Huonekalut parvekkeella – teollinen tyylikäs (55 kuvaa)

Huonekalut parvekkeella on loistava idea niille, jotka haluavat yhdistää vanhoja ja moderneja. Tämän suunnan ansiosta sisustus on monipuolinen, epätavallinen ja ainutlaatuinen. Parvelle tyyliin huonekalujen naarmu tai karheus ei ole vika, vaan täydentää täydellisesti koko kuvan.

Loft-tyylihuonekalut
Loft-tyylihuonekalut
Loft-tyylihuonekalut

Baarilentopiha

Baarijakkarat parvella

Musta huonekalu parvi

Sohva parvi

Tämäntyyppisten sisustustuotteiden valmistukseen käytetään useimmin nahkaa, muovia, puuta ja erilaisia ​​tekstiiliasetuksia. Kaikki huonekalut ovat kooltaan vaikuttavia, mikä on tyylin ominaisuus. Toinen erottava tekijä ovat pyörät, ne ovat läsnä pöydillä, nojatuolilla, sohvalla ja muilla sisustustuotteilla.

Loft-tyylihuonekalut

Loft-tyylihuonekalut
Loft-tyylihuonekalut

Parvekkeen huonekalujen suunnittelu

Keittiövaate

Huonekalut parvekkeella

Rintatasku

1

Siinä on oltava karkeita yksityiskohtia, esimerkiksi rautajalan pöytä, joka sopii täydellisesti vanhalle, naarmuuntuneelle sohvalle. Huoneen tyylisuunnittelussa omat yksityiskohdat sopivat täydellisesti huoneeseen. Se voi olla kannen nojatuoli tai itse piirretty kuva.

Loft-tyylihuonekalut
Loft-tyylihuonekalut

Nojatuoli

Mikä sopii täydellisesti sisätiloihin?

Olohuoneen huonekaluina puupaneeleista valmistettu sohvapöytä on täydellinen. Hyvä vaihtoehto on myös vanhojen karkeiden levyjen huonekalut. Niistä voit tehdä telineestä tai reunusta, sängyn takana tai sohvalla. Parven tyyliin on tyypillistä epätavallisia esineitä, esimerkiksi hyllyjä tai hyllyjä, joissa ei ole ovia. Ne voidaan tehdä mistä tahansa puusta tai metallista.

Loft-tyylihuonekalut
Loft-tyylihuonekalut

Keittiö parvi

Lampun parvi

Parvi taulukko

Metalli huonekalut parvi

Pehmustetut huonekalut parvella

Tällöin henkilökohtaiset tavarat säilytetään erillisissä huoneissa. Voit tehdä pienen varaston tai pukuhuoneen. Erinomainen ratkaisu on säilyttää asioita arkkuissa tai matkalaukkuissa. Jälkimmäiset menevät menestyksekkäästi huoneen yleiseen tyyliin.

Loft-tyylihuonekalut
Loft-tyylihuonekalut

Ruokapöytä parvella

Kirjoituspöytä parvi

Hyllyt parvella

Peilinlaskualusta pesualtaan alapuolella

Penkki parvella

Tyypit parvi tyyli

Kun valitset tämän tyylin, sinun on harkittava käytettävissä olevia lajikkeita: luonnollinen parvi tyyli ja keinotekoinen.

Loft-tyylihuonekalut
Loft-tyylihuonekalut

Parvi taulukko

Ruokasali huonekalut parvella

Loft tuolit

Ottomainen parvi

Bollard-parvi

Näyttää siltä, ​​mikä on ero? Ja se on myös merkittävä.

Luonnollinen parvi käsittää entisen varaston tai teollisuustilojen suunnittelun, toisin sanoen ei muutoksia, kalusteet tuodaan ja paljastetaan paljaille seinille. Tällaisen lähtökohdan pääkorostus on tehty nimenomaan huoneen olemuksesta, eikä sen yksityiskohtiin.

Keinotekoinen parvi voidaan luoda itsenäisesti. Se voidaan antaa missä tahansa asunnossa tai talossa. Tätä varten tarvitset erikoisominaisuuksia, jotka vastaavat valittua tyyliä.

Loft-tyylihuonekalut
Loft-tyylihuonekalut

Kylpyhuonekalusteet

Sisäänrakennetut parvihuonekalut

Rauta huonekalut parvella

Sisustusominaisuudet

Tyypillisiä piirteitä ovat mitat. Huoneen täytyy välttämättä olla suuri ja tilava: korkeat katot ja suuret ikkunat. Yleensä se muodostetaan kokonaisuutena, kun taas käytetään kaavoitusta, joka jakaa kylpyhuoneen, makuuhuoneen ja kodinhoitohuoneen. "Separaattorina" ovat sisustustarvikkeet, näytöt ja paljon muuta.

Loft-tyylihuonekalut
Loft-tyylihuonekalut

Erikseen voit valita keittiön parvekkeelta. Yleensä se yhdistetään ruokailuhuoneeseen ja olohuoneeseen. Hyvä ratkaisu on rakentaa käytävä, kuten keittiö, ruokasali ja olohuone. Yleensä käytetään kaavoituspalkkia. Keittiökalustossa on oltava metallikehykset, putket, levyt, antiikkiesineet ja jopa valurauta.

Loft-tyylihuonekalut
Loft-tyylihuonekalut

Tätä tyyliä voidaan verrata minimalismiin. Merkittävä ero on kuitenkin se suuri hienostuneisuus, että parvella on omaava. Olohuoneessa voit laittaa vain yhden sohvan, mutta jo se houkuttelee kaikkien huomion epätavallisella suunnittelupäätöksellä.

Parvekkeella varustettujen huonekalujen täytyy välttämättä yhdistää nykyajan ja antiikin eri tyylisuuntauksia. On tarpeen yhdistää puu, lasi, metalli ja paljon muuta. Ilman tällaisia ​​asioita, on epätodennäköistä luoda kirkas ja ainutlaatuinen muotoilu. Se on rakennettu koko parvella.

Suunnittelu vaatii avoimen tilan, paljaan huoneen olemassaolon. Seinämiä ei tarvitse maalata ja puhdistaa pölystä, vaan ne voidaan peittää vain värittömällä lakalla tai koristella tiilillä. Käytävät yhdistetään tavallisesti olohuoneeseen ja ovat yksi koko huone. Joskus ne voidaan kaavoittaa esineellä, esimerkiksi telineellä tai telineellä.

Loft-tyylihuonekalut

Tärkeintä on yhdistää vanhat ja uudet taitavasti, korostaen kaiken tyylin yksinkertaisuutta ja ainutlaatuisuutta. Vanhojen huonekalujen sovittaminen tyylikkääseen ja uuteen ei ole kovin yksinkertainen, mutta vain siten, että voit luoda unen sisätilojen. Suunnittelutyökalut sopivat myös sisätiloihin. Tässä voit löytää erilaisia ​​vaihtoehtoja sekä väreissä että esineissä.

Loft-tyylihuonekalut

Miten valita huonekalu tyyliin?

Tärkeintä on säästää vapaata tilaa, kuten missä tahansa teollisuustiloissa. Huonekalujen tulee olla vähimmäismäärä, mikä on kaikkein välttämättömintä, sillä olohuoneen parvi on tarpeeksi sohva, nojatuolit, pöytä ja teline, muuten sinä voit laittaa koristeet siellä.

Loft-tyylihuonekalut

Keittiön parvi on toiminnallinen ja orgaaninen. Tekniikka on parasta tehdä sisäänrakennetulla, joten voit säästää enemmän vapaata tilaa. Värisuunnittelun mukaan kaiken on oltava väriltään sekä huonekalu että tekniikka. Erinomainen lisäys on baaritiski, jonka lähellä muoviset tuolit, joissa on metallikehys, näyttävät hyvältä. Voit yhdistää klassikoita ja modernia.

Loft-tyylihuonekalut

Jos tila sallii, on parempi ostaa laitteita isommissa koossa, kuten ravintoloissa. Keittiössä tulisi olla mahdollisimman monta avointa hyllyä ja kaappeja.

Loft-tyylihuonekalut

Huonekalut valittuun tyyliin on tärkein, se luo aksentteja. Monet alkavat pian etsiä design-huonekaluja, vaikka edes ajattelisivat, että todellinen parvi on epätavallinen ja usein sisustustuotteiden käsissä.

Tällaisten huonekalujen on oltava samankaltaisia ​​kuin varastoissa tai teollisuustiloissa. Pöydällä voi olla metalliset jalat ja sohva - puiset käsinojat. Voit valita moderni verhoiltu huonekalu, jota voit koristella millä tahansa itsellesi tehdyllä huovalla. Ei ole välttämätöntä, että se on täysin sileä, voit ommella useita kangaskappaleita tai leikata palan kangasta.

Ei ole välttämätöntä, että kaikki kalusteet on valmistettu puusta tai metallista. On melko tarpeeksi muutamia esineitä, esimerkiksi käytä reunakivet tai vanhoja vaatekaappeja, arkkeja tai matkalaukkuja, vanhoja nojatuoleja tai muutamia sisäosia.

Paljon huomiota olisi kiinnitettävä kohteisiin, joilla voit sijoittaa huoneen. Se voi olla sohva, teline, teline tai näyttö. On tärkeää muistaa, että huonekaluilla on ensinnäkin oltava toimiva ja sitten koristeellinen.

Loft-tyylihuonekalut

Sisustus huoneeseen

Betoni, tiili ja kalkki - tämä sopii täydellisesti tähän tyyliin. Valitut värit tulisi olla yhtä väriä: harmaa, valkoinen, beige. Huonekalujen väri on yhdistettävä viimeistelyyn ja lattiaan. Esiliina keittiössä ansaitsee erityistä huomiota, se voi olla laatta kromipinnoitus pinnoite sekä tiili. Lattia ja esiliina voidaan tehdä samasta materiaalista ja samasta muurauksesta.

Värisuunnittelun tulee olla kevyt, joten voit visuaalisesti lisätä tilaa. Katto voidaan koristaa puusta tai metalliputkista. Lattialle laminaatti- tai parkettilevy, edullisesti mattapintainen, soveltuu epätyydyttävän tunteen luomiseen. Voit käyttää myös kiviä vastaavaa laattaa.

Loft-tyylihuonekalut

Verhot täydentävät tyyliä

Yleensä verhojen saatavuus on valinnainen. Mutta tämä ei ole kovin kätevää, joten loft-tyyliin voit tehdä pienen poikkeuksen ja ripustaa japanilaiset verhot, pitkät silmukat tai rullakaihtimet. Verhojen materiaali on puuvillaa, organzaa, silkkiä. Värirakenteen tulee olla valkoinen, harmaa tai muu valo.

Loft-tyylihuonekalut

Style loft - yhdistelmä epäyhtenäinen, jossa voit silti yhdistää klassikoita ja modernia. Valtava tila, vaikuttavat koko kalusteet ja monet vaaleat värit - nämä ovat sisustuksen ominaispiirteitä, jotka tekevät siitä yksilöllisen.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 70 = 75