Kiinan tyyli sisustuksessa – luonnon tasapaino (26 kuvaa)

Jokaisen talon toimivuus on kiistaton - se ei ole vain tietty koristelu tai jäljittely tiettyyn tyyliin, vaan tapa saavuttaa mukavuutta ja ymmärrystä. Monet saavuttavat tämän soveltamalla kiinalaista tyyliä asuntoihinsa - se perustuu yksinkertaisuuteen, luontoon ja energiaan.

Kiinalainen tyyli
Kiinalainen tyyli

Kiinalaiset hyödyntävät mahdollisimman paljon asuntokuntien sisäistä tilaa ja tekevät kaivoja koriste-esineiden säilyttämiseen. Keittiön, sisustuksen ja minkä tahansa muun huoneen rikkaat kalusteet ovat upeasti viimeisteltyjä lakkupöytiä varten ja koristeltu kaiverrustelineillä maljakoilla ja koristeilla.

Kiinalainen tyyli
Kiinalainen tyyli

Kiinalainen tyyli sisätiloissa

Tietämys siitä, kuinka talon pitäisi olla, sen esteettisyys ja toiminnallisuus ovat syntyneet monta vuotta sitten; Meidän aikamme he ovat parantuneet tekniikan kehityksen ansiosta. Kun kiinalaiskulttuuri näkee kaiken vain mietiskelyn, talon täytyy symboloida tätä laatua. Kiinan sisustus on hyvin monimutkainen, mutta samalla käytännöllinen.

Kiinalainen tyyli
Kiinalainen tyyli

Mallissa käytetään matalia huonekaluja, kaikki kohteet ja tuotteet on valmistettu luonnon materiaaleista (lähinnä puu), etusija annetaan auringon valaistus, sälekaihtimet on vapautettu (harvoissa tapauksissa, käyttö bambu kaihtimet), keinotekoinen valaistus on heikko.

Kiinalainen tyyli
Kiinalainen tyyli

Kiinalaisen tyylin erottamiskyky

Kiinalainen tyyli sisätiloissa ei ole teräviä kulmia, ei ole raskasta huonekaluja. Sisustuksen pohjamateriaali on kestävää ja joustavaa bambua.

Kiinalainen tyyli
Kiinalainen tyyli

Tekemällä huonekalut, Master jäsenenä varten sisustus käyttää kehittynyttä tekniikkaa monikerroksinen lakkaus, veistämällä lakka - on nykyisin upea tapa koristelu. Kalustettuja huoneistoja kiinalaiseen tyyliin sopusoinnussa lähiympäristöä, täydentävät koristeelliset lakka taulukoita, käytetään merkitsee maljakoita ja huoneen sisustus.

Keittiön sisustuksen pääelementit - pöytä ja tuolit - on pitkään valmistettu luonnonmateriaaleista (yleensä bambusta) ja ne ovat suorakaiteen muotoisia.

Keittiön tärkein huonekalusarja oli kiinalaisessa tyylissä suorakaiteen muotoiset aurinkotuoleja ja tuoleja. Kiinalainen muotoilun tärkein ominaispiirre, joka on säilynyt aikamme aikana, on verhojen puuttuminen ikkunoista.

Kiinalainen tyyli
Kiinalainen tyyli

Perinteinen kiinalainen sisustus - se on harmonia, tiiviyttä, estetiikka, kaikki jonka avulla voidaan luoda viihtyisä ja rento ilmapiiri. Tämä tyyli asuntoja tai huoneita - se Plexus ominaisuus aksentteja, joten sisustus ei voi vain paljastaa yksittäisten kyvyt, mieltymykset ja maut omistajan asunnon, mutta myös antaa tietyn tunnelman, vaikuttaa millään vierailija.

Kiinalainen tyyli
Kiinalainen tyyli

Kiinalaisten värit ovat tärkeässä asemassa eivätkä ne ole viimeinen paikka tyylin luomisessa. Yleensä käytetään punaista (palon lohikäärmeen väriä), musta, sininen, vihreä, keltainen.

