Huonekalujen väri saksanpähkinä sisustuksessa (51 kuvaa): kauniita sävyjä ja onnistuneita väriyhdistelmiä

Huonekalujen väri pähkinä - yleismaailmallinen vaihtoehto moderneimmille sisätiloille. Se näyttää rikkaalta ja ylellisesti, sopii orgaanisesti lähes mihin tahansa sisustustyyliin ja sekoittuu hyvin erilaisiin väreihin ja sävyihin.

Seinän sisustus ja pähkinäpöytä olohuoneessa

Kabinetti, jossa on mutterin väri klassisessa tyylissä

Sohvan väri pähkinä

Tumma sävy ja ekspressiivinen kuvioitu puu on usein valittu paitsi sisustukseen myös koko sisätilan pääaineeksi. Runsaasti värikäs valikoima kevyitä hunajan ääniä tummaan mahonkiin mahdollistaa unohtumattoman värin luomisen minkä tahansa huoneen sisätiloihin.

Mutteri sävyt sisustuksessa

Huonekalut saksanpähkinä on ruskea, punertavan tai harmahtava. Tätä taustaa vasten tummat laskut näkyvät selvästi, minkä vuoksi materiaali näyttää tilavuudeltaan ja koostumukseltaan. Mutteri on monenlaisia:

 • Italialainen;
 • kreikkalainen;
 • Milano;
 • Brasilian;
 • Espanjan;
 • Yhdysvalloissa;
 • pekaanipähkinä.
Ruokapöytä ja tuolit punainen saksanpähkinä

Makuuhuone saksanpähkinäväri

Kiiltävä saksanpähkinä huonekalu

Suunnittelijat luokittelevat useimmiten saksanpähkinäiset huonekalut sävyjen mukaan: punainen, kulta, tumma ja kevyt.

Huonekalut, ovet, parketti ja pähkinä valikoima ovat laajalti edustettuina tänään markkinoilla. Kuitenkin harvat ihmiset ajattelevat, miten yhdistää tämä materiaali muiden sisätilojen elementtien kanssa.

Seinä olohuoneessa saksanpähkinänsä

Kabinetin väri saksanpähkinä

1

Värin pähkinäpohja

Ruskeat hunajaiset saksanpähkinät sopivat täydellisesti sisustuksen tyyliin. Nykyiset suuntaukset suunnittelussa keittiössä tai ruokasalissa hyvin olla luonnollinen lämpö pähkinä taustalla kontrastina kauniisti kiiltävä julkisivut, ruostumaton teräs laitteet, lasipinnat ja sisäänrakennettu valo.

Sängyn väri saksanpähkinä

Käyttämällä tummia, syviä sävyjä sävyjä, voit saavuttaa tilan visuaalisen laajennuksen ja korkeamman kattokorkeuden huoneeseen. Kuitenkin, tätä tarkoitusta varten on valittava matala huonekalut (keittiökaapit, ja muut modulaarinen vaihtoehtoja) yhdessä vaaleat seinät ja raikas valkoinen katot.

Walnut huonekalut ehdottaa, että tämä varjo tulee hallitseva yksi suunnittelussa huone. Tämä tarkoittaa, että lämpimät ja vaaleat ruskeat sävyt tulee huomioida paitsi huonekaluilla myös lattiapäällysteissä samoin kuin tekstiileissä. Lisäksi huolehdi lisävalaistuksesta estääkseen huoneen haalistuneen ja synkän ulkonäön.

Suunnittelupöytä pähkinästä

Pyöreän pöydän pähkinä

Keittiön väri pähkinä

Pähkinän ja muiden värien ja sävyjen yhdistelmä

Kun valitset kalusteet pähkinän alle, kiinnitä riittävästi huomiota värien yhdistämiseen. Joten yhdistelmä pähkinä huonekaluja punainen, oranssi tai lila kukat antaa sisustus ekstravaganssia. Jos haluat klassisen englantilaisen suunnan sisustuksessa, yhdistä mutteri siniset, viininpunainen ja pullonvihreät sävyt.

Kylmä pähkinäpensas sävyt ovat parhaimmillaan valkoinen, sininen, vihreä ja lämmin - kerma, keltainen, ruiskukka ja khaki.

