Ikkunan koristelu (22 kuvaa): kauniit muotoiluvaihtoehdot

Ikkuna missä tahansa talon, huoneiston tai huvilan huoneessa on jo kauan lakannut suorittamaan valon suojauksen perustoiminnot. Useat sisustusmenetelmät tekevät siitä sisustuksen kirkkaan kohteen yhdessä muiden kanssa. Suunnittelu ikkunat verhot ei ole ainoa vaihtoehto, että saatat haluta!

Ikkunan koristelu harmaiden harmaiden verhojen kanssa

TOP-5 tehtävät ratkaistaan, kun ikkuna korjataan oikein

Ennen kuin alat koristella ikkunaa tiettyyn huoneeseen, on tarpeen määrittää tehtävät. Ja sitten valittu versio sisustuksesta tuo paitsi esteettisen nautinnon mietiskelystä, mutta myös suosion. Tehtävät ovat seuraavat:

 1. Huoneen suojaaminen altistumiselta ultraviolettivalolle rajoittamalla valon sisääntuloa sisätiloihin.
 2. Luo tietty luottamuksellisuus.
 3. Huoneen äänieristysominaisuuksien parantaminen.
 4. Lämpöhäviöiden vähentäminen.
 5. Koristeellinen komponentti, joka vaikuttaa mielialaan ja omiin suunnitelmiin.
Ikkuna, jossa on lasimaalaus
Ikkunan koristelu beige verhot kanssa lambrequins ruokasalissa

Romanin verhot yli baari
Ikkunan koristelu kermanvärillä ja lambrequin keittiössä
Ruskeat kaihtimet ikkunan sisustuksessa

Tiheä verhot suuressa ikkunassa olohuoneessa

Tekstiilit ja ikkunat, tai erityisratkaisut olohuoneisiin

Olohuone - yksilöllinen energia, sisustus, väriratkaisut. Valitsemalla tapa koristella ikkunaa jossakin näistä huoneista kannattaa kiinnittää huomiota:

 • materiaali, josta kehys on tehty. Puiset ja muoviset ikkunat voidaan "lyödä" melko eri tavalla. Esimerkiksi, että ensimmäinen tapaus on tunnettu vain tulle, valo verhoja, verhot on valmistettu luonnollisista materiaaleista, mutta toisessa suoritusmuodossa "hyväksyä" yhdistetty kudos, erilaisia ​​menetelmiä kiinnittymisen verhot, kaihtimet;
 • huoneen yleinen tyyli ja pääväri. Tekstiilien poimiminen, sanan esittelyn kaavion avulla, muut sisustuselementit, joiden avulla löydetään yksi keskusta viimeistelymateriaalien, huonekalujen ja huoneen omistajan toivomusten välillä;
 • haluttu tulos. Haluat tehdä kirkkaan aksentin ikkunasta - ilmaista se kudoksilla (ja ei vain!) Vastakkaisista sävyistä, joka kiinnittää huomiota koristeelliseen komponenttiin. Haluatko ottaa mielen pois ikkunasta? Koristele se pastellisävyillä ilman kuvioita, kirjonta, lambrequins.
 • Keltaiset verhot, joissa on painettu olohuoneessa

  Tässä tapauksessa taimitarhan ikkunan muotoilun tulisi olla käytännöllisempi ja käytännöllisempi kuin vanhempien makuuhuoneessa olevan ikkunan muoto. Koristele ikkunan lapsen makuuhuoneessa voi olla läpinäkyvä tylli ja värilliset verhot - kesän talvella valitaan enemmän tiheä ja lämmin vaihtoehto. Materiaalit "perustuu satuihin" epäsymmetrinen ideoita, koriste-elementtejä muodossa kirjonta, pitsi, ompeli omin käsin pelmets - vuorattu - sisustaa huoneen kuin lapsi ja vauva!

  Tämän suunnitelman kirkas piirre on lapsen kyky hallita mekanismia itsenäisesti antamaan tarvittava valon määrä ja ... vetää verhot ja valmistautua nukkumaan. Valinnainen vaihtoehto - itävaltalainen verho, jossa on johtoja, verhoilla rintareunoilla tai baareissa - se on vaihtoehto!

  Makuuhuoneen ikkunan koristelu voi olla yksinkertaisempi ja tiukka tai romanttinen ja helppo, tai fantasia-luova. Kaikki riippuu aikuisten toiveista ja sisustuksen tyylistä. Ainoa ehto on maksimaalinen mukavuutta, yksilöllisyyttä ja hieman arvoitusta. Vaihtoehtona makuuhuoneen ikkunan suunnittelussa aurinkoisille alueille - kaihtimet.

