Huonekalut Provencen tyyliin (50 kpl): tyylikkäät sisustustarvikkeet

Provence - tällä hyvin ranskalaisella sanalla on jo romanttinen tunnelma. Mutta nämä eivät ole vaaleanpunaisia ​​röyhelöitä ja muhkeita karhuja, vaan yksinkertainen luonnon kauneus ja vanhoja vanhoja aikoja. Provence-tyyliin sisustetut huonekalut luovat omassa kodissasi ihanteellisen ilmapiirin loputtomien Provencal-kenttien mukavuutta, helppoutta ja raikkautta. Tämä tyyli sopii sekä maalaistalon suunnitteluun että huoneistoihin metropolin sydämessä.

Valoisa olohuone valkoisissa ja sinisissä sävyissä

Provencen kalusteet - ikuisten perinteiden ja luonnollisen taikuuden yhdistäminen

Provencen tärkein ominaisuus on yksityiskohtien huomioiminen: kahvat, selkänoja, huonekalujalat jne. Siksi on niin tärkeää valita oikea sisustus. Huonekalut Provencen tyyliin - menneisyyden rakkaus. Useimmiten nämä ovat puisia tai pajotteita vanhentamalla elementtejä: leikattu, kuorinta maali, karheus jne. Muodin myös modulaarinen huonekalut makuuhuoneisiin, keittiöön, olohuoneeseen, lasten, kylpyammeet ja eteiseen.

Monipuoliset kalusteet tyyliin Provence

Alhaiset laatikot, sivupöydät ja buffetit "viime vuosisadalta" - sisustustiloja tärkeimmät kohteet. Sisäpuolelle on ominaista pienten pöytien läsnäolo käytävällä, makuuhuoneessa, keittiössä - koko talossa. Huonekalut on koristeltu puisilla kaiverruksilla, eri värien kiharoilla: sininen, oranssi, vihreä, laventeli.

Toinen erityispiirre tämän sisustuksen on runsaasti valkoista väriä, sekä huonekaluilla että sisustuksessa. Provencessa ei ole paikka muovi-, kromi-elementtejä ja nykyaikaisia ​​lisävarusteita varten.

Seinä on olohuoneessa tyyliin Provence
Huonekalut olohuoneessa - keittiö Provencen tyyliin

Sisustus sisustukseen tyyliin Provence

Kun koristelet ikkunoita, muista helppous ja yksinkertaisuus. Älä peitä ikkunan valoa tummilla raskas verhoilla. Jos puhumme tyylien alkulähteistä - ennen kuin se oli hyvin pieniä ikkunoita, joista useimmat menivät puutarhaan tai metsälajeihin, niin heidän verhoja ei joko ripustettu lainkaan tai ne olivat täysin kevyet, jotta puhdas ja raikas ilma jäähdytettäisiin ja valaisi huoneesta. Siksi on tavallista valita vaaleat kevyet kankaat, esimerkiksi kambrikset, puuvilla, puuvilla tai satiini. Provencen sisustuksessa on pieniä kukkakuvioita, jotka resonoivat kuvioita koko huoneen kanssa.

Romanttinen sisustus Provence-tyyliin

Sisustuksen avulla Provencalin sisätiloihin pääsee tuoreuden, keveyden, puhtauden ja yksinkertaisuuden kylän elämää. Käytetään vain luonnollisia kankaita ja mykistyneitä, epäystävällisiä värejä: valkoinen, beige, maitomainen, laventeli, vaaleansininen ja vaaleankeltainen, lila, okra jne. Kankaat kukassa, huomaamaton nauha ja merenkulun teemat - mitä tarvitset Provence.

Tyylikäs sisustus Provence-tyyliin

Huoneissa ja käytävällä on itse sopivia koristekoristeita. Pienten osien ja lisävarusteiden fanit - sopivin tyyli. Koristekäyttöön: ruukut, kehykset, kynttilänjalat, lampunvarjostimet, lamput, maljakoita, hahmoja, lautasliinoja - ja useammat niistä, enemmän huoneistasi. Seinillä on kuvia maaseudun elämästä, rauhallisista asetelmista, koristeellisista levyistä, kelloista, kirjahyllyistä, puusta valmistetuista kehyksistä. Vanhentunut puu, posliini, keramiikka ja lasi - nämä ovat Provencen lisävarusteiden materiaaleja.

