Koralliväri sisustuksessa (18 kuvaa): onnistuneet yhdistelmät

Tähän mennessä koralliväri on erittäin suosittu Länsi-Euroopassa ja sitä käytetään laajasti sisustussuunnittelussa. Meille hän ei ole niin väitetty ja täysin turhaan. Loppujen lopuksi koralliväri sisustuksessa pystyy antamaan huoneelle yksilöllisen, ainutlaatuisen ilmeen. Onko se olohuone, makuuhuone tai lastentarha, keittiö, kylpyhuone tai kodinhoitohuone. On aika tutustua uskomattoman koralliväriin.

Koralliseinä sisäosassa

Punainen-oranssi-punainen väri liittyy punaisten korallien väriin, ja siksi sitä kutsutaan "koralliksi". Tällä värillä on useita sävyjä ja riippuu sen komponenttien kirkkaudesta ja kyllästymisestä. Varjosta riippuen koralliväri voi olla kirkas, vaalea tai tumma.

Vaaleanpuna-oranssi sävyt - pehmeä, lämmin, rauhallinen, hieman flirttaileva, makea. Keittiöt ovat paras paikka käyttää kevyttä koralliväriä.

Valoisa koralli ja valkoinen makuuhuoneessa

Kirkas koralli - kuuma, tyydyttynyt, aktiivinen väri. Lisää se lastenhuoneen sisustukseen (esimerkiksi verhot tai tämän värin taustakuva) - tarkoittaa sitä, että se on hauskaa, rohkea ja täynnä elämää.

Tumma koralliväri, jossa vallitseva punainen väri, lisää aateliston ja hienostuneisuutta. Makuuhuone on juuri huone, jossa tämä väri sopii parhaiten.

Tämä todella universaali väri voi määrittää minkä tahansa huoneen tunnelman!

Tumma koralli väri olohuoneen sisustuksessa

Värien ominaisuudet

Koralliväri sisustuksessa on useita ominaisuuksia:

  • Tämä väri antaa lämpöä. Ylimääräinen koralliväri sisätiloissa voi johtaa siihen, että huoneessa oleva ilmakehys tulee "kuumaksi" ja "tukkeeksi". Tämän estämiseksi on tarpeen laimentaa koralli kylmemmillä sävyillä. Esimerkiksi keittiön sisustuksessa. Ja voit keinotekoisesti "eristää" tiloja, maalaamalla seinät korallissa tai tarttua niihin taustakuvaksi. Ja kuten, lisäämällä erilaisia ​​yksityiskohtia ja lisävarusteita, suoritetaan korallisävyissään.
  • Visuaalisesti tuo esineitä lähemmäksi. Tästä syystä ei ole tarpeen liittää korallin tapettia kaikkiin seiniin pienessä huoneessa. Koska tässä tapauksessa huone tuntuu jopa pienemmältä kooltaan. Tällöin on parasta käyttää usean värin yhdistelmää, jossa koralli toimii kirkkaana aksenttina (paneelit, abstrakti fragmentit, tapetit yhdelle seinämille).
  • Koralliväri suuressa määrin muuttuu liian houkuttelevaksi ja tylsäksi. Paljon enemmän voittaa tämä väri näyttää pienissä yksityiskohtia (verhot, huonekalut, tarvikkeet, taustakuva korallin ornamentilla). Pienten asioiden kontrastin korostaminen on korallien värin tärkein kutsuma. Tällaiset aksentit voivat olla paljon. Niiden tulisi olla rakenteeltaan ja kooltaan erilaiset.
  • Koralliväri on kameleontti. Sama korallin sävy voidaan havaita yhdessä tapauksessa punaisena, ja toisessa - vaaleanpunainen-persikka. Siksi korallivärien käyttäminen sisätiloissa on aina otettava huomioon kaikki valaistusolosuhteissa käytettävissä olevat tilat sekä tämän värin vuorovaikutus kukkien ja naapureiden kanssa. Loppujen lopuksi huone ei saisi muuttua liian tummaksi tai päinvastoin - kirkas-huutaa.
Kevyet korallikatot
Kultainen koralli tapetti kylpyhuoneessa
Korallin eri sävyjen yhdistelmä
Olohuoneessa on tyydyttynyt koralliväri
Beige ja Coral Makuuhuone

Korostuksen luominen sisätiloissa

Koralliväri sisustuksessa olisi sen "kohokohta" eikä hallitseva. Jos tämä seinien koristelu - yksi koralliväreistä seinämä riittää vastakkain muiden seinien kanssa. Tai - paneelien sisustus. Jos tämä taustakuva on parempaa kuin neutraali väri, jossa on kasvikuvio tai korallivärejä. Lattia tai katto koralliväreissä riittää. Kuva täydentää erilaisia ​​korallin sävyjä (kalusteet, verhot, tarvikkeet jne.)