Kiinalainen tyyli
Kiinalainen tyyli

Käyttämällä kiinalaistyylisiä katuvaloja

Vaikka luulet, että tuloksena oleva sisustus on täydellinen, kaikki samalla ilman tärkeintä elementtiä, kaikki esineet pysyvät vain huonekaluista. Tärkein elementti on valaistus, jonka kiinalaiset kiinnittävät eniten. Jokin huoneen positiivinen energia riippuu lampun tai lampun sijainnista, valonsa suunnasta.

1

Perusperiaate perinteisen kiinalaisen tyylin luomiseen on luonnonmukaisuus. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi voi auttaa joitakin temppuja: voit laittaa lampun valon näyttö tai parempi asentaa useita pieniä lamppuja, jotta he jäljitteli "soihtuviestin". Tässä tapauksessa perinteiset lyhdyt avaavat hieman syrjäisiä kulmia ja täydentävät sekä keittiön että makuuhuoneen sisustusta.

Kiinalainen tyyli
Kiinalainen tyyli

Sisustuksen filosofia ja luonne

Sisustuksessa on mahdotonta luoda kiinalaista tyyliä, jos sinulla ei ole tietoa maan kulttuurista ja perinteistä. Vain perehtynyt kulttuuriin, käsityön arkielämään Kiinassa, voit löytää tunteen suhteessa ja tuntea merkitystä jokaisen yksityiskohdan sisustus. Muussa tapauksessa kotelosi voi kääntyä huoneeseen, joka on sisustettu tahrattomasti, ja huonosti suunniteltu värimaailma voi tehdä sisätilojen karkeaksi.

Kiinalainen tyyli
Kiinalainen tyyli

Pääpiirteet tuodaan kiinalaiseen tyyliin - muovisuutta, sileyttä, ilmettä, pehmeyttä ja eleganssia. Näyttäisi siltä, ​​että ovat standardin asuntoja ei voi noudattaa näitä sääntöjä kuitenkin hyviä ratkaisuja voidaan löytää käyttämällä suunnittelua sekä kehittää huonekalujen sijoitus, käyttö sisustustarvikkeet.

Kiinalainen tyyli
Kiinalainen tyyli

Ominaisuudet, jotka sinun on tiedettävä sovellettaessa muotoilussa kiinalaista tyyliä:

  • Yleisimmät värit: punainen musta, kulta, keltainen - ylellisyyttä.
  • Seinät on kipsattu tai maalattu, mutta tapettien käyttö on myös yleistä. Loppujen lopuksi tapamme käytettiin alunperin Kiinassa. Hieno seinillä on koriste, joka toteutetaan itämaisessa tyylissä, salaperäiset hieroglyfit tai kiinalaiset klassiset kuviot sopivat sisätiloihin.
  • Sukupuoli, usein tumma, voi olla punaisia ​​ylivuotoja. Järjestelyn kannalta täydellinen ratkaisu on ohuen maton tai bambuparketin käyttäminen.
  • Huonekalujen valintaa parantaakseen sisustusta tulisi ohjata käytännöllisyyden ja yksinkertaisuuden avulla. Huonekalujen esineiden tulee olla pieniä, kevyitä, ja tärkein edellytys on terävien kulmien puuttuminen. Neliön ääriviivat tässä tyylissä ovat harvinaisuus. Kiinalainen tyyli on erottuva piirre lakatusta pinnoista. Woodcarving on kaunis sisustus kaikkiin huonekaluihin.
  • Kun kiinalainen tyyli on toteutettu projekteissa, suunnittelijat käyttävät koristeellisia ja kalliita ominaisuuksia laajasti.
  • Valonlähteet ovat pyöreitä kattokruunut.
Kiinalainen tyyli
Kiinalainen tyyli

Kiinalainen tyyli luodaan aksentteja. Yksinkertaisin tapa käyttää sitä on täydentää tilaa lisävarusteilla, joissa Kiinaa arvataan.

Kiinalainen tyyli
Kiinalainen tyyli
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

29 − 27 =