High-tech-huonekalut (50 kuvaa): moderni huoneiden suunnittelu

High-tech alkoi nousta takaisin 1900-luvun 70-luvulla, aluksi vain arkkitehtuurin tyylinä. Sen tärkein ominaisuus on sisustettujen elementtien täydellinen puute ja ehdottoman toimivuus kaikessa. Tämäntyyppisissä huonekaluissa on samat ominaisuudet: monitoimisuus ja tiivis.

Toimistokalusteet korkean teknologian tyyliin

Ei ole mitään, että monet suunnittelijat pitävät high-tech-tyyliä melko kaupunkimaisena tyyliä, koska se ilmeni teollisten rakennusten suunnittelun vuoksi. Hi-techista tuli ensimmäinen tyylisuunta, jossa kiellettiin tavanomaisista klassisista muodoista. Tyylin sisustus muistuttaa jollakin tavalla fantastisen elokuvan tuotantoa, joka kuvaa kaukaista tulevaisuutta, valtavaa teknologista kehitystä ja täydellistä automaatiota. Hi-tech ei yritä piilottaa tällä hetkellä käytännöllisten ja ehdottomasti korvaamattomien nykyaikaisten laitteiden läsnäoloa kiinteänä osana sisustusta, esimerkiksi ilmakanavia, liittimiä ja putkia. Se päinvastoin osoittaa elävästi uuden teknologian moninaisuuden ja rikkauden, mutta ei altista tiukkoja rajoja. Itse suunnittelua ei käytetä puhtaassa muodossaan sen kylmyyden ja jopa jonkinlaisen elottomuuden vuoksi. Kuitenkin tällä tyylillä muotoilijoiden avulla pystytään luomaan paljon viihtyisiä ja alkuperäisiä sisätiloja, joissa heikko sisustus kompensoidaan leikkimällä chiaroscuroilla eri kromipinnoilla.

Olohuone korkean teknologian tyyliin, jossa turkoosi aksentti

Tärkeimmät ominaisuudet tyyli:

  • Huonekalut ja seinät ovat yhtä väriä.
  • Hyllyjen ja portaikkojen putkimaiset komponentit.
  • Huonekalujen kromattu ja lasipinta.
  • Avantgarde-valaistusjärjestelmä.
  • Integroitu taustavalo.
  • Liukuva järjestelmä osiin tai oviin.
  • Käsittelemättömän betonin tai tiilen seinät.
  • Rakennusmateriaalien (betoni, lasi, muovi) läsnäolo, jota käytetään enemmän teollisuusrakennusten tai toimistorakennusten rakentamiseen.
  • Tyydyttynyt valojärjestelmä, jonka ansiosta tila on täysin täynnä valoa, mikä puolestaan ​​luo näkyvän tilan ja kevyyden. Ihanteellinen vaihtoehto - valonlähteiden läsnäolo paitsi katolla, myös muilla tasoilla, seinillä ja jopa lattialla.
Tyylikkäät huonekalut korkean teknologian toimistoon

Huonekalut high-tech-tyyliin

Monet asiantuntijat pitävät "modernin teknologian" tyyliä keinotekoisena virtauksena, joka yhdistää konstruktivismin, kubismin ja minimalismin elementit. Tyylin olemus kuvastaa täysin sen nimeä "high-tech", mikä tarkoittaa "huipputeknologiaa". Sisätilojen painovoima ei vain kaupunkisuunnittelua, yhtä lailla se kestää kubismia ja teknogeenisyyttä. Vaikka tyyli on melko hankala tuttujen kodin mukavuuden elementteihin, se ei kuitenkaan vie aitoa mukavuutta, korkeaa toimivuutta ja modernia tunnetta.

Tämän tyylin huonekalujen kohteet eroavat toisistaan ​​myös toiminnallisuudessa, tiivis ja restraintissa, täysin geometrisesti oikein muotoilla, linjoilla ja mutkilla. Heidän päätehtävänsä ei ole koristella, vaan antaa huoneen mahdollisimman mukavaksi. Huonekaluissa hi-tech on täydellinen puute sisustettuja esineitä ja kirkkaita lisävarusteita. Mutta se on kuuluisa monitoiminnallisuudestaan. Usein sisäänrakennetuista huonekaluista on valaistus ja muu hyödyllinen trivia.

Korkean teknologian huonekalut työpaikoille

Erittäin harvinaiset tapaukset huonekalujen valmistamiseen nykyaikaisessa luonnonmateriaalityypissä. Useimmiten tuotannon tärkein raaka-aine on synteettinen materiaali, lasi ja muovi, jossa on kromia ja kiiltäviä yksityiskohtia. Brilliance ja kiiltävä rakkaus selittää vetovoimaa kirkkaalle valaistukselle. Kromipinnoista heijastavat valoa, mikä tekee huoneesta visuaalisesti kevyemmän ja tilavamman.

Ne, jotka ajattelevat, että tyyli, jolla on alun perin teollinen tarkoitus, ei voi olla tyylikäs ja jopa kaunis, ovat virheellisiä tällä pisteet. Huonekalut on merkittävä sen kevyyden ja hillityn vuoksi, mikä tekee siitä tyylikkääksi.