Osittain seinän viimeistely kylpyhuoneessa saksanpähkinä

Lakatut huonekalut saksanpähkinä

Kiinteä saksanpähkinä huonekalu

Pähkinän ja pyökin yhdistelmä näyttää erittäin eksoottiselta. Tällaiseen tandem-muotoon on parempi valita harmaa väri taustakuvaksi.

Pehmeille nojatuolille ja sohvalle valitaan kevyitä hiekkavärejä. Pähkinänkaapit ja kirjahyllyt sopivat hyvin yhteen pyöreän sohvapöydän kanssa.

Kun valitset huonekalujen saksanpähkinä sisätilaan, ota huomioon seuraavat seikat:

 • Huonekalut eivät saa sulautua seiniin. Seinien, lattian ja ovien värin tulisi olla kalusteiden kevyempi.
 • Pähkinän alla olevat huonekalut näyttävät parhaiten keltaisten tai vihreiden sävyjen seinämää. Ja sävyjen paletti on hyvin laaja: kermasta okersiin ja pistaasista muttei kasviperäisiin.
 • Huonekalujen väri pähkinä ei näytä orgaanisilta kylmissä sisätiloissa. Varsinkin jos huone on pohjoiseen päin. Seinät, tarvikkeet, tekstiilit - kaikki pitäisi olla lämpimällä alueella.
Pehmustuspöydän julkisivu pähkinän kylpyhuoneessa

Mutteri ruokapöytä

Väri saksanpähkinä kenkä

Italialainen saksanpähkinä sisätilojen sisällä

Italian pähkinä on erityisen suosittu Venäjällä paitsi huonekalujen tuotannossa myös lattiapäällysteiden valmistuksessa. Tämä materiaali on kaikkein oudoksin, joten kun suunnittelet sisustusta, sinun on syytä miettiä väriyhdistelmiä. Perussäännöt yhdistämiseksi:

 • Huonekalujen tummat värit - kevyet seinät ja lattia.
 • Paras yhdistelmä: italialainen pähkinä ja sävyt keltaisesta ja vihreästä.
 • Ei punaista "naapurustoa".
 • Tarvikkeet lämpimille väreille.
Istuu italialaisesta saksanpähkinästä

Pähkinäinen kirjoituspöytä

Keittiökaapit väri pähkinä

Paras paikka käyttää Italian saksanpähkinän väri on makuuhuone. Ylelliset veistetyt sarjat, sängyn päätylevyt sopivat täydellisesti seinien, vaaleanvihreiden verhojen ja maitomaisen beige-verhon kanssa pastellin koristeluun sängyllä.

Varustamiseen keittiö, katsovat, että Italian pähkinä harmoninen yhdistettynä valkoinen, keltainen tai beige seinät ja työtasot samaa neutraali väri.

Klassisessa olohuoneessa, jossa on ylelliset seinävaatteet, verhot ja matot, Italian saksanpähkinän väriset kalusteet näyttävät hienolta. Tämän varjossa olevan huonekalun erityispiirre on se, että se rakastaa mattoja hyvin.

Corner kaappi italialaisesta saksanpähkinästä

Kaapin väri pähkinä

Viiltävät huonekalut pähkinäväriin

Milanin pähkinä: positiivinen mieliala ja kodikkuus

Milanin mutteri on erittäin miellyttävä väri. Sillä ne sopivat täydellisesti:

 • tuotteet samasta ryhmästä;
 • kirsikka, valkaistu tammi;
 • lämpimät ja rauhalliset sävyt, esimerkiksi karamelli, hiekka, okra;
 • harmaa, vihertävä, vaaleanpunainen;
Ruokapöytä ja tuolit Milanin pähkinä

Tämän värin hämmästyttävän yhdistetyt huonekalut aidosta nahasta valmistetuista tuotteista.

Milanin pähkinä - hiljaisuuden ja hiljaisuuden väri. Sisätilat, joissa tämä värialue vallitsee - lämmin ja kodikas.

