Kahvilan tyylikkäät verhot: suosikki ruokasi epätavallinen muotoilu (29 kuvaa)

Kahvilan tyyliin kuuluvat verhot saivat nimensä ulkonäön vuoksi julkisissa ravintoloissa, joissa niitä käytetään useimmiten. Kodin sisustuksessa he koristelevat keittiön, ruokasalin, joskus kylpyhuoneen tai wc: n ikkunoita. Koska epätavallinen muotoilu, tällaiset verhot eivät peitä ikkunaa kirkkaasta auringonvalosta, mutta suojaavat kaduilta kulkevilta katseilta, jolloin huone antaa mukavuuden.

Verhot kahvilassa parvekkeella
Verhot, kahvila, jossa on kukkia

Erityisominaisuudet

Kahvimen verhojen tärkein ominaisuus on niiden selkeä sisustuskyky, koska ne kattavat vain ikkunan puolivälissä. Mutta tämä riittää antamaan pääsyn auringolle ja korostamaan kauniin ikkunakehyksen.

Verhot rustiikissa

Oven ovissa kahvilassa

On hyväksyttävää yhdistää verhot ikkunan yläosan peittäviin lambrekiineihin siten, että niiden välissä on aukko. Yläverhot voidaan sijoittaa joko yhdensuuntaisiksi alempaan, koskematta niitä koskettamatta tai laskeutuakseen ikkunaan. Tämän menetelmän avulla voit lopettaa suunnittelun ja pitää sisäisen kuvan tuoreuden ja ilmastomuuden. Lisäkoristelua varten verhot on koristeltu koristekuvioilla, harjoilla tai sävyillä.

Kahvilassa kaksoislehtien tyyliin kuuluvat verhot
Verhot puuvillasta valmistetun kahvilan tyyliin

Ripustaa verhot reunalla, erilaiset asennusvaihtoehdot: siteitä, silmukat, lenkkejä ja renkaita, koukkuja ja teipeissä. Tukina käytetään myös kalastuslinjaa, jonka verhoja ripustaa kärki.

Kaapin verhot maalaistyyliin
Verhot kahvilassa häkissä

Verhot tyylillä kahvilan renkailla

Koska pieni määrä materiaalia käytetään kahvilan verhojen tekemiseen, ne eroavat saatavuudestaan. Huolellinen kotiopettajat voivat antaa muulle materiaalille makaavan kaapissa ja hengittää uutta elämää niihin.

Ruskeat verhot kahvilassa
Lyhyt verhot keittiön sisätiloissa

Tärkeimmät lajikkeet

Riippuen ompelun tyypistä ja kiinnitysmenetelmästä, kahvila tyyliin on useita erilaisia ​​verhoja. Tärkeimmät ovat seuraavat:

  • "Screen", tunnettu siitä, että kangas kiinnitetään kahdella kielekkeellä tai kehyksellä korkeudessa, joka on 2-5 senttimetriä kynnyksen pinnan yläpuolelta;
  • "Hourglass" - verhot on kiinnitetty samoin kuin edelliset, mutta keskellä ne on koristeltu kirkkaalla koristeellisella kiinnityksellä;
  • "T-paita" - verhot on ripustettu vyölenkistä kangasta tehtyihin kiinnikkeisiin; ylempi reuna voidaan tehdä sekä verhojen pääkangasta että kontrastista väriin nähden.

Verhojen tyyppi valitaan sisustuksen yleisen tyylin mukaan, täydentämällä sitä tai keskittymällä ikkunan aukkoon.

Lacy-verhot kahvilan tyyliin
Keittiön kahvilan tyyliin kuuluvat verhot
Kahvilan verhot, joissa on lambrequin

Käyttökelpoiset tilat

Verhot kahvilassa täydentävät tilojen sisustusta pienellä ulkoasulla. Siksi suunnittelijat käyttävät niitä aktiivisesti keittiössä, kylpyhuoneissa ja wc: issä.

Pellavan kahvilan verhot
Verhot kahvilan tyyliin unikon kanssa

Muut huoneet, joissa voit käyttää kahvila tyyliä, ovat:

  • Makuuhuone. Jos ripustaa ne ikkunasta aukkoihin makuuhuoneen ottamalla lisäelementtejä, huone on muodoltaan nurkka, jossa mukava rentoutua jälkeen väsyttävä päivä.
  • Lastenhuone. Hyvät lyhyet verhot lapsen huoneessa, varsinkin jos haet materiaalia, joka kuvaa suosikki sarjakuvahahmoja. Tämä auttaa luomaan erityisen maailman huoneeseen, jota et halua lähteä.
  • Ruokasali. Huone, joka on perinteisesti kaikkien kotitalousjäsenten kokoontumispaikka, pelataan uusilla väreillä, kannattaa kiinnittää huomiota ikkunan koristeluun.

Erityisen vaikuttavia ovat kahvilan verhot sisustuksen elementteinä Provencen tai maan tyyliin. Nämä suuntaukset, jotka muodostavat yksinkertaisuuden käsitteet ja palaavat luonnon helmaan, ei voida kuvitella ilman ikkunoita, suunniteltu yksinkertaisesti ja varo
vasti.

Verhot kahvila jugend-tyyliin
Kaapin tyylikkäät verhot
Kahvilan tyyliin kuuluvia organza-verhoja
Alkuperäiset verhot kahvilan tyyliin

Kankaan valinta

Valitessasi verhojen kahvilan, sinun on ensin määritettävä kangastyyppi ja sen väritys. Jos haluat koristella pienen huoneen ikkunassa, jossa auringon säteet harvoin näyttävät, on suositeltavaa käyttää kevyitä yksikerroksisia verhoita. Ne visuaalisesti kirkastavat huoneen, antaen sille puuttuvan keveyden.

Raidallinen verhot kahvilassa
Verhot kahvila sisätilojen keittiön tyyliin Provence

Ja päinvastoin, jos ikkunan aukko on riittävän valaistu, verhot on valittava vuorauksella. Se ei vain suojaa liialliselta auringonvalolta, vaan myös pidentää kudoksen elämää ja suojaa sitä ulos tulemisesta.

1
Verhot kahvilan tyyliin, jossa on pöllöjä lastentarhaan
Verhot kahvilassa keittiön-ruokasalin sisätiloissa

Väritys on valittava tai sen on vastattava tilaa yleisellä taustalla tai yhdessä sen kanssa. Verhot kahvila, joka on suunniteltu keittiölle tai ruokasalille, joka on perinteisesti ommeltu kangasta, jossa on kukkia, luonnollisia esineitä, eläimiä, geometrisia ja abstrakteja muotoja. Kylpyhuoneen koristeluun käytetään useimmin värillisiä kankaita, joissa on eri väriliuokset.

Verhot kahvila nurkkaan ikkunaan
Verhot kahvilan tyyliin kylpyhuoneessa

Lapsille on syytä noutaa ei-merkkaava kangas ilman runsaasti kirkkaita värejä, jotta rattaisi lapsen silmät monilla väreillä. Tämä sama sääntö sopii myös makuuhuoneisiin, joiden ikkunat on peitettävä pastellisävyisten verhojen avulla.

Verhoilla kaiverrettu kirjoituspöytä
Verhot keittiössä

Kahviloiden tyynyt on suunniteltu korostamaan kodin mukavuutta. Oikein sovitettu värimalliin ja räätälöityyn tyyppiin piilevät pienten tilojen huonot puut, jolloin sisätila on viimeistelty.

Keltaiset verhot keittiössä
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + 3 =