Koralliverhot ruokasalissa
Coral vuodevaatteet makuuhuoneessa
Kauniit koralliseinät makuuhuoneessa
Coral sohva olohuoneen sisustuksessa
Koralliteline

Yhdistelmä muihin väreihin

On erittäin tärkeää tehdä oikea valinta korallivärien värien vieressä olevien värien suhteen. Loppujen lopuksi, asiantuntevasti valitut värit - naapurit tarjoavat sisätilojen viehättävän kontrastin ja antavat sille tyylikkyyden. Ja tähän on vain tarpeen tietää, mitkä spektrin värit ovat hyvin yhdistettyjä korallivärien sävyihin.

Koralliseinä ruokasalissa

Kuvittele: meriveden, korallien, kivien ja hiekan turkoosi väri, eri värien levät, värikäs eksoottinen kala. Joten väri palet
ti osoittautui! Nämä ovat punaisen, vihreän, sinisen, ruskean, keltaisen sävyjä. Se on turkoosi, sininen, harmaa, kultainen, valkoinen.

Nyt hieman yksityiskohtaisempi siitä, mitkä värit ovat edullisimpia yhdessä korallivärien kanssa:

  • Valkoinen, beige, maitomainen, kermainen, kermanvärinen. Ne yhdistyvät täydellisesti punaisen korallivärin kanssa ja niitä käytetään huomattavasti esimerkiksi koristeltuaan jugendtyylinen olohuone.
  • Hellävarainen sävyt vihreällä ja sinisellä, vehnäjauho, minttu, pistaasi. Nämä värit yhdistettynä koralliin ja "laimennettu" harmailla ja ruskeilla sisustuselementeillä luovat viihtyisän romanttisen ilmapiirin. Sopii keittiön ja ruokasalin sisustamiseen. Lisäksi on syytä lisätä, että koralli on "ruokahalua", joten se sopii hyvin keittiön sisätilaan.
  • Liila ja violetti väri korallin kanssa lisää romantiikkaa. Ja ametisti, luumu, violetti - herättää ylellisyyttä. Nämä väriyhdistelmät soveltuvat hyvin kaapit ja makuuhuoneet sisustukseen.
  • Sinisiä, keltaisia, vihreitä, turkoosia. Yhdessä korallivärien (kalusteet, verhot, osittain taustakuvat) yksityiskohdat, nämä värit näyttävät hyvin epätavallisilta ja moderneilta. Heidän ihastuttavan iloisen, aurinkoisen tai merellisen tunnelmansa on loistava lasten leikkihuoneen sisustukseen.
  • Erityinen maininta on turkoosi väri - meriveden väri. Merivesi on luonnollinen elinympäristö koralleille, joten nämä kaksi väriä ovat eniten yhdistettynä toisiinsa. Korallin ja turkoosi vuorovaikutuksen vaikutus on hämmästyttävä ja upea! Koska turkoosi väri on kylmä, se tasapainottaa kuumaa korallea. Nämä kaksi väriä ovat samanlaisia ​​mielialallaan, ja siksi turkoosia yhtä suuressa määrin kuin koralle voidaan käyttää minkä tahansa huoneen suunnittelussa. Esimerkiksi keittiöt.

Jokainen edellä mainituista väriyhdistelmistä voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen tarkoitettuihin huoneisiin. Kaikki riippuu suunnittelijan henkilökohtaisista mieltymyksistä, mielikuvituksesta ja mausta. Tärkeää ei ole vain asettaa eri värejä toisiinsa, vaan vaihtaa niitä. Loppujen lopuksi kaiken pitäisi näyttää sopusointuisilta, eikä muistuttaa "tuhkakastiketta".

1
Coral sohva huoneen sisustuksessa
Coral korostaa sisustuksessa
Coral aksentteja huoneessa
Coral seinät ruokasali-keittiö
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

12 − 6 =