen maali
Koristeellinen maali

Koristeellinen maali hiekalla

Tiettyjen materiaalien hiukkasten läsnäolon väriaineen koostumuksessa (hiutaleet, simpukat, kiiltävät kivennäisaineet jne.) On mahdollista luoda hiekkadynpinnoite, joka simuloi.

Niistä hiekkainen maalipinta on eniten kysyntää, ja sen avulla luodaan aavikkoristit jäljittelevät pinnat.

On kuitenkin syytä harkita, että teksturoitujen maalien käsittely on tarpeen erityisellä telalla.

Koristeellinen maali
Koristeellinen maali

Maalaa koristeellinen kipsi vaikutus

Toinen suosittu tapa koristella seiniä, sillä sen avulla voit luoda monia vaikutuksia ja kuvioita! Maalaus koristekasveille auttaa jäljittelemään jäädytettyjen aaltojen pinnalla, tuulen, meren aaltoilun ja niin edelleen. Kaikki tämä riittää fantasiaan.

Koristeellinen maali

Koristeellinen maali, jossa sametti- tai velour-vaikutus

Koska maaleissa on erityisiä värillisiä partikkeleita, sen jälkeen, kun väriaine on kuivunut seinälle, muodostuu kankaan kaltainen pinta. Jos et yritä koskettaa sitä, näyttäisi siltä, ​​että seinä on liimattu tekstiileillä.

Koristeellinen maali

Koristeellinen helmiäismaali

Valkoinen, kulta, hopea tai muu väri helmiäismaali näyttää kirkkaalta ja epätavalliselta, antaen sisätilalle yksilöllisyyden. Loppujen lopuksi, riippuen valaistuksesta ja kulmasta, josta katsomaan maalattua pintaa, sen sävy muuttuu. Muuten on erityisen suositeltavaa käyttää maalia helmiäisellä, kun huoneen pinta-alaa on syytä lisätä visuaalisesti.

Koristeellinen maali

Maali marmoria ja graniittia varten

Kumma kyllä, mutta ei graniittihiukkasten koostumuksessa, ei marmoria. Vaikutus saavutetaan akryylillä, joka värjäämisen ja kuivauksen aikana luo kuplia, jotka jäljittelevät marmoria tai graniittia.

Koristeellinen maali

Metallimaali

Sitä käytetään useimmiten pintojen maalaamiseen korkean teknologian huoneissa, joissa kulta tai hopea.

Koristeellinen maali

Valitsemalla koriste maali halutun koostumuksen ja muiden ominaisuuksien lisäksi myös harkita matta tai kiiltävä, mikä on maalien pinnoitettavuus, ei se ole liian läpinäkyvä. Kaikki tämä vaikuttaa maalattavien pintojen tyyppiin. Siksi, kun ostat yksityiskohtaisesti, kerro konsultille kaikista seinien maalaustavoista, jotta hän voisi auttaa sinua valitsemaan seinän oikean maalin.

Koristeellinen maali
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

55 − 47 =