Kaunis tuoli tehty Milanon pähkinä

Pähkinäpensas

Makuuhuoneen väri pähkinä

Burnt Spanish Nut

Espanjalainen pähkinä (nogal), joka tuli meille Perusta, on pimeimpien pähkinöiden massiivit. Sen väri on hämmästyttävä: tumma suklaapuu, kevyet nauhat. Tämä on kuitenkin erittäin vaikea rotu.

Espanjan pähkinöiden rinta

Tumman suklaan sävyt saksanpähkinän massalta näyttävät erittäin ilmaisevilta, kontrasti, joten nämä elementit sisätilojen makuuhuone ei saisi olla liikaa. Jos valitset espanjaa pähkinä peilipöytä, yöpöydät ja rekisteröimiseksi työalueen sisällä makuutila, aseta tilannetta vaalealla pohjalla. Pastellit ja jopa lumivalkoinen paletti viimeistelystä kaikki huoneen pinnat ovat täällä hyvin sopivia.

Seinä on tehty espanjalainen saksanpähkinä

Taulukon väri saksanpähkinä

Sohvapöydän väri saksanpähkinä

Amerikkalainen pähkinä: sisustuksen ylellisyyttä ja kunnioitusta

Amerikkalainen pähkinä - ylellisyyden ja kunnioituksen symboli. Tällaisella pähkinällä on tasaisempi ja kyllästynyt rakenne. Amerikkalainen pähkinä, jota erottaa sen kovuus ja vastustuskyky muodonmuutokseen, käytetään elitehuonekalujen valmistukseen.

Amerikkalainen saksanpähkinäparketti

Amerikkalaisen pähkinän värien valikoima on hyvin laaja: vaaleanruskeasta suklaan sävyihin. Huoneen sisustuksessa yhdistät huonekalut kevyisiin, lempeisiin sävyihin. Voit lisätä lämpimämpi pyökki sisustukseen: se lisää piquancy sisäosaan.

Amerikkalainen saksanpähkinä työtaso

Kaapin väri pähkinä

Pähkinä väri ruokasali

Huonekalut saksanpähkinä sisustus makuuhuoneeseen

Yksi huonekalujen parhaista vaihtoehdoista on pähkinäpenkki. Yleensä se on koristeltu monimutkaisilla veistämällä, kullatulla peilillä, hiekkapuhalluksella. Huonekalujen sisätilojen sisätilat eivät saa olla ylikuormitettu tarpeettomilla yksityiskohdilla. Ihanteellinen täyttö - kevyet seinät ja lattia, oliiviverhot ja beige-päiväpeite sängyllä.

Nutcase kalusteet makuuhuoneessa

Minimaalisten fanien pitäisi valita sisustukselleen yksinkertaisempi versio pähkinäpuuhuonekaluista. Kuitenkin jopa vaatimaton vaatekaappi, sänky tai lipasto näyttää tyylikkäältä.

Alkuperäinen tapa koristella makuuhuone on seinäpaneelien käyttö sängyn pään takana. Aihionmuotoinen seinä, joka on luotu saksanpähkinäpaneelien avulla, toimii nukkumis - ja lepohuoneen semanttisena keskuksena.

Pähkinöiden lattiat ja seinät

Kylpyhuoneen väri pähkinä

Taulukon väri pähkinä olohuoneessa

Nut Food

Keittiön sisustuksessa englantilaisessa saksanpähkinäkalusteet näyttävät erittäin vaikuttavalta. Voit valita hienostuneen sviitin, jossa on luonnolliset julkisivut ja kalliit kädensijat, tai voit valita yksinkertaisemman ratkaisun. Kaikki pähkinänväriset kalusteet luovat kodikkaan tunnelman keittiössä luonnollisen lämpimän sävyn ansiosta. Huone täyttyy välittömästi valolla.

Keittiöt saksanpähkinöissä

Keittiön seinämien koristelemiseksi voit valita ruskean beigen, keltaisen tai vaalean sävyn. Haluat entistä tiukemmat sisätilat - pysäytä seinien harmaalla versiolla. Muista, että mutteri ei yhdisty punaiseen. Kuitenkin suuri halu, voit laittaa keittiöön muutamia punaisia ​​lisävarusteita. Osta esimerkiksi Bordeaux-väriastiat.

