Huoneen sisätilat ilman ikkunoita (21 kuvaa): tekevät huoneesta kodikas ja valoisa

Yksilöllisessä suunnittelussa tai kunnostustöissä moderneissa huoneissa on usein huoneita, joissa ei ole yhtä ikkunaa. Aluksi se voi olla joitakin takahuoneita, pukuhuoneita, kylpyhuoneita ja muita ei-päähuoneita talossa, yleensä pieni alue. Näiden tilojen sisätilojen ottaminen huomioon on otettava huomioon useita tärkeitä näkökohtia, jotka auttavat kompensoimaan luonnon valon puutetta ja tekevät suunnittelusta sopusointuisen. Artikkelissa kerromme, kuinka suunnitella huone ilman ikkunoita - mitä etsiä ja mitä näkökohtia tulisi ottaa tarkemmin.

Seinätarrat ja verhot ikkunattoman huoneen sisäpuolella
Fresco huoneeseen ilman ikkunoita

Suunnittelutyökalut

Harkitse, millä muotoilulla ja sisustustekniikalla voimme saavuttaa ilman ikkunoiden tilaa:

Simuloida ikkunaa

Tämä vastaanotto on tavallisin pieni huone. Se luo erittäin realistisen vaikutelman ikkunan läsnäolosta. Loppujen lopuksi ikkunoiden puute psykologisesti vaikuttaa henkilöön. Psykologit väittävät jopa, että vaikka piirritte kivihiilen tiiliseinään, piirrä ikkuna huoneen seinään - tämä yksin vaikuttaa myönteisesti hermojärjestelmän mielialaan ja tilaan. Jäljitelmät:

 • Varmuuden vuoksi voit ripustaa verhot - siinä paikassa, jossa haluat "ikkunan". Läheinen tuuletin voi luoda tunteen, että kadun tuulet ravistelevat näitä verhoja. Ja verhon takana oleva lamppu tukee vaikutelman, että valo tulee ulkopuolelta. Tässä tapauksessa verhon itsensä ei pitäisi olla liian tiheä, se on parempi - läpikuultava. Näin ollen jopa olohuone tai makuuhuone voidaan kehystää.
 • Jos ripustat suuren kuvan maiseman tai meren teeman pienten keittiön tai makuuhuoneen seinään, tämä tekniikka auttaa luomaan vaikutelman, että huoneen ikkuna on läsnä. Mutta kuvan pitäisi olla kevyissä, paremmissa - sinisissä, vihreissä sävyissä. Maalauksia ja realistisia kasvien kuvia edustavat taustavalokuvat saavat saman vaikutelman - ne voidaan koristella olohuoneella ja makuuhuoneella.
 • Erinomainen ratkaisu on kuva kaupunkien teemoilla - esimerkiksi kirkkaasti valaistu New Yorkin tai muun suurkaupungin katu. Tällainen kuva tai taustakuva voi tuottaa täysin aitoa vaikutelman ikkunasta. Tällainen muotoilu näkyy usein televisiossa, kun ohjelman isäntänä on studio, joka on koristeltu realistisella paneelilla. Kaikilla katsojilla on käsitys siitä, että isäntänä takana on ikkuna, jossa ilta Moskova on esimerkiksi nähtävissä. Makuuhuone tai pieni keittiö, jossa ei ole ikkunoita, toistuvat uudella tavalla tämän vastaanoton ansiosta.
 • Kuvan hyvä idea on pitkä matka, joka menee etäisyyteen, "ääretönksi". Tämä menetelmä visuaalisesti laajentaa pienen huoneen tilaa ilman ikkunoita - huone visuaalisesti kasvaa.
 • Erityiset muovipaneelit, joissa valaistus on sisäänrakennettu, voivat luoda vaikutelman, että huoneessa on ikkuna. Tämä muotoilu on erityisen koriste, kun huone on sammutettu. Ei kovin sopiva keittiöön, erityisesti - pieni.
 • Käytä sisäpeiliä koristamaan peilejä. Heidän kykynsä heijastaa valoa, he voivat korvata ikkunat kokonaan. Lisäksi ne laajentavat pienen huoneen sisustusta.
Simuloidaan ikkunaa peilillä huoneeseen