  Verhot makuuhuoneeseen klassisessa tyylissä
  Veitset, joissa on kirjoitus keittiöön
  Tulle kirjonta- ja satiiniverhoja makuuhuoneen sisustuksessa
  Valoiset smaragdin kangaskoristeet suurille ikkunoille
  Kermanvalkoiset verhot makuuhuoneessa

  Ikkunoiden koristelu muissa huoneissa: äärettömän paljon mahdollisuuksia

  Kylpyhuoneen, olohuoneen, eteisen tai keittiön ikkunoiden sisustuksen tulisi alkaa ymmärtää huoneen toimivuutta. Esimerkiksi suunnittelu ikkunan olohuoneessa - se on läpinäkyvä kudos, ja vain pastellivärit, keskeinen hahmo, variantti "cafe" - puoliväliin asti ikkunan tai katosta lattiaan, jotta voidaan vetää pienen huoneen huoneistoa maksimi valoa ja visuaalisesti tehdä huone näyttää laajemman tai enemmän.

  Keltaiset kauniit verhot keittiössä

  Keittiön ikkunan suunnittelu ansaitsee erityistä huomiota. Tärkeää ei ole vain täyttää huoneen tarpeeksi auringonvaloa, vaan myös tehdä siitä ylellisesti kodikas ja luovat mukavuudet. Kankaan piirustus, koostumus ja väri valitaan sisustuksen tyylin mukaisesti, mutta materiaalin vali
  ntaa on lähestyttävä perusteellisesti. Keittiön ikkunan tekstiilien tulisi olla vahvoja ja kestäviä, helposti pestäviä eivätkä muuta väriä varsinkin, jos ikkuna on työalueen keskellä. Erinomainen idea keittiölle - tulle ja organza, kiilakehikko ja pellava, hamppu ja puuvilla. Lukuisia kyllästysaineita, jotka suojaavat pilaantumiselta - apua!

  Kesämökin tai maanmökin kattoikkunat on helppo järjestää kevyillä ilmamateriaaleilla, jotka vain korostavat ikkunan aukon omaperäisyyttä ja muotoa. Vaihtoehtona urbaani tyyli tai fuusio tyyli - stencil ikkunoiden kanssa vastaava kuvio. Fantasia, unohtumaton!

  Valkoiset tulle- ja kermanverhot ikkunoiden koristeluun
  Ikkunan koristelu kukkien kanssa
  Ikkunan koristelu lastentarhassa

  Parveke ja loggia: ei ole yhtä tyyliä

  Mielenkiintoinen ja alkuperäinen suunnittelun erkkeri (tai pannu) tarvitaan vain silloin, kun Loggia tai parveke eivät palvele sellaista kaapissa, ja vasta hiljattain muuttui täysimittaiseksi virkistysalue tai aktiivinen liikunta, tai paikka juhla-teetä. Tällöin suunnittelussa ikkunan - tärkein ellei jopa ainoa tapa luoda pieni alue ja haluttu teho ja tehdä siitä vilkas ja valoisa, lämmin ja perhe.

  Siinä tapauksessa, että loggiassa tai parvekkeella puiset ikkunat ovat tilaisuus luoda sisustus tyyliin Provence, eco, etno, maalaismainen. Tyylin omaperäisyys ja luonnollisuus ovat tilaisuus koristella ikkunaa paitsi laadukkailla tekstiileillä, myös koristeellisilla taotavilla elementeillä tai käsintehdyillä tavaroilla.

  Muovi-ikkuna, useimmiten, merkitsee klassista sävyä valkoista, hopeaa, suklaata tai mustaa. Tällainen suoritusmuoto on käytännöllisyys, toiminnalliset ominaisuudet, siis meri mahdollisuuksista nykyaikaisille tyyleille. Usein muovinen ikkuna tai parveke Loggia saa vain koriste - ikkunaluukut, aurinkosuojajärjestelmiin kuten prachny, luotettava ja helppokäyttöinen työkalu vaihtelevia arvosta päivänvaloa huoneeseen.

  Jos sinulla on atrium tai panoraamaikkunat - automaattivaihteistolla varustettujen roomalaisten verhojen muodossa oleva vaihtoehto on erittäin tervetullut. Se lisää vain makuupussi omalle maallenne - ja parvekeikkunat "säteilevät" uusilla väreillä. Panoraamatikkunat ovat hyväksyttäviä kuvioituja läpinäkyviä kankaita, joissa on runsaasti kirjonta, alkuperäinen rakenne ja tekstuuri, poikkeuksellinen kuvio. Tämän ikkunan päätavoite on löytää ulkona maiseman kauneus. Tällöin ikkunan suunnittelussa tulisi korostaa tätä mahdollisuutta eikä näkyvyyttä peitellä. Nailon, tylli huntu luo yhden värin tärkeimpien sävy huoneen, huonekalujen muodossa Velcro, nappeja, solkia kiinnittää huomiota yksityiskohtiin.

  Ja ikkunoiden suunnittelu on jännittävä aktiviteetti, jonka vaihtoehdot ovat monta!

  Verhot pääsy parvekkeelle
  Sisustus suuri verhot ikkuna
  Monivärinen verhot lambrequin kanssa makuuhuoneessa
  Beige verhot lambrequin kanssa makuuhuoneessa
  Yhdistelmä verhot ikkunoiden koristeluun olohuoneessa

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 7 = 3