Itävallan verhot sisustuksessa (21 kuvaa): kauniita esimerkkejä

Klassisella ikkunan sisustuksella, jota kutsutaan Itävallan verhoiksi, on oma historia. Kahden vuosisadan ajan he ovat koristelleet Itävallan tuomioistuinten aatelisten kalliiden kartanojen ikkunoita, mutta myös tavallisten ihmisten asumista. Myös nämä klassiset verhot löytyvät toimistoista, hotelleista, ravintoloista ja kahviloista, ts. Elegantti klassinen tyyli arvostetaan.

Itävallan verhot lastenhuoneen sisustuksessa

Itävallan verhot lastenhuoneen sisustuksessa

Mikä on ero Itävallan verhojen välillä?

Wienissä tai itävaltalaisissa verhoissa voi olla tasainen kangas, joka on kevyesti leikattu alla, tai upea draperi, joka on koristeltu haalistumalla. Ulkopuolelta ne näyttävät ranskalaisilta, koska taitojen ja romaanien loistosta johtuen mekanismi horisontaalisesta nostamisesta. Nostettaessa verhoihin muodostuu reheviä aaltoja, joita kutsutaan festonsiksi tai puskureiksi.

Valko-vihreät itävaltalaiset verhot sisustuksessa

Itävallan verhojen alla tarvitset erikoiskoristeen, jossa on sisäänrakennettu nostomekanismi, joka takaa julkkisten koukut. Saranat, jotka on kiinnitetty saranoiden tai renkaiden sisäpuolelta, varmistavat niiden yhtenäisyyden. Joskus enemmän kirkkautta tulleen tai muun kudoksen yläreunaan lisää punokset. Itävallan verhoille valitaan materiaali pehmeä, helposti peitettävä. Se voi olla:

 1. Baptiste.
 2. Organza.
 3. Sifonki.
 4. Silkkiä.
 5. Tulle.
 6. Atlas.
 7. Brocade.
 8. Sintsi.
 9. Satine.
 10. Rasti.
 11. Taft.
Beige Itävallan verhot sisustuksessa

Kauniit itävaltalaiset verhot, joissa on kuvio
Beige-red Itävallan verhot ruokasalin sisätiloissa
Kerma Itävallan verhot kylpyhuoneessa

Itävallan verhot lasten suunnittelussa

Kun päiväkoti on sisustettu, sinun on muistettava, että tässä huoneessa lapsi asuu, joten huoneen tulee olla mahdollisimman mukava ja kevyt. Muoviset kaihtimet tai raskas verhot ikkunalle, joka valaisee vauvan oma tila, eivät ole kategorisesti sopivia. Itävallan verhot virkistävät luonnollisen lasten valaistuksen lähdettä parhaiten. Lisäksi nostomekanismin avulla voit säätää verhojen pituutta ikkunalaudalle tai hieman korkeammalle, mikä on erittäin kätevä, kun lapsi on pieni. Verhot ovat vähemmän likainen ja keräävät pölyä, eikä karapuusi pääse niihin ja leikkaa ne pois.

Vihreä Itävallan verhot suunnittelussa lastentarha

Ikkunan sisustus wieniläiseen tyyliin soveltuu vauvoille ja teini-ikäisille. Tärkeintä on valita oikea kangas. Kevyt läpikuultava tylli tai kirkkaat iloiset tulosteita voit lopettaa valintasi suunnitellessasi lastentarhoja lastentarhoille tai pikkulapsille. Koululaisille on mahdollista jakaa lattialle: tytöille poimia kankaita, joissa on kukka piirretty, röyhkeillä ja luustolla, ja pojat yksinkertaisesti varjostavat useamman sävyn ikkunaverhot.

Vaaleanvihreä itävaltalainen verhot suunnittelussa lastentarha

Itävallan verhot lasten huoneen sisustuksessa:

 • luo valon hämärä, joka riittää hiljaiseen ja mukavaan nukkumaan;
 • eivät häiritse luonnonvalon tunkeutumista lastentarhaan;
 • saada vaalea, ei-ärsyttävä silmä, varjo ja iloinen mutta ei huutamainen kuva;
 • koristelemaan ikkunaa, eikä se ole valoisa, muodikas paikka, joka ei sovi huoneen suunnitteluun;
 • oltava luonnollisia, ympäristöystävällisiä, kulutusta kestäviä kankaita;
 • se on kiinnitettävä riittävän hyvin rungon päälle eikä tarpeettomia yksityiskohtia rasittaisi.
Purppura Itävallan verhot taimitarhoissa
Lila Itävallan verhot tytön huoneeseen

Wienin tyyli herättää ruokahalua

Jokainen emäntä haluaa kokata viihtyisässä ja kauniissa huoneessa. Voit nimetä ja koristella keittiötä, voit vain noutaa ikkunan voittavan sisustuksen. Keittiöikkunoiden johtajat ovat itävaltalaiset verhot. Niiden suosio keittiön suunnittelussa on ymmärrettävää, koska Wienin verhot:

 • nostimen ja säädettävän mekanismin ansiosta ne voidaan helposti kiinnittää oikeaan korkeuteen;
 • miehittää hyvin vähän tilaa, mikä mahdollistaa lisäikkunatilan käytön;
 • antaa huoneelle tyylikäs ilme.
Beige Itävallan verhot kuvassa

Kun koristelet keittiön ikkunaa, voit pysyä perinteisessä klassisessa tyylissä ja valita verhot kevyestä monofonisesta tulleesta, kynttilästä tai satiinista. Sisustuselementtien elementtien tai maan osien kanssa voidaan hyväksyä piirustuksia nauhoista tai häkeistä tai vaaleista kukka-aiheisista kuvioista.

Ruudullinen Itävallan verhot keittiössä
Mustavalkoiset Itävallan verhot keittiössä
Ruudullinen Itävallan verhot
Itävallan verhot kukka kuvio keittiö
Itävallan verhot häkissä ruokasalissa
Ruskeansininen itävaltalainen verhot keittiössä

Itävallan verhot romanttiseen makuuhuoneeseen

Makuuhuoneen ikkunoiden sisustuksen tulisi maksimoida huoneen varjostus mukavana ja rauhallisena lepotilana. Itävallan verhojen pehmeät rypyt voivat tarjota tarvittavan hämärän päivällä ja estää kuunvalon ja katuvalojen tunkeutumisen yöllä. Pääverhon läpikuultava tulle ei sovi, tarvitset luonnollista tiheää kudosta. Tai, aseta ikkunat, asenna kaihtimet tai kiinnitä tiukka verhot.

Itävallan verhot sisätilojen makuuhuoneessa

Katsominen, että Itävallan verhot sopivat lastentarhaan tai tytön huoneeseen, on virheellinen. Miesten makuuhuoneeseen täydentävät täydellisesti Wienin verhot, jotka on valmistettu kangasta, jolla on tiheä pinta. Maito- tai khaki- ja veistoksellisiin juhliin tarkoitetun kahvin värimaailma korostaa sisustuksen julmuutta.

Itävallan verhot makuuhuoneessa

Perhehuoneessa sopiva pehmeä pastelli värit sävy muuhun sisustus ja huonekalut. Rentohuoneessa sinun ei pidä sallia verhokäyrää verhojen ja muiden yksityiskohtien välillä. Kirkkaiden värien ystävät voivat lisätä pari "huutelevaa" elementtiä: kevyestä läpikuultavasta tulleista punaisiin naruihin tai kyllästettyihin vihreisiin harjoihin tai pehmeisiin sinisiin töihin, jotka ovat tyydyttyneitä sinisiä.

Beige Itävallan verhot olohuoneessa

Sisustussuunnittelua pidetään tärkeänä yksityiskohtana, koska se on ainoa tekijä, joka on yleisön saatavilla. Siksi verhojen valintaan tulisi kiinnittää erityistä huomiota, ja yksinkertainen silkkiverho verhon ikkunan heijastumiselle ei ole sen arvoista. Usein kallis ja tyylikäs muotoilu heikentää huonolaatuista kangasta verhoilla tai ineptly valittu tyyli ikkuna sisustus.

Punainen ja valkoinen Itävallan verhot makuuhuoneessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

20 + = 26