False ikkuna olohuoneessa

Ikkuna seuraavaan huoneeseen

 • Jos ikkunan läsnäolo on elintärkeä sinulle, leikkaa se seuraavaan huoneeseen. Joten voit yhdistää keittiön ja ruokasalin, makuuhuoneen ja opiskelun tilan. Seuraavassa huoneessa on ikkuna joka tapauksessa - pieni määrä luonnonvaloa pääsee huoneeseen, jossa ei ole ikkunoita.
 • Kun haluat yksityisyyttä, tämä sisäikkuna voidaan peittää kaihtimilla tai koristeellisilla ikkunaluukut.
Ikkuna seuraavaan huoneeseen sisätiloissa
Suuri ikkuna keittiöön olohuoneesta

Lasimaalaus

 • Yhdessä ikkunan aukon jäljitelmän kanssa lasimaiset ikkunat toimivat myös tyylikkäässä sisustuksessa, joka sopii pieneen huoneeseen.
 • Lasimaalikoostumuksen taakse voidaan sijoittaa keinovaloa. Tämä tekniikka korostaa lasimaalausta, tekee keittiöstä tai makuuhuoneesta tilaa tilavammaksi ja tyylikkääksi.
 • Värilliset ikkunat luovat erinomaisen tunnelman heidän kauneutensa ja koristekyytensä ansiosta, he käyttävät pernaa, masennusta ja näyttävät alkuperäiseltä.
 • Kylpyhuoneen, keittiön ja jopa käytävän lasimaalaus näyttää hyvältä.
Lasimaalaus olohuoneen sisustuksessa ilman ikkunoita

peräpeiliin

Tämä on erityinen ikkuna, usein sisäinen, joka ei avaudu. Neuvostoliitossa sisustuksen yksityiskohdat käytettiin usein kylpyhuoneen ja keittiön välissä. Ei kovin kaukana katosta oli pieni ikkuna, joka oli usein koristeltu himmeällä lasilla. Ihmiset, jotka asuvat nyt vanhoissa rakennuksissa, tällainen peräpeili on vielä olemassa. Vastaava elementti, vain nykyaikaisessa tulkinnassa, voidaan koristella ja huone ilman ikkunoita yhdistää ne olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen.

Kylpyhuoneen lamppu kylpyhuoneen sisustuksessa

kalusto

He pystyvät luomaan ikkunaan ilman luonnonvaloa jäljittelemättömän huoneen - jos asennat piilotetut silmät silmät. Ne voidaan sijoittaa erikoispaneeleihin kattoon, kaappien ja huonekalujen takana. Se näyttää niin diffuusi valaistus on hyvin koristeellinen, muotoilu antaa pehmeän ympäristön, joka ei ole haitallisia silmille - makuuhuone tai olohuone on kodikas ja mukava.

Käytä erilaisia ​​valaisimia - kaikenlaisia ​​muutoksia ja muunnelmia. Käytä lattiavalaisimia, sohvia, kohdevaloja, kattokruunu, yövalaisimet, pöytälamput jne.

Verhot ja valkoinen kattokruunu makuuhuoneessa ilman ikkunoita

Verhot ja valkoinen kattokruunu makuuhuoneessa ilman ikkunoita

taustavalo

Koristeelliset LED-nauhat ovat loistava vaihtoehto tuoda enemmän valoa huoneeseen, jossa ei ole ikkunoita. Voit sijoittaa LEDejä missä tahansa - hyllyille, hyllyille, kaappeille jne. Niillä on erinomainen kyky antaa huonekaluille kevyesti ja ilmavasti ja virkistää keittiön tai olohuoneen kokonaisuutta kokonaisuutena.

Kirkas valaistus ja lamput makuuhuoneessa ilman ikkunoita
Valaistus keittiössä ilman ikkunoita

peilit

 • Tämä yksityiskohtien sisustus antaa syvyyden huoneeseen, täydellisesti heijastaa valoa, kaksinkertaistaa sen määrän.
 • Peilit ovat erinomaisia ​​mihin tahansa sisustukseen, riippumatta siitä, minkä tyylin se on sisustettu. Erot ovat vain peilien muodossa ja kehyksen suunnittelussa.
 • Erinomainen vastaanotto - sijoittaa pieneen huoneeseen erityiset peilipaneelit lähellä kattoa. Ne heijastavat valoa, joka täyttää koko huoneen pehmeällä diffusoidulla valaistuksella, tekee sen suunnittelusta huomattavasti kevyemmän ja visuaalisesti kevyemmän.
 • Peilit ja lamput. Esimerkiksi pieni peili, joka on kiinnitetty peilin reunaan, luo kaksi kertaa niin paljon valoa, koristele sisustusta.
Peilit toimistossa ilman ikkunoita
Peilit olohuoneessa - makuuhuone ilman ikkunoita

pinta

Käytä pieni huone ei ole matta, ja kiiltävät pinnat. Se voi olla lakattu hyllyjä, pöytiä, kaappeja jne. Valo heijastuu kiiltävillä pinnoilla ja huokuu koko olohuoneen tai keittiötilan.

Vastakkaiset pinnat ja iso peili kylpyhuoneessa
Seinäpaperit makuuhuoneessa, jossa ei ole ikkunoita

vinkkejä

Joitakin hyödyllisiä kohtia:

 • Kun koristelet tilaa ilman ikkunoita, käytä enemmän valoa. Älä sekoita tällaista tilaa tummilla synkkä huonekaluilla ja sisustustarvikkeilla - sellaisessa majoituksessa sanan kirjaimellisessa merkityksessä ja kannettavassa "ei tarpeeksi ilmaa". Olohuoneen tai keittiön ikkunoiden yläraja on välttämättä valkoinen, ja sen muotoilun pitäisi olla yksinkertaista.
 • Lisää lasipintoja. Tämä läpinäkyvä materiaali luo vaaleaa ja raikasta sisustusta pienessä huoneessa. Voit esimerkiksi käyttää lasi-työtasoja, huonekalukaapin ovet, kiiltävät lasitulpat. Olohuone, makuuhuone tai muu huone, jonka valtaosa lasista näyttää nykyaikaiselta ja hienolta.
 • Käytä asiantuntevasti sisustustekstiilejä. Huoneessa, jossa ei ole ikkunaa, tiheä, raskas verhot ja verhot, sängynpeittejä ei tarvita. Tekstiilien makuuhuoneen tai olohuoneen pitäisi säilyttää "kevyt" vaikutelma - niin lempeä, läpikuultava kankaat tulevat kätevästi. Tekstiilit voivat olla, mukaan lukien ja peitetty - lukuisat ilmatilat luovat huoneen ilman painoa.
 • Jos huoneessa on seinäkyyhky, sen täytyy välttämättä olla erillinen valolähde, ehkä ei yksi. Tällainen muotoilu tekee tästä kulmasta hyvän jäljitelmän ikkunasta.
 • Kromattu ja nikkelöity pinnat tulevat "tuomioistuimeen" huoneeseen, jossa ei ole ikkunaa. Erittäin hyvin he näyttävät, jos huoneen suunnittelu on suunniteltu huipputekniikan tai minimalismin tyyliin.
Valokuva-taustakuvia olohuoneen sisustuksessa
Seinäpaperit valoisassa olohuoneessa
Valokuva-taustakuvia olohuoneessa, jossa on väärä ikkuna
Valonheittimet ja valaistus vaalean keittiön sisätiloissa
Ilmainen kulku ja himmeä lasi keittiön ja ruokasalin välillä
Valoisa sisustus ja valoisa makuuhuoneen valaistus ilman ikkunoita
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 57 = 66