Helmiäismaali maali seinille: salaperäinen loisto (23 kuvaa)

Epätavallinen salaperäinen sisustus voidaan luoda maalaamalla seinät maalilla helmiäisperholla. Sen koostumukseen sisältyvä erikoispigmentti houkuttelee auringonvaloa, jonka vuoksi eri kellonaikoina ja epätasaisella valaistuksella seinät ovat hieman erilaiset. Jotkut pitävät sateenkaaren vaikutuksesta, joka luo helmiäistä maalia seinille, toiset taas ilahtuvat materiaalin kyvystä jäljitellä kameleontin ihoa.

rakenne

Pearl maali on valmistettu pigmentistä, vedestä ja akryylihartsista. Pigmentin perusta on helmi, joka on purettu merenpohjista tai kala-asteikoista. Se jauhetaan ja liuotetaan ympäristöystävälliseen akryylihartsiin. Se kuivuu nopeasti ilman haitallisia aineita. Koostumus sisältää etyylialkoholia, joten helmiäisvaikutteinen maali laimennetaan vedellä. Maalilla on korkea tarttuvuus (eli sitkeys, tarttuvuus) materiaaleihin, joihin sitä käytetään. Maalattu pinta säilyttää houkuttelevan ulkonäön pitkään.

Tiivistelmä kuvio helmeilevä maali seinälle
Beige helmi maali seinälle

Mikä on helmen äiti?

Jauhe, jossa on heijastavaa pigmenttiä, laimennetaan vettä emulsioväreillä, tavallisesti akryylillä. Mitä suurempi keskittyminen on, sitä vahvempi ja monipuolisempi valon taittuminen on. Pigmentti esiintyy jauheena, tahnana tai valmiina emalina. Ne lisätään myös lakalle tai vahalle. Mutta työskennellessäsi hänen kanssaan tarvitset taitoja, muuten sekoitusprosessissa on pahoinpuruja ja "hajanaista" epätasaista rakennetta. Se on hyvä siinä, että se sekoittuu minkä tahansa akryylimaalin kanssa, ja väri, kylläisyys sovitetaan halutulla tavalla.

Pearl Gloss Paint

Helmiäinen maali yksityisen talon sisustuksessa

On paljon helpompaa sekoittaa tahnaa. Mutta sitä säilytetään vähemmän kuin kuiva sekoitus, joten varastoa ei osteta.

Ihmiset, joilla ei ole kokemusta työskentelystä seosten kanssa, yksinkertainen maalaus sopivat valmiiksi akryylimaiseen helmiemaleihin.

Pearl maali klassisessa sisustuksessa
Pearl maali sisätiloissa

Helmen äiti on universaali

Suurin osa koristeellisista laastareista sisältää joko helmiä sisältäviä komponentteja tai pigmenttiä lisätään kipsimaaliin.

Lämpimien sävyjen katsotaan olevan erityisen onnistuneita. Pigmentti on luotu, jonka ansiosta koristeellinen pinta ei häikäise kirkkailla ylivuodoilla, vaikka suorassa auringossa, mutta sateenkaari vähitellen muuttuu sumentumattomaksi näkökulmasta.

Helmen helmiä on maalattu keltaisella tai kullalla. Tämä antaa pehmeyden ja samettisen pehmeyden.

Pearl maali lastentarhassa
Helmiäisenmaali talon sisustuksessa

Seinien helmeilevä maali näyttää orgaanisesti puusta, joka on pitkä lakattu ja pimeä aika ajoin. Luo kiilto tapetille, muovilevy, vesipohjainen päällyste. Aryyli, jossa on helmiäinen, muodostavat erilaisia ​​materiaaleja: betonia, kipsilevyä, tiiliä, metallia, lasia. Nämä voivat olla tapetteja, paperia tai pahvia, polystyreeniä, muovipaneeleja.

Tekstuurattu helmiäismaali
Violetti helmiäismaali

Ylivuotot maali eivät vahingoita

Pearl-helmen lisääminen ei heikennä akryylilamelin perusominaisuuksia. Erityiset komponentit luovat lisäsuojaa (anti-korroosio, sienilääke tai antiproliferatiivinen) vähentämättä koristeellisia vaikutuksia.

Helmikuidun vaikutus on voimakas, luonnollisten tekijöiden vastainen. Tätä varten se on valittu sisätilojen tai julkisivujen lopulliseen koristeluun.

1

On kuitenkin olemassa poikkeus. Vain sisustuksessa käytetään helmen äitiä, jossa on vaikutusta kulta. Ja mieluiten ei seinien edessä aurinkoisella puolella - vaikutuksen alaisena ultravioletti kulta tausta häivyttää, himmenee. Paljon vahvempi kuin hopea. Tällainen helmi koristelee rakennuksen sisätiloja ja ulkopintoja.

Pearl-maalia olohuoneessa
Hopeasta maali olohuoneen sisustuksessa

Sisustus voi olla erilainen

Sisustettu kipsi lisätään akryylimaaliin, jossa on helmiä. Pearl-lakan ja lakan määrällä on eri koristeellinen vaikutus. Lakan pääosa heikentää valoa voimakkaammin ja antaa yhden varjon. Vaikuttava lakkakerros mahdollistaa kerrosten vain kevyen valon.

