Kaapin peili: käytännöllinen kauneus (29 kuvaa)

Yksi suosituimmista huonekaluista vuosikymmeniä varten oli kaappi, jossa peili julkisivuun. Se on lähes aina pienissä huoneistoissa, koska se säästää tilaa. Miten sijoittaa se oikein, mitä pitää ottaa huomioon, harkitse seuraavaksi.

Yleiset ominaisuudet

Peilikuva minkä tahansa elävän tilan sisustuksessa on kolme toimintoa: visuaalisesti lisää tilaa, luo lisää valaistusta, antaa omistajille mahdollisuuden arvioida ulkonäköään.

Missä laittaa kaappiin?

Suosituin vaihtoehto on sisäänrakennettu kaappea, jossa on peili. Jos se on asennettu vastapäätä ikkunaa, esimerkiksi makuuhuoneessa, huone saa enemmän valoa ja useat peiliovet kertovat vaikutuksen.
Sisäänrakennetut peilipeilit toisiaan vasten muodostavat äärettömyyden illuusion, toistuvat toistuvasti suunnatulla valaistuksella.

Valkoinen vaatekaappi peilillä
Kaappi, jossa on peili sivuovilla

On kuitenkin otettava huomioon, että peilin kiilto heijastaa kaiken. Jos huoneessa on paljon asioita, se kaksinkertaistaa niiden määrän. On toivottavaa, että peili ei vastaa ovea, mieluiten - vain tyhjä tila tai valonlähde.

Peilikaappi klassiseen tyyliin

Peiliin sisustettu sisustus

tekniikka

Peilien ovet ovat rakenteeltaan samanlaisia ​​kuin tavalliset. Suurten mallien kohdalla käytetään vahvennettuja liittimiä, sillä suuri peili, joka on kiinnitetty siihen, on vaikuttava painon mukaan.

Peilikiilto on edullista, koska kohde suunnittelu: se näyttää yhtä hyvältä värifilmistä, hiekkapuhallus koriste, maalaus, painatus, kuorrutus pronssia ja monilla muilla tavoilla.

Koriste peilikuvakkeella
Puinen vaatekaappi peilillä

Kokemus siitä, että peili, jolla on peili, on vaarallinen, koska se voi rikkoa tahattomasti, ovat perusteettomia. Pinta on varustettu erityisellä kalvolla, joka pystyy pitämään kaikki hiukkaset. Joten vaikka peili olisi haljennut, fragmentit eivät hajoa huoneen ympärillä.

Peilien ovet
Kaappi, jossa on peilattu peili

Koko on tärkeää

Peilien osien lukumäärä kaapissa alkaa yhdellä. Tämä on joko kylpyhuone tai käytävä kaappi-kynän kotelo tai yksi kahden tai kolmen oven tuote-osioista.

Kaappien ovi, jossa on suuri määrä siipiä, on asetettu ottaen huomioon tuotteen tyylin ja koon. Kaksiulotteinen lähes aina on molemmat peilattu ovet. 3-ovinen tai neljän oveinen peili, yhdistettynä muihin materiaaleihin huoneen tyylin mukaan.

Käyttää klassista yhdistettynä peili kaappi ja puupinnat vaativat high-tech-muovi läsnäolo kirkas, ammattilainen voi olla lasia, joka on päällystetty kuvion, väri tai hiekkapuhallettu.

Olohuoneessa on peiliä oleva vaatekaappi
Makuuhuone peilillä olohuoneessa
Peilikuvio minimaaliseen muotoiluun

Kolmiovinen vaihtoehto tarjoaa yhdistelmän peilien keskustan plus 2 puolelle valokuvatulostuskasetti tai tylsä ​​oven sivupeili plus kuvan keskellä.

1

Peilattavan vaatekaapin asennuksen tulisi olla täysin tasainen, ilman kaltevuutta, lattian pinta, muuten heijastus vääristy.

Seinäkello, jossa on peili art nouveau -tyylistä
Peilillä hiekkapuhalluskuvio

Jokaisessa huoneessa on oma loisto

Olohuone

Huoneiston tai huoneiston päähuone vaatii ylellisen sisustuksen. Täällä, juuri ajoissa, neljän oven malleja, joissa on peilejä. Erityinen juhla-aika ja kirkkaus annetaan peilillä, jossa kasvot luovat kimalteen ja säteen säteet, jotka ovat taittuneet reunan ympäri. Kuitenkin, jos huoneen koko ei ole kovin suuri, se on koristeltu kolmella siipisellä peilikaapilla koko julkisivuun. Coupe wenge - todellinen tyylikäs. Tummat värit, mustan kahvin sävyt ja peili luovat ainutlaatuisen vaikutelman yhdessä.

Swing kaappi peilillä
Liukuva vaatekaappi peilillä

Sisäänkäynti

Useimmissa huoneistoissa tämä on pieni pitkänomainen tila. Siksi käytävän kulmakaapin pitäisi olla matala ja kapeilla läpillä. Tämä malli, kuten vaatekaappi peili keinu, tässä huoneessa on sijoitettu erittäin harvinainen, usein huuliharppu vaatekaappi peili: tämä mekanismi ei tarvitse paljon tilaa auki.

Peiliä käytävällä ei pidä värjätä, peittää kuvilla tai käyttää toista sisustusta. Suurin osa maailmasta luo puhtaan kiillon.

Hyllyä ja peiliovi
Mirror vaatekaappi käytävällä

Yksinkertaisin kaappi, jossa on peili eteisessä, on pienikokoinen, mutta pitkä, mutta ei täysipituinen peili. Moderni kahden oven vaatekaappi peilillä yhdelle tai molemmille oville. Sen paikka määräytyy hallin kokoonpanon mukaan:

  • pitkä tai kapea - kaappi rakennettu pitkin lyhyttä seinää; voit jopa edestä oven edessä;
  • neliö - seinän viereen: kokonaan tai huoneen oviin asti;
  • jossa on useita sisäänkäyntiovia - peilikaappi tämäntyyppisessä eteisessä on sijoitettu lähemmäksi sisäänkäyntiä.

On aina suositeltavaa ostaa ainakin pieni vaatekaappi aulassa: "valvonta näyttää" ennen lähtöä on välttämätöntä.

Kaapin peili Provence-tyylillä
Säkäkaappi peilillä

Makuuhuone

Nainen ei voi tehdä ilman hyvää suurta peiliä makuuhuoneessa. Mutta se ei aina kannata ostaa sitä erikseen. On parempi ostaa peilikaappi valolla. Ainakin kaksiulotteinen tai kolmiulotteinen, ja jos tilaa sallii, niin lisää. Niinpä useita ongelmia ratkaistaan ​​kerralla: monien asioiden asettaminen, vaikeiden ongelmien löytäminen, vapauttaminen avaruudesta.

Peilikuvio, jossa on kuva peilistä

Kolmiovinen vaatekaappi makuuhuoneessa on koristeltu peilillä eri tavoin: kokonaan, vain keskiosassa tai vain sivuilla. Loppu on koristeltu kuvio, hiekkapuhallettu tai värillinen, mattapintainen (pronssi näyttää hyvältä). Pääasia on, että kiilto ei pääse pois sisustuksen yleisestä tyylistä.

Ei ole toivottavaa laittaa makuuhuoneeseen vaatekaappi, jossa on peili, jopa pieni kaksinkertainen lehti, vastapäätä sänkyä.

Harmaa vaatekaappi peilillä
Laatoitettu taittuvilla peiliovilla

Teini-ikäinen huone

Nuoruudessa huomiota kiinnitetään ulko- puolelle, joten henkilökohtainen peilikaappi ei vahingoita. Sen koko, tyyli ja kappaleiden määrä määräytyy omistajan makujen mukaan. Nuorille miehille puuttuu yleensä yksi (hi-tech tai techno), ja tytöt haluavat ainakin kaksiulotteisen vaatekaapin. Jos alue antaa sinulle mahdollisuuden, voit tehdä lisää. Hyvin pieni huone, ulostulo on kulmakaappi, jossa on peili. Sisustus valitaan kevyeksi, kirkkaaksi, romanttiseksi tai kaikki lehdet ovat puhtaat.

Mäntyä ja peiliä oleva kaappi

kylpyhuone

Peili on pakollinen ominaisuus kylpyhuoneessa. Tässä kromi, kiilto, kiilto ovat tervetulleita. Suosituin vaihtoehto on pienoiskeula, jossa on peiliovet. Se on välttämätöntä hygieenisten toimenpiteiden aikana, joten se asennetaan suoraan altaan yläpuolelle.

Tilavissa tiloissa käytetään kapea kaappi peilien julkisivulla. Peili ei peitä koko pintaa, vaan vain yläosa: puolet tai vähän enemmän turvallisuussyistä.

Peilattu kaappi makuuhuoneessa

kokoonpano

Moderni liukuva malleja, joissa on peilin julkisivut, on saatavana suorassa, kulmikkaassa tai sujuvasti kaarevassa versiossa.

suora

Yleisimpiä yleismaailmallisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat rajattomat asennus- tai koristeluvaihtoehdot.

Mielenkiintoinen ratkaisu on peilattavan sisäänrakennetun kaapin käyttö osana sisäosaa. Alusta on peitetty peilillä, joka on vahvistettu kaikilta puolilta: takaseinästä, ovista, sivuseinästä. Mutta makuuhuoneessa tämän vaihtoehdon kanssa on parempi olla kokeilematta - tällainen kaappi, jopa kaksoispidike, luo liikaa kiiltoa.

Tumman puun kaappi peilillä

kulmikas

Ovenkaappi, jossa on peili, soveltuu eri huoneisiin. Hän on erityisen tyytyväinen pienen huoneiston omistajiin, joissa otetaan huomioon jokaisen senttimetrin tila.

Peilikulma-kaappi

Peilin peitossa oleva kulma-vaatekaappi sopii jopa kapeaan pieneen makuuhuoneeseen tai eteiseen. Esimerkiksi suosittu kaksirivinen vaatekaappi, jossa on peili, joka visuaalisesti laajentaa tilaa lisäämällä valoa ja äänenvoimakkuutta.

Peili peili barokki tyyliin

säde

Nuorin versio, modernin tekniikan aivot. Käyräviivat, tasaisesti taivutetut silmukat eivät ole triviaaleja. Säkäkaappi on monenlaista:

  • ympyrän muodossa - edullisin vaihtoehto;
  • kovera - kaunis kulma muutos, sama L-muotoiseksi, mutta sileä siluetti ja tavallista järjestely venttiilien, järkevin vaihtoehto tässä segmentissä, koska muoto suurin sopusoinnussa sisällön tai mitat;
  • kovera-kupera - unelma abstractionist, peili voidaan asentaa yhden tai kaikkien siivet, mutta on pelkästään koriste rooli - pohdintaa osoittautuu, molemmat huoneessa nauraa, joten on vaikea kiiltävä pinta on koristeltu: hiekkapuhallus, matot, maalaus.

Säkäkaappi on suurien asuntojen tai talojen etuoikeus. Kaappi, jossa on peili, lisäksi tärkein tehtävä tallentaa asioita, osallistuu muutokseen sisustus. Kun valitset sen ja asennat sen, sinun on oltava tietoinen ja harkittava tämän kiiltävän pinnan ominaisuutta.

Seinäkaappi kapealla peilillä
Sisäänrakennettu vaatekaappi peilillä sisätiloissa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 2