Hylly laitteille: toiminnalliset ominaisuudet (52 kpl)

Ääni- ja videolaitteiden sarja on monille ja televisioille - kaikille. Pieni kodin AV-kompleksi sijoitetaan seinään ripustettuihin hyllyihin, jotta käytä tilaa. Jos huoneen pinta-ala sallii tai että rakenne on painon mukaan merkittävä (esimerkiksi vanhan TV: n TV), asenna lattiatelineet hyllymoduulien kanssa.

Valkoinen hylly laitteille
Puiset hyllyt laitteisiin

Hyllyt valkoisiin laitteisiin

Hylly puulaitteille

Hylly kiiltäville laitteille

Hylly tammea varten

Hyllylevy laitteille

luokitus

Räkit, hyllyt, varusteiden tarvikkeet (ammattilaisten "telineillä") ovat aina olleet. Ne on suunniteltu suunnittelumallin mukaisesti ja ottaen huomioon laitteiden erityispiirteet. Kodin audiovisuaalikompleksin tukipintojen valikoima vähenee seuraaviin tyyppeihin:

  • stand-ups for TV;
  • tarkoittaa hi-Fi-yksikköä;
  • teline tai hylly CD- ja DVD-levyille;
  • kiinnikkeet, lisävarusteet.

Ne voivat olla kiinteitä lattiaa tai ripustettuja (seinälle asennettavia).

Vahvimmat - tarkoittaa televisioita. Mallin koosta ja massiivisuudesta riippuen ne voivat olla jopa puoli metriä leveä ja massiivipuusta tai metallista valmistettu. Nykyaikaisemmat televisiot sijoitetaan tyylikkäisiin lasiseinä hyllyihin, jotka ovat 15-20 senttimetriä leveitä.

Hyllyt ovien laitteille

Hyllyt laitteet olohuoneessa

Hylly on kuvattu laitteen alle

1

Hylly kipsilevy laitteille

Hyllyt huipputekniikan laitteille

Hylly maalaistyyppisille laitteille

Hylly takoraudalle

Hifisegmenttejä ei käytetä televisioon, joten ne eivät ole niin laajoja. Televisiosta kotiteatteripidikkeitä erottaa toisistaan ​​hyllyt ja hyllyt sen komponenttien alapuolella. AV-kompleksin laajennetussa versiossa on yhdistettyjä malleja. Kaikki nämä ovat kiinteitä rakenteita.

Toinen tyyppi on varustehylly. Se ei ole laitettu raskas ja aina sijoitettu pääseinät tilojen. Hyllyt on varustettu sulakkeilla, joissa on etupaneelit ja erityiset kiinnittimet. Tällä tavoin niihin asennetut laitteet on suojattu putoamiselta.

Tämäntyyppisten saranoitujen pyörivien rakenteiden muuttaminen pyörivällä mekanismilla. Useimmiten ne on asennettu keittiössä pientä tv, että hänen rakastajattarensa oli etsimässä työssä tai perheasiat aterian aikana.

Hyllyt huipputekniikan laitteille
Hyllyt kaiuttimiin

Hyllylaitteisto suluissa

Hylly laakapainoisille laitteille

Hylly laminoidulle laitteelle

Hylly pienille laitteille

Hylly kiinteän tilan laitteisiin

Telineen optimaaliset mitat

Jos mahdollista, äänikomponenttien tuet valitaan kaiuttimien korkeuden mukaan. Säädettäessä sitä tarkasti, ostetaan säädettävät rakenteet.

Mitä tulee hyllyn alla television, niin näytön keskelle tulee olla sellaisella tasolla, että yleisö istuu päinvastoin, ei tarvitse katsoa ylös, alas tai sivulle, ja selvästi eteenpäin hänen edessään.

Äänentoistolaitteiden äänentoistoa ei ole. Jos kuitenkin katsotte, että vakava äänikompleksi sisältää vähintään viisi tai seitsemän lohkoa, telineen optimaalinen korkeus on 40-120 cm.

Laitteiden suotuisten olosuhteiden luomiseksi ja riittävästi luonnollista jäähdytystä käytön aikana ei ole tarpeen säästää rakenteiden korkeutta.

Hyllyt parvekkeen tyyppisille laitteille
Hyllyt massiivipuusta

Hylly metalliin

Hylly laitteet jugend-tyyliin

Hylly seinälle

Hylly saksanpähkinälaitteille

Hylly televisioon

materiaali

Päättää, mitä telineitä tai hyllyjä on käytettävä laitteissa, otettava huomioon vahvuus ja ulkoinen valitus. Suosituimmat materiaalit hyllyjen valmistukseen:

  • lasi;
  • metalli;
  • kipsilevyä;
  • puu ja sen johdannaiset.

Luotettavat laakerirakenteet saadaan teräksestä, alumiinista, muusta metallista, puusta, metallista ja muovista.

