Intialainen tyyli sisustuksessa (14 kuvaa): kauniit huoneistot

Värikäs Intian sisustus houkuttelee sen kirkas toteutus. Värikäs yhdistelmä sävyjä, viihtyisiä huonekaluja, runsaasti tekstiilejä ja käsitöitä - kaikki tämä on tyypillistä itämaiseen tyyliin. Jos haluat luoda nurkkaan kotonasi Intian tyyliin, on tärkeää tutustua asunnon perinteisiin.

Valoisa olohuone Intian tyyliin

koristelu

Sisustuksessa on oltava lämmin sävy - oranssi, karmiininpunainen, vaaleanpunainen, ruskea. Seinien viimeistelyyn voi käyttää maalia tai tapettia, joilla on perinteinen itämainen muotoilu. Sopiva tekstiilitiili, joka jäljittelee kallista kangasta. Puupaneelien viimeistely kierteellä on myös hyväksyttävää Intian tyyliin.

Valoisa sisustus makuuhuoneessa Intian tyyliin

Katto voidaan koristella rikkailla väreillä. Tätä varten maalaustaulu on sopiva. Stretch-katot ja kipsilevyrakenteet ovat myös merkityksellisiä. Sopivin vaihtoehto - luoda tekstiilikuoren, jonka keskellä on valtava kattokruunu.

Lattianpäällysteenä on mahdollista käyttää kiviä, parkettia tai laminaattia, laattoja. 3D-itsetasoavat lattiat, joissa on itämainen tyyli, sopivat myös.

Itäiseen suunnitteluun liittyy valtavia ikkunoita ja ovia, joiden ansiosta huone on täynnä auringonvaloa.

Kirkkaat tekstiilit Intian sisustuksessa

huonekalut

Sisätilojen intialainen tyyli viittaa puu- ja rottinkihuonekalujen esiintymiseen. Kaappien julkisivujen koristeluun on tapana käyttää veistämistä. Keinotekoisista materiaaleista valmistettuja huonekaluja ei pitäisi olla sisätiloissa.

Taulukoissa on yleensä alhaiset jalat. Työtasot ovat puusta, kivestä tai valuraudasta. Tuolit ovat myös alhaiset, huoneessa voit sijoittaa keinutuoli rottinkista, penkki jalat. Huonekaluja vaatteiden säilytykseen Intiassa korvataan puisilla arkkuilla. Monet kalusteet ja sisustus on tehty rottinkista. Esimerkiksi intialaisissa talouksissa löytyy usein pajuastioita, joissa on eksoottisia kukkia.

Istuimelle on ominaista myös katoksilla varustetut vuoteet. Vaihtoehtona voit koristella liinalla sängyn pään yläpuolella.

Tyylikäs kalustus Intian olohuoneessa

Olohuone

Olohuoneen päähuonekalu on mukava sohva, jossa on velour tai nahkaverhoilu. Siinä pitäisi olla suuri määrä erilaisia ​​tyynyjä - pyöreitä, neliöitä, rullina. Mukavuus on intialaisen tyylin tärkeä ominaisuus. Sisätilojen huonekalu huonekaluilla on tervetullut. Olohuoneessa ei ole tarpeetonta ja tuoleja, pitäisi olla useita. Ne voidaan kudotut tai mennä täydellisenä sohvalla.

Kodikas takallinen olohuone Intian tyyliin

Olohuoneessa kannattaa laittaa sohvapöytä, jossa voit kohtelevat ystäviäsi itämaisten reseptien mukaan valmistetuilla juomilla. Taulukko tulisi olla puusta, jossa on taottuja tai veistettyjä elementtejä.

Lisää sisustus hyllyille - auki tai kiinni. Venttiilit voidaan veistää tai perinteinen maalaus.

Valoisa olohuone kirkkailla aksentilla intialaiseen tyyliin

Makuuhuoneen suunnittelu

Seinä koristella makuuhuoneen maalauksia tai tapettia. Jos luulet, että tämä häiritsee sinua, koristele seinät yksivärisellä maalilla - persikka, vaaleanpunainen, keltainen.

1

Sängyn intialainen tyyli voi olla kahdesta - puinen tai taottu pääty. Kaapit, joissa on itämainen muotoilu, toimivat samalla tavoin kuin ikkunaluukut - massiiviset, veistetyt tai maalatut kuviot. Lisävarusteena makuuhuoneessa voit sijoittaa näytön, jonka takana silityslauta tai kirjoituspöytä piilotetaan.

Suuri makuuhuone Intian tyyliin

Makuuhuoneen lattiat ovat kokolattiamattoja itämaiseen tyyliin. Ikkunoissa ripustetaan kauniita verhoita, joilla on omintakeinen koriste, ripusta verhot alimmalla pohjalla.

Valaistukseen makuuhuoneessa voit käyttää väärennöksestä valmistettuja lamppuja kirkkailla lampunvarjostimilla. Vuodevaatteet on valittu myös Intian tyyliin. Käytä koristeellisia tyynyjä emätyynyjen lisäksi tupsut ja pienet röyhelöt. Useat maalaukset massiivisissa puukehissä korostavat Intian tyyliä sisustuksessa.