Valkoinen-lila sisustus tyyliin Provence
Kylpyhuoneen sisustus Provence-tyyliin

Provence-tyyliin sisustustyökalu
Valkoinen-lila sisustus tyyliin Provence
Kauniit tyynyt ja peilit tyyliin Provence
Ylellinen sisustus Provencalin sisustukseen
Koristeellinen seppele tyyliin Provence
Alkuperäinen sisustus Provence-tyyliin
Kello seinällä tyyliin Provence
Sisustus sisustukseen tyyliin Provence

Huonekalut makuuhuoneeseen tyyliin Provence

Riippumatta sisustuksesta, makuuhuoneen tärkein asia on sänky. Provencen tyyliin kuuluva käyntikortti on pitkään ollut sängyn, jossa on aukko ja ilma taonta. Luonnonmaalausten puiset karkeat huonekalut sopivat erinomaisesti ma
kuuhuoneeseen. Sängyn tällaisessa makuuhuoneessa tulisi olla suuri ja mukava, runsaasti tyynyjä, tikattu päiväpeitteitä ja joskus voi käyttää kevyitä katoksia. Liinavaatteet ovat täynnä kirjonta ja pitsi. Tällaisen makuuhuoneen ovenkahvan kääntämisen vuoksi sinun tulisi välittömästi pudota pehmeä ja viihtyisä sänky ja liukua loukkaantumiseen.

Voit ostaa vintagehuonekaluja tai keinotekoisesti vanhentua, mutta nykyaikaiset vaihtoehdot eivät mahdu. Nykyaikaiset valmistajat voivat kuitenkin erottaa tällaisen ilmiön Provence-tyyliin kuuluvista modulaarisista kalusteista, myös makuuhuoneesta. Nyt tämän tyylin mallirivit on kehitetty erityisesti, mikä voi myös olla erinomainen ratkaisu.

Valkoinen sänky Provencen tyyliin makuuhuoneessa

Esimerkkejä huonekalujen yhdistelmistä tyyliin Provence makuuhuoneeseen:

 • puusta tehty karkea huonekalu ja taottu kattokruunu - tämä yhdistelmä ei rasita romanttista sisustusta, vaan tekee siitä entistäkin tyylikkääksi;
 • Käyttämällä pukeutumispöytiä ja hampaita, joilla on sama valkoinen väri makuuhuoneessa on toinen ihana lisäys;
 • Korkea veistetty puinen vaatekaappi ja sänky keskiajan ranskalaistyylisessä - retro makuuhuoneessa Provence;
 • sängyn pää on runsaasti koristeltu maalauksilla vanhoissa kehyksissä;
 • yhdistelmä pitsi taonta ja ranskalainen pitsi;
 • Pehmeät kangasvarjostimet, siististi sävytysvalo ja romanttisen ilmapiirin luominen ovat täydellisiä makuuhuoneessa.
 • kaikuvat erilaisten huonekalujen mallien välillä: sängyn ja vaatekaapin monogrammit, peilien kuvioidut rivit ja yöpöydät.
Makuuhuone Provencen tyyliin valkoisilla ja violetilla sävyillä

Värit tällaiselle makuuhuoneelle on myös valittava sopiva: valkoinen, joka muistuttaa hiekkarantoja ranskalaisia ​​rantoja; laventeli, kuten tuoksuvat pellot; oliivinvihreät; turkoosi taivaansininen meri ja muut. Lepää makuuhuoneessa, sinun on uppoutua luonnon kauneuteen ja rauhalliseen nautintoon.