Työtaso pähkinän keittiössä

Mutteri olohuoneessa

Kaikilla saksanpähkinöillä on voimakas rakenne, joten olohuoneen huonekalujen valmistuksessa käytetään tavallisesti yksinkertaisia ​​ja laakonisia muotoja. Klassiset, tiukat julkisivut ilman sisustusta voivat tulla sisustuksen kohokohta materiaalin kauniin tekstuurin ansiosta. Taustana on parempi valita mustavalkoiset vaaleat sävyt.

Lattia ja hylly olohuoneessa, joka on valmistettu pähkinästä

Pähkinän hunajan sävyt näyttävät luonnonmukaisilta oranssin, vaaleanvihreän, kellertävän herkän sinapin värin kanssa. Pähkinäkalusteet olohuoneessa on luksusta, joka on hyväksyttävää vain tilaville ja valoisille huoneille. Jos olohuoneessa on panoraamaikkunat, niin huonekalujen lisäksi voit käyttää muurien saksanpähkinää ja jopa kattoa. Mutta myös tilavassa olohuoneessa, jätä vähintään yksi seinämä kevyesti. Anna sen korostua tämän huoneen puitteissa. Lattian viimeistelyyn on käytettävä luonnollisesta saksanpähkinästä valmistettua levyä. Olohuoneen kuvan harmoninen viimeistely on sohvapöytä, joka vastaa laminaatin väriä.

Lipasto, jossa on saksanpähkinä julkisivu

Toinen mahdollisuus käyttää pähkinäpuuta olohuoneen sisätiloissa on takan ympärillä oleva tila:

 • sisäänrakennetut telineet;
 • kehyksiä maalauksia, peilejä tai valokuvien päälle.

Puun ylellinen väri ja takan tulipalo näyttävät hyvin harmonisilta.

Sohvapöytä saksanpähkinästä ja lasista

Pähkinäiset kalusteet tutkimuksessa, eteinen, ruokasali

Ja näissä huoneissa on pähkinäkalusteiden paikka! Kaappi voidaan koristaa klassisella tyylillä. Voit tehdä tämän valitsemalla seiniin beige maali tai tapetit, asettaa matala-avain matto lattialle, laittaa muutamia maljakoita ja saada klassinen sisustus.

Työpöytä saksanpähkinästä

Kaikki pähkinäpuusta valmistetut elementit, olivatko käytävällä olevat lipastot, ruokasalissa ruokailuhuoneet tai toimiston huonekalut - ovat todellisia taideteoksia. Ja he vaativat kunnollista ympäristöä. Pähkinän alla olevat kalusteet yhdistetään täydellisesti:

 • matot;
 • raskas verhot;
 • kuvakudokset kullatussa kehyksessä;
 • Kiinan maljakoita,
 • kallis posliini.

Jos haluat luoda perinteisen englantilaisen tyylin kaapin sisätiloihin, yhdistä saksanpähkinäiset huonekalut sininen, pullonvihreä, smaragdin sävyjä. Lämmin huonekalujen sävyt tasapainottavat viileän paletin, ja yhdessä ne luovat harmonisen, mutta alkuperäisen muotoilun työpaikalle.

Valopöytä saksanpähkinästä

Shades of pähkinät kylpyhuoneessa

Suklaa-hunaja-alueen kylpyhuone on rentoutumisen ja rauhoittumisen alue. Luonnolliset sävyt ovat miellyttäviä silmiin, ne helpottavat stressiä ja selviä ajatuksia. Huonekalujen ja pinnoitettujen sävyjä luovat ainutlaatuisen ilmapiirin.

Pehmeä viimeistely

Joten, huonekalut pähkinä on melko monipuolinen ja näyttävät hyvältä sisätilojen tahansa huoneeseen. Pehmeät sävyt sopivat erinomaisesti vaaleiden seinien taustalle, eivätkä ne yhdisty punaisen ja vaaleanpunaisen paletin sekä tumman ja punaisen metsän kanssa. Jos kaikki tämä otetaan huomioon, niin tällaisilla huonekaluilla saat varmasti kodikas sisustus.

Pehmopohjan pesuallas
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

83 + = 92