Ylivoima helmeilevä maali lakkaa luo elävä ja syvällinen ylivuoto. Maalin väri tässä toissijaisessa roolissa antaa vain halutun sävyn kiiltävälle pinnalle. Mutta yliluonnollinen tai säteily on kylläistä silmille ja psyykeille, joten tällä tavoin korostuvat yksittäiset sisustuselementit tai pienet seinien tai katon segmentit.

Hieman lisättyä helmiäistä lakkaan pinnalla on uusia sävyjä ja värejä. Helmen äiti antaa pehmeän salaperäisen välkkymisen, joka luo harmoniaa ja ymmärrystä.

Kokeilemalla voit aina valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Helmiäismaali seinään kreikkalaiseen tyyliin
Helmiäismaali maalaa huoneiston sisustuksessa
Hopeanvärinen maali sisustuksessa moderni

Maalaus ja väriaine: mitä tehdä?

Maalaa, jossa on helmiäisvaikutus, sovelletaan perinteisiin maalauslaitteisiin.

 • Rulla, mieluiten turkki, ohuella lyhytpätillä on kätevä koristella suuria alueita. Kuva on karkea, kohokuvioitu, mutta suuren formaatin suhteen tämä parantaa tekstuurin säteilyä. Maali levitetään nopeasti ja tasaisesti.
 • Sieni - vaahtokumi antaa sinulle mahdollisuuden saada kauniita tahroja pinnalle. Maali levitetään painamalla tai pyöreillä liikkeillä.
 • Harjaa käytetään pienien alueiden maalaukseen: seinien ja katon liitokset, vaikeasti saavutettavissa olevat tai vaikeat relief-segmentit. Se vetää helmiäisryhmiä erillisiksi palasiksi, joita he haluavat korostaa (kehykset, pienet esinekokoonpanot).
 • Suihkusuutin täytetään esivalmistetulla koostumuksella, joka sisältää enintään 40% vettä. Maalilla ei ole paljon vettä, joten suojaavat ominaisuudet (esimerkiksi korroosionestomaalit) heikkenevät.
 • Harjalla (tai harjalla), jolla on melko jäykkä harja, antaa tekstuurin, joka on samanlainen kuin linnun sulan höyhen.
 • Spatula muodostaa yksinkertaisen koriste-kipsirakenteen.
Seinähelmiä helmiäismaalilla
Vaaleanpunainen helmi maali sisustuksessa
Hopea helmiäismaali sisustuksessa

Kuinka käyttää päällystettä?

Käytä helmiäismaalia seinille käyttäen samaa tekniikkaa kuin muut akryyliyhdisteet. Päävaiheet ovat seuraavat:

 1. Maalin alla oleva pinta puhdistetaan perusteellisesti lian ja muiden kerrosten avulla, pestään ja kuivataan. Murtumia on upotettu puuhun, betoni on kipsiä.
 2. Pinta on pohjustettu, täysin kuiva.
 3. Maali levitetään; laadullisen tuloksen saavuttamiseksi tehdään kaksi kerrosta.
 4. Jos vain osa pinnoista on värjätty, maalattua aluetta peitetään maaliteipillä työn ja kuivumisen ajaksi.

Prosessi ei ole kovin monimutkainen, ja osa taitoa voidaan suorittaa itsenäisesti.

Harmaa helmi maali sisätiloissa
Hopeanväriset maalit, silkkiefekti

Sand barchan kotona

Pearl-maali hiekalla on erittäin mielenkiintoinen sisustukseen. Se valitaan itämaisen tyylin, klassikoiden, techno-fanien valitsemiin. Mutta toisin kuin koriste-kipsi, tämä maali korostaa kaikki seinien haitat: ilmeiset puutteet, epäsäännöllisyydet. Siksi valmisteluvaihe on erityisen tärkeä - seinien tulee olla täysin sileitä ja sileitä.

Ne asetetaan kaksi kerrosta maata: akryyli syvä tunkeuma ja erityinen kvartsi. Rullaa käytetään jakamaan valitun värin maali-alusta. Harjaa tasaisesti hiekalle seinälle, minkä jälkeen se tasoitetaan ja luodaan tarvittava koristeellinen vaikutus. Tekniikka ei ole liian monimutkainen, mutta on parempi ottaa yhteyttä asiantuntijaan.

Pearl maali makuuhuoneen seinään

Ota huomata

Nämä yksinkertaiset vinkit auttavat ehkä niitä, jotka ovat kiinnostuneita maaliin helmiäisen vaikutuksesta:

 1. Maalaa tumma tai neutraali maali, huone on animoitu yksinkertainen toistuva motiivi (lehdet, figurines, kuvio). Tarvitaan vaadittu templaattisekstiili, johon käytetään helmiäistä. Se painetaan lyhyen ajan haluttuun paikkaan pinnalla.
 2. Helmiäispäällyste houkuttelee pölyä, ei pidä luonnosta.
 3. Jos pohja, varsinkin nitro-maali tai lakka, on poimittua epämuodollisesti, helmi-helmi nopeasti menettää loistansa ja säteilynsä.

Seinien helmeilevä maali on erittäin kaunis ja esteettinen. Kannattaa koristaa tämäntyyppistä talon pinnoitetta. Huoneen särkyvät seinät näyttävät todella salaperäisiltä ja rikkailta. Sisustus on äärettömän monipuolinen, ja uutuuden vaikutus tunnetaan niille, jotka ovat tyytyväisiä perinteisiin sileisiin pintoihin.

Helmiäismaali maalaa ruokasalin seinälle
Helmiäismaali kylpyhuoneen seinälle
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

48 − = 39