Kangas venytetty katto: asennus, hyvät ja huonot puolet, hoito (25 kuvaa)

Kangasjouset ovat materiaalia, joka on kyllästetty erityisellä kemiallisella koostumuksella. Tämä koostumus takaa kudoksen kestävyyden palamaan ja lisää sen lujuutta. Ulkopintaisesti kankaan katto näyttää ihanteelliselta väriltä tai tasaisesti levitetystä kipsistä. Vain venytyskattojen prosessi vie paljon vähemmän aikaa. Etuna on erilaisia ​​väriratkaisuja sekä kykyä toteuttaa ideoita. Voit käyttää mitä tahansa kuvaa manuaalisesti akvarellilla tai käyttää valokuvapalveluja.

Kankaan joustava katto
Kankaan joustava katto

Kangaspintojen asennus

Kangasjalkakattojen asennus ei aiheuta vaikeuksia joko asiantuntijoille tai aloittelijoille. Toisin kuin polyvinyylikloridikalvot, kangasta ei tarvitse kuumentaa.

Kankaan joustava katto

Kankaan joustava katto

Asennusprosessi on seuraava:

 • Seinän kehällä on profiili tai pussukka sijoitettu tiettyyn etäisyyteen kattopinnasta. Tämä on kaikkein likaisin työvaihe.
 • Poista varovasti kankaalla. Kangasta ei tarvitse mitata senttimetriin saakka, tk. ylimäärä voidaan aina katkaista. On tärkeää, ettet pudota kangasta likaiselle lattialle, joten asennuksen jälkeen sitä ei tarvitse puhdistaa.
 • Kangas liittää profiiliin erikoispitkillä, jotka muistuttavat pyykkipoikia.
 • Kun kankaan reunat ovat kunnolla kiinni, venytys alkaa. Tuloksena on täysin tasainen pinta.
 • Pääprosessi on valmis. Jäljellä on vain leikattava ylimääräinen terä terävällä veitsellä, ja käytä koristeellisia elementtejä piilottaaksesi nivelet.
 • Viimeisessä vaiheessa valaisimet on asennettu.
Kankaan joustava katto
Kankaan joustava katto

Suositukset venytysrajan valitsemiseksi

Valikoima kiristysliinoilla on suuri. Tämän ansiosta ihmiset viettävät paljon aikaa päättää, mitkä katon rakenne on tarpeen tietyssä huoneessa. Tarjoamme useita suosituksia, jotka auttavat valitsemalla.

Kankaan joustava katto

Kangas venytys katto lastentarha
Kankaan joustava katto

Olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen

Näissä huoneissa käytetään kahta päällystetyyppiä: kangasta ja polyvinyylikloridia. Valinta riippuu isäntien tyylistä päätöksestä. Kiiltävät katot vaikuttavat tehokkaasti olohuoneeseen. Tämä lisää huoneen äänenvoimakkuutta, ja peilikuva herättää vieraiden huomion. PVC: n tai kankaan mattapinnat sopivat paremmin makuuhuoneeseen. On parasta tehdä heistä rauhallinen, alaston sävyjä. Kirkkaat värit ovat mahdollisia, jos se on lapsen huone. Älä kuitenkaan liioittele sitä, jotta pitkäaikainen altistuminen huoneelle ei aiheuta ärsytystä ja väsymystä.

Kankaan joustava katto
Kankaan joustava katto

Kylpyhuoneen osalta

Kylpyhuoneen valitsema kangas on valittava huoneen koon mukaan. Liian laiha piirustus visuaalisesti tekee pienestä huoneesta varsin pienen. Suhteellisen kylpyhuoneen kokoa voidaan säätää. Esimerkiksi liian korkeat seinät voidaan tasapainottaa pimeällä kattopinnalla. Joten huone ei muistuta hyvin. Kattokiven kirkkain sävy nostaa huoneen korkeutta visuaalisesti.