Siten voimme erottaa useat perusominaisuudet:

1
 • kevyet, huomaamattomat äänet ja miellyttävät kontrastit;
 • iso ja mukava sänky;
 • koristeelliset yöpöydät sängyn lähellä;
 • monia pieniä yksityiskohtia sisustus.
Taottu valkoinen vuode Provence-tyylillä
Valkoisia huonekaluja makuuhuoneessa Provencen tyyliin
Valkoinen ja kerma huonekalut makuuhuoneessa tyyliin Provence
Valkoisen harmaat kalusteet makuuhuoneessa Provencen tyyliin
Valkoiset ikäiset huonekalut Provence-tyylisessä makuuhuoneessa
Kermanväriset huonekalut Provence-tyylisessä makuuhuoneessa

Olohuonekalusteet Provence-tyylillä

Kuten missään muussa Provence-tyylisessä huoneessa, olohuoneessa ei saa olla tummia sävyjä, vaan vain valkoinen kultti ja sen eri muunnelmia, jotka laimennetaan perinteisillä Provencal-sävyillä. Kun valitset huonekaluja, voit ottaa vanhoja tai ostaa kalliita, vanhoja myymälöissä. Olohuoneeseen sopii ja kaapin huonekalut. Myös valmistajat tarjoavat sarjan modulaarisia kalusteita Provence-tyyliin.

Kauniit kalusteet olohuoneessa tyyliin Provence

Kauniit kalusteet olohuoneessa tyyliin Provence

Olohuoneen sisustuksessa on otettava huomioon seuraavat seikat:

 • huonekalujen tärkein materiaali on luonnollinen tai maalattu puu, jossa on jälkiä siruja ja naarmuja;
 • vaaleiden värien käyttö;
 • huonekalujen koristelu - kaiverrukset (kahvat, jalat ja vartalo), maalaukset, platina-insertit;
 • huonekaluverhoilu - hillitty, hiljainen sävy ja luonnonkudos;
 • pehmeät huonekalut Provencen tyyliin olisi sijoitettava vapaasti koko huoneeseen, eikä sijoitettava se vain kulmiin ja seinien reunaan;
 • tervetuloa keinutuolit, takka, iso buffetaamiainen, ruokapöytä.

Mielenkiintoinen ratkaisu: ikkunoiden lukeminen ja päiväsaikaan jääminen - tyylikäs puinen sohva, jossa on herkkä kukka- ja veistetyt kahvat ja jalat.

Kalusteet, joissa on kukkatiedosto Provencen tyyliin

Huonekalujen ohella olohuone on täytettävä sisustuksella. Tässä paikassa löytyy perheperheitä - eri aikakausia vintage-kehyksissä, posliini- ja keramiikkatuotteita, koria, koruja, nukkeja ja tavaroita. Provencen piirtohuoneessa on upea kohokohta lintukehikko ja runsaasti kukkia, jotka on asetettu maljakoihin, koreihin, kenkiin, teekannuihin, hyllyihin ja lattiaan.

Usein olohuone yhdistyy keittiöön, mikä luo yleisen ilmapiirin. Jos huoneen koko sallii sen, laita keskelle suuri ruokapöytä, yleensä pyöreä. Skaalan ja viimeistelyn mukaan tämän pöydän on vastattava muita huonekaluja. Pöydän ympärillä on suljetut tuolit, pöydällä on kauniit, mahdollisesti käsin kirjailtu pöytäliina, pöydän keskellä - siisti kauden kimpussa. Provence-tyyliin varustetut keittiöt yhdistyvät kaikkiin samanlaisiin ominaisuuksiin: vintage, vaaleat värit, kukkakuviot ja luonnonmateriaalit.

Beige ja ruskeat kalusteet Provencen tyyliin olohuoneessa
Valkoinen ja harmaa Provencen tyylihuonekalut olohuoneessa
Kauniit kalusteet olohuoneessa tyyliin Provence
Beige ja ruskeat kalusteet olohuoneessa Provence-tyyliin
Striped kalusteet Provence-tyylisessä olohuoneessa
Valkoinen tyylikäs kalusteet Provence

Kylpyhuonekalusteet Provence-tyylillä

Aluksi valmistajat valmistavat erityistä huonekalua kylpyhuoneeksi Provencen tyyliin. Esimerkiksi ratkaisuja, kuten:

 1. Kylpyhuoneen kaapin sviitti, johon kuuluu välittömästi pesuallas, peili ja suuri määrä kaappeja. Sarja valmistetaan kevyissä maitoväreissä, joissa on värillisiä okterivärisiä kahvoja.
 2. Puinen luonnollinen väri, joka koostuu yöpöydästä ja pesuhuoneesta, jossa on peili. Peili on koristeltu vintage-lampuilla.
 3. Laventeli asetetaan verhoilla kylpyhuonekaapin lasioviin - näyttää erittäin romanttiselta ja viihtyisältä.
Beige-kylpyhuonekalusteet Provence-tyylillä

Beige-kylpyhuonekalusteet Provence-tyylillä

Paras vaihtoehto valittaessa Provencal-kylpyhuone on klassinen muotoilu, virtaava muoto ja kiharat jalat. Voit ostaa valurautaisen kylpyhuoneen tai kylpyamme kevyitä ja moderneja materiaaleja. Nyt on olemassa jopa maalattu kylpyammeet ja kylpyammeet, jotka on määritelty mosaiikissa. Ei ole välttämätöntä, että hän olisi korkeilla jaloilla ja tavallinen, ja mikä tärkeintä, oikea viimeistely. Niille, jotka eivät kuvittele elämäänsä ilman suihketta, on mahdollista ja tämä vaihtoehto on tehty puusta.

Valkoinen ja sininen Provence-tyylinen kylpyhuone

Perinteisesti Provence-tyyppiseen kylpyhuoneeseen valitaan puiset huonekalut, joissa on erilaisia ​​taottuja elementtejä: pesualtaan, peileihin ja kahvoihin. Voit valita tiskipöydän kauniit pitkät jalat, kulhon muodossa, joka on rakennettu työtasolle tai sink-tulppaan. Jos kylpyhuoneen koko sallii, voit laittaa siihen antiikkisen tuolin tai pajuistuimen. Mutta tärkeintä on sisustus: kukat, koriste pyyhkeet ja verhot.

Valkoiset kalusteet tyyliin Provence
Ruskeat kalusteet Provence-tyylisessä kylpyhuoneessa
Smaragdin jalustalle kylpyhuoneen alla suden alla Provencen tyyliin
Valkoinen reunakivi altaan alla kylpyhuoneessa Provencen tyyliin
Valkoinen vaatekaappi Provence-tyylisessä kylpyhuoneessa
Valkoinen lipasto ja penkki kylpyhuoneessa Provence-tyylillä

Lapset Provencen tyyliin

Toinen tilaisuus paeta nykymaailman kasvottomuuden suhteen on koristella talon sisustusta Provencen tyyliin. Se soveltuu erinomaisesti lapsille, koska se ei sisällä pretendointia, karkeita elementtejä ja samalla se on toimiva.

Valko-beige vauva Provence-tyyliin

Lapsi muuttuu kauniiksi viihtyisäksi kulmaksi, jos käytät seuraavia ideoita:

 • Käytä samaa pehmeää kukka- tai kukkakuviota taustakuvaksi ja tekstiileiksi;
 • Herkkien huonekalujen korostaminen voi olla lumivalkoisten verhojen ja päiväpeittojen avulla;
 • lapsen hieno sisustuselementti voi toimia sängynä kevyellä katolla;
 • tytöille, kullatut yksityiskohdat ovat hyvä ratkaisu: ovenkahva, peilikuvake, jalkajalan jalat jne., mutta älä liioittele sitä;
 • Provence-tyyliin pehmeät huonekalut sopivat täydellisesti lastentarhaan: klassiset nojatuolit, päiväpeitteet, tyynyt ja sänky, jossa on toistuva kuvio;
 • Voit myös käyttää valmiita modulaarisia kalusteita, jotka ovat laajalti valmistajien edustajia.

Provence-tyyli on ennen kaikkea kevyt ja yksinkertainen. Muista tämä valitsemalla kodin huonekalut ja sisustus.

Valko-sininen lasten tyyli Provence-tyyliin
Lasten kalusteet tyyliin Provence
Valkoinen ja beige huonekalu Provencen tyyliin lastenhuoneeseen
Vauva poikasta tyyliin Provence
Bean-vihreät lapset Provence-tyyliin
Beige kalusteet lapsille tyyliin Provence
Lapset tyyliin Provence beige-sininen sävyjä
Kerma huonekalut Provencen lapsille
Vaaleanpunaiset kalusteet Provence lapsille
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

19 − 10 =