Hyllyt metallilaitteille
Hyllyt laitteille minimalistisessa tyylissä

Hyllyvalaisimet, joissa on valaistus

Suspensoitu hylly

Hylly puoliympyrän varusteisiin

Tehokkaasti karkaistu lasi hyllyt. Sitä käyttävät monet kiinteät valmistajat: läpinäkyvä tai mattapintainen tausta, jonka taustavalo näyttää kiehtovaa. Paksuus on yleensä 1-2 senttimetriä. Lasihelmet 20 mm kestävät jopa 100 kg. Kuitenkin sinun on huolellisesti harkittava laitteen kokonaismassaa (se on aina mainittu pakkauksessa) ja älä ylikuormita hyllyä.

Vähemmän suosittu on läpinäkyvä muovi tai pleksilasi. Ne menettävät nopeasti ulkonäköään naarmujen, mikrokuivien ja muiden vastaavien virheiden vuoksi.

Jotta massaa ei laskettaisi eikä huolestu hyllyjen luotettavuudesta, johon massiivinen televisio on asennettu, useimmat mieluummin aika testattu metalli. Tämä teräs (mukaan lukien ruostumaton tai kromi), alumiini ja sen seokset, metallimuovi.

Monitoiminen hyllystö olohuoneessa
Hylly laitteet jugend-tyyliin

Kaappi hyllyillä varustukseen

Hylly lasiin

Hylly varusteineen, joissa on silmukat

Kabinetti laitteille

Hyllyt laitteet ja varusteet

Hyvä tärinää vaimentava ominaisuudet, edullisuus, kestävyys teki suosituksi hyllyiltä lastulevy, MDF, kipsilevy. Ne voidaan tehdä itse, on helppo maalata halutun väriseksi, tapetoitu tai koristella muulla oma makunsa.

Ripustettavat hyllyt laitteille

Corner hyllyt

Hylly kapeille laitteille

Hylly wenge-laitteille

Hylly laatikoiden kanssa

Yhdistettyjä rakenteita, esimerkiksi MDF-paneeleita, vaneriä, jossa on kovapuupuuta (pyökki), on kysyntää. Puua käytetään viiluna koristeeksi ja hyvin harvoin kokonaisuudessaan. Varakkaat täydentävät laitteita eksoottisilla metsillä, graniitilla ja marmorilla.

Hylly laitteille

Kuinka voittaa tärinä?

Herkät laitteet vaurioituvat iskukuormien, korkea- ja matalataajuisten värähtelyjen vaikutuksesta. Rakenteiden kehittäjät, mukaanlukien televisioyhtiöt, kamppailevat tämän kanssa. Suurin osa näistä materiaaleista imee tärinää. Poikkeus on metalli, joka tekee ääntä tärisevät ja itsensä renkaat. Joskus metallia kannattaa sarakkeiden alla sarakkeiden "laulaa".

Hylly viilulaitteisiin

Suunnittelijat yrittävät neutralisoida ne. Vaimennin (se Dämpfer -. Äänenvaimennin, iskunvaimennin) ulkonevat hiekka, ammuttu, ja muut hiukkaset. Ne täyttävät halkaisijaltaan jopa viiden senttimetrin telineiden ontelot. Täyttö ei vain vähentä tärinää vaan myös massan lisääminen tekee rakentamisesta vakaamman. Tätä varten käytetään hybridikoostumusta: fraktiota ja hiekkaa päälle. Tämän seurauksena painopiste siirtyy alaspäin.

Kiinteät hyllyt laitteille
Lasihyllyt laitteisiin

Levypinnat ovat vaikeampia. Voit käyttää mitä tahansa viskoosia pinnoitetta, kuten kumia tai mastasia. Mutta tämä on ulospäin houkutte
levaa, joten kotona on vähän vaatimusta.

Vaihtoehtona on "sandwich", joka on valmistettu MDF: stä ja metallista. Kerrokset ovat tiukasti kiinni.

Poistaa tärinää, hyllyn alla TV varustettu pyörillä, pystyy pyörimään, tiivisteet on valmistettu silikonista tai niiteillä.

Maksimaalisen värähtelyn amplitudin vuoksi orjat ovat äärimmäisen teräviä. Mutta ne heiluttavat tekniikan painoa, mikä vähentää tärinän eristystä ja vahingoittaa lattiapäällysteitä. Siksi selkärangan alle, aseta reikä-tuki. Kaikki nämä vivahteet ovat puutteellisia puusta tai kipsilevystä.

Laitteiden teline
Laitteiden seinä

stilistiikka

Jos mahdollista, hyllyt tai telineet on valittava huoneen yleisen tyylin mukaisesti. Joten huone, joka on sisustettu high-tech, minimalismi, techno, metalli-tai lasimallit tekevät. Skandinaavisten maatyylien osalta orgaaninen puu tai kipsilevy on orgaanista.

TV-teline
TV seisoo sisätiloissa

Materiaalien ja rakenteiden monipuolisuus ja saatavuus mahdollistavat sopivimman yksilöllisen vaihtoehdon valitsemisen. Tärkeintä on ottaa huomioon laitteiston ominaisuudet ja tuen lopullinen vahvuus, jolla se pysyy.

Hylly seeprapuuta varten
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

52 − 44 =