Pöytä ja tuolit huipputekniikalla

Tyyliä ei ole luonteenomaista klassisista ääriviivoista, vain uskomattomista ja epätyypillisistä kokoonpanoista ja muodoista. Voit esimerkiksi miettiä normaalin suorakulmaisen sohvan sijasta tai sen sijaan, että ottaisit neljä jalkaa ulosteesta tarkkailemaan vain kolmea.

Huonekalut, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki tekniset innovaatiot, joissa sohva on säädetty kauko-ohjaimen avulla, käytävien käsien taputtamalla avautuvien kaappeiden ovet olivat laajasti levinneet hiusteknologian ansiosta.

Epätavallinen pöytä korkean teknologian tyyliin

Makuuhuoneen kalusteet high-tech-tyyliin

Perinteisesti makuuhuone on ruumiillistuma houkuttelevuuden ja mukavuuden, mutta miten muuten, koska tässä huoneessa henkilö viettää paljon aikaa. Makuuhuone on paikka nukkua ja levätä, kun kova päivä työtä. Monille ihmisille on tavallista nähdä makuuhuone, jossa on pehmeät massiiviset huonekalut, vaatekaapit ja useita laatikoita, yöpöydät ja tietenkin lukuisia lisävarusteita. Tämä ei kuitenkaan täysin vastaa nykyajan tyyliä.

Musta makuuhuoneen kalusteet high-tech-tyyliin

Keskeinen paikka nukkumispaikassa on sänky, hi-tech-tyyli ei ole poikkeus. Mutta samaan aikaan sinun täytyy yrittää varmistaa, että nukkumispaikka ei tule sisätilojen pääosalle. Tyylin personointi on kaikkea minimalismia, joten sängyn suunnittelun on oltava geometrisesti oikein ja laakonisesti hillitty. Useimmiten sänky on rakennettu seinän kapealle ja se vedetään ulos vain tarvittaessa, mikä on erittäin kätevää varsinkin jos huone on tarpeeksi pieni. Tällöin hyllyjen ja suurikokoisten kaappeiden saatavuus on täysin suljettu pois. Huone tulee asentaa vain sisäänrakennetuilla huonekaluilla, kaappeilla ja hyllyillä. Kaikenlaiset reunakivet, lipastot, seinät ja vastaavat kalusteet ovat valmistettu yksinomaan läpinäkyvästä materiaalista, joista suosituin on lasia. Lasipinnat antavat huoneelle kevyyden ja ilmavuuden, mikä tekee huoneesta hieman pretensious ja täysin epätavallinen, ja optisesti lisätä tilaa.

1
Mustavalkoinen huonekalu makuuhuoneessa korkean teknologian tyyliin

Tyylikäs mustavalkoinen high-tech-makuuhuone
Beige ja valkoinen huonekalut makuuhuoneessa high-tech-tyyliin
Harmaa sänky ja valkoinen lipasto makuuhuoneessa high-tech-tyyliin
Valkoiset huonekalut modernilla makuuhuoneella huipputeknologialla
Mustavalkoiset huonekalut korkean teknologian tyyliin

Huonekalut olohuoneeseen moderniin tyyliin

Tällaisessa olohuoneessa olevat huonekalut on suunniteltava yksinkertaisuuden ja moitteettomuuden tyyliin, niiden on oltava sekä kiinnipitoisia että monitoimisia. Keskeinen paikka siinä pitäisi olla sohva ja nojatuolit. Ihanteellinen materiaali verhoiluverhoiluun on kevyesti nahkainen nahka. Kaikissa huonekaluissa on tavallisesti matala lasku, kromi tai teräs kiiltävät yksityiskohdat. Ihana lisäys on pöydällä, jossa on lasilevy, futuristisen kokoonpanon teräsrinnet sekä erilaiset uusimmat tekniset laitteet.

Musta ja sininen huonekalut olohuoneessa high-tech-tyyliin

Jos kuitenkin liikaa, voit luoda tunteen jonkinlaisesta tyhjyydestä ja epätäydellisyydestä. Tämän mahdollisuuden poissulkemiseksi modernin tyylin tulisi erottua erityisellä viimeistelyllä. Tällainen erikoisuus antaa sille kiiltävän kevyitä pintoja, hopeisia sisustuselementtejä, peilejä ja abstrakteja maalauksia.

Beige, valkoinen ja ruskea huonekalu huipputekniikan tyyliin olohuoneessa
Siniset seinät olohuoneessa huipputekniikan tyyliin
Valkoiset kalusteet olohuoneessa huipputekniikan tyyliin
Musta ja beige huonekalut olohuoneessa high-tech-tyyliin
Mustavalkoinen huonekalut viihtyisässä olohuoneessa huipputekniikan tyyliin
Mustavalkoiset huonekalut suuressa olohuoneessa huipputekniikan tyyliin
Mustavalkoinen olohuone high-tech-tyylillä
Mustavalkoinen olohuone-keittiö high-tech-tyylillä
Mustavalkoinen pieni olohuone huipputekniikan tyyliin
Kaunis olohuone muotoilu huipputekniikan tyyliin

Huonekalut huipputekniikan tyyliin keittiölle

Ehkä, huipputekniikan mahtavan tyylin todellinen loisto ilmenee täysin keittiön avoimissa tiloissa. Tilojen alueella on oltava kaikki viimeisimpien mallien tekniset ja tekniset mukautukset: ilmastointilaite, pakokaasut, ultramoderniset sisäänrakennetut keittiökoneet. On kuitenkin olemassa vivahde, joka on otettava huomioon. Sillä tyyli ei ole tyypillistä näyttämään uusia haureuttavia laitteita. Päinvastoin, kaikkea, mitä voidaan piilottaa, on teknisesti peiteltävä sisäänrakennetuissa telineissä, hyllyissä ja kaappeissa.

Keittiö saarella huipputekniikan tyyliin

Keittiössä hi-tech-tyyliin on saatavana vaatimaton stereokuuloke, jossa on sisäänrakennettu kolmio: pesuallas, laskupöytä ja kaasuliesi.

Lasipöytä on täysin läpinäkyvä, kevyt ja ilmava, joka luo aidon minimalismin. Värimallin osalta paras ratkaisu hi-tech-tyyliin on kevyt ja hopeinen sävy. Kirkkaat värit ja värit ovat mahdollisia vain pieninä määrinä.

Käsite modernit huonekalut keittiölle huipputekniikan tyyliin

Käsite modernit huonekalut keittiön tyyliin high-tech
Punainen-musta keittiö, jossa huipputekniikka
Oranssi aksentti keittiössä huipputekniikan tyyliin
Kulma valkoinen-ruskea kuuloke huipputekniikan tyyliin
Pyöreä saari keittiössä huipputekniikan tyyliin
Corner setti niemellä korkean teknologian tyyliin
Valkoinen-harmaa keittiö, jossa keltaiset aksentit
Musta kalusteet keittiössä korkean teknologian tyyliin
Bordovo-valkoinen keittiö, jossa huipputekniikka
Mustavalkoiset kalusteet keittiössä huipputekniikan tyyliin

High-tech-kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteiden tulee olla vain muodikkaita, uudentyyppisiä, kiiltäviä, kiiltäviä pintoja ja välttämättä monofonisia. Siivoushuone ei saa olla täynnä. Älä estä tilaa kaikenlaisilla yöpöydillä ja hyllyillä. Päinvastoin, kaikki pienet tavarat ja pesualtaiden säilytyspaikat on peitettävä. Tällaisia ​​salaisia ​​paikkoja varten käytä vapaata tilaa kylpyhuoneen alle tai selvitä, miten kaapit peitetään, jolloin ne ovat sisäisiä ja salaisia.

Lisää väritystyyli voi olla epäsäännöllisen ja jopa eksoottisen muotoisen pesuhuoneen, ultramodernin suihkukaapin, kiiltävän kromin ja kiiltävien pintojen avulla.

Mustavalkoinen kylpyhuone tyyli hi-tech
Ruskeat valkoiset huonekalut huipputekniikan kylpyhuoneessa
Erittäin tyylikkään kylpyhuoneen epätavallinen muotoilu
Pieni kylpyhuone high-tech-tyylillä
Mustavalkoiset kalusteet kylpyhuoneella huipputekniikan tyyliin
Harmaa reunakivi altaan alta kylpyhuoneessa high-tech-tyyliin
Kaunis kylpyhuone high-tech-tyyliin
Epätavallinen valaistus kylpyhuoneessa huipputekniikan tyyliin

Huonekaluja ennakkotilaa varten tekniikan tyyliin

Mitä korkealaatuisen eteisen huonekaluihin on, sinun täytyy työskennellä täällä, koska sen pitää pysyä tyylillä ja samalla olla mahtava, mutta ei all-in-one eikä kovin raskas. Ilman vaatekaappi tässä tapauksessa ei voi tehdä. Sisäpuolelle tyyliä, joka on teknisesti edistyksellinen, ei-karkeita ja ei suuria malleja, joissa on osittain avoimia hyllyjä, osittain peilejä. Loppujen lopuksi ne ovat myös osa tyylin peruskäsitystä.

Valkoiset kalusteet käytävällä huipputekniikan tyyliin

Tietenkin sisustus on keskeinen, jopa ydinelementti mistä tahansa sisustuksesta, joten sen ulkonäöstä ja toiminnallisista ominaisuuksista riippuu koko huoneiston tai talon kokonaiskuva. Kuitenkin se käsitteellisesti katsoi, muista, että ensinnäkin huonekalujen tulisi olla sopusoinnussa huoneen sisustuksen kanssa.

Brown-beige huonekalut käytävällä huipputekniikan tyyliin
Ruskeat huonekalut eteisessä high-tech-tyylillä
Musta ja ruskea huonekalut eteisessä korkean teknologian tyyliin
Mustavalkoiset huonekalut käytävällä huipputekniikan tyyliin
Kodikas eteinen huipputekniikan tyyliin
Ruskeat valkoiset huonekalut eteisessä high-tech-tyylillä
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 2