Makuuhuone punainen ja oranssi värit Intian tyyliin

kylpyhuone

Jos haluat visuaalisesti lisätä kylpyhuoneen aluetta, käytä kevyitä laattoja seinien viimeistelyyn. Sopivat sävyt sisustukseen - hiekka, beige, valkoinen. Lisäksi käytä keltaisia ​​ja kultaisia ​​värejä aksenttien luomiseen. Suunnittele sisustusta luo seinälle tai lattialle mosaiikkipaneeli, joka kuvaa Itä-Intian luonteenomaisia ​​eläimiä. Lehmä on esimerkiksi pyhä eläin intialaisille.

Käytä kylpyhuoneen putkistoissa harmaa, valkoinen tai kermanvärinen. Kylvyn itsensä pitäisi olla pyöreä, se voi olla kaakeloitu itämainen kuvio tai mosaiikki. Suunnittelu täydentää puisten huonekalujen ja pajukorien pellavaa ja muita tarvikkeita.

Suuri nelikulmainen intialainen tyyli makuuhuone

Suuri nelikulmainen intialainen tyyli makuuhuone

keittiö

Keittiön sisäänkäynti voidaan tehdä intialaisen muotoilun tyypilliseksi teräväksi katokseksi. Ruokailutila, aseta pöydän pöydällä itämaiseen tyyliin. Tuolien sijaan voit käyttää penkkejä, joissa on tyynyt, puffit. Intian tyyliin on ominaista matala, mutta mukava kalustus.

Valaistukseen voit käyttää useita lähteitä - kattokruunu, sohvat, lamput ja lattiavalaisimet. Ne on sijoitettava ottaen huomioon työ- ja ruokailualueiden järjestelyn erityispiirteet.

Keittiön esiliina tekee laattoja, jolla on luonteenomainen itämainen muotoilu. Muut seinät voidaan maalata tai liittää te
kstiiliaineteollisuudella.

Keittiössä luodaan kaivoja tai hyllyjä sijoittamaan sisustus niihin. Katto voidaan leikata bambu matolla. Yksinkertaisempi ratkaisu on maalata se oranssilla tai harmaasävyllä.

Koska sisätilojen intialaisen tyylin pitäisi perustua kontrastiin, voit käyttää kirkkaita tekstiilejä tukemaan tätä ajatusta. Punainen tai oranssi verhot koristele ikkunat. Tuoleissa koristellaan koriste-tyynyjä punaisen värin. Keittiössä voi myös käyttää kirkkaasta väriä.

Avaa holvikaide värillisellä musliinilla. Voit zadekorirovat huppu putki, voit piilottaa sen takana GIPSOKARTONNOY rakentaminen. Paristot maalataan seinien värin alle, joten ne eivät pilata keittiön ulkonäköä.

Jos maalaat vanhat julkisivut kirkkaalla värillä, et voi ostaa keittiön sarjaa.

Kirkkaan suorakulmainen olohuone Intian tyyliin
Kirkkaat värit - Intian sisätilojen tunnusmerkki

Sisustus ja yksityiskohdat

Intialainen muotoilu auttaa aina korostamaan sisustuksen ominaispiirteitä. Ne voidaan ostaa itämaiden matkan aikana tai etsi kaupunkikaupoista. Jotkut sisustustyypit voidaan tehdä itse tai tilata mestareilta. Esimerkiksi tuttu taiteilija voi tehdä maalauksia, joissa intialaisia ​​jumalia, maan luontoa ja sen asukkaita kuvataan.

Kaunis sisustus intialaiseen tyyliin

Intian sisustuksen sisustuksena voit käyttää kauniita suitsutussäilyttimiä ja kynttilänjalkoja aromikynttilöillä, Buddhan pienoispatsaat, norsunluuveistoksilla. Kaikki tämä on tyypillistä itäiselle kulttuurille. Asunnossa ei saa ottaa vastaan ​​esineitä, jotka ovat henkisesti yhteydessä kuolemaan, onnettomuuksiin ja köyhyyteen. Koska Intiassa feng shui -kausi on yleistä, he asustavat asuntoja sääntöjen mukaisesti.

Keittiön muotoilua voidaan täydentää keraamisilla astioilla, joilla on luonteenomainen malli, teekannut ja pronssiset lokerot. Intialaisissa sisätiloissa voi usein nähdä patsaita, jotka kuvaavat jumaluuksia ja pyhiä eläimiä. Ne on valmistettu puusta, norsunluusta, pronssista. Pienien tavaroiden säilyttämiseen käytä koristepakkauksia, jotka on koristeltu helmen ja kivillä.

Intian sisätiloissa vain ne tuotteet, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista - puu, kivi, norsunluu - ovat sopivia. Näillä materiaaleilla on positiivinen positiivinen energia, mikä on erittäin tärkeää maan asukkaille. Intiaanit arvostavat myös käsitöitä.

Makuuhuoneen sisustus intialaiseen tyyliin

Itäisissä taloissa on tällainen sisustus:

  • Huonekaluja koristelevat tyynyt ja koruompelukset;
  • kudotut matot;
  • koriste-näytöt;
  • ulkona maljakoita;
  • decor "tuulimusiikki", suosittu Feng Shuin aikana;
  • seinäpaneelit;
  • Lasimaalamallit.

Aito kiinnostus intialaiseen kulttuuriin syntyy sen omaperäisyydestä, omaperäisyydestä, väreistä, sisustuksesta. Lisäksi itäinen sisustus on täynnä luonnonmateriaaleja, joita arvostetaan nykymaailmassa.

Sisätilojen kalusteet Intian tyyliin
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 24 = 25