Kankaan joustava katto
Kankaan joustava katto

Keittiölle

Keittiön kangaskauppoita ei näy usein. Tämä johtuu siitä, että kangas imee hajuja ja vaikeampaa puhdistaa. Suunnittelijat suosittelevat yleensä kiiltäviä kattoja, jotka heijastavat valoa ja peilikuvan ansiosta visuaalisesti lisäävät tilaa. Värimallin osalta vaaleat sävyt ovat vallitsevia. Ne lisäävät myös tilaa. Lisää lajikkeita voi käyttää malleja kattoon. Vaikka sinun täytyy kokeilla huolellisesti. Pääsääntö on, että mitä pienempi keittiö, sitä pienemmät katonumerot (tai ei ollenkaan).

Kankaan joustava katto
Kankaan joustava katto

Kudosarkkien edut ja haitat

Ennen kuin ostat kangasta joustavien kattojen, sinun täytyy oppia lisää niiden positiivisista ja negatiivisista ominaisuuksista.

Edut kangaspinnoista

Kangasperiaatteella toimivilla venytetyillä kattoilla on useita etuja:

 • Vahvuus. Kangas, erityisesti verrattuna kalvokattoihin, on paljon mekaanisempia. Joten on lähes mahdotonta vahingoittaa venytettyä kangasta vahingossa. Varovaisuutta on noudatettava vain, jos käytetään teräviä esineitä (v
  eitset, sakset).
 • Lämmönkestävyys. Kankaan joustavat katot ovat pakkasenkestäviä. Näin voit asentaa ne lämmittämättömiin huoneisiin (parvekkeet, autotallit, mökit jne.). Vertailun vuoksi PVC-kalvo alkaa särkyä, kun lämpömittari osoittaa alle 10 astetta. Kangas ei vääristy lämpötilavaihtelusta.
 • Saumaton kiinnitys. Kankaita valmistetaan rullina, leveys voi olla jopa 5 metriä (kalvo on vain 3,5 metriä). Suurten koon vuoksi jopa suuret huoneet voidaan sulkea ilman saumoja. Asiantuntijat sanovat, että se on sauma - heikoin paikka, jossa katto voi repiä. Joten, kun tilaat venytyskatot kankaalta, vältät odottamattomat murtumat.
 • Koristeellinen toiminto. Kankaan kankaasta voit tehdä oman ainutlaatuisen mestariteoksen. Venytettyä kangasta ei voi helposti maalata millä tahansa värillä, sitä voidaan maalata alun perin. Voit käyttää myös valokuvatulostuspalveluita. Käytetty piirustus ei pimeä ajan mittaan eikä polttaa auringossa.
 • Helppo asentaa. Asennusta varten huoneen tarkat mitat eivät ole välttämättömiä, joten asennusaika on rikki johtuen virheistä, joita mittauksissa ei ole. Ei ole välttämätöntä lämmittää liinavaatteita (PVC-kalvoa vasten), joten sinun ei tarvitse siirtää tai ottaa pois sisäosia, jotka voivat olla epämuodostuneita korkean lämpötilan vuoksi. Kangas on yksinkertaisesti kiinnitetty erityiseen rakennukseen ja venytetty sitten. Näin voit lyhentää huomattavasti aikakustannuksia.
 • Allergiselle. Tämä materiaali on turvallinen kodin omistajille. Kangas ei aiheuta myrkyllisiä aineita, se ei haise.
 • Parannettu äänieristys. Tällaisilla venytyskattoilla on hyvä melueristys, ja yhdessä lämmittimien kanssa ja joka tapauksessa lievittää vieraita vieraita ääniä.
Kankaan joustava katto
Kankaan joustava katto

Huonot kangasta valmistetut venytyskatot

Kankaan tärkeimmät haitat ovat:

1
 • Kustannukset. Monien osto pysähtyy korkeaan hintaan. Älä kuitenkaan kiirehdi tämän kriteerin vuoksi kieltäytyä ostosta. Tarkasta tuotteen huolellisesti ja varmista sen laatu. Kuvittele, miten huoneesi visuaalisesti muuttuu. Ehkä kannattaa maksaa kerran, sitten vuosia nauttimaan kattopinnan erityisestä esteettisyydestä?
 • Mahdollisuus säilyttää vettä. Toisin kuin PVC-kalvo, kankaan rakenne on huokoista. Tämä tarkoittaa, että tulvan sattuessa materiaali antaa nopeasti nesteen vuotamisen (kuuma vesi kestää enintään 8 tuntia, kylmä - enintään 2 päivää).
 • Purkaminen ei ole mahdollista. Kudosvaurioiden sattuessa täydellinen korvaaminen on tarpeen, osittaiset korjaukset eivät ole mahdollisia.
 • Laskun rajoitukset. Jos haluat kiiltävää venytettyä kattoa, huomaa, että tällaisella kankaalla ei ole tällaista kangasta, sillä on poikkeuksellisen mattapintainen pinta.
 • Erityistä huolta. Vain pestä katto ei toimi. Puhutaan puhumisen alla.
Kankaan joustava katto
Kankaan joustava katto

Hoitovinkkejä

Kangasjousiset katot, kuten minkä tahansa talon pinnan, tarvitsevat säännöllisesti puhdistusta. Monet ihmiset tietävät, että PVC-pohjainen kangas voidaan pestä tavallisella vedellä, lisäämällä muutama pisara pesuainetta. Mutta onko tämä menetelmä sopiva katto kangas vuori?

Kankaan joustava katto
Kankaan joustava katto

Märkäpuhdistus

Kankaan puhdistaminen kudoksesta puhdistusaineiden avulla on välttämätöntä vain, jos likaantuminen on voimakasta. Pesua varten sinun täytyy tehdä saippuaa ratkaisu. Tätä varten pesuainetta tai saippuaa sekoitetaan veden kanssa. Pitoisuuden ei pitäisi olla suuri, jotta tarjousmateriaalia ei loukata. On kiellettyä käyttää nestettä ikkunoiden tai muiden alkoholipitoisten aineiden pesemiseen, jotta kudoksen rakenne ei tuhoutuisi.

Kankaan joustava katto

On hienoa, jos tallennat kangaspalan asennuksen jälkeen. Sen avulla voit tarkistaa, miten saippuan koostumus ilmenee. Jos näyte on kunnossa, niin ei mitään tapahdu myös kattoon.

Kankaan joustava katto

Saastuminen poistetaan kostealla sienellä, jonka jälkeen märkä paikka voidaan vaimentaa kuivalla lautasliinalla ilman villia. Puhdistuksen aikana ei paina sienellä eikä hankaa sitä kovaksi, jotta epätasaisesti maalatut alueet eivät muodostuisi. Avioeron välttämiseksi älä kostuta voimakkaasti kangasta.

Kankaan joustava katto

Kemiallinen pesu

Jos huomaamattomia pisteitä ei ole, tämä ei tarkoita, että sinun ei tarvitse huolehtia kattopinnasta. Pöly ja hämähäkinseität eivät häviä missään ilman sinun väliintuloa. Mistressien tulisi unohtaa isoäidin menetelmä ja lopettaa verkon harjaaminen luudalla. On parempi päästä eroon pölynimurilla. Tällöin sähkölaitteen teho on asetettu minimiin, ja on myös toivottavaa vaihtaa pölynimurin yleinen harja pieneen suuttimeen, jossa on pitkä pehmeä harjas. Puhdistuksen aikana älä koske kattosuulakkeeseen.

Kankaan joustava katto

Jos et unohda puhdistaa pinnan säännöllisesti, niin sen houkutteleva ulkonäkö miellyttää sinua monta vuotta. Mutta vaikka kaikki kohdat eivät poistuneet, niin tämä ei ole syy surua kohtaan. Tässä tapauksessa voit käyttää akrylaattimaalia maalaamaan kankaan katon ja palauttamaan sen alkuperäisen ulkonäön.

Kankaan joustava katto

Kuten oppinut, muokkausprosessi on niin yksinkertainen, että jopa harrastaja voi selviytyä. Erilaiset värit ja kuviot antavat jokaiselle mahdollisuuden valita ainutlaatuisen katon itse talossa. Muista, että valinnan tulee riippua paitsi maku mieltymyksistä, mutta myös korreloi huoneen kokoa ja sen tarkoitusta. No, tämä alkuperäinen suunnittelupäätös ei vie paljon aikaa ja vaivaa.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